noisex Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχω καλό σήμα και 4g στα 40. Το θέμα είναι αν έχει κάποιος ιδέα πόσα gb θα χρειαστώ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ανάλογα την ποιότητα του stream, την ανάλυση και το bitrate. Πχ σε novago που έχω δει αρκετές φορές, στην ανώτερη ποιότητα εικόνα που προσφέρει (576p), δεν τρώει πάνω από 2GB (το κλείνεις εννοείται στο ημίχρονο) και ίσως λέω και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αυτά τα πακέτα με τα "5"€ που δίνουν 2 γιγα και 200 λεπτά χρόνο προς Ρουμανία Βουλγαρία παίζουν στην Ευρώπη? Ακόμα διάβασα πριν λίγο καιρό για διπλασιασμό σε data σε 2 πακέτα. Αυτος ο διπλασιασμός αλλά και τα πακέτα παίζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση? Ποιό πακέτο ειναι το φτηνότερο αναλογικά για Ευρώπη γενικότερα? Συγνώμη αν έχω ρωτήσει ξανά, δεν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχω καλό σήμα και 4g στα 40. Το θέμα είναι αν έχει κάποιος ιδέα πόσα gb θα χρειαστώ. Ευχαριστώ πολύ. Παρε 1 πακετο 3GB με 2€ για ολο το ΣΚ.Βαλε και ενα Log n Win 150MB. Και αν δεις οτι τελειωνει βαλε στο καπακι και 2ο πακετο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Σας παρακαλώ, Επειδή βρίσκομαι σε νοσοκομείο και θα ήθελα να δω το ντέρμπι αύριο.. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει πόσα gb θα χρειαστώ. Σκέφτομαι να πάρω το ακριβό πακέτο data κι ίσως το άλλο για το weekend. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση... Εγώ φίλε για ένα αγώνα μου ξόδεψε 750 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Τέλεια. Νόμιζα ότι θα χρειαστώ πολλά περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Πχ σε novago που έχω δει αρκετές φορές, στην ανώτερη ποιότητα εικόνα που προσφέρει (576p), δεν τρώει πάνω από 2GB Εννοεις μαλλον για χρονια πισω γιατι το nova go παιζει μονο σε wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Έχω το free2surf και θα ανανεώσω με 20 ευρώ... Συν τα 500mb της ανανέωσης 2500gb Εάν ενεργοποιήσω το New Talk to All & Data Με rollover τα 500mb... Και σε έναν μήνα ενεργοποιήσω ξανά το πακέτο θα μεταφερθούν 500 mb η 3 gigabytes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Έχω το free2surf και θα ανανεώσω με 20 ευρώ... Συν τα 500mb της ανανέωσης 2500gb Εάν ενεργοποιήσω το New Talk to All & Data Με rollover τα 500mb... Και σε έναν μήνα ενεργοποιήσω ξανά το πακέτο θα μεταφερθούν 500 mb η 3 gigabytes? Θα μεταφερθουν μονο τα rollover(τα οποια ειναι 500+250Mb απο το Bonus.Επισης μπορεις να βαλεις με 3€ επιπλεον διπλασιασμο των δεδομενων του πακετου(1,5GB απο 750MB). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Εχω την κάρτα sim της Wind αλλά δεν θυμάμαι τον αριθμό,υπάρχει τρόπος να τον μάθουμε? (ο αριθμός εχει 0 υπόλοιπο) Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 54040 Αποστόλη σμσ ενα νούμερο f2g ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πχ Αριθμός Αποστόλης: 54040 Κείμενό: 6935601260 Σεντ Και θα πάει στο άλλο καρτοκινητο "Ο συνδρομητης τάδε επιθυμεί να τον καλέσεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 54040 Αποστόλη σμσ ενα νούμερο f2g ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πχ Αριθμός Αποστόλης: 54040 Κείμενό: 6935601260 Δυστυχώς το μήνυμα δεν φεύγει,το δοκιμασα Σεντ Και θα πάει στο άλλο καρτοκινητο "Ο συνδρομητης τάδε επιθυμεί να τον καλέσεις" Δυστυχώς το μήνυμα δεν φεύγει,το δοκιμασα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μήπως ΑΡΙΘΜΟΣ στο 1280; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εχω την κάρτα sim της Wind αλλά δεν θυμάμαι τον αριθμό,υπάρχει τρόπος να τον μάθουμε? (ο αριθμός εχει 0 υπόλοιπο)Για της κάρτες Mobile broadband είναι ΑΡΙΘΜΌΣ με κεφαλαία στο 1280 δοκίμασε και σε F2G ίσως; να είναι το ίδιο.... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλημέρα, γνωρίζει κάνεις αν τα 120' προς όλους καθώς και το 1GB του mobile broadband που δίνονται δώρο με τα σταθερά δουλεύουν στο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλημέρα, γνωρίζει κάνεις αν τα 120' προς όλους καθώς και το 1GB του mobile broadband που δίνονται δώρο με τα σταθερά δουλεύουν στο εξωτερικό; Το ίντερνετ Όχι , η κάρτα δεν γράφεται καν σε ξένο δίκτυο, τα λεπτά ομιλίας ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Για της κάρτες Mobile broadband είναι ΑΡΙΘΜΌΣ με κεφαλαία στο 1280 δοκίμασε και σε F2G ίσως; να είναι το ίδιο.... Δυστυχώς δουλεύει μόνο σε κάρτες Mobile broadband, το δοκίμασα και αυτό! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εχω την ειδική προσφορά αλλά ψάχνω να βρω ποιό πακετο συμφέρει περισσότερο για Ευρώπη. Μάλλον είναι η χρυσή τομή με ομιλία και ίντερνετ αλλά αν κοιτάξουμε καθαρά για πακέτα ίντερνετ ποιό συμφέρει για Ευρώπη? Απο το cc μου είπαν ότι τα πακέτα με χρόνο προς Βουλγαρία Ρουμανία αλλά και με 2γιγα δεν δουλεύουν στην Ευρώπη. Καλά τα λένε η κάνουν λάθος? Απο την άλλη μου είπαν ότι Μάλλον το giga button παίζει στο εξωτερικό. Άρα μαλλον από τα 2GB+500MB συν 2GB ακόμα απο το giga button θα εχω διαθέσιμα τα 2+2 γιατί τα 500 ειναι bonus. Το θέμα είναι αν παίζουν τελικά τα extra 2GB του gida button. Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εχω την ειδική προσφορά αλλά ψάχνω να βρω ποιό πακετο συμφέρει περισσότερο για Ευρώπη. Μάλλον είναι η χρυσή τομή με ομιλία και ίντερνετ αλλά αν κοιτάξουμε καθαρά για πακέτα ίντερνετ ποιό συμφέρει για Ευρώπη? Απο το cc μου είπαν ότι τα πακέτα με χρόνο προς Βουλγαρία Ρουμανία αλλά και με 2γιγα δεν δουλεύουν στην Ευρώπη. Καλά τα λένε η κάνουν λάθος? Απο την άλλη μου είπαν ότι Μάλλον το giga button παίζει στο εξωτερικό. Άρα μαλλον από τα 2GB+500MB συν 2GB ακόμα απο το giga button θα εχω διαθέσιμα τα 2+2 γιατί τα 500 ειναι bonus. Το θέμα είναι αν παίζουν τελικά τα extra 2GB του gida button. Ξέρει κανείς? Αν παίζει η ειδική προσφορά σε ΕΕ, γιατί δε βάζεις αυτό να είσαι ξένοιαστος; Να έχεις και ΜΒ και ομιλία που θα σου φτάσει 100%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Γιατί τα MB χρειάζονται περισσότερο. Απο ομιλία ειμαι σχετικά καλυμμένος με άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Γιατί τα MB χρειάζονται περισσότερο. Απο ομιλία ειμαι σχετικά καλυμμένος με άλλο τρόπο. Αν είναι για μία μόνο φορά, ίσως δεν αξίζει το πολύ ψάξιμο: το να δώσεις 3 ή 8 ευρώ για το internet μέσα σε όλα τα έξοδα του ταξιδιού υποθέτω ότι δεν κάνει μεγάλη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Αν είναι για μία μόνο φορά, ίσως δεν αξίζει το πολύ ψάξιμο: το να δώσεις 3 ή 8 ευρώ για το internet μέσα σε όλα τα έξοδα του ταξιδιού υποθέτω ότι δεν κάνει μεγάλη διαφορά... Μου χρειάζονται συχνά αλλά δεν.είναι μόνο αυτό. Είναι και βασικό ερώτημα ποιά πακέτα data συμφέρουν περισσότερο στο εξωτερικό, γιατί όχι απο κάθε εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι στην Ουγγαρία για λίγες ημέρες και έχω ένα θεματάκι με τα mb. Έκανα 10€ ανανέωση (πήρα bonus κλπ) αλλά μου χρέωσε daily internet. Φαντάζομαι πως φταίει ότι δεν αγόρασα πακέτο. Αν αγοράσω το πακέτο data #2 θα είμαι εντάξει ή θα τρώει παλι daily; Να σημειώσω επίσης πως δύο φίλοι με Cosmote whatsup και αγορασμένα πακέτα (200’ + 100 mb + bonus mb) τους έφαγε όλη την κάρτα χθες. Edited February 8, 2018 by domi_17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Τα bonus δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε roaming σε καμιά εταιρεία. Αν δεις τα πακέτα λέει ποια είναι που έχουν roaming. Για το δικό σου πακέτο data2 λέει ξεκάθαρα: Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου μπορούν να καταναλωθούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη 1). Δεν ισχύει για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7). Στη ζώνη 1 συμπεριλαμβάνεται και η Ουγγαρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts