Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν βάζεις κάθε μήνα τακτικά καρτα δύσκολα θα σε επιλέξουν για προσφορά. αφού έτσι και αλλιως σε έχουν μόνιμο πελάτη. Εμενα άρχισε να μου έρχεται το μήνυμα των 5gb 5€ περίπου τελη Νοεμβρίου που είχα ξεπεράσει τον μήνα που δεν είχα βάλει κάρτα.

Εσύ μάλλον εχεις ενα συγκεκριμένο μοτίβο ενεργοποίησης ενος πακέτου οποτε σκέφτονται οτι είσαι οκ με αυτό και δεν στέλνουν προσφορά . Εμένα που πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που δεν ενεργοποίησα καθόλου λόγω της χρέωσης Και επειδή είχα δεύτερο νούμερο την προσφορά με τα 300 λεπτά κάθε φορά που έβαζα κάρτα μου ερχόταν προσφορές για ομιλία τις οποίες και αγνοούσα γιατί έκανα τη δουλεια μου με το άλλο νούμερο. Το μόνο που χρησιμοποιούσα ήταν τα magic numbers.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bbbb

Μόνο που η φρογκ κατήργησε το 4gb με 4,44/1 μηνα

Τώρα είναι 2gb με 4,44 /25 μερες

Εγώ και όσους ξέρω με Φρογκ ακόμη παίρνουμε 4 γιγα. Αλλά ακόμη και να το σταματήσει, θα χρεώνει 2€/1gb. Εάν η γουιντ/κιου χρεώνει το ίδιο και παραπάνω, με πολύ κατώτερο δίκτυο, είναι για πέταμα. Η σωστή τιμή του ενός γιγα για γουιντ/κιου είναι 1 ευρώ, τόσο αξίζει.

Εντάξει αυτή η απλούστευση πόσο πάει το κιλό το γιγα είναι αστεία. Πληρώνουμε συγκεκριμένα πακέτα στα πλαίσια συγκεκριμένων προγραμμάτων. Σε βάθος μηνών δηλαδή το κόστος είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτικό.

Εντάξει αυτή η απλούστευση πόσο πάει το κιλό το γιγα είναι αστεία. Πληρώνουμε συγκεκριμένα πακέτα στα πλαίσια συγκεκριμένων προγραμμάτων. Σε βάθος μηνών δηλαδή το κόστος είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτικό.

Έχεις δίκιο, σε βαθος χρονου βλέποντας τιμές και παροχές, επιβεβαιωνομαι ακομη περισσοτερο. Αστείο ε;

Χμμ. Όχι ακριβώς. Παίζει ρόλο ο όγκος των δεδομένων που καταναλώνεις. Στο frog που αναφέρεις, όσα και να έχεις καβαντζα, πρέπει να... καταθέτεις ένα τριευρο μηνιαίως για μια αστεία ανανέωση των 120mb, όπως το καταλαβαίνω τουλάχιστον. Αλλιώς τα 4.44 πάνε ανά 25. Στο q βάζοντας δεκάευρο θα πάρεις έτσι κι αλλιώς ένα γιγα δώρο για μήνα και τα χρήματα μένουν.

Νέα δυνατότητα στο F2G.

Giga button, το είδα στην εφαρμογή και ισχύει από ότι κατάλαβα για τα δύο νέα πακέτα data.

Δίνει 2 γιγα με 3 ευρώ και ισχύουν έως την ημερομηνία λήξης του πακέτου.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Χμμ. Όχι ακριβώς. Παίζει ρόλο ο όγκος των δεδομένων που καταναλώνεις. Στο frog που αναφέρεις, όσα και να έχεις καβαντζα, πρέπει να... καταθέτεις ένα τριευρο μηνιαίως για μια αστεία ανανέωση των 120mb, όπως το καταλαβαίνω τουλάχιστον. Αλλιώς τα 4.44 πάνε ανά 25. Στο q βάζοντας δεκάευρο θα πάρεις έτσι κι αλλιώς ένα γιγα δώρο για μήνα και τα χρήματα μένουν.

Καλά, πες μου πόσα χρήματα χρειάζεσαι για 2 γιγα ίντερνετ;

Μπορείς να πάρεις το πακέτο για Βουλγαρία που θα σου δώσει εκτός από 500' για τη χώρα και 2 GB με 5€.

Sent from my SM-G930F

Μπορείς να πάρεις το πακέτο για Βουλγαρία που θα σου δώσει εκτός από 500' για τη χώρα και 2 GB με 5€.

Sent from my SM-G930F

Άρα πιο ακριβό. Ας μη μιλήσουμε για ταχύτητες και κάλυψη. Γι'αυτό λέω ότι η σωστή χρέωση πρέπει να είναι 1 ευρώ. Τότε θα αξίζει τα χρήματα.

Τώρα μιλάμε εντελώς θεωρητικά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Άρα πιο ακριβό. Ας μη μιλήσουμε για ταχύτητες και κάλυψη. Γι'αυτό λέω ότι η σωστή χρέωση πρέπει να είναι 1 ευρώ. Τότε θα αξίζει τα χρήματα.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ("σωστή" χρέωση). Όλα είναι υποκειμενικά και παίζουν ρόλο αρκετά πράγματα. Εκτός από κάλυψη και ταχύτητες, που μπορεί για αρκετούς να αρκούν, έχει και άλλα χαρακτηριστικά η καρτοκινητή που θα επιλέξεις (λοιπά πακέτα ομιλίας κλπ που σε εξυπηρετούν). Σου απάντησα νομίζοντας ότι έχεις f2g και ψάχνεις να δεις πως μπορείς να αγοράσεις 2 Gb. Αν ήξερα πως η κουβέντα έχει να κάνει με μια ακόμη ανούσια σύγκριση με frog δεν θα έγραφα τίποτα.

Sent from my SM-G930F

χθες με χρεωσε 1.2 ευρω για δεδομενα παρολο που τα ειχα κλειστα καθως ηταν ενεργοποιημενη η 2η σιμ. δεν με αποζημιωσαν λεγοντας οτι μπορει να εγινε check η ωρα απο το gprs...............

Καλά, πες μου πόσα χρήματα χρειάζεσαι για 2 γιγα ίντερνετ;

Σε θεωρητικό επίπεδο, σε ένα νούμερο που χρησιμοποιείς μόνο για δεδομένα, έρχεται λίγο φθηνότερα στο Q στο 12μηνο.

Στην περίπτωση που κάποιος αρκείται στο 1gb μηνιαίως, πάλι στο ίδιο θεωρητικό μοντέλο, η διαφορά είναι λίγο μεγαλύτερη.

Αυτό που γίνεται πιο εύκολα κατανοητό είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση τιμής σε €/GB, αφού τα πακέτα προπληρώνονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μετά το οποίο υποχρεούσαι να ξαναπληρώσεις. Άμεση σύγκριση είναι δυνατή σε συμβόλαια δεδομένων ή σε περιστασιακή χρήση καρτοκινητού (πχ. "αυτό το καλοκαίρι θέλω πολλά GB, ποιο μου έρχεται πιο φθηνά").

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ένας φίλος έγραψε για το επιλεκτικό πακέτο 5ε/5γιγα και είπα και εγώ ότι σε αυτήν την τιμή ευχαρίστως να το αγόραζα (έχω ήδη το 8γιγα/8€ που λήγει Φεβρουαριο). Απλά μερικοί ενοχλήθηκαν επειδή είπα ότι εάν ή γουιντ το έχει ακριβότερο από 1 ευρώ το 1γιγα, πιο πολύ αξίζει αλλού. Το σταματάω παιδιά, εάν πιστεύετε ότι η γουιντ έχει και καλύτερο σήμα και ταχύτητες, πάω πάσο...

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ένας φίλος έγραψε για το επιλεκτικό πακέτο 5ε/5γιγα και είπα και εγώ ότι σε αυτήν την τιμή ευχαρίστως να το αγόραζα (έχω ήδη το 8γιγα/8€ που λήγει Φεβρουαριο). Απλά μερικοί ενοχλήθηκαν επειδή είπα ότι εάν ή γουιντ το έχει ακριβότερο από 1 ευρώ το 1γιγα, πιο πολύ αξίζει αλλού. Το σταματάω παιδιά, εάν πιστεύετε ότι η γουιντ έχει και καλύτερο σήμα και ταχύτητες, πάω πάσο...
Εγώ πάντως με την wind Χαλκίδα που ειμαι και στις περιοχές που κινούμε έχω πολύ καλύτερο σήμα. Μέσα στο σπίτι wind με 4g και με cosmote E. Αλλιώς θα είχα αλλάξει μιας και έχω πάρει και το προνομιακό what's up. Και wind προνομιακό έχω αλλά η 25 μέρες πονάνε λίγο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν σήμερα με πήραν τηλ από σταθερό 211...... Και με ενημέρωσε η κοπέλα ότι μου προσφέρουν σιμ με το ίδιο προνομιακό που έχω τώρα. Ρώτησα αν μπορώ να πάρω παραπάνω και μου είπε ότι μπορώ να πάρω και άλλους αριθμούς. Σε κάθε σιμ θα έχει δέκα ευρώ μέσα, επίσης το κούριερ οκτώ ευρώ. Στα παραπάνω η wind κάνει δώρο και ένα mp3.

Επίσης σήμερα μου είπε φίλη ότι σε κατάστηματα δίνουν το προνομιακό με νέο αριθμό.

Νομίζω η wind ξεκίνησε την αντεπίθεση.

Εγώ και όσους ξέρω με Φρογκ ακόμη παίρνουμε 4 γιγα. Αλλά ακόμη και να το σταματήσει, θα χρεώνει 2€/1gb. Εάν η γουιντ/κιου χρεώνει το ίδιο και παραπάνω, με πολύ κατώτερο δίκτυο, είναι για πέταμα. Η σωστή τιμή του ενός γιγα για γουιντ/κιου είναι 1 ευρώ, τόσο αξίζει.

Κανεις λάθος έχω και εγω φρογκ και το πακέτο είναι οπως εγραψα παραπανω.

2gb = 4,44 για 25 μερες

Αν πηρες +2 gb ηταν προσφορά για γις γιορτες.

Επιπλέον το δίκιο της wind ειναι εξίσου καλο με της cosmote στην Αθήνα σε οσα μέρη κινούμαι. Το πρόβλημα της ποια δεν ειναι το δίκτυο αλλά η τιμολογιακή πολιτική!!!

Το πρόβλημα της συνεχίζει να είναι και το δίκτυο σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Στάλθηκε από το LEX626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σου πω κατι επειδη τις εχω και τις 3.Στο σπιτι μου εχω τελειο σημα απο την πρασινη,εχω οπτικη επαφη με την κεραια,πανω στον οτε.Η Wind εχει 4G/Edge στο iPhone,το 3G ειναι χαλια στο δωματιο μου,ωστοσο στο σπιτι γενικα εχει 2-3 μπαρες απο τις 5.

Σε ταχυτητες ειναι στα 18 με 23Mbps Down.

Ωστοσο πλεον εξω εχω 4G B7 στα 20mhz.Καθως και στο κεντρο της πολης.

Μιλαω για Θεσσαλονικη.

Αντιθετως σε αλλο σπιτι,εχει σημα καμπανα η Wind και η κεραια ειναι διπλα.

Στο χωριο μου πλεον απο Gprs εχω 4G με 5-10Mbps.

Αλλα και παλι στην γυρω περιοχη σημα δεν εχει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Υπάρχουν ξεχωριστά topic σύγκρισης.

Νομίζω, γνωρίζουμε ποια εταιρία έχει αναγνωρισμένη δεσπόζουσα θέση με ό,τι θετικό και αρνητικό αυτό συνεπάγεται για την ίδια και τις άλλες.

Νομίζω, ότι κάθε μία συσκευή που κυκλοφορεί ανάμεσά μας μπορεί να μας πει ποιο δίκτυο της αρέσει κάθε φορά ανάλογα με το γεωγραφικό πλάτος και μήκος και υψόμετρο στο οποίο αρέσκεται να λειτουργεί.

Είσαι πολύ βέβαιος για αυτό; :D

Προ ενός μηνός είχα γράψει στο αρμόδιο θέμα πώς το f2g μου όχι απλά είχε φραγή, αλλά ήταν σαν να μην υπήρχε sim μέχρι που έβαλα 5€ και "αναστήθηκε".

Sent from my SM-G930F

Εχει ο πατερας μου F2G με τελευταια ανανεωση τον Αυγουστο του 17.Εχει εισερχομενες κανονικα και ειναι το βασικο του νουμερο.Το ιδιο και η μανα μου απο τα τελη Σεπτεμβρη οπου ανανεωσε.Το φοιτητικο που το ειχα καθε 3 μηνες με 5€ και κλειστο,ειχε σημα οποτε το ανοιγα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για το τελευταίο πως να μπει σε φραγή αν του βάζεις κάθε 3 μήνες 5€;.....

Εγώ είχα 2 νούμερα με τελευταία ανανέωση Μάιο/Ιούνιο. Τον Οκτώβρη δεν παίζανε καθόλου. Στο ένα έβαλα 5€ και δουλεύει.

σε λίγους μήνες που δεν θα ξαναβάλω θα δούμε ξανά.

Η Wind ΔΕΝ φράσσει στο 4μηνο παρά με αυτή την προϋπόθεση:

εφόσον δεν υπάρχει καμία κίνηση

Αυτό ΔΕΝ είναι φραγή 4μηνου. Πώς να το πω πιο απλά; : ΑΝ το χρησιμοποιείς , ΤΟΤΕ θα σου λειτουργεί για 12 μήνες ΧΩΡΙΣ καμιά κάρτα.

Έχω sim f2go από 4/2017 να βάλω κάρτα και λειτουργεί (δέχεται εισερχόμενες και sms) κανονικότατα.

Πόσο πιο απλά;

Είχα τον 12/2017 που δεν είχε βάλει από 12/2016 και "κανονικότατα" (έφυγε με φορητότητα).

ΑΡΚΕΙ να χρησιμοποιείται (δλδ "ανοικτό" σε κινητό).

χθες με χρεωσε 1.2 ευρω για δεδομενα παρολο που τα ειχα κλειστα καθως ηταν ενεργοποιημενη η 2η σιμ. δεν με αποζημιωσαν λεγοντας οτι μπορει να εγινε check η ωρα απο το gprs...............

Εδω σε φιλο μου που επαθε τοο ιδιο του απαντησαν στο τελος οτι αν θελει μπορει να φυγει! :ninja:

Το πρόβλημα της συνεχίζει να είναι και το δίκτυο σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Στάλθηκε από το LEX626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το le eco Le s3 που γράφεις λογικο... Δεν εχει την 800ρα...

Τεσπα εγω ειπα για τα μερη που με ενδιαφέρουν δε κανω τουρ την Ελλάδα. Και οπου πάω έχει καμπάνα σημα η wind. To θεμα είναι οτι δε γουστάρω τα πακετα της τωρα

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova