theo1973 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Στα μισά έτσι φέρονται... Όλα όσα έχω πάει εγώ (και είναι πολλά). Οι franchisees της Wind ήταν -ανέκαθεν- για κλωτσιές. Όσο για τον ΑΦΜ τον ζητάνε πλέον κανονικά και στα καρτοκινητά. Δεν έχει καμία σημασία τι "ζητάνε". Διατάξεις από τις οποίες προκύπτει τέτοια υποχρέωση (αρ. ΦΕΚ, άρθρο, παράγραφο) αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Το γράφει στον σχετικό νόμο, πώς χρειάζεται και ΑΦΜ αν υπάρχει : http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3783_09.htm Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και το ΙΜΕΙ της συσκευής λεει ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχοντας το ΑΦΜ σου ο υπάλληλος μπορεί να σου κάνει συμβολαιο χωρις να το γνωρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και να σου κάνει, αν δεν υπογράψεις τι να το κάνει; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εβαλα στο σπιτι των γονιων μου σταθερο τηλεφωνο Wind και μου εστειλαν μια καρτα sim στην οποια θα μπαινουν 120 λεπτα δωρεαν καθε μηνα. Ενεργοποιησαμε την καρτα, ενεργοποιησαμε και την προσφορα και μπηκαν ηδη τα 120 λεπτα για τον πρωτο μηνα. Προσπαθω να κανω εγγραφη στο myf2g και ανανεωση χρονου ομιλιας. Στην πρωτη περιπτωση της εγγραφης μου βγαζει μηνυμα οτι ο αριθμος κινητου εχει ηδη εγγραφει (Δεν εχει γινει κατι τετοιο φυσικα), και με προτρεπει να κανω login. Παταω ξεχασα το ονομα χρηστη ή τον κωδικο μου, δινω αριθμο κινητου και καποια πιθανα mail και δεν βγαζει εγκυρο συνδιασμο, να μου πει κωδικο. Τι μπορει να κανω λαθος ? Στη δευτερη περιπτωση, της αναναιωσης, δινω αριθμο κινητου και ενα mail. Μου ερχεται στο κινητο προσωρινος κωδικος, τον περναω και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορω να φορτωσω χρηματα γιατι για τους δυο πρωτους μηνες, επιτρεπονται μονον 20€ online !!!. Αλλα εγω δεν εχω βαλει αλλο ποσό σε αυτον τον αριθμο. Τι μπορει να κανω λαθος κι εδω ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ation Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παιδεία πιο είναι το καλύτερο που μας δίνει περισσότερα Gigabyte το wind ή το Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παιδεία πιο είναι το καλύτερο που μας δίνει περισσότερα Gigabyte το wind ή το Q; Το f2go με 17,5€ τα 6,5GB.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και να σου κάνει, αν δεν υπογράψεις τι να το κάνει; Sent from my SM-G930F Επειδή είναι δύσκολο να υπογράψει ο υπάλληλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Παιδεία πιο είναι το καλύτερο που μας δίνει περισσότερα Gigabyte το wind ή το Q; δες τα πακετα ιντερνετ στις σελιδες f2g.gr και myq.gr Περισσότερα ως μπονους με ανανεωση 10 ευρω δινει η q (1 γιγα) ενω εχει ως 15/1 το πακετο 1 γιγα με 4 ευρω. Για να σου πουμε ακριβως τι σε συμφερει πρεπει να μας πεις τι χρηση θελεις περιπου... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή είναι δύσκολο να υπογράψει ο υπάλληλος... δεν ειναι τοσο απλο,καθε συμβολαιο που γινεται σε καταστημα δεν το κανει ο υπαλληλος και το παιρνει σπιτι του. Προφανως στελνεται στην εταιρια,το υπογραφει ο υπαλληλος ή και ο ιδιος ο υπεύθυνος καταστηματος. Το καθε καταστημα εχει σφραγιδα,κωδικους για τους πωλητες,ξερουν ποιος μεσολαβησε σε καθε συμβολαιο,ειτε υπαλληλος είτε εξωτερικός συνεργάτης. Δεν ζητανε φυσικα μονο αφμ,θελουν φωτοτυπιες ταυτοτητας στοιχεια επικοινωνιας κλπ.Και αν φυσικα τα συμβολαια ειναι πλαστα,οι λογαριασμοι πανε στο βροντο,δεν τους πληρωνει κανεις,και η γραμμη καποια στιγμη κοβεται. Με λιγο κοπο και τρεξιμο βρισκουν και ποιος εκανε τη λαδια και για λογαριασμο ποιου ατομου εγινε η ιστορια.Κοινως δεν ειναι κοροιδο κανεις να μπει σε τετοια ιστορια,θα τον αρπάξουν αργα ή γρηγορα. Edited January 10, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και όμως έχει γίνει... Και σε εποχή που δεν υπήρχε τόση απελπισία να πιάσει στόχους ο υπάλληλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και όμως έχει γίνει... Και σε εποχή που δεν υπήρχε τόση απελπισία να πιάσει στόχους ο υπάλληλος... Πώς "μπαίνουν" πια οι υπογραφές στα καταστήματα, ελπίζω να γνωρίζετε, έτσι; Κι ΑΝ "κάποιος" θε να βρει το ΑΦΜ, φωτοτυπία ταυτότητας κλπ κλπ, έτσι; ΑΝ θενε, ΝΑΙ: γίνεται. Σπανιότατο κ στοχευμένο, όμως, και σε "άτομα" που μετά έχουν την "δυνατότητα" να τους πάνε μέσα. Άστοχο , λοιπόν, να το αναφέρουμε για έναν απλό πελάτη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Έχει συμβεί σε συγκεκριμένη εταιρία, συγκεκριμένο κατάστημα και συγκεκριμένος υπάλληλος που είχε αντίγραφο ταυτότητας και ΑΦΜ (από διάφορες συναλλαγές με πελάτες του καταστήματος) και έκανε δεκάδες νέες συνδέσεις κινητής και σταθερής με διεύθυνση αποστολής λογαριασμών μία συγκεκριμένη διεύθυνση, άσχετη με των θυμάτων. Αυτός έπιασε τρελούς "στόχους" και μετά από μήνες κάποιοι πελάτες το ανακάλυψαν τυχαίως. Εννοείται ότι βρέθηκε ποιός έκανε τις συνδέσεις (αλλιώς πώς θα έπιανε τους στόχους) αλλά όταν είσαι σε διάθεση να κάνεις τέτοια ζημιά, είσαι ικανός όταν πιαστείς να κάνεις ακόμη μεγαλύτερη. Το αποτέλεσμα ήταν να απολυθεί ο υπάλληλος και να απορροφήσει τις ζημίες ή εταιρία. Το θέμα ειναι ότι χωρίς ΑΦΜ δεν μπορεί να γίνει συμβόλαιο. Άρα καλύτερα να μην το δίνουμε σε ταυτοποίηση καρτοκινητου, όπως επίσης δε δίνουμε ΙΜΕΙ συσκευής, παρόλο που ο νόμος το ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Έχει συμβεί σε συγκεκριμένη εταιρία, συγκεκριμένο κατάστημα και συγκεκριμένος υπάλληλος που είχε αντίγραφο ταυτότητας και ΑΦΜ (από διάφορες συναλλαγές με πελάτες του καταστήματος) και έκανε δεκάδες νέες συνδέσεις κινητής και σταθερής με διεύθυνση αποστολής λογαριασμών μία συγκεκριμένη διεύθυνση, άσχετη με των θυμάτων. Αυτός έπιασε τρελούς "στόχους" και μετά από μήνες κάποιοι πελάτες το ανακάλυψαν τυχαίως. Εννοείται ότι βρέθηκε ποιός έκανε τις συνδέσεις (αλλιώς πώς θα έπιανε τους στόχους) αλλά όταν είσαι σε διάθεση να κάνεις τέτοια ζημιά, είσαι ικανός όταν πιαστείς να κάνεις ακόμη μεγαλύτερη. Το αποτέλεσμα ήταν να απολυθεί ο υπάλληλος και να απορροφήσει τις ζημίες ή εταιρία. Το θέμα ειναι ότι χωρίς ΑΦΜ δεν μπορεί να γίνει συμβόλαιο. Άρα καλύτερα να μην το δίνουμε σε ταυτοποίηση καρτοκινητου, όπως επίσης δε δίνουμε ΙΜΕΙ συσκευής, παρόλο που ο νόμος το ζητάει. 1) ΑΝ θε (κάποιος) το βρίσκει (όπως λες "ικανός"). 2) Την "ακόμα μεγαλύτερη ζημιά να κάνει όταν πιαστεί", ΔΕ βλέπω που τη "βλέπεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Απάτη αν θέλει κάποιος να κάνει μπορεί να βρει χίλιους δυο τρόπους. Ακόμα και να έχει συμβεί αυτή η συγκεκριμένη που αναφέρθηκε, θεωρώ υπερβολικό το να φοβερίζει κανείς τον κόσμο τάχα το ότι αν δώσει ΑΦΜ έχει αυτόν τον κίνδυνο. Με αυτήν τη λογική δεν πρέπει να προχωράς σε καμία ενέργεια που απαιτεί ΑΦΜ. Ούτε συμβόλαια ούτε τίποτα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Τζάμπα το κουράζεται... Στα περισσότερα προγράμματα για ταυτοποίηση καρτοκινητων, εαν ήσουν παλιά συνδρομητής σύνδεσής, το σύστημα σε θυμάται και βάζοντας τον αριθμό της ταυτότητας σού βγάζει αυτόματα κ το ΑΦΜ.... 6 χρόνια έκανα αυτην την δουλεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλημερα στην παρεα. Οι γονεις μου που προσφατα ταξεδεψαν στην Ευρωπη με αυτοκινητο ειχαν μια περιπετεια στη Σερβια. Γενικως ενα μηνυμα στελνουν οταν περνανε τα συνορα και μολις ξαναμπουν ΕΕ, στην Ουγγαρια μιλαμε κανονικα. Αυτη τη φορα χαλασε το αυτοκινητο στην Σερβια και χρειαστηκε να μιλησει με το κινητο ο πατερας μου και να μπει στο inet, τελικα ολα καλα. Αλλα επειδη φυγαν τρελα λεφτα κοιταξα τις χρεωσεις. Ηξερα οτι ειναι μεγαλες γι'αυτο και οπως ειπαμε ενα μηνυμα και αυτο ηταν. Εγινε ομως το κακο. Το καλοκαιρι που θα παω για 2-3 μερες στο Βελιγραδι προφανως και θα παρω δικη τους καρτα και θα ειμαι μια χαρα. Ο λογος για τον οποιο το γραφω ομως ειναι για την χρεωση internet, η Wind χρεωνει το 1ΚΒ 15,774ευρω. Ναι σωστα δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 16χιλιαδες και κατι ψιλα, τους ρωτησα μηπως κανουν λαθος και επιμενουν πως ειναι σωστο. Ο ανατγωνιστης WHAT'S UP ποσο λετε να χρεωνει? Τα 10ΚΒ 0,0394ευρω δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 4,03ευρω. Μηπως λιγο μεγαλη διαφορα? Τους το αναφερε αλλα δεν συγκηνηθηκε η κοπελα στο chat. Mου προτεινε καποια πακετα, οπως ειπα αν παω να περασω μερικες μερες ξερω να παρω καρτα αν περνας μονο για 2 sms δεν χρειαζεται. Δεν ειναι λιγο ασχροκερδια η διαφορα 4ευρω το 1ΜΒ και 16152ευρω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Ε, πάρε κάρτα από άλλο δίκτυο. Βάλε και στον αριθμό σου τον κανονικό ένα πακέτο προς όλους και θέσε προώθηση όλων των κλήσεων στο καινούριο που θα χρησιμοποιείς στο ταξίδι. Edit: υπάρχει πακέτο που δίνει 50mb με 7€ και πιάνει τη Σερβία. https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/2xdaily-data-travel-russia-albania-serbia-monaco/ Sent from my SM-G930F Edited January 11, 2018 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δεν είναι δυνατόν να ισχύει αυτή η χρέωση. Καλημερα στην παρεα. Οι γονεις μου που προσφατα ταξεδεψαν στην Ευρωπη με αυτοκινητο ειχαν μια περιπετεια στη Σερβια. Γενικως ενα μηνυμα στελνουν οταν περνανε τα συνορα και μολις ξαναμπουν ΕΕ, στην Ουγγαρια μιλαμε κανονικα. Αυτη τη φορα χαλασε το αυτοκινητο στην Σερβια και χρειαστηκε να μιλησει με το κινητο ο πατερας μου και να μπει στο inet, τελικα ολα καλα. Αλλα επειδη φυγαν τρελα λεφτα κοιταξα τις χρεωσεις. Ηξερα οτι ειναι μεγαλες γι'αυτο και οπως ειπαμε ενα μηνυμα και αυτο ηταν. Εγινε ομως το κακο. Το καλοκαιρι που θα παω για 2-3 μερες στο Βελιγραδι προφανως και θα παρω δικη τους καρτα και θα ειμαι μια χαρα. Ο λογος για τον οποιο το γραφω ομως ειναι για την χρεωση internet, η Wind χρεωνει το 1ΚΒ 15,774ευρω. Ναι σωστα δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 16χιλιαδες και κατι ψιλα, τους ρωτησα μηπως κανουν λαθος και επιμενουν πως ειναι σωστο. Ο ανατγωνιστης WHAT'S UP ποσο λετε να χρεωνει? Τα 10ΚΒ 0,0394ευρω δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 4,03ευρω. Μηπως λιγο μεγαλη διαφορα? Τους το αναφερε αλλα δεν συγκηνηθηκε η κοπελα στο chat. Mου προτεινε καποια πακετα, οπως ειπα αν παω να περασω μερικες μερες ξερω να παρω καρτα αν περνας μονο για 2 sms δεν χρειαζεται. Δεν ειναι λιγο ασχροκερδια η διαφορα 4ευρω το 1ΜΒ και 16152ευρω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλημερα στην παρεα. Οι γονεις μου που προσφατα ταξεδεψαν στην Ευρωπη με αυτοκινητο ειχαν μια περιπετεια στη Σερβια. Γενικως ενα μηνυμα στελνουν οταν περνανε τα συνορα και μολις ξαναμπουν ΕΕ, στην Ουγγαρια μιλαμε κανονικα. Αυτη τη φορα χαλασε το αυτοκινητο στην Σερβια και χρειαστηκε να μιλησει με το κινητο ο πατερας μου και να μπει στο inet, τελικα ολα καλα. Αλλα επειδη φυγαν τρελα λεφτα κοιταξα τις χρεωσεις. Ηξερα οτι ειναι μεγαλες γι'αυτο και οπως ειπαμε ενα μηνυμα και αυτο ηταν. Εγινε ομως το κακο. Το καλοκαιρι που θα παω για 2-3 μερες στο Βελιγραδι προφανως και θα παρω δικη τους καρτα και θα ειμαι μια χαρα. Ο λογος για τον οποιο το γραφω ομως ειναι για την χρεωση internet, η Wind χρεωνει το 1ΚΒ 15,774ευρω. Ναι σωστα δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 16χιλιαδες και κατι ψιλα, τους ρωτησα μηπως κανουν λαθος και επιμενουν πως ειναι σωστο. Ο ανατγωνιστης WHAT'S UP ποσο λετε να χρεωνει? Τα 10ΚΒ 0,0394ευρω δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 4,03ευρω. Μηπως λιγο μεγαλη διαφορα? Τους το αναφερε αλλα δεν συγκηνηθηκε η κοπελα στο chat. Mου προτεινε καποια πακετα, οπως ειπα αν παω να περασω μερικες μερες ξερω να παρω καρτα αν περνας μονο για 2 sms δεν χρειαζεται. Δεν ειναι λιγο ασχροκερδια η διαφορα 4ευρω το 1ΜΒ και 16152ευρω???? Αν όντως χρεώθηκε ο πατέρας σου με αυτό το τιμολόγιο θεωρώ είναι πολυ εύκολο να προσβάλεις την χρέωση και να δικαωθείς άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλημερα στην παρεα. Οι γονεις μου που προσφατα ταξεδεψαν στην Ευρωπη με αυτοκινητο ειχαν μια περιπετεια στη Σερβια. Γενικως ενα μηνυμα στελνουν οταν περνανε τα συνορα και μολις ξαναμπουν ΕΕ, στην Ουγγαρια μιλαμε κανονικα. Αυτη τη φορα χαλασε το αυτοκινητο στην Σερβια και χρειαστηκε να μιλησει με το κινητο ο πατερας μου και να μπει στο inet, τελικα ολα καλα. Αλλα επειδη φυγαν τρελα λεφτα κοιταξα τις χρεωσεις. Ηξερα οτι ειναι μεγαλες γι'αυτο και οπως ειπαμε ενα μηνυμα και αυτο ηταν. Εγινε ομως το κακο. Το καλοκαιρι που θα παω για 2-3 μερες στο Βελιγραδι προφανως και θα παρω δικη τους καρτα και θα ειμαι μια χαρα. Ο λογος για τον οποιο το γραφω ομως ειναι για την χρεωση internet, η Wind χρεωνει το 1ΚΒ 15,774ευρω. Ναι σωστα δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 16χιλιαδες και κατι ψιλα, τους ρωτησα μηπως κανουν λαθος και επιμενουν πως ειναι σωστο. Ο ανατγωνιστης WHAT'S UP ποσο λετε να χρεωνει? Τα 10ΚΒ 0,0394ευρω δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 4,03ευρω. Μηπως λιγο μεγαλη διαφορα? Τους το αναφερε αλλα δεν συγκηνηθηκε η κοπελα στο chat. Mου προτεινε καποια πακετα, οπως ειπα αν παω να περασω μερικες μερες ξερω να παρω καρτα αν περνας μονο για 2 sms δεν χρειαζεται. Δεν ειναι λιγο ασχροκερδια η διαφορα 4ευρω το 1ΜΒ και 16152ευρω????καταρχήν πως χρεώθηκε τέτοιο ποσό σε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ;(γιατί σε αυτό το topic μιλάμε για καρτοκινητα) δεν είχε πακέτο δεδομένων; 2ον μέσα από το σαιτ τους στείλε email εμφανώς "σε ανεβασμένους τόνους". και ζήτα επιστροφή των χρημάτων. θα τα πάρετε πίσω. ειδικά η wind το κάνει εύκολα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/xrewseis-periagwghs/ Το 15,774 € ανα kb οπως γραφει στη σελίδα επιλεγοντας Σερβία σημαίνει 15 ευρω και κατι ψιλά ανα kb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ε, πάρε κάρτα από άλλο δίκτυο. Βάλε και στον αριθμό σου τον κανονικό ένα πακέτο προς όλους και θέσε προώθηση όλων των κλήσεων στο καινούριο που θα χρησιμοποιείς στο ταξίδι. Edit: υπάρχει πακέτο που δίνει 50mb με 7€ και πιάνει τη Σερβία. https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-diethni/2xdaily-data-travel-russia-albania-serbia-monaco/ Sent from my SM-G930F Ευχαριστω για την απαντηση. Ηδη μετα το συμβαν εχω ψαξει οτι μπορουσα. Απο πακετα, και η κυρια στο chat μου προτεινε το πακετο αυτο. Και το ανταγωνισμο εψαχα γι'αυτο και ανεφερα την διαφορα αυτη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/xrewseis-periagwghs/ Το 15,774 € ανα kb οπως γραφει στη σελίδα επιλεγοντας Σερβία σημαίνει 15 ευρω και κατι ψιλά ανα kb. Το 1GB βγαινει περιπου 16 εκατομμυριακια, 16.540.237,8ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν ανεφερα καπου ποσο χρεωθηκα. Προφανως και εχω κ ολοι δικοι μου εχουν F2G αλλιως θα εγραφα αλλου, με βολευει που τα κανονιζω απο το δικο μου κινητο, ενω στην WU δεν μπορεις. Οποτε βαζω λεφτα ενεργοποιω τα απκετα και φροντιζω να μεινιυν λειγοτερο απο 1ευρω στην καρτα και δεν εχουμε το θεμα με την ημεριασια χρεωση. Τωρα στο θεμα. Πριν πανε ταξιδι εβαλα 10ευρω, για να μπορει να στειλει sms, δεν ειναι πρωτη φορα και εχω φιλοσοφισει ολο το θεμα, σβινει τα δεδομενα κτλ. Και εκει που περιμενα μηνυμα οτι μπηκαν Ουγγαρια και συνεχιζουν με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει βαλε μου λεφτα. Του εβαλα 30ευρω. Απο την εφαρμογη μου βλεπω ολα τα νουμερα, αφου εγω τα διαχειριζομαι. Σε 5 λεπτα κοιταω υπολοιπο του, κατω απο 5ευρο. Ξαναβαζω 30ευρω, και λεω στον πατερα μου να προσπαθησει να βρει καποιο ασυρματο. Ξαφνικα βλεπω οτι πηρε το μηνυμα στο Whats App χαρηκα και εγω και τον πηρε μεσω της εφαρμογης. Μεσα στη κουβεντα καταλαβα οτι ασυρματο δεν βρηκε και ενεργοποιησε δεδομενα, αμεσως τον διεκοψα και του ειπα να κλεισει δεδομενα. Να μην πολυλογω αφου ειδα πως εξαφανιζονται τα 30ρια και αφου μου εστειλαν μηνυμα οτι εφτιαξαν το αμαξι και συνεχιζουν το ταξιδι κοιταξα τις χρεωσεις που ηξερα οτι ειναι μεγακες. Δεν θα τις γραψω μπορειτε να τις βρειτε αυτο που με τρελανε ειναι η τιμη του ΚΒ, και η απαντηση οτι ειναι σωστη η τιμη. Δε θελω ν αξερω τι θα εκανα αν ειχα παγιο και μου ερχοταν λογαριασμος. Ευτυχως δεν εγινε. Τωρα για την επιστροφη εννοειται οτι εχω σημειωσει τους κωδικους για την επιλογη πακετου αν γινει κατι (που ελπιζω να μη γινει) και με ενα μηνυμα των 0,65 να ειμαστε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ο λογος για τον οποιο το γραφω ομως ειναι για την χρεωση internet, η Wind χρεωνει το 1ΚΒ 15,774ευρω. Ναι σωστα δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 16χιλιαδες και κατι ψιλα, τους ρωτησα μηπως κανουν λαθος και επιμενουν πως ειναι σωστο. Ο ανατγωνιστης WHAT'S UP ποσο λετε να χρεωνει? Τα 10ΚΒ 0,0394ευρω δηλαδη το 1ΜΒ βγαινει 4,03ευρω. Μηπως λιγο μεγαλη διαφορα? Τους το αναφερε αλλα δεν συγκηνηθηκε η κοπελα στο chat. Mου προτεινε καποια πακετα, οπως ειπα αν παω να περασω μερικες μερες ξερω να παρω καρτα αν περνας μονο για 2 sms δεν χρειαζεται. Δεν ειναι λιγο ασχροκερδια η διαφορα 4ευρω το 1ΜΒ και 16152ευρω???? ΔΕΝ υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι 15,744€/ΚΒ . Ανά ΜΒ μπορεί να είναι τόσο. Πού το'δες γραμμένο αυτό; ΜΗ λέμε κ ό,τι να'ναι. 1ΜΒ = 1024 KB. Για Τουρκία είναι 10.67€/ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts