ParafronGR Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Γιατί να σέρνεται; Το καλοκαίρι είχε δώσει τα 15 gb με 10 ευρώ και δεν υπήρξε πρόβλημα. Και πέρσι τα Χριστούγεννα την ίδια προσφορά είχε κάνει και όλα ήταν κομπλέ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ακριβώς, μακάρι να την ξαναδώσει και φέτος. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ακριβώς, μακάρι να την ξαναδώσει και φέτος. Τελείως δωρεάν (0€) σχεδόν ποτέ δεν κάνει σε τέτοιες εορταστικές περιόδους η Wind. "Κάτι" (σε data πχ) με μειωμένη τιμή ή περισσότερες παροχές (πχ GB) ή διάρκεια: Παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Δεν εννοώ δωρεάν, αλλά σε μειωμένη τιμή, όπως το καλοκαίρι που έδωσε 15 gb με 10 ευρώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 έχω μέσα 8.55 ευρώ. δεν θυμάμαι φτάνουν για το "φοιτητικό"? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 έχω μέσα 8.55 ευρώ. δεν θυμάμαι φτάνουν για το "φοιτητικό"? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 8,57 χρειάζονται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 8,57 χρειάζονται.φτουουου! τι κόλλημα και αυτό να μην σε αφήνουν να βάζεις και μικρότερα ποσά από 5 ευρώ! θα έβαζα τώρα 1 ευρώ μια χαρά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 φτουουου! τι κόλλημα και αυτό να μην σε αφήνουν να βάζεις και μικρότερα ποσά από 5 ευρώ! θα έβαζα τώρα 1 ευρώ μια χαρά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ΜΟΝΟ η κόκκινη το έχει μοντάρει το θέμα της φόρτωσης μικρότερων του 5 ακέραιων ποσών € με το CashBack στο app της. Προς το παρόν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 νομίζω υπάρχει top up "ανάγκης" αυτό (σου βάζει λίγα ευρώ και σου τα παίρνει λίγο πιο ακριβά όταν ξανα-ανανεώσεις). αυτό δεν κάνει να βρεις το ευρώ σου? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 νομίζω υπάρχει top up "ανάγκης" αυτό (σου βάζει λίγα ευρώ και σου τα παίρνει λίγο πιο ακριβά όταν ξανα-ανανεώσεις). αυτό δεν κάνει να βρεις το ευρώ σου? Νομίζω ότι ΔΕΝ έχει και max ποσό € που πρέπει να'χεις το πολύ για να το χρησιμοποιήσεις το SOS Recharge στο f2go, {που έχουν οι άλλες} οπότε κάνει και για το φίλο με τα 8,55€ που έχει αυτή τη στιγμή στο υπόλοιπό του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Αρκεί βέβαια να έχει κάνει ανανέωση τον τελευταίο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Αρκεί βέβαια να έχει κάνει ανανέωση τον τελευταίο μήνα. Ακριβώς. Είναι μια προϋπόθεση για χρήση του SOS Recharge στο f2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Μου ήρθε αυτό χτες 5GB MONO ME 5€ ΓIA 30 MEPEΣ! F2G XMAS ΠPOΣΦOPA AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA ΓIA ΛIΓEΣ MEPEΣ! ΣTEIΛE 55 ΣTO 12410 EΩΣ 17/12 & ENEPΓOΠOIHΣE THN! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Και σε εμένα ήρθε άλλο μήνυμα με xmas μεσα.Τα κλασικά f2g μηνύματα "αποκλειστικες" προσφορές... Πετάμε και ένα χρόνια πολλά xmas προσφορά και βγαίνει από την "υποχρέωση" να δώσει δώρο σε όλους.. οκκκ... Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Και σε εμένα ήρθε άλλο μήνυμα με xmas μεσα.Τα κλασικά f2g μηνύματα "αποκλειστικες" προσφορές... Πετάμε και ένα χρόνια πολλά xmas προσφορά και βγαίνει από την "υποχρέωση" να δώσει δώρο σε όλους.. οκκκ... Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠέρσι εάν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να είχε δώσει τίποτα δώρο... ΤΑ Χριστούγεννα Θυμάται κανείς εάν είχε δώσει δώρο...? Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Μου ήρθε αυτό χτες 5GB MONO ME 5€ ΓIA 30 MEPEΣ! F2G XMAS ΠPOΣΦOPA AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA ΓIA ΛIΓEΣ MEPEΣ! ΣTEIΛE 55 ΣTO 12410 EΩΣ 17/12 & ENEPΓOΠOIHΣE THN! Πάντως τώρα τελευταία,έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οι προσφορές σε χρόνο ομιλίας από το 12410,και δίνει μόνο GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τι πρέπει να στείλω για να ενεργοποιήσω το 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Τι πρέπει να στείλω για να ενεργοποιήσω το 4G; Δεν χρειάζεται να στείλεις κάτι, αρκεί η κάρτα sim που διαθέτεις να μην είναι παλιά, αλλιώς δεν θα το υποστηρίζει. Οι νέες sim το υποστηρίζουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πέρσι εάν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να είχε δώσει τίποτα δώρο... ΤΑ Χριστούγεννα Θυμάται κανείς εάν είχε δώσει δώρο...? Είχε διπλασιάσει τα mb από το log n win δωρο και έδινε 300 αντί 150 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παρατήρησα σε ταξίδι μου στην Ε.Ε (Βουλγαρία) ενώ είχα ενεργοποιημενο το ειδικό πρόγραμμα 1500 + 1.5 gb ...απο τον χρόνο ομιλίας ετρωγε απο υπολοιπο bonus...ενω στα δεδομένα ενω ειχα υπόλοιπα gb απο bonus ,έτρωγε απο το προγραμμα . Ελπιζω να σας εδωσα να καταλάβατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παρατήρησα σε ταξίδι μου στην Ε.Ε (Βουλγαρία) ενώ είχα ενεργοποιημενο το ειδικό πρόγραμμα 1500 + 1.5 gb ...απο τον χρόνο ομιλίας ετρωγε απο υπολοιπο bonus...ενω στα δεδομένα ενω ειχα υπόλοιπα gb απο bonus ,έτρωγε απο το προγραμμα . Ελπιζω να σας εδωσα να καταλάβατε. Όμορφα... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 όσες φορές έχω βγει έξω, στα MB πάντα απο το πρόγραμμα τα παίρνει, τα bonus μου είχαν πει ειναι για κατανάλωση στην Ελλάδα Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/data-3/ ιδου το νεο πακετο data... και το νεο "μεγαλο" συνδυαστικο https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/talk-to-all-sms-data/ σχετικα καλο θα ελεγα,στα επιπεδα του καρτοσυμβολαιου,με την εννοια οτι αυτο δεν εχει δεσμευση. Edited December 18, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/data-3/ ιδου το νεο πακετο data... και το νεο "μεγαλο" συνδυαστικο https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/talk-to-all-sms-data/ σχετικα καλο θα ελεγα,στα επιπεδα του καρτοσυμβολαιου,με την εννοια οτι αυτο δεν εχει δεσμευση. Πολύ ωραία τα πακέτα, το δεύτερο είναι υπερπλήρες θα έλεγα. Για όσους θέλουν πολλά δεδομένα το πρώτο είναι επίσης πολύ καλό. Αν συνυπολογίσουμε 500 mb της online ανανέωσης συν τα log and win είμαστε μια χαρά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Και είναι και Rollover τα δεδομένα, και στα δύο πακέτα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts