Guest27 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό: Να στείλω 32 στο 12410 έως 4/12 και μου δίνει 2 ώρες τον μήνα, ανά μήνα, για έξι μήνες. Λέτε να υπάρχει καμιά χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Δωρεάν είναι. Και για να μην κανει τον κοπο να ρωτησει καποιος για χιλιοστή φορά,είναι για όσους έλαβαν το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό: Να στείλω 32 στο 12410 έως 4/12 και μου δίνει 2 ώρες τον μήνα, ανά μήνα, για έξι μήνες. Λέτε να υπάρχει καμιά χρέωση; Τι προσφοράρα είναι αυτη πάλι, εγώ έχω την φοιτιτική προσφορά και δεν έχω λάβει κάτι τέτοιο, είμαι καλυμμένος βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Τι προσφοράρα είναι αυτη πάλι, εγώ έχω την φοιτιτική προσφορά και δεν έχω λάβει κάτι τέτοιο, είμαι καλυμμένος βέβαια 'Εχω καλύτερο.. :P 1000 λεπτά προς wind/q, κάθε μήνα, για 6 μήνες δώρο. 'Εχω και το "φοιτητικό". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Είναι γνωστό ότι αυτές ηκαι άλλες προσφορές πάνε σε νούμερα που δεν βάζουν συχνά κάρτα.. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Είναι γνωστό ότι αυτές ηκαι άλλες προσφορές πάνε σε νούμερα που δεν βάζουν συχνά κάρτα.. Μήνα παρά μήνα ή κάθε μήνα βάζω κάρτα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Το εχει αναφερει και αλλος στο θέμα με τις κρυφές προσφορές. Σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει περισσότερο σε σχέση με το αντίστοιχο που δίνει 2 γίγα κάθε μήνα για τρεις μήνες με 3 ευρώ (23 στο 12410). Αυτο ισχυει για ολους? Ειναι κατι που τρεχει τωρα η ειναι παλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Καλησπέρα. Σέ φίλο έδωσαν στα public στο ταμείο σαν δώρο f2g. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Είναι κάποιο προνομιακό πακέτο; Και αν όχι συμφέρει να τη κρατήσει σαν 2η κάρτα κυρίως για mobile internet (γύρω στα 2.5gb ξοδεύει το μήνα) αλλά και για χρόνο ομιλίας προς όλους(4 ώρες πχ); Ευχαριστώ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 εχει καποια προνομια,οπως οτι το ποσο της αγορας επιστρεφεται στο υπολοιπο του f2g για 1 μηνα και πιθανοτατα να παρει και καποιες εξτρα προσφορες μεσω sms. Το αν συμφερει να την χρησιμοποιησει για ομιλια / mb εξαρταται απο το ποσα θελει να δινει επισης το μηνα,και τους προορισμους στους οποιους θελει να μιλαει. Ριξε μια ματια στα μονιμα πακετα στο f2g.gr για να δεις. Τις αναγκες σε ιντερνετ,καποιες προσφορες που κατα καιρους ερχονται μπορουν να τις καλυψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Στις 13/10 έκανα αίτηση για να γίνει από συμβόλαιο free2go.μου είπαν η αλλαγή θα γίνει στις 13/11. Δεν έγινε μετά μου είπαν από την wind θα γίνει στις 18/11 και τέλος στις 25/11. Αλλά ακόμα λειτουργεί το συμβόλαιο.τι γίνεται ξέρει κανείς; Έμπλεξα; Περίπου στην ίδια περίπτωση πέφτω, σε μένα η "παράταση" έφτασε 30/11 σύμφωνα με ενημέρωση από κατάστημα. Λέει ότι συνήθως τέλος μήνα κάνουν τις αποσυνδέσεις. Υποτίθεται στο διάστημα αυτό χρησιμοποιείς το συνηθισμένο πακέτο συμβολαίου δωρεάν (εφόσον δηλαδή δεν ξεφύγεις από τα πάγια όρια). Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 επιτελους επειτα απο τρεις παρατασεις το κινητο μου γυρισε σε καρτοκινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Θα διαπιστώσεις τεράστια οικονομία και πολύ περισσότερες παροχές! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Και στη γυναίκα μου η Wind έκανε καψόνια μέχρι να γίνει η αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό. Θυμάμαι η τελευταία δικαιολογία ήταν οτι η υπάλληλος εκανε λαθος στην αιτηση και εβαλε αριθμο αφμ σε αριθμο ταυτότητας, οτι να'ναι ψέματα. Εννοείται οτι και να μας πληρώνουν δε ξαναγυρναει καποιος σε συμβόλαιο στη wind, μετα απο τοσο ασχημη συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Και στη γυναίκα μου η Wind έκανε καψόνια μέχρι να γίνει η αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό. Θυμάμαι η τελευταία δικαιολογία ήταν οτι η υπάλληλος εκανε λαθος στην αιτηση και εβαλε αριθμο αφμ σε αριθμο ταυτότητας, οτι να'ναι ψέματα. Εννοείται οτι και να μας πληρώνουν δε ξαναγυρναει καποιος σε συμβόλαιο στη wind, μετα απο τοσο ασχημη συμπεριφορά. Βλέπω ότι γενικά η Wind προσλαμβάνει "ευγενικά" άτομα στην εξυπηρέτηση πελατών της.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Έχω μείνει με την απορία ποιος και πότε θα μου απαιτήσει τα 30€ "τέλη αποσύνδεσης" (από συμβόλαιο σε καρτοκινητό της ίδιας εταιρείας) που δεν ξεχνούσαν να μου θυμίζουν σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία-προσφορά τους δύο μήνες που κράτησε η διαδικασία. Πάντως οι προσφορές ήταν τουλάχιστον τίμιες κοστολογικά, αλλά η 24μηνη δέσμευση κοστίζει επίσης. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Έχω μείνει με την απορία ποιος και πότε θα μου απαιτήσει τα 30€ "τέλη αποσύνδεσης" (από συμβόλαιο σε καρτοκινητό της ίδιας εταιρείας) που δεν ξεχνούσαν να μου θυμίζουν σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία-προσφορά τους δύο μήνες που κράτησε η διαδικασία. Πάντως οι προσφορές ήταν τουλάχιστον τίμιες κοστολογικά, αλλά η 24μηνη δέσμευση κοστίζει επίσης. :rolleyes: Κανείς δεν θα τα ζητήσει, θα τα δεις στον εκκαθαριστικό λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ανανεώσεις στο public δίνουν τπτ δώρο η να κάνουμε από το app?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρε παιδιά άκουσα ότι έχει καταργηθεί η ανανέωση των 6 ευρω στο καταστημα αληθεύει?Και είναι πλέον 10 ευρώ? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρε παιδιά άκουσα ότι έχει καταργηθεί η ανανέωση των 6 ευρω στο καταστημα αληθεύει?Και είναι πλέον 10 ευρώ? Φ2γ 10 Κιου 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Θυμαται κανεις ΠΟΥ στελνουμε sms για να μαθουμε τι νουμερο εχει η καρτα απο το δωρο που δινει η wind μαζι με το σταθερο για 1gb καθε μηνα ??Θελω να το βαλω ενα ταλαρο μεσω πιστωτικης και δεν θυμαμαι Edit:Το βρηκα Send By Opto Edited December 3, 2017 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Θυμαται κανεις ΠΟΥ στελνουμε sms για να μαθουμε τι νουμερο εχει η καρτα απο το δωρο που δινει η wind μαζι με το σταθερο για 1gb καθε μηνα ??Θελω να το βαλω ενα ταλαρο μεσω πιστωτικης και δεν θυμαμαι Edit:Το βρηκα Send By Opto Δεν μας γράφεις και τον τρόπο να υπάρχει για μελλοντική χρήση;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Θυμαται κανεις ΠΟΥ στελνουμε sms για να μαθουμε τι νουμερο εχει η καρτα απο το δωρο που δινει η wind μαζι με το σταθερο για 1gb καθε μηνα ??Θελω να το βαλω ενα ταλαρο μεσω πιστωτικης και δεν θυμαμαι Edit:Το βρηκα Send By OptoΔεν μας γράφεις και τον τρόπο να υπάρχει για μελλοντική χρήση;:rolleyes:στείλε την λέξη.... ΑΡΙΘΜΌΣ στο 1280 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 μετα το 3μηνο εκτος απο τον μηδενισμο μπαινει και φραγη εισερχομενων κλησεων ή ακομα δεν εχει εφαρμοστει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 στο 3μηνο ειναι μονο ο μηδενισμος, στο 4μηνο μπαινει η φραγη και μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει εφαρμογη της στην wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts