idi Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Τα 2gb μαζι με τα 500 λεπτα προς Βουλγαρία ισχύουν, μολις το ενεργοποίησα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 61 στο 12000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εάν έχεις ήδη καρτελάκι F2G αδηλωτο, πόσο χρεώνεται η ταυτοποίηση σε κατάστημα public...??? Γνωρίζει κάποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δεν νομίζω πως έχει κάποιο κόστος η ταυτοποίηση. Όσες φορές έχω κάνει τα τελευταία χρόνια (αρκετές) δεν μου ζητήθηκε κάτι. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εάν έχεις ήδη καρτελάκι F2G αδηλωτο, πόσο χρεώνεται η ταυτοποίηση σε κατάστημα public...??? Γνωρίζει κάποιος??? Για ταυτοποίηση δεν πληρώνεις πότε και τίποτε σε καμιά εταιρία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 άκουσα σε διπλανό θέμα ότι η κόσμο καταργεί την ανανέωση των πέντε ευρώ από τα καταστήματα της.... καμμια ενημέρωση για την wind;;; Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Προς πληροφόρηση όλων το 1€ που κράτησε από ιντερνετικη ανανέωση με κάρτα ουδέποτε επέστρεψε... Μάλλον είναι προμήθεια... Κάτι περίεργο έχει συμβεί, δεδομένου ότι σε όποιον άλλο εδώ μέσα έχει τύχει, νομίζω τελικά του έχει επιστραφεί αυτό το 1€. Σε κάθε περίπτωση, δεν δικαιούται να κρατήσει τέτοια προμήθεια, δες π.χ. και αυτό το πρόσφατο: http://www.kathimerini.gr/852778/article/oikonomia/epixeirhseis/mploko-stis-e3tra-xrewseis-me-kartes Άρα δυστυχώς πρέπει να ασχοληθείς: πρώτα με την Wind, από όπου μάλλον δεν θα βγάλεις άκρη, μετά με την εταιρεία που κάνει τη χρέωση, νομίζω Mobile Media. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Προς πληροφόρηση όλων το 1€ που κράτησε από ιντερνετικη ανανέωση με κάρτα ουδέποτε επέστρεψε... Μάλλον είναι προμήθεια... Κανεις άλλος δεν το έχει αναφέρει, να μην έχει απόδεσμευτεί το 1€ απο το διαθέσιμο υπόλοιπο και να χρεωθεί με εγγραφή στο λογιστικό. ΑΝ και εφόσον ισχύει αυτό που αναφέρεις χρήζει αξιολόγησης ώστε να διακριβωθει η νομιμότητα. Edited June 11, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Έκανα online ανανέωση χρόνου ομιλίας €5 στις 7/6/2017 με χρεωστική κάρτα Πειραιώς και δεν μου κράτησε ούτε ένα λεπτό παραπάνω. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Με Εθνική δεν είπαμε ότι το κάνει σε μερικούς; Sent from my HT3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Με χρεωστική και πιστωτική εθνικής με ανανεώσεις 4 αριθμών κάθε μήνα δεν μου έχουν χρεώσει ποτέ ούτε σέντς περισσότερο πέρα απο το ποσό που ζητάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα Τι κοκοπλοκο έχει πάθει πρωΐ πρωΐ και δεν μπορούμε (σε 3 νούμερα) να κάνουμε κλήση;;;;;;;; :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Έχω τρία νούμερα και ΔΕΝ μπορώ να βγάλω γραμμή με Κανένα.... Τι ακριβώς συμβαίνει πρωί πρωί???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Έχω τρία νούμερα και ΔΕΝ μπορώ να βγάλω γραμμή με Κανένα.... Τι ακριβώς συμβαίνει πρωί πρωί???? Ομοιοπαθής εεεε; Και φίλος με συμβόλαιο και αυτός ταρατά μεντολες!!!! ΝΕΚΡΟ Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Το κλείσανε? Παραλίγο να πετάξω το κινητό Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, το ίδιο συμβαίνει και σε μένα σε δύο νούμερα καρτοκινητής Wind. Τί έχει συμβεί άραγε; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Με q ολα οκ ειναι παντως (Θεσσαλονίκη) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Και ΧΡΉΜΑΤΑ Έιχα στο κινητό Μου και 1077 λεπτά Προς όλους... Και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω Ούτε με cosmote Ούτε με Q card πού ΕΊΧΑ ένα σημαντικό ραντεβού και το έχασα.... ΠΆΝΩ απο μια ώρα χωρίς τηλέφωνο Μέσα στα ΧΑΝΙΆ... Απαράδεκτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Προφανώς βλάβη ή συντήρηση δικτύου η κάποια λαλακία ανθρώπινου παράγοντα. Όλα ΟΚ εδώ που είμαι, Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα Τι κοκοπλοκο έχει πάθει πρωΐ πρωΐ και δεν μπορούμε (σε 3 νούμερα) να κάνουμε κλήση;;;;;;;; :mad: Περιοχή? Και εγώ που δοκίμασα στην Καλαμάτα που είμαι δεν μπορούσε για περίπου μιάμιση ώρα. . Εσύ λες για 3 νούμερα. εγώ λέω για 10 νούμερα ότι δεν έκανε κλήση κανένα τώρα κάνει κλήση κανονικά... Από ότι φαίνεται ήταν πανελλαδικό το θέμα! Με ζάλισαν τα άτομα που έχουν τα νούμερα στο σταθερό τι συμβαίνει και τι συμβαίνει... Κρίμα Και έβλεπα ωραίο όνειρο :o Προφανώς βλάβη ή συντήρηση δικτύου η κάποια λαλακία ανθρώπινου παράγοντα. Όλα ΟΚ εδώ που είμαι, Όλα αυτά μαζί είναι γνωστό wind και τεχνικά θέματα δεν τα πάνε καλά... Edited June 12, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πειραιάς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muphone Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Θεσ/νίκη όλα μια χαρά σε Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δυτική Θεσσαλονική σήμερα το πρωί 3 διαφορετικές συσκευές με wind δεν δουλευε καμία. Κάποια στιγμή μετα τις 8:30 μπορέσαμε να κανουμε κλήσεις Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Για να δούμε θα βγει να ζητήσει ένα συγνώμη από τους πελάτες της;;;;;;;; ΥΓ το συγνώμη αν δεν συνοδεύεται από δωράκι δεν πιάνει... :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Ένα μεγάλο μπράβο, εδωσε Free roaming και στα καρτοκινητα η Wind. http://Https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=461ΟΛΟΙ οι συνδρομητές θα μπορούν να καταναλώνουν τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS, MMS και MB για χρήση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση... Εξαιρούνται τα χωρις κόστος και στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών mb. Edited June 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Απίστευτο! Πραγματικά δε το περιμενα μετα απο συνεχόμενες αυξήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts