jimmiss Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 ότι δείχνει ο καθένας Jim δεν κάνω λάθος είμαι απόλυτα σίγουρος... Δεν έχω λόγο να σε πείσω. ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα δείχνει. Μείνε στο "χρυσό" που σου λάμπει...Δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Δεν έχω λόγο να σε πείσω. ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα δείχνει. Μείνε στο "χρυσό" που σου λάμπει...Δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ. Φυσικά και παραμένω σε αυτό που λάμπει και είναι χρυσό με 50€ε το χρόνο μαζί με την ταρίφα τον 12 ευρώ μέσα έχω πάντα χρόνο ομιλίας δίνω τα μισά λεφτά από τα 100€ που δίνεις για τα 8 σου νούμερα και πάντα η φίλη μου η γνωστή μου ξέρουν από πιο νούμερο τους καλώ και δεν ρίχνουν ζάρια όπως στην περίπτωση σου... Εσύ προσπάθησε να πείσεις όλο τον κόσμο εδώ ότι πιάνεις κορόιδο της εταιρείες με τα 100€ που δίνεις μόνο εσύ πιστεύεις κάτι τέτοιο και κάνεις άλλος φαίνεται από Τις αντιδράσεις που έχεις... Δεν έχω να πω κάτι άλλο πες ότι θες δικαιολόγησε τα πάντα που λες...για να πείσεις το εαυτό σου και μόνο ότι έχεις δίκιο Edited April 7, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Φυσικά και παραμένω σε αυτό που λάμπει και είναι χρυσό με 50€ε το χρόνο μαζί με την ταρίφα τον 12 ευρώ μέσα έχω πάντα χρόνο ομιλίας δίνω τα μισά λεφτά από τα 100€ που δίνεις για τα 8 σου νούμερα και πάντα η φίλη μου η γνωστή μου ξέρουν από πιο νούμερο τους καλώ και δεν ρίχνουν ζάρια όπως στην περίπτωση σου... Εσύ προσπάθησε να πείσεις όλο τον κόσμο εδώ ότι πιάνεις κορόιδο της εταιρείες με τα 100€ που δίνεις μόνο εσύ πιστεύεις κάτι τέτοιο και κάνεις άλλος φαίνεται από Τις αντιδράσεις που έχεις... Δεν έχω να πω κάτι άλλο πες ότι θες δικαιολόγησε τα πάντα που λες...για να πείσεις το εαυτό σου και μόνο ότι έχεις δίκιο Έγινε. Και τα ξαναλέμε (με παράθεση) στο άμεσο (ή απώτερο) μέλλον. Κανένα σκοπό να κοροϊδέψω καμιά εταιρία δεν έχω. "Σωστές" τιμές απαιτώ (όπως θα΄πρεπε όλοι μας) και όχι δωράκια. Σε τέτοια "αγορά" καταναλωτών δε μπορώ να κάνω αλλιώς όμως. Και θα επιμείνω (και πες ό,τι θες): Το αποτέλεσμα και ΜΟΝΟ θα δείξει._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Η ΚΟΣΜΟΤΕ 3000 ΜΒ για μέχρι το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.Η wind;;;ΤΙΠΟΤΑ! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Η ΚΟΣΜΟΤΕ 3000 ΜΒ για μέχρι το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.Η wind;;;ΤΙΠΟΤΑ! Στείλε 2 στο 1285 για να σου μετατρέψει το τίποτα σε κάτι... Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το App θα δουλέψει μέχρι το Πάσχα άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το App θα δουλέψει μέχρι το Πάσχα άραγε; Εμένα μου δουλεύει κανονικά από τις 22:00 που δοκίμασα και δεν μου έχει κάνει άλλα νούμερα. Αν συνεχίζει να μην σου δουλεύει δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το ξανακατεβάσεις απο το Play store μήπως λυθεί το πρόβλημα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στείλε 2 στο 1285 για να σου μετατρέψει το τίποτα σε κάτι... Sent from my Moto X Play Οκ! Thanks!!! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εμένα μου δουλεύει κανονικά από τις 22:00 που δοκίμασα και δεν μου έχει κάνει άλλα νούμερα. Αν συνεχίζει να μην σου δουλεύει δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το ξανακατεβάσεις απο το Play store μήπως λυθεί το πρόβλημα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ! Thanks!!! Σε καινούργια συσκευή προσπαθούσα να το βάλω. Όντως, όπως είπες, δούλευε, στη παλιά. Μετά από 300 προσπάθειες δούλεψε. Πρόκειται γι' αυτό το εκνευριστικό bug που σου λέει ότι είναι λάθος το pass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Στείλε 2 στο 1285 για να σου μετατρέψει το τίποτα σε κάτι... Sent from my Moto X Play Στο κιού μου: H ΠAΣXAΛINH ΠPOΣΦOPA TΩN ΔΩPEAN 2GB ΔEN MΠOPEI NA ENEPΓOΠOIHΘEI ΛOΓΩ MH EΠAPKOYΣ YΠOΛOIΠOY. ANANEΩΣE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY KAI ΔOKIMAΣE ΞANA! ΥΓ: το 1285 το χρησιμοποιεί και η Vodafone για ενεργοποίηση 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Στο κιού μου: H ΠAΣXAΛINH ΠPOΣΦOPA TΩN ΔΩPEAN 2GB ΔEN MΠOPEI NA ENEPΓOΠOIHΘEI ΛOΓΩ MH EΠAPKOYΣ YΠOΛOIΠOY. ANANEΩΣE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY KAI ΔOKIMAΣE ΞANA! ΥΓ: το 1285 το χρησιμοποιεί και η Vodafone για ενεργοποίηση 4G σωστά,κι έλεγα τι μου θυμίζει LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μάλλον τους ψεκάζουν εκεί στην Wind. Η εφαρμογή δεν ενημερώνεται πλέον. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) υπαρχουν και χειροτερα. Οπως εγραψα στο νημα της q,μου εφαγαν 7,06 ευρω ενεργοποιωντας μονοι τους απο το τιποτα πακετο,ενω ειχα καλεσει το 1225 για ενημερωση υπολοιπου... Edited April 8, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απλά τραγικοί, εδώ και τόσες ώρες/μέρες δεν μπορούν να διορθώσουν ένα bug..... Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Πάντως τώρα λειτουργεί το app. Μήπως κάνανε κάποια αναβάθμιση η είχαν βλάβη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εγώ κάνω μία εικασία, μήπως αυτό που προσπαθούσαν να φτιάξουν ήταν να δίνει το δώρο στέλνοντας 2 στο 1285, και να σου λέει το υπόλοιπο όταν στέλνεις ΥΠ2. Μπορεί να χάλασε κάτι στην προσπάθεια. Επίσης αν στείλεις ΥΠ (χωρίς το 2 δηλαδή) στον ίδιο αριθμό σου λέει το υπόλοιπο που έχεις σε SMS και mb γενικά. Για αναβάθμιση πιστεύω δεν θα είχε νόημα να γίνει τόση φασαρία. Θα έφτιαχναν την εφαρμογή να δουλεύει με τις αλλαγές που θέλουν, και θα έστελναν αναβάθμιση στους χρήστες. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/2gb-doro/ Η προσφορά ισχύει και για συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εγώ κάνω μία εικασία, μήπως αυτό που προσπαθούσαν να φτιάξουν ήταν να δίνει το δώρο στέλνοντας 2 στο 1285, και να σου λέει το υπόλοιπο όταν στέλνεις ΥΠ2. Μπορεί να χάλασε κάτι στην προσπάθεια. Επίσης αν στείλεις ΥΠ (χωρίς το 2 δηλαδή) στον ίδιο αριθμό σου λέει το υπόλοιπο που έχεις σε SMS και mb γενικά. Για αναβάθμιση πιστεύω δεν θα είχε νόημα να γίνει τόση φασαρία. Θα έφτιαχναν την εφαρμογή να δουλεύει με τις αλλαγές που θέλουν, και θα έστελναν αναβάθμιση στους χρήστες. Sent from my Moto X Play Απλά θα μπορούσαν να δώσουν τα 10GB στα 10€ (όπως τα Χριστούγεννα) και λεφτά να βγάλουν. Πια με τα "δωράκια" δε με βλέπω ούτε € σε πακέτο ΜΒ να βάζω για το Πάσχα (και σε όλες τις εταιρίες: αναμένουμε κόκκινη ακόμα: Για να δούμε). Για τέτοιες €λληνικές εταιρίες μιλάμε. Θέλω "σωστές" τιμές για να αγοράσω κι αυτές χαρίζουν: ΟΚ Δε βάζω πάλι κι εγώ ούτε 1 € σε αυτές: Αυτές είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/2gb-doro/ Η προσφορά ισχύει και για συμβόλαια. όχι για εταιρικά όμως. Παλι στην απεξω εμεις. Πρέπει να πληρώνουμε χρυσά τα MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Πάντως τώρα λειτουργεί το app. Μήπως κάνανε κάποια αναβάθμιση η είχαν βλάβη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Όχι και αναβάθμιση 24 ώρες σχεδόν Off η εφαρμογή ποια είναι Η NASA πύραυλο στο διάστημα έστελναν Βλάβη καραμπινάτη με τα τσαρούχια :D Ακόμα και τώρα από τον ένα λογαριασμό στο άλλο αργή πριν ήθελε 3 δευτερόλεπτα τώρα 20 + δευτερόλεπτα τουλάχιστον και δεν φταίει η σύνδεση μου Στο να κάνει προβολή του 2-3 λογαριασμού αργή να κάνει όχι να πάει από τον ένα στο αλλο Edited April 8, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Σε μενα λειτουργει τωρα το app αλλα τα 2γιγα δωρο για το πασχα , παρ οτι μου τα εδωσε, δεν τα δειχνει πουθενα. Ουτε στο app ουτε στη σελιδα του f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απο Δευτέρα ισχύουν και λογικά θα τα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απλά θα μπορούσαν να δώσουν τα 10GB στα 10€ (όπως τα Χριστούγεννα) και λεφτά να βγάλουν. Πια με τα "δωράκια" δε με βλέπω ούτε € σε πακέτο ΜΒ να βάζω για το Πάσχα (και σε όλες τις εταιρίες: αναμένουμε κόκκινη ακόμα: Για να δούμε). Για τέτοιες €λληνικές εταιρίες μιλάμε. Θέλω "σωστές" τιμές για να αγοράσω κι αυτές χαρίζουν: ΟΚ Δε βάζω πάλι κι εγώ ούτε 1 € σε αυτές: Αυτές είναι. Καίγεσαι να επιβεβαιωθείς για το 10GB 10€ που "προφητεύεις" τόσο καιρό , ε;;;; :lol: Το μέγα σφάλμα στο γενικό σου συλλογισμό είναι πως βάζεις τους καταναλωτές στο ίδιο τσουβάλι χωρίς διακρίσεις. Ο καταναλωτής έχει ανάγκες και δυνατότητες, και αυτά τα 2 διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το ποιες τιμές θεωρείς σωστές, είναι κάτι δικό σου, και φυσικά δικαίωμά σου να χρησιμοποιείς τα χρηματά σου όπως επιθυμείς. Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλον επειδή έχει διαφοετικές ανάγκες, και διαφορετική οικονομική άνεση. Την οποαδήποτε αναφορά στο κάθε τι Ελληνικό χρησιμοποιώντας το σύμβολο του ευρώ, που κάνεις συχνά, τη θεωρώ προσβλητική. Κρίνεις τους πάντες με βάση τα όσα ξοδεύουν ή δεν ξοδεύουν. Καταντάει εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απλά θα μπορούσαν να δώσουν τα 10GB στα 10€ (όπως τα Χριστούγεννα) και λεφτά να βγάλουν. Πια με τα "δωράκια" δε με βλέπω ούτε € σε πακέτο ΜΒ να βάζω για το Πάσχα (και σε όλες τις εταιρίες: αναμένουμε κόκκινη ακόμα: Για να δούμε). Για τέτοιες €λληνικές εταιρίες μιλάμε. Θέλω "σωστές" τιμές για να αγοράσω κι αυτές χαρίζουν: ΟΚ Δε βάζω πάλι κι εγώ ούτε 1 € σε αυτές: Αυτές είναι. Μου θυμίζεις κάτι φίλους μου μπάκουρες που δεν έχουν γκόμενα εδώ και δύο χρόνια αναζητούν το Τοπ Μόντελ Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Η προσφορα των 2gb ΔΕΝ ισχυει στο καρτοιντερντετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Απλά θα μπορούσαν να δώσουν τα 10GB στα 10€ (όπως τα Χριστούγεννα) και λεφτά να βγάλουν. Πια με τα "δωράκια" δε με βλέπω ούτε € σε πακέτο ΜΒ να βάζω για το Πάσχα (και σε όλες τις εταιρίες: αναμένουμε κόκκινη ακόμα: Για να δούμε). Για τέτοιες €λληνικές εταιρίες μιλάμε. Θέλω "σωστές" τιμές για να αγοράσω κι αυτές χαρίζουν: ΟΚ Δε βάζω πάλι κι εγώ ούτε 1 € σε αυτές: Αυτές είναι. Μας χαριζουν γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια. Το θέμα της βιωσιμότητας ή μη των εταιριών το έχουν μελετήσει οι ίδιοι,δεν περιμένουν εμένα και σένα να το πούμε. Δεν θες να βάλεις ούτε ευρώ πάλι? Μη βάζεις. Δεν κατανοώ την αγωνιώδη προσπάθεια να πείσεις τους υπόλοιπους εδώ. Όπως και την αγωνία σου να επιβεβαιωθείς για όσα προβλέπεις. Κάνε μια αίτηση για να γίνεις σύμβουλος στις εταιρείες,αν θεωρείς οτι ξέρεις πως πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Να διαμορφώσεις εσύ το μέλλον τους. Ουτε φιλανθρωπικά ιδρύματα είναι οι εταιρίες,ούτε χαρίζουν τίποτα. Εμμέσως τα δώρα τα έχουμε πληρώσει. Η κινητή τηλεφωνία από την άλλη δεν θεωρώ οτι πρέπει να είναι το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή για να αναλωθούμε τόσο πολύ σε αυτό. Εξυπηρετεί κάποια ανάγκη και μέχρι εκεί. Απο εκεί και πέρα κάνουμε μια συζήτηση εδω,και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους και να τους χαρακτηριζουμε ολη την ωρα όπως γράφει και ο mark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts