Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To πακετο αυτο των 300' και 500 mb ειναι καινουργιο,προσωπικη εκτιμηση οτι δεν θα καταργηθει συντομα. Δεν εχω δει αλλαγες σε πακετα σε διαστημα μικροτερο του 1 χρονου.Αν δεν κανω λαθος το προηγουμενο καθεστως με τα πακετα των 5 ευρω πρεπει να κρατησε περιπου 3 χρονια. Συνηθως οι αλλαγες ειναι τιμολογιακες και συνοδευονται και απο αναλογη αυξηση των παροχων. Αν καποια στιγμη π.χ. θελησουν να ανεβασουν την τιμη στα 9 μπορει να αυξησουν τον χρονο στα 350'. Γενικως αν ψαξεις κανεις καλους συνδυασμους με τα πακετα που εχει.

To πακετο αυτο των 300' και 500 mb ειναι καινουργιο,προσωπικη εκτιμηση οτι δεν θα καταργηθει συντομα. Δεν εχω δει αλλαγες σε πακετα σε διαστημα μικροτερο του 1 χρονου.Αν δεν κανω λαθος το προηγουμενο καθεστως με τα πακετα των 5 ευρω πρεπει να κρατησε περιπου 3 χρονια. Συνηθως οι αλλαγες ειναι τιμολογιακες και συνοδευονται και απο αναλογη αυξηση των παροχων. Αν καποια στιγμη π.χ. θελησουν να ανεβασουν την τιμη στα 9 μπορει να αυξησουν τον χρονο στα 350'. Γενικως αν ψαξεις κανεις καλους συνδυασμους με τα πακετα που εχει.

Άλλη αλλαγή διαχρονικά πακέτων που μας προέκυψε με τη Wind είναι η μείωση διάρκειας χρόνου πακέτου με διατήρηση € κλπ.

Πιστεύω ότι θα διευρυνθεί αυτό στη Wind.

Προτρέπω (ξανά) όσους θέλουν να υπολογίζουν πόσο φθηνά/ακριβά είναι σε μια εταιρία με καρτοκινητό

Να κάνουν ένα υποθετικό πλάνο αναγκών σε ετήσια βάση (πχ για το 2017).

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα αντιληπτό (και δε θα πω κάτι παραπάνω): Τα € δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά από τέλη 2016.

ΟΚ: Δε γίνεται ακόμα αντιληπτό λόγω κεκτημένης ταχύτητας / συνήθειας σε προηγούμενο "καθεστώς"...

ΟΚ. Ξανά: Υπολογίστε (€) σε ετήσια βάση: Εκεί φαίνεται.:)

μιλα πιο συγκεκριμενα ομως,αν εννοεις την αναγκη ανανεωσης χρονου καθε 3 μηνες για να μην ληξουν τα ευρω, αυτο ισχυει σε ολες τις εταιριες πλεον. Αν εννοεις την μειωση διαρκειας ισχυος του "ειδικου φοιτητικου" πακετου απο 30 σε 25 μερες,αυτο ισχυει μονο στο συγκεκριμενο και οχι σε ολα τα πακετα της εταιριας.

Το προηγουμενο ποστ μου αναφεροταν στον mplamplakas που ρωταγε για συγκεκριμενο πακετο και για το καθε ποτε γινονται αλλαγες. Αν αναφερεσαι στο καθε ποτε γινονται οι αλλαγες πακετων,προφανως και δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα. Η κάθε εταιρια μπορει να ξυπνησει αυριο μεθαυριο και να κανει αλλαγες. Δεν μπορουμε να το υπολογισουμε αυτο,εκτιμιση γινεται με βαση οσα βλεπουμε στο περασμα του χρονου. Εγω προσωπικα δεν βλεπω τουλαχιστον να αλλαξει κατι δραματικα στα πακετα ως το τελος του χρονου,οχι μονο για την wind,για ολες τις εταιριες. Να μην το ριξουμε παλι στην μελλοντολογια ομως.

Ευχάριστη για μια ακόμη φορά.

Και πολύ σωστά τα λένε ο mythos_bt καθώς και ο yyyy. Εκτός βέβαια και αν έχουν μείνει χρήματα μέσα (αφού θα χαλάω τα 17 από τα 20 ευρώ κάθε μήνα) και δεν χρειάζεται να πάρω κάρτα (ανανέωση χρόνου ομιλίας), κι έτσι δεν θα έχω το δικαίωμα του μπόνους.

EDIT: Αν και... τώρα που το σκέφτομαι, αλήθεια, από τη στιγμή που κάνω online ανανέωση 10 ευρώ, θα έχω ακέραιο το ποσό μέσα ή, λόγω φόρων, μικρότερο από αυτό των 10 ευρώ;

Edited by mplamplakas

Υπολόγισε πως με 20€ ανανέωση θα έχεις 17,86€ υπόλοιπο λόγω του τέλους καρτοκινητής .

Sent from my XT1562

Υπολόγισε πως με 20€ ανανέωση θα έχεις 17,86€ υπόλοιπο λόγω του τέλους καρτοκινητής .

Sent from my XT1562

Ευχαριστώ. Πρόλαβες και το EDIT μου. :)

Ειλικρινά, σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου.

Έχουμε ιδέα πόσο, στο περίπου, παίρνει για να αλλάξει ένα πακέτο;

Εμένα με ενδιαφέρει αυτό των 8.50 ευρώ που δίνει 300 λεπτά προς όλους και 500MB (θα το βάζω δύο φορές το μήνα). Μαζί με τα 500MB που δίνουν με κάθε online ανανέωση των 10 ευρώ, καθώς και με τους 3 αριθμούς Wind που μιλάς απεριόριστα με κάθε ανανέωση των 5 ευρώ το μήνα (κάτι που μπορεί να καλυφθεί από την 10ευρη online ανανέωση, έτσι δεν είναι;), με 17 ευρώ το μήνα θα έχω:

1.5GB

600 λεπτά προς όλους

1500 λεπτά προς 3 αριθμούς wind.

(Διορθώστε με, αν κάνω λάθος)

Αν πχ αυτό το πακέτο αλλάξει, θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο ή μετά είμαστε στον αέρα;

Υπάρχει επίσης και το blender(blender Max) 400 προς όλους, 100 sms προς όλους, 1gb με 8, 07€

και 30 μέρες διάρκεια.

+ extra bonus 120 προς wind\q. +120 SMS προς wind\q**

Καθώς και τα δώρα απο το log n win για 4 εβδομάδες.

Με 2 ανανεώσεις των 10€ έχουμε :

2χ400=800 προς όλους

2x120=240 προς wind\q**

2χ100=200 SMS

2x120=240 SMS προς wind\q**

2x1gb= 2gb+(2x500=1gb από τις ανανεώσεις των 10€) συνολο 3gb

2x1500=3000 προς 3 wing\q

Και οτι επιλέξεις απο τα log n win.

**(αυτά νομίζω διάρκεια 15 μέρες )

Υπάρχει επίσης και το blender(blender Max) 400 προς όλους, 100 sms προς όλους, 1gb με 8, 07€

και 30 μέρες διάρκεια.

+ extra bonus 120 προς wind\q. +120 SMS προς wind\q**

Καθώς και τα δώρα απο το log n win για 4 εβδομάδες.

Με 2 ανανεώσεις των 10€ έχουμε :

2χ400=800 προς όλους

2x120=240 προς wind\q**

2χ100=200 SMS

2x120=240 SMS προς wind\q**

2x1gb= 2gb+(2x500=1gb από τις ανανεώσεις των 10€) συνολο 3gb

2x1500=3000 προς 3 wing\q

Και οτι επιλέξεις απο τα log n win.

**(αυτά νομίζω διάρκεια 15 μέρες )

Το blender μην το μπερδεύεις, δεν τα δίνει όλα αυτά που γράφει.

Mοιράζεται σε οτιδήποτε καταναλώνεται πρώτο με την αναλογία 4 λεπτά = 1 sms = 10,24 mb.

Μη ξεχνάς, ότι όταν χρησιμοποιείς ένα από τα τρία (λεπτά ομιλίας, SMS, MB), μειώνεται και το διαθέσιμο υπόλοιπο των άλλων δύο.

Πχ. Κάθε 1 SMS που στέλνεις μειώνει επίσης το υπόλοιπό σου κατά 4 λεπτά ομιλίας και κατά 10,24 ΜΒ.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ναι, το τσέκαρα και το μπλέντερ, αλλά επειδή ακριβώς έχει αυτήν την ιδιαιτερότητα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, δεν θα με βολέψει.

Πάντως, σ' ευχαριστώ, οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη - οι εποχές είναι δύσκολες και απ' όπου μπορούμε να γλιτώσουμε, καλό είναι. Πολλές φορές πληρώνουμε παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή έχουμε άγνοια.

Έβαλα πριν από λίγο το 1 GB ΔΩΡΕΆΝ εάν δείτε κάτω κάτω λέει carnival 4GB τι εγινε καρνιβαλος και ματαμφιεστηκαν τα 4GB ΣΕ 1GB

http://i65.tinypic.com/mtrt7a.jpg

Exexe

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Λογικά το σύστημά τους το βλέπει έτσι...

Είχες αγοράσει μήπως το προηγούμενο σαββατοκύριακο τα 4GB;

Λογικά το σύστημά τους το βλέπει έτσι...

Είχες αγοράσει μήπως το προηγούμενο σαββατοκύριακο τα 4GB;

όχι δεν το είχα αγοράσει περίεργο μου φαίνεται όταν το βάλει κάποιος άλλος να μας πει

Εάν δεις η ημερομηνία λήξης είναι η ίδια με το 1GB

μηοως με ένα μήνυμα το δώσει όλα τα σαβκυριακα του Μαρτίου...? Λέω εγώ τώρα 1GBX4 εβδομάδες =4GB

Έτσι είναι λογικά σε όλους. Απλά το σύστημα θα το βλέπει έτσι, δεν έχει να κάνει. Ίσως δώσουν τα άλλα σαββατοκύριακα, ίσως και όχι.

0023d1354cb1f0801d15b8aef4fda9bf.jpg

Sent from my XT1562

για ενεργοποίηση στείλτε 1 στο 1209 δείτε εδώ https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/doro-1gb

Έτσι είναι λογικά σε όλους. Απλά το σύστημα θα το βλέπει έτσι, δεν έχει να κάνει. Ίσως δώσουν τα άλλα σαββατοκύριακα, ίσως και όχι.

Ευχαριστώ πολύ Mark που δοκίμασες

μηοως με ένα μήνυμα το δώσει όλα τα σαβκυριακα του Μαρτίου...? Λέω εγώ τώρα 1GBX4 εβδομάδες =4GB

Το πιθανοτερότερο {Σύμφωνα κ με όσα δίνουν οι άλλες για Μάρτη}.

Πιθανόν το αποφάσισαν τελευταία στιγμή και δε βρίσκαν όνομα.....:lol:

Έχει περάσει και ο Καρνάβαλος...αλλά δεν έχει και πολύ σημασία αυτό για τη Wind....:p

Εμενα στην σελιδα της κιου μου εβγαζε το καρνιβαλ 4 γιγα.Στην εφαρμογη ομως οχι.Δεν ενεργοποιησα καθολου τα 4γιγα με 6 ευρωπουλα. Edited by Mark_K
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Εμενα στην σελιδα της κιου μου εβγαζε το καρνιβαλ 4 γιγα.Στην εφαρμογη ομως οχι.Δεν ενεργοποιησα καθολου τα 4γιγα με 6 ευρωπουλα.

Και μενα στο F2G τωρα που εβαλα την προσφορα για αυτο το ΣΚ.Αλλα 4GB ισως να ειναι αυτη η προσφορα αφου στειλαμε σημερα και πηραμε 1GB το οποιο λογικα θα συνεχιστει με ανακοινωσεις απο τη Wind οπου θα λεει αυτο το ΣΚ,δωρο 1GB.Αλλα αμα υπαρχει τετοια περιπτωση απορω γιατι δεν το λεει εξ αρχης οπως οι αλλες που δινουν λεπτα για Παρασκευη και ΣΚ οτι για αυτο το μηνα θα εχετε καθε ΠΣΚ λεπτα προς ολους.Αλλιως προκειται για bug,δεν εξηγειται αλλιως.Το σεναριο που εγραψα πιο πανω,εγινε στις γιορτες των Χριστουγεννων οπου εδωσε 3 Σαββατοκυριακα συνεχομενα 1GB.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ρε παιδιά μία βοήθεια.

Ετοιμάζομαι να κάνω φορητότητα από vodafone.

Με ανανέωση 10-15€ το μήνα ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός για ομιλία + sms + internet?

Ομιλία + sms κυρίως προς όλους αλλά και προς wind/q.

Internet τουλάχιστον 1 gb.

Έχω μπερδευτεί με τα online, turbo, more κλπ.

Ευχαριστώ.

Αλέξης

Ρε παιδιά μία βοήθεια.

Με ανανέωση 10-15€ το μήνα ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός για ομιλία + sms + internet?

Ευχαριστώ.

Είσαι σίγουρος για φορητότητα; Νομίζω ζητάνε 30€ ως κόστος φορητότητας (στη Q είναι 10€ μέσω online αίτησης).

Ρε παιδιά μία βοήθεια.

Ευχαριστώ.

300' σε ολους και 200' σε Wind/Q με 6€ απο το f2g app.

Απο τα More 100' και 100Mb με 2,50€ μαζι με 60' και 60 sms προς Wind/Q.Αμα ειναι και 2-3 νουμερα που μιλας πολυ τα βαζεις ως magic numbers(ισχυει και για Q) οπου θα εχεις 1500' προς αυτα τα νουμερα με καθε ανανεωση.

120' προς Wind/Q με 30 λεπτα απο την καρτα(στη ανανεωση απο το καταστημα θα παρεις το bonus αλλα θα χρεωθεις 30 λεπτα απο το υπολοιπο της καρτας).

500MB με 10€ καρτα (online/καταστημα).Με 10€ καρτα θα παρεις 400' προς ολους,380' και 60 sms προς Wind/Q.500Mb οπου μπορεις να παρεις και αλλα 600 απο τα Log N win με 150Mb τη βδομαδα.Αμα πας στα 15€ παιρνεις 1GB με 6€ και 300' προς ολους μαζι με 200' προς Wind/Q.Στο καταστημα παιρνεις το bonus των 120' για Wind/Q και 80' προς ολους απο τα Log n win(20'/βδομαδα).Αρα 380 προς ολους,320' σε Wind/Q,1500 προς Magic Numbers και 1,5GB.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Είσαι σίγουρος για φορητότητα; Νομίζω ζητάνε 30€ ως κόστος φορητότητας (στη Q είναι 10€ μέσω online αίτησης).

Ναι αλλά μένουν μέσα για τρεις μήνες για να αγοράσεις πακέτα. Έτσι δεν είναι?

Αλέξης

Ναι αλλά μένουν μέσα για τρεις μήνες για να αγοράσεις πακέτα. Έτσι δεν είναι?

Ναι,αμα γινει online.Σε καταστημα ειναι για ενα μηνα νομιζω.

Σε online αίτηση τα λεφτά αυτά ουσιαστικά είναι το κόστος αγοράς μιας καρτας ανανέωσης που συνοδεύει την sim. Οπότε ναι είναι για 3 μήνες. Αν γίνει σε κατάστημα όμως,τα 30 ευρώ ισχύουν για ενα μήνα.

300' σε ολους και 200' σε Wind/Q με 6€ απο το f2g app.

Απο τα More 100' και 100Mb με 2,50€ μαζι με 60' και 60 sms προς Wind/Q.Αμα ειναι και 2-3 νουμερα που μιλας πολυ τα βαζεις ως magic numbers(ισχυει και για Q) οπου θα εχεις 1500' προς αυτα τα νουμερα με καθε ανανεωση.

120' προς Wind/Q με 30 λεπτα απο την καρτα(στη ανανεωση απο το καταστημα θα παρεις το bonus αλλα θα χρεωθεις 30 λεπτα απο το υπολοιπο της καρτας).

500MB με 10€ καρτα (online/καταστημα).Με 10€ καρτα θα παρεις 400' προς ολους,380' και 60 sms προς Wind/Q.500Mb οπου μπορεις να παρεις και αλλα 600 απο τα Log N win με 150Mb τη βδομαδα.Αμα πας στα 15€ παιρνεις 1GB με 6€ και 300' προς ολους μαζι με 200' προς Wind/Q.Στο καταστημα παιρνεις το bonus των 120' για Wind/Q και 80' προς ολους απο τα Log n win(20'/βδομαδα).Αρα 380 προς ολους,320' σε Wind/Q,1500 προς Magic Numbers και 1,5GB.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Τα περισσότερα τα κατάλαβα. Κάποια τα ψάχνω...

Εντάξει σε κατάστημα δεν πρόκειται να πάω. Ότι κάνω online.

Βασικά δεν χρειάζομαι τόσο πολύ χρόνο και sms προς wind/q.

Επισης στους συνδυασμούς σου πώς μπορούμε να χωρέσουμε και sms προς όλους?

Αλέξης

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova