Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις έβαλα από 10 ευρώ κάρτα σε δύο αριθμούς f2g και εκτός από τα 500MB μου έδωσε και δώρο 300' & 50 sms προς όλους για 15 μέρες. Ανελπιστο δωράκι από τη Wind, υπάρχει άραγε σχετική ανακοίνωση;

Μήπως σου ήρθε κάνα sms και δεν έδωσες σημασία;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/baf97bc1f7e399cf607843c70be8d80e.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/5076bae1c882c265a229a50b72f69d8d.jpg

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Είναι 2 πιο καινούριες συνδέσεις, χωρίς Free to all. Η αλήθεια είναι πως είναι 2 συγγενικων μου προσώπων που τους ανανεωνω εγώ online, οπότε δεν ξέρω αν είχαν πάρει κανένα sms. Θα τους ρωτήσω σήμερα.

Είναι 2 πιο καινούριες συνδέσεις, χωρίς Free to all. Η αλήθεια είναι πως είναι 2 συγγενικων μου προσώπων που τους ανανεωνω εγώ online, οπότε δεν ξέρω αν είχαν πάρει κανένα sms. Θα τους ρωτήσω σήμερα.

Τους είχες ξαναβάλει κάρτα Οκτώβρη-Νοέμβρη (όχι παλιότερα)

και έπεσες πάνω στο διήμερο που θα τους έδινε προθεσμία για αυτή την "προσφορά".

εκανα ανανεωση χρονου μεσω πιστωτικης εχτες.

στην κινηση της πιστωτικης ειδα πως αφαιρεθηκε κανονικα το ποσο της ανανεωσης, αλλα υπαρχει ακομα μια χρεωση προς τη wind υψους 1€.

μπηκα στο ονλαιν τσατ, αλλα δε μου το εμφανιζει.

εστειλα μνμ στη σελιδα απο εχτες, αλλα ουτε καν το εχουν διαβασει.

εχει συμβει σε κανεναν αλλο?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ουτε εγω, ουτε η μανα μου, ουτε ο γαμπρος μου, ουτε κανενας δεν πηρε τετοιο μηνυμα

εχουμε το ειδικο/φοιτητικο πακετο

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

στην κινηση της πιστωτικης ειδα πως αφαιρεθηκε κανονικα το ποσο της ανανεωσης, αλλα υπαρχει ακομα μια χρεωση προς τη wind υψους 1€.

Το chat δουλεύει 10 πρωι-6 απόγευμα. Ειχε ξαναγραφτεί εδώ πριν καιρό ανάλογο θέμα αλλά δεν θυμάμαι αν είχε βγει άκρη τότε. Δοκίμασε πάλι στο chat καλύτερα.

Με τι κάρτα έγινε η συναλλαγή? Μήπως παίζει κάποια προμήθεια.

Σήμερα έκανα ανανέωση σε κατάστημα αξίας 10 ευρώ και αμέσως μου ηρθε μήνυμα για 500mb και 120 λεπτά ομιλίας προς wind και q. Επίσης αντικατέστησα την κάρτα sim με νεότερη για το 4g δίκτυο, επειδή αυτή που είχα ήταν παλαιά και όπως όλοι καταλάβατε κατεβληθη το αντίτιμο των 5 ευρώ. Επειδή βιαζόμουν δεν έκανα φασαρία στο κατάστημα και επικοινώνησα αργότερα με την εταιρεία προκειμένου να μου πιστωθούν στο λογαριασμό. Αναμένουμε.

Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα έκανα ανανέωση σε κατάστημα αξίας 10 ευρώ και αμέσως μου ηρθε μήνυμα για 500mb και 120 λεπτά ομιλίας προς wind και q. Επίσης αντικατέστησα την κάρτα sim με νεότερη για το 4g δίκτυο, επειδή αυτή που είχα ήταν παλαιά και όπως όλοι καταλάβατε κατεβληθη το αντίτιμο των 5 ευρώ. Επειδή βιαζόμουν δεν έκανα φασαρία στο κατάστημα και επικοινώνησα αργότερα με την εταιρεία προκειμένου να μου πιστωθούν στο λογαριασμό. Αναμένουμε.

Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού πληθυσμού που έχει f2go...OK.

Εδώ είμαστε στο myphone για να μαθαίνουμε........:)

Μου είχε συμβεί εμένα. Μάλιστα τότε είχα πρώτα μία αποτυχημένη προσπάθεια ανανέωσης, οπότε είχα ακόμα μία χρέωση 1€... Είχα μιλήσει στο chat, είχα στείλει μηνύματα, άκρη δεν είχε βγει. Δεν καταλάβαιναν τι ήταν αυτό, μου έλεγαν ότι είναι χρέωση της πιστωτικής ή της τράπεζας, και άλλα τέτοια άσχετα.

Τελικά όμως όταν ήρθε ο λογαριασμός της πιστωτικής, δεν είχε γίνει καμία χρέωση 1€, μόνο τα χρήματα της ανανέωσης!

Υποθέτω ότι είναι κάποια δοκιμαστική χρέωση της εταιρείας που κάνει την ανανέωση (όπως κάνει και το PayPal), την οποία τελικά ακυρώνει.

Επομένως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να βγει ο λογαριασμός του μήνα, και τότε, αν έχει γίνει τέτοια χρέωση, να ασχοληθείς.

Έχει τύχει να πάτε να κάνετε on-line topup με πιστωτική και να σου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορείτε να κάνετε τη συναλλαγή διότι έχετε ξεπεράσει το όριο των ανανεώσεων τις τελευταίες 48 ώρες ενώ στην πραγματικότητα δεν το έχετε ξεπεράσει; Μου συνέβη προχθές και μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε λυθεί- (για τώρα δεν ξέρω γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι και πάω για φορητότητα).
Sent neither from iphone nor android phone

Έχω μία κάρτα με 120 λεπτα σε ολους δωρεαν για κάθε μήνα και θα την διακοψω.

Δεν θα πληρωσω δηλαδη τα 5 ευρω στο 3μηνο, οποτε θα ακυρωθει.

Το ποσο που έχω μέσα στο λογαριασμό (8 ευρω) το χάνω;

Στο 3μηνο χωρίς ανανέωση θα χάσεις το ποσό. Ο αριθμός θα ακυρωθεί 13 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση.

Sent from my XT1562

Έχω μία κάρτα με 120 λεπτα σε ολους δωρεαν για κάθε μήνα και θα την διακοψω.

Δεν θα πληρωσω δηλαδη τα 5 ευρω στο 3μηνο, οποτε θα ακυρωθει.

Το ποσο που έχω μέσα στο λογαριασμό (8 ευρω) το χάνω;

σε 3 μήνες το χάνεις το υπόλοιπο, και εγώ έχασα 5 ευρώ που είχα μέσα αλλά και εγώ θα το αφήσω να λήξει! αλλά νομίζω ότι και με μηδενικό υπόλοιπο μπαίνουν κανονικά τα 120 λεπτά προς όλους! και μάλλον θα μπορείς να καλείς! μυνηματα και ίντερνετ σίγουρα δεν θα μπορείς να μπεις! από την άλλη είχανε πει ότι ελάχιστο υπόλοιπο για να λειτουργεί η γραμμή κανονικά νομίζω αφορά μόνο το ίντερνετ και τα μυνηματα μπορεί να μην αφορά τις κλήσεις. επίσης άμα θέλεις να καταργήσεισ το νούμερο τώρα μπορείς να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών μόλις λήξει το νούμερο να δηλώσεις απώλεια του αριθμού όποτε θα μπει φραγή! και μετά θα βάλεις 3 φορές λάθος pin και μετά δέκα φορές λάθος το puk μόλις το κάνεις αυτό καταστρέφεται η σημ και μετά την πετάς! δεν μπορεί κανείς να την ανοίξει! πριν όμως το κάνεις αυτό φρόντισε ότι τυχόν μυνηματα ή επαφές έχεις να τα μεταφέρεις στο κινητό διότι δεν θα μπορείς να τα αντλήσεις!

σε 3 μήνες το χάνεις το υπόλοιπο, και εγώ έχασα 5 ευρώ που είχα μέσα αλλά και εγώ θα το αφήσω να λήξει! αλλά νομίζω ότι και με μηδενικό υπόλοιπο μπαίνουν κανονικά τα 120 λεπτά προς όλους! και μάλλον θα μπορείς να καλείς! μυνηματα και ίντερνετ σίγουρα δεν θα μπορείς να μπεις! από την άλλη είχανε πει ότι ελάχιστο υπόλοιπο για να λειτουργεί η γραμμή κανονικά νομίζω αφορά μόνο το ίντερνετ και τα μυνηματα μπορεί να μην αφορά τις κλήσεις. επίσης άμα θέλεις να καταργήσεισ το νούμερο τώρα μπορείς να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών μόλις λήξει το νούμερο να δηλώσεις απώλεια του αριθμού όποτε θα μπει φραγή! και μετά θα βάλεις 3 φορές λάθος pin και μετά δέκα φορές λάθος το puk μόλις το κάνεις αυτό καταστρέφεται η σημ και μετά την πετάς! δεν μπορεί κανείς να την ανοίξει! πριν όμως το κάνεις αυτό φρόντισε ότι τυχόν μυνηματα ή επαφές έχεις να τα μεταφέρεις στο κινητό διότι δεν θα μπορείς να τα αντλήσεις!

Είσαι λάθος τα 120 για να τα βάλουν πρέπει να έχεις τουλάχιστον 0.01cent

Συνδύασε το καρτοκινητό σου με τη συνδυαστική προσφορά WIND triple play ή με ένα πρόγραμμα Σταθερής & Internet και κέρδισε 120 λεπτά δωρεάν προς σταθερά και κινητά στο καρτοκινητό σου για όσο χρονικό διάστημα είναι ενεργή η γραμμή της σταθερής.Τα δωρεάν λεπτά αποδίδονται κάθε μήνα στο καρτοκινητό σου εφόσον πληρούνται οι βασικοί όροι καρτοκινητής και αποδίδονται κάθε 1η του μήνα. Λαμβάνεις σχετικό SMS επιβεβαίωσης, όπως και κατά την κατανάλωση ή τη λήξη τους.Τα δωρεάν λεπτά έχουν διάρκεια 30 μέρες και τυχόν υπόλοιπο της προσφοράς δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα ((((Στην περίπτωση που δεν έχει το καρτοκινητό σου επαρκές διαθέσιμο υπόλοιπο από 0,01€ και άνω η προσφορά δεν αποδίδεται εκείνο το μήνα)))) .Ένας νέος συνδρομητής καρτοκινητής από φορητότητα, θα πρέπει να παραμείνει στο δίκτυο της καρτοκινητής για 6 συνεχόμενους μήνες για να μπορεί να συμμετέχει στην προσφορά.Τα δωρεάν λεπτά προς όλα τα δίκτυα ισχύουν προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα.Στα δωρεάν λεπτά δεν περιλαμβάνονται κλήσεις προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και κλήσεις κατά τη διάρκεια περιαγωγής, ενώ καταναλώνονται ανά 1’’ με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3’.Ανανέωσε το χρόνο ομιλίας σου όταν ενεργοποιηθείς για να έχεις εξασφαλισμένο το επαρκές υπόλοιπο του καρτοκινητού σου Ο χρόνος ομιλίας που έχεις στη διάθεσή σου από τη στιγμή της ενεργοποίησης ισχύει για 3 μήνες και το πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής WIND για 12 μήνες.Για να συνεχίσεις να κάνεις κλήσεις και να επωφελείσαι της προσφοράς των 120 δωρεάν λεπτών, θα πρέπει να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου 1 φορά κάθε 3 μήνες ανεξαρτήτως ποσού.Αν ο προαγορασμένος χρόνος ομιλίας δεν καταναλωθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 3 μηνών, το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας παραγράφεται αυτόματα.Με το πέρας των αρχικών 12 μηνών, φράσσονται αυτόματα οι εξερχόμενες κλήσεις. Από την ημερομηνία φραγής, έχεις στη διάθεσή σου 35 μέρες για να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου και να επιστρέψεις στην κανονική λειτουργία του τηλεφώνου σου.Με τη λήξη της προθεσμίας των 35 ημερών, ο αριθμός του κινητού σου τηλεφώνου διαγράφεται και κατά συνέπεια σταματά και η σύνδεσή σου με το δίκτυο GSM WIND.

FAQ F2G

https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ένας νέος συνδρομητής καρτοκινητής από φορητότητα, θα πρέπει να παραμείνει στο δίκτυο της καρτοκινητής για 6 συνεχόμενους μήνες για να μπορεί να συμμετέχει στην προσφορά.

Αυτό πρακτικά ισχύει ακόμα? Υπάρχει κανένας που πήγε να κάνει το συνδυασμό με καινούργιο νούμερο και έφαγε άκυρο?

Έχει τύχει να πάτε να κάνετε on-line topup με πιστωτική και να σου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορείτε να κάνετε τη συναλλαγή διότι έχετε ξεπεράσει το όριο των ανανεώσεων τις τελευταίες 48 ώρες ενώ στην πραγματικότητα δεν το έχετε ξεπεράσει; Μου συνέβη προχθές και μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε λυθεί- (για τώρα δεν ξέρω γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι και πάω για φορητότητα).

Ναι έχει τύχει, αν θυμάμαι καλά μέχρι δύο επιτρέπονται.

Μπορείς να το κάνεις μέσω paypal όμως και επιτρέπονται όσες θέλεις.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Από το απόγευμα μου έρχεται το μήνυμα : EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EΓΓPAΦH ΣAΣ ΣTO FUNVID AΠEPIOPIΣTO ΠEPIEXOMENO. XP.2.08/MNM,3MNM/EBΔ . ΔIAΓPAΦH ME STOP ΣTO 19015 THΛ:2117800019 VEOO

Όσες φορές και να στείλω το STOP ΣTO 19015 δεν αλλάζει κάτι.

Τι λύση υπάρχει;

Παιρνεις στο 211 και διαμαρτυρεσαι και ζητάς τα λεφτά σου πίσω αν σου εφαγαν λεφτά.Οταν λες δεν αλλάζει κάτι τι εννοείς συνεχίζει να σου στέλνει μετα το στοπ?

Ζήτησε και φραγή μηνυμάτων από 5ψήφια από wind.

Edited by kmpatra

Από το απόγευμα μου έρχεται το μήνυμα : EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EΓΓPAΦH ΣAΣ ΣTO FUNVID AΠEPIOPIΣTO ΠEPIEXOMENO. XP.2.08/MNM,3MNM/EBΔ . ΔIAΓPAΦH ME STOP ΣTO 19015 THΛ:2117800019 VEOO

Όσες φορές και να στείλω το STOP ΣTO 19015 δεν αλλάζει κάτι.

Τι λύση υπάρχει;

αμα δεν σε χρεωνει το μυνημα αγνοησε το ! , αμα σε χρεωνει καθε φορα που παιρνεις μυνημα τοτε παρε την wind και ζητα φραγη ή βοηθεια για το πως θα το σταματησεις , επισης μπορει να βαλεις σε μαυρη λιστα τα sms που λαμβανεις απο το κινητο σου ! ( εφοσον δεν σε χρεωνει θα στο προτεινα να το κανεις! ) .

Παιρνεις στο 211 και διαμαρτυρεσαι και ζητάς τα λεφτά σου πίσω αν σου εφαγαν λεφτά.Οταν λες δεν αλλάζει κάτι τι εννοείς συνεχίζει να σου στέλνει μετα το στοπ?

Ζήτησε και φραγή μηνυμάτων από 5ψήφια από wind.

Απο 7.70€ εφτασε στα 5.42€ ! :mad:

Οταν λεω οτι δεν αλλαζει κατι εννοω οτι 2 φορες εστειλα στοπ εκει που γραφει και δεν αλλαξειι κατι, ξαναηρθε το μηνυμα αλλες 5 φορες!

Οταν λες να παρω στο 211 σε ποιον ακριβως αριθμο?

Αν ζητησω τα λεφτα μου πισω δεν θα μου πουν οτι δεν φταινε αυτοι αλλα εγω?

Απο 7.70€ εφτασε στα 5.42€ ! :mad:

Οταν λεω οτι δεν αλλαζει κατι εννοω οτι 2 φορες εστειλα στοπ εκει που γραφει και δεν αλλαξειι κατι, ξαναηρθε το μηνυμα αλλες 5 φορες!

Οταν λες να παρω στο 211 σε ποιον ακριβως αριθμο?

Αν ζητησω τα λεφτα μου πισω δεν θα μου πουν οτι δεν φταινε αυτοι αλλα εγω?

Στον αριθμό που έγραψες εσύ όπως αναφέρει το SMS.

TCL 40 NXTPAPER

Στον αριθμό που έγραψες εσύ όπως αναφέρει το SMS.

Α στο 2117800019 αυτης της παπατζοεταιριας?

Απο την wind απλα ζητω φραγη στα πενταψηφια?

Σιγα μην παρω τα λεφτα μου πισω... http://flashnews.gr/post/288406/prosoxh-kompina-me-mhnymata-sto-kinhto-xrewsan-xaniwtes-en-agnoia-toys

Edited by Teo010

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova