Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα η αντικατάσταση κάρτας 4G στοιχίζει πράγματι 5 ευρώ .(προσέχω πολύ καλά τι γράφω, και πως χρησιμοποιώ την γλώσσα)

Σωστός!!;)

2 συνεχόμενες εβδομάδες δεν γινόταν να ανανεώσω το log and win την ίδια τελευταία μέρα του προηγούμενου. από σήμερα μπόρεσα αρα μάλλον ήταν συστημικο λάθος από wind?

Εχει βαλει κανεις το πακετο FREE2ROAM In & Out στην κυπρο ειχε κανενα περιεργο θεματακι ...? Οταν βαλουμε το πακετο ανοιγει αυτοματα το roaming η πρεπει να παρει την εξυπηρετηση πελατων να το ανοιξουν....?

https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketo-free2roam-in-out/

Edit

Στο chat μου ειπαν οτι ειναι ενεργο σε ολα τα καρτοκινητα απλα πρεπει να τους το πεις να το τσεκαρουν δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο ..δεν εχω και την καλυτερη εντυπωση για την εξυπηρετηση πελατων

Έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες της Ε.Ε. (και στην Κύπρο), στην Ιορδανία και στις ΗΠΑ και ποτέ δεν χρειάστηκε να ενεργοποιήσω το roaming στο F2G μου - πάντα πραγματοποιούσα και δεχόμουν κλήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό για το συγκεκριμένο πακέτο....

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

800 500 0200 να παίρνεις απο το κινητό σου Wind (χωρίς χρέωση) για παράπονα και βλάβες δικτύου. Σε εξυπηρετούν άμεσα και αν είναι κάτι πιο εξειδικευμενο σε συνδέουν με το αρμόδιο τμήμα οι ίδιοι. Το chat και το FB είναι αλλά ντ' άλλων. Ότι σου τύχει...

Στην περίπτωσή μου, ήταν το αντίθετο.

Για τη χρέωση 1€ mobile pass, μέσα σε μια μέρα, εξυπηρετήθηκα από το facebook.

Για το 5€/χρόνο, για τα 300'/μήνα (?), που πήρα να ρωτήσω, δεν εξυπηρετήθηκα στο 800 500 0200, αντίθετα μου έλεγαν διάφορα "τρελά". Ακόμα και πράγματα που αντιβαίνουν σε νομοθεσίες....

Οπότε, αυτό για την άμεση εξυπηρέτηση, δε μπορώ να το επιβεβαιώσω....

Huawei Nova 5T

Για να μην χάνω το magic number πρεπει να βάζω χρήματα κάθε φορα πριν την 30η μερα;
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Καλησπέρα!

Στις 31/3 ενεργοποιώ log n win 150MB γιατί 2/4 μου λήγει το πακέτο με τα 8,5€.

Στις 3/4 μου λήγει το πακέτο και ως δια μαγείας εξαφανίζονται τα MB που είχα βάλει με το Log n win. (ίσως γιατί πέρασαν 30 ημέρες από την τελευταία ανανέωση; αλλά γιατί, αφού πρόλαβα να ενεργοποιήσω το πακέτο πριν το πέρας των ημερών)

Σήμερα κάνω ανανέωση 10€ αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω log n win γιατί λέει ότι το προηγούμενο λήγει 08/04/2016.

Πώς λήγει 8/4 αφού εξαφανίστηκαν τα δωρεάν ΜΒ?

Από τη στιγμή που έκανα ανανέωση, δεν θα έπρεπε να έχω την εκ νέου επιλογή log n win?

Τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο η Wind?

(...μπορεί να τα έχω κάνει κι εγώ μπάχαλο στο κεφάλι μου, δεν ξέρω...) :rolleyes:

Καλησπέρα!

Στις 31/3 ενεργοποιώ log n win 150MB γιατί 2/4 μου λήγει το πακέτο με τα 8,5€.

Στις 3/4 μου λήγει το πακέτο και ως δια μαγείας εξαφανίζονται τα MB που είχα βάλει με το Log n win. (ίσως γιατί πέρασαν 30 ημέρες από την τελευταία ανανέωση; αλλά γιατί, αφού πρόλαβα να ενεργοποιήσω το πακέτο πριν το πέρας των ημερών)

Σήμερα κάνω ανανέωση 10€ αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω log n win γιατί λέει ότι το προηγούμενο λήγει 08/04/2016.

Πώς λήγει 8/4 αφού εξαφανίστηκαν τα δωρεάν ΜΒ?

Από τη στιγμή που έκανα ανανέωση, δεν θα έπρεπε να έχω την εκ νέου επιλογή log n win?

Τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο η Wind?

(...μπορεί να τα έχω κάνει κι εγώ μπάχαλο στο κεφάλι μου, δεν ξέρω...) :rolleyes:

το Iog and win πρέπει να λήξει για να σε αφήσει να ενεργοποιήσεις άλλο. δεν έχει σχέση ότι καταναλώσεσ το πακέτο νωρίτερα .

το Iog and win πρέπει να λήξει για να σε αφήσει να ενεργοποιήσεις άλλο. δεν έχει σχέση ότι καταναλώσεσ το πακέτο νωρίτερα .

Μα αυτό λέω! Ότι δεν κατανάλωσα τα ΜΒ, απλά εξαφανίστηκαν!

Μα αυτό λέω! Ότι δεν κατανάλωσα τα ΜΒ, απλά εξαφανίστηκαν!

Τα log n win καταναλώνονται πρωτα

Πες οτι εχεις 1GB και βαλεις log n win τα πρωτα που θα καταναλωθούν ειναι τα log n win

Απο το faq τις wind

https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/?c=159

Μοναδική εξαίρεση και μόνο για την τρίτη αυτή περίπτωση, αποτελεί το Mobile Internet. Αναφορικά με όλες τις προσφορές Mobile internet, πρώτο καταναλώνεται το Log n Win 150MB στο site λεει 30 MB αλλα τα 30MB ηταν παλια & στη συνέχεια τα Πακέτα Mobile Internet: Unlimited Surf, Surf More, Absolute Surf, Pay later 100MB & το παλαιό πακέτο Talk & Surf (όλα με την ίδια προτεραιότητα, με βάση μόνο το ποιο λήγει πρώτο). Στη συνέχεια καταναλώνεται το 1GB από το Bonus Καταστημάτων σε ανανεώσεις από 10€. Μετά από αυτά, καταναλώνονται τα ΜΒ από το Πακέτο Combo Value, μετά τα 1000 MB από το φοιτητικό Πακέτο ενσωματωμένης χρήσης και ακολουθούν το Bonus από το online πακέτο σύνδεσης F2G (900 MB), το Bonus Free2Surf και τέλος το παλαιό F2G Bonus που ίσχυε μέχρι το Φεβρουάριο 2011 και απέδιδε δωρεάν MB σε ανανεώσεις από €10. Υπενθυμίζεται ότι και στην περίπτωση του Mobile Internet, συνδρομητής ο οποίος έχει ενεργοποιήσει πάνω από μία φορά το ίδιο πακέτο/προσφορά, καταναλώνει πρώτα τα MB από το πακέτο/ προσφορά που ενεργοποίησε πρώτο.

Λογικα σερφαρες στο internet και στα εφαγε πρωτα ασχετα εαν εσυ ειχες π.χ 1GB απο πακετο η ανανεωση online/καταστημα που εληγαν μετα απο 2-3 μερες

Τα log n win παντα τα τρωει πρωτα ειτε λεπτα ειναι sms MB

Τσεκαρισμενο αυτο

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Αν και δεν έχει και τόση σημασία εν τέλει, μάλλον δεν το διατυπώνω σωστά.

Επειδή υπάρχει πρόβλημα με τη δουλειά μου και δεν ..μας πληρώνουν στην ώρα μας, είχα σκοπό να μην ανανεώσω μέχρι νεοτέρας.

Έτσι, για να μη φάω τη γνωστή χρέωση της wind 1€ την ημέρα είπα να ενεργοποιήσω το Log N Win ώστε να μην υπάρχει λόγος χρέωσης.

Το θέμα είναι ότι μετά την πάροδο των 30 ημερών και ενώ την 29η είχα ενεργοποιήσει log n win, εξαφανίστηκαν τα 150Mb χωρίς να τα καταναλώσω και έφαγα και χρέωση 1€ (τα οποία εννοείται ότι πήρα πίσω) και ότι τώρα, μετά την ανανέωση δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω άλλο log n win γιατί δεν έχει λήξει το προηγούμενο το οποίο εξαφανίστηκε. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μπερδεύτηκα τώρα που το ξαναδιαβάζω! :lol::lol::lol:

OFFTOPIC: δεν είμαι τόσο τσίπης όσο φαίνομαι, απλά μια παρατήρηση είπα να κάνω :lol::lol::lol:

Αν και δεν έχει και τόση σημασία εν τέλει, μάλλον δεν το διατυπώνω σωστά.

Επειδή υπάρχει πρόβλημα με τη δουλειά μου και δεν ..μας πληρώνουν στην ώρα μας, είχα σκοπό να μην ανανεώσω μέχρι νεοτέρας.

Έτσι, για να μη φάω τη γνωστή χρέωση της wind 1€ την ημέρα είπα να ενεργοποιήσω το Log N Win ώστε να μην υπάρχει λόγος χρέωσης.

Το θέμα είναι ότι μετά την πάροδο των 30 ημερών και ενώ την 29η είχα ενεργοποιήσει log n win, εξαφανίστηκαν τα 150Mb χωρίς να τα καταναλώσω και έφαγα και χρέωση 1€ (τα οποία εννοείται ότι πήρα πίσω) και ότι τώρα, μετά την ανανέωση δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω άλλο log n win γιατί δεν έχει λήξει το προηγούμενο το οποίο εξαφανίστηκε. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μπερδεύτηκα τώρα που το ξαναδιαβάζω! :lol::lol::lol:

OFFTOPIC: δεν είμαι τόσο τσίπης όσο φαίνομαι, απλά μια παρατήρηση είπα να κάνω :lol::lol::lol:

Πες οτι την 29 ημερα βαλεις log n win και μετα απο μια μερα πας και καννεις ανανεωση το επομενο log n win θα σου ανοιξουν μετα απο 7 ημερες... ανοιγουν αμεσα μονο οταν εχεις καιρο να βαλεις καρτα π.χ 1 μηνα γιατι απλα δεν ειχες log n win ενεργο πριν... τσεκαρισμενο και αυτο!!!

Edited by oxxy

Πες οτι την 29 ημερα βαλεις log n win και μετα απο μια μερα πας και καννεις ανανεωση το επομενο log n win θα σου ανοιξουν μετα απο 7 ημερες... ανοιγουν αμεσα μονο οταν εχεις καιρο να βαλεις καρτα π.χ 1 μηνα γιατι απλα δεν ειχες log n win ενεργο πριν... τσεκαρισμενο και αυτο!!!

Συνεπώς δεν θα έπρεπε να εξαφανιστούν τα ΜΒ και να σε αφήνει να τα καταναλώσεις μέχρι τη λήξη τους!

Συνεπώς δεν θα έπρεπε να εξαφανιστούν τα ΜΒ και να σε αφήνει να τα καταναλώσεις μέχρι τη λήξη τους!

Ναι αλλα εαν εχεις 1GB 500 300 κ.τ.λ οπως σου ειπα και ληγουν την επομενη μερα και βαλεις 150 MB log n win και σερφαρεις θα σου φαει απο τα 150 και οχι απο τα αλλα και ασχετα εαν τα 150 ληγουν μετα απο 7 μερες τα log n win τα τρωει πρωτα αν πιστευεις οτι χαθηκαν χωρις λογο παρε 8005000200 για παραπονα και βλαβες χωρις χρεωση απο κινητο σου να δεις τι εγινε και τι σου ειπαν ...γραψε εδω μετα

Πρέπει να πάω σε κατάστημα να κάνω αίτηση αναλυτικής κατάστασης κλήσεων, SMS, και MΒ, μου είπαν.

Δεν παίζει να το προχωρήσω τόσο.

Ρε παιδιά πάλι δοκίμασα να αγοράσω κάρτα για πλακα απο PayPal και ενώ σίγουρα δεν εχει λεφτά για να φτάσουν πάλι μου έκανε την αγορά. Πως γίνεται αυτο;; Ετσι μου έρχεται να πατήσω για 30€ αλλά λέω άσε μην βγω και χρεωμένη. Το εχει πάθει κανένας άλλος; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160406/8ff7479e0025ffac154fb29dc5dacb74.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160406/c0f2c39fb751ce49b3aa5b87b80699ed.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειναι η δεύτερη φορά. Δεν παίζει με τίποτα να είχε μέσα 5 ευρώ η κάρτα. Όπως και πάλι δεν είχε 10 € με τίποτα και την προηγούμενη φορά που δοκίμασα για πλακα να δω τι θα γίνει.

Μην το πεις ούτε του παπά. :lol:

Κάπου θα τα χρωστάω. Δεν γίνεται. Το PayPal δεν κάνει τέτοια λαθοι. Ή τα πληρώνει η wind στο PayPal??

Μπορεί να μην έχεις χρήματα στο balance αλλά έχεις συνδέσει στο λογαριασμό σου κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα με επαρκές υπόλοιπο οπότε η συναλλαγή διεκπεραιώνεται σε 2 στάδια, πρώτα μεταφέρεται το ποσό στο paypal balance και αυτομάτως το paypal μεταφέρει το ποσό σε αυτόν που έκανες την αγορά.

Οχι. Δεν ειχα. 0,00 ήταν σίγουρα. Δεν δοκιμάζει και κανένας άλλος να μου πει. Γιατι έτοιμη ειμαι να δοκιμάσω για 30 αλλά φοβάμαι οτι θα τα χρωστάω κάπου μετα.

Τότε μήπως έχει η συνδεδεμένη κάρτα σου ή ο λογαριασμός σου τη δυνατότητα υπέρβασης του ορίου για αγορές ή δυνατότητα υπερανάληψης ;(με τις αντίστοιχες προμήθειες και χρεώσεις φυσικά). Προσωπικά θα το έψαχνα μέσω της τράπεζας.

Μπορεί να μην έχεις χρήματα στο balance αλλά έχεις συνδέσει στο λογαριασμό σου κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα με επαρκές υπόλοιπο οπότε η συναλλαγή διεκπεραιώνεται σε 2 στάδια, πρώτα μεταφέρεται το ποσό στο paypal balance και αυτομάτως το paypal μεταφέρει το ποσό σε αυτόν που έκανες την αγορά.

Εκτός απο μια κάρτα prepaid δεν εχω κάτι άλλο στο όνομα μου. Ποτέ δεν ειχα ibank κτλ και δεν εχω περάσει ποτέ κανέναν λογαριασμό τράπεζας σε καμια εφαρμογή κι ούτε εχω συνδέσει καποια κάρτα με λογαριασμό τράπεζας. Βασικά μονο κάρτα eurobank prepaid εχω , λογαριασμό σε αυτήν την τράπεζα δεν εχω.

Edited by looneygirl

Οχι. Δεν ειχα. 0,00 ήταν σίγουρα. Δεν δοκιμάζει και κανένας άλλος να μου πει. Γιατι έτοιμη ειμαι να δοκιμάσω για 30 αλλά φοβάμαι οτι θα τα χρωστάω κάπου μετα.

Εαν δει καποιος τις φωτο βλεπει και +++ euro καποιος σου εχει βαλει λεφτα στο paypal

Εαν δεν ειχα λεφτα στο paypal θα εκανα ενα τεστ αλλα εχω

Εαν δει καποιος τις φωτο βλεπει και +++ euro καποιος σου εχει βαλει λεφτα στο paypal

Εαν δεν ειχα λεφτα στο paypal θα εκανα ενα τεστ αλλα εχω

Αυτα τα + ειναι απο το pockee. Τα εχω χαλάσει στο eBay για θήκες απο καιρό.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παω να αγοράσω ενα s7 απο skroutz να δω. Χα χα χα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova