Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έστειλα για το 1GB και μου απάντησαν με SMS πως "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ" :blink:

Εννοείται πως έχω F2G.

Πήραμε το 1GB,έκανα και το speedtest στο καλύτερο σημείο που πιάνω ίντερνετ και ωρα να το απολαύσουμε το 3ημερο :D

Ping:150

Download: 1,03

Upload:0,23

Χαχαχαχα.... 33.5 με 17

Νταξει μωρέ μικρή η διαφορά.. :p

Βρε τι τραβάμε από Θεσσαλία και πάνω.Τους έστειλα και email δεν είναι λέει στα άμεσα σχέδια η αναβάθμιση στην περιοχή αλλά λαμβάνουν υπόψη κάθε προβληματική περιοχή για το μέλλον.Σκεψου ότι αυτό είναι από την πόλη των Τρικάλων μέσα,την ώρα που στο ίδιο σημείο η Vodafone έχει 4G Full και η Κοσμοτε 4/5, Η+.Στο χωριό έχει σκέτο G και δεν μπαίνει ίντερνετ.Δεν είναι ότι γκρινιάζω αλλά αν δεν είχα Κοσμοτε για ίντερνετ δεν θα έκανα την δουλειά μου... Και ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις

Νταξει μωρέ μικρή η διαφορά.. :p

Βρε τι τραβάμε από Θεσσαλία και πάνω.Τους έστειλα και email δεν είναι λέει στα άμεσα σχέδια η αναβάθμιση στην περιοχή αλλά λαμβάνουν υπόψη κάθε προβληματική περιοχή για το μέλλον.Σκεψου ότι αυτό είναι από την πόλη των Τρικάλων μέσα,την ώρα που στο ίδιο σημείο η Vodafone έχει 4G Full και η Κοσμοτε 4/5, Η+.Στο χωριό έχει σκέτο G και δεν μπαίνει ίντερνετ.Δεν είναι ότι γκρινιάζω αλλά αν δεν είχα Κοσμοτε για ίντερνετ δεν θα έκανα την δουλειά μου... Και ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις

Καλά, κι'εγώ που το πήρα το 1 GB, περισσότερο για πλάκα το έκανα. Ούτως ή άλλως, όλο τσάμπα θα πάει. Δεν υποστηρίζει 3G η Wind στην περιοχή μου (στην πλατεία της Καισαριανής!), οπότε με 2G, το internet σέρνεται σαν το φίδι και δεν έχει νόημα να χάνω το χρόνο μου μ'αυτό.

Καλά, κι'εγώ που το πήρα το 1 GB, περισσότερο για πλάκα το έκανα. Ούτως ή άλλως, όλο τσάμπα θα πάει. Δεν υποστηρίζει 3G η Wind στην περιοχή μου (στην πλατεία της Καισαριανής!), οπότε με 2G, το internet σέρνεται σαν το φίδι και δεν έχει νόημα να χάνω το χρόνο μου μ'αυτό.

Α υπάρχουν και χειρότερα...Και νόμισα ότι εγώ με σκέτο Η στην πόλη μου είμαι αδικημενος.Απλα λες ότι και 1€ να μου δώσει το 1GB όπως είχε βγάλει η Q πρόσφατα, όταν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω δεν κερδίζω κάτι.

Πηρα και εγω το 1GIGA Aαααα ωραια λεω θα λιωσω στα speedtest και να μην τρωω mb απο τα mb της ανανεωσης που ληγουν 7/4/2016 κανω speed test κοιταζω και μου τρωει mb απο της ανανεωσης που λεω ξανα ληγουν 7/4/2016

http://s23.postimg.org/k45uasbrf/IMG_20160312_020441.jpg

Τα συμπερασματα δικα σας τους περιμενα για .......LoL.... αλλα αυτο με ξεπερασε το πρωι ξεχεστηκο τηλ στο 8005000200 για να μην μας περνουν και για βλακες και στο internet εαν δω κατι παλυ απο της ανανεωσης τα mb τρωει

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πηρα και εγω το 1GIGA Aαααα ωραια λεω θα λιωσω στα speedtest και να μην τρωω mb απο τα mb της ανανεωσης που ληγουν 7/4/2016 κανω speed test κοιταζω και μου τρωει mb απο της ανανεωσης που λεω ξανα ληγουν 7/4/2016

http://s23.postimg.org/k45uasbrf/IMG_20160312_020441.jpg

Τα συμπερασματα δικα σας τους περιμενα για .......LoL.... αλλα αυτο με ξεπερασε το πρωι ξεχεστηκο τηλ στο 8005000200 για να μην μας περνουν και για βλακες και στο internet εαν δω κατι παλυ απο της ανανεωσης τα mb τρωει

Καλά αυτό είναι απίστευτο....εγω δεν είχα καθόλου MB αλλά σε σένα και υποθέτω όσοι έχετε πακέτο η ανανέωση online κλπ σας αφαιρουν το δικαίωμα του δώρου

Καλά αυτό είναι απίστευτο....εγω δεν είχα καθόλου MB αλλά σε σένα και υποθέτω όσοι έχετε πακέτο η ανανέωση online κλπ σας αφαιρουν το δικαίωμα του δώρου

http://s23.postimg.org/f173nbjbf/apati.jpg

Οριστε geo τα 1024 μενουν ανεπαφα και μετα απο ενα αλλο speed test δες απο ποια τρωει...

Η telestet ποτε δεν πεθαινει

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Οριστε geo τα 1024 μενουν ανεπαφα και μτα απο ενα αλλο speed test δες απο ποια τρωει

Δεν μπορώ να πω τίποτα φίλε..Πολλές φορές με εκπλήσσει αρνητικά αυτή η εταιρεία με τόση ανοργανωσια που υπάρχει

Καλημέρα.

Θυμίστε μου λίγο άδων έχει και ποια διαφορά αν κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά 10 ή 20 ευρώ.Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα.

Θυμίστε μου λίγο άδων έχει και ποια διαφορά αν κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά 10 ή 20 ευρώ.Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα.Κερδίζεις 1GB δώρο και από κατάστημα με 0.30€ έχεις 120' προς σταθερά ή 120' προς Wind/Q.Νομιζω online δεν δίνεται αυτό,αν κάνω λάθος διορθώστε με.Και αν υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει επίσης ενημερώστε.

Μάλλον δεν το είπα σωστά.

Ας υποθέσουμε οτι τους επόμενους2 μήνες θέλω να βάλω ηλεκτρονικά 20 ευρω στη wind.

Με δεδομένο οτι έχω την προσφορά τα 300 με 10 ευρω δεν είναι καλύτερο να το κάνω σπαστά;10 τον πρωτο μηνα και 10 το δεύτερο;;

Ας ξεχάσουμε για λίγο το 1gb και τυχόν 120 λεπτά κτλ...

Είναι για συγγενικό μου πρόσωπο που δεν καταναλώνει-δεν προλαβαινει-να "φάει" τα 300....

Ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Καλημέρα.Κερδίζεις 1GB δώρο και από κατάστημα με 0.30€ έχεις 120' προς σταθερά ή 120' προς Wind/Q.Νομιζω online δεν δίνεται αυτό,αν κάνω λάθος διορθώστε με.Και αν υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει επίσης ενημερώστε.

Μάλλον δεν το είπα σωστά.

Ας υποθέσουμε οτι τους επόμενους2 μήνες θέλω να βάλω ηλεκτρονικά 20 ευρω στη wind.

Με δεδομένο οτι έχω την προσφορά τα 300 με 10 ευρω δεν είναι καλύτερο να το κάνω σπαστά;10 τον πρωτο μηνα και 10 το δεύτερο;;

Ας ξεχάσουμε για λίγο το 1gb και τυχόν 120 λεπτά κτλ...

Είναι για συγγενικό μου πρόσωπο που δεν καταναλώνει-δεν προλαβαινει-να "φάει" τα 300....

Ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Ναι εφόσον έχει την προσφορά με τα 300' με 10€ είναι καλύτερα να γίνει σπαστά να τα πάρει

2 φορές ο αριθμός και να μείνουν και τα χρήματα μέσα.

Ok!!αυτό σκεφτόμουν απλά δεν ήξερα αν χανω κάτι.

Ευχαριστώ πολύ!!

QUOTE=George6633;6606690]Ναι εφόσον έχει την προσφορά με τα 300' με 10€ είναι καλύτερα να γίνει σπαστά να τα πάρει

2 φορές ο αριθμός και να μείνουν και τα χρήματα μέσα.

Όχι από την στιγμή που δεν χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από τα 300' δεν χάνει κάτι.

παίδες για δώστε μια επιβεβαίωση..... οι νέες κάρτες που δίνει η WIND ειναι multi με τα αντίστοιχα ανταπτορακια;;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

παίδες για δώστε μια επιβεβαίωση..... οι νέες κάρτες που δίνει η WIND ειναι multi με τα αντίστοιχα ανταπτορακια;;;;

Ναι, τις σπας στο μεγεθος που σε βολεύει

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ναι είναι multi, προχθές έκανα αλλαγή κάρτας για να πάρω την 4g!

ευχαριστώ παιδιά να στε καλα...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Επιβεβαιώνω και γω ότι δίνουν multi σε πρόσφατη αλλαγή που έκανα αν και απάντησαν τα παιδιά παραπάνω. :)

Οριστε geo τα 1024 μενουν ανεπαφα και μετα απο ενα αλλο speed test δες απο ποια τρωει...

Η telestet ποτε δεν πεθαινει

Δυστυχώς έτσι είναι!

Μάλλον bug του συστήματος είναι παρά εσκεμμενο, αλλά η ουσία είναι ότι πάει απατη η προσφορά για τους περισσότερους!

Less is more...

Τι τραγικό. Τζάμπα ενθουσιαστηκα με το1gb. Αντι να ξοδεύει το 1gb που λήγει 14/3 ξοδεύει από τα mb που κέρδισα στο spin & win και λήγουν στις 18/3. Μα καλά δεν μπορούν να δώσουν προτεραιότητα στο 1gb??

Εχθές πήγα στην wind, στον Κορυδαλλό στην πλατεία ελευθερίας, ώστε να κάνω την κάρτα μου σε 4G και κλασικά, τα γνωστά, ότι η κάρτα είναι εκτός εγγύησης και κατι τέτοια, και επειδή δεν είχα διάθεση να αρχίσω πάλι τα άλλα γνωστά του ότι είναι δωρεάν την πλήρωσα κανονικά.

Με το που γύρισα σπίτι, σκαναρα την απόδειξη, έστειλα email στην wind και σήμερα το πρωί πιστωθηκαν τα χρήματα στο τηλέφωνο μου!

Αλλαγή καρτών συνεχεια:αυτή την φορά στο κατάστημα της wind στον Πειραιά, στην Λαμπράκη,ότι έχει 5€, μετά αν ήρθε μήνυμα για μένα, έπειτα ότι είναι εκτός εγγύησης,λεω να πάρουν τηλέφωνο, το κάνουν,στη συνέχεια αν έχω χάσει την προηγούμενη,γιατί την θέλω (ντόιιιιινγκ.....), αν έχω συσκευή 4g κ.τ.λ. αλλα εγώ ακάθεκτος δεν είχα διάθεση να στέλνω email μετά,ταυτόχρονα που με ρώταγε αυτά, ετοίμαζε και την κάρτα έως ότου την πήρα δωρεάν και έφυγα, αλλά έχω άλλες 3 ακόμα να αλλάξω τις επόμενες μέρες και φυσικά θα τις αλλάξω διαδοχικά ανά 2-3 ημέρες εκεί πέρα!

Μεγάλο fail να σου χαρίζουν 1GB και ενώ λήγει σε 3 μέρες να σου τρώει πρώτα απο τα πακέτα που λήγουν πολύ αργότερα. Εμένα μου έφαγε πρώτα τα 30 MB από το log'n'win που έληγε 16/3 και μετά άρχισε να καταναλώνει το 1GB... Εντάξει, τι να πεις δίνουν προτεραιοτητα στα bonus για κατανάλωση και μετά στα πακέτα που έχεις αγοράσει αλλά να σου ακυρώνει το ενα bonus με το άλλο πρακτικά είναι κοροϊδία. Ας βάλουν προτεραιοτητα στο πότε λήγει το κάθε πακέτο για την κατανάλωση του να είναι σωστοί και να μην έχουν και γκρίνια...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova