Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει να πάω από κοσμοτε σε wind?

Έχω ακούσει ότι δεν έχει καλο σήμα η wind... Ίντερνετ έχει καλο;

Αν μένεις Αθήνα όπως φαίνεται στο προφίλ σου, μην το σκέφτεσαι καν. Στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής η WIND "πετάει" και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες... Στην επαρχία, όπου έχει φτιάξει το δίκτυο μέχρι στιγμής, έχει γίνει φοβερή δουλειά, πιάνει 3G/4G ακόμα και σε μικρά χωριά, που η Cosmote σέρνεται... :lol:

Αν μένεις Αθήνα όπως φαίνεται στο προφίλ σου, μην το σκέφτεσαι καν. Στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής η WIND "πετάει" και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες... Στην επαρχία, όπου έχει φτιάξει το δίκτυο μέχρι στιγμής, έχει γίνει φοβερή δουλειά, πιάνει 3G/4G ακόμα και σε μικρά χωριά, που η Cosmote σέρνεται... :lol:

Eχμ, αυτό είναι φοβερή υπερβολή... Με 4G συσκευή και φοιτητικά και από τους 3 δοκιμάζω 3 βδομάδες τώρα και δεν έχω βρει ένα σημείο στην Αθήνα που να μην είναι μακράν καλύτερη σε ταχύτητες η Cosmote. Για επαρχία δεν ξέρω. Αλλά πριν 2 χρόνια στο εξοχικό μου στην Τήνο έπιανα 115mbps σε LTE και 22 σε H+. Όσο καλή δουλειά και να έχουν κάνει το βλέπω πολύ χλωμό να πλησιάσουν καν. Θα κρατούσα τις επιφυλάξεις μου γενικά, και αν ήθελα να υποστηρίξω της Wind, θα προσπαθούσα να βρω κάπου αλλού να το στηρίξω αλλά σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να πετάει συγκριτικά με την Cosmote που σέρνεται σε κάποιο σημείο.:lol:

Εγώ στον Πειραιά προς Καλλίπολη μεριά κάνω πάρτυ όταν πιάνω..2G :lol:

Πέρα από την πλάκα τώρα είμαι ευχαριστημένος από τα πακέτα που προσφέρει και στο σπίτι δεν έχω θέμα κάλυψης. Το 4G εκεί που το θέλω (κέντρο δηλ.) πιάνει μια χαρά! Κάθε περιοχή έχει τα δικά της όμως και νομίζω ότι καμία εταιρία δεν καλύπτει 100%. Μόνο με δοκιμές στην περιοχή που μένει ο καθένας μπορεί να ξέρει τι είναι καλύτερο.

Eχμ, αυτό είναι φοβερή υπερβολή... Με 4G συσκευή και φοιτητικά και από τους 3 δοκιμάζω 3 βδομάδες τώρα και δεν έχω βρει ένα σημείο στην Αθήνα που να μην είναι μακράν καλύτερη σε ταχύτητες η Cosmote. Για επαρχία δεν ξέρω. Αλλά πριν 2 χρόνια στο εξοχικό μου στην Τήνο έπιανα 115mbps σε LTE και 22 σε H+. Όσο καλή δουλειά και να έχουν κάνει το βλέπω πολύ χλωμό να πλησιάσουν καν. Θα κρατούσα τις επιφυλάξεις μου γενικά, και αν ήθελα να υποστηρίξω της Wind, θα προσπαθούσα να βρω κάπου αλλού να το στηρίξω αλλά σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να πετάει συγκριτικά με την Cosmote που σέρνεται σε κάποιο σημείο.:lol:

Για κάλυψη μιλάω... Σε ταχύτητες εννοείται πως η Cosmote είναι πολύ μπροστά, κι έχει πολλές περισσότερες κεραίες, με πιο "πυκνό" σήμα.

Αλλά ακόμα και με 20 έως 50 Mbps (κάπου εκεί συνήθως) 4G στη WIND, δε νομίζω να υπάρχει εργασία που δε γίνεται, παραπάνω είναι υπερβολή, γιατί προς το παρόν δε χρειάζεται... Ίσως όταν αρχίσουν να δίνουν Home υπηρεσίες με 4G, θα φανεί η διαφορά.

Προς το παρόν, με τις τιμές που έχει η WIND και σε κάρτα και σε συμβόλαιο, είναι τρομερή σε value for money... :happy:

Σε ολοι την μεσσηνια παντως οπου ειχε η cosmote 4G ειναι ειναι αρκετα πανω απο την wind σε mbit. π.χ πολη καλαματας 70 η cosmote το πολυ 40 wind εκει που υπαρχει διαφορα και αυτο που εχω δει στην wind κατι που δεν περιμενα ειναι στην καλυψη ...βλεπεις πολης /χωρια που η osmote εχει E 3g H H+ και η wind εχει καρφωτο LTE

Της εχω και της δυο και το εχω τεσταρη οσες φορες ειμαι εκει και δεν το πιστευα..η αληθειες να λεγονται

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Προσπάθησα σήμερα 3 φορές από το f2g μου να στείλω SMS σε 5ψήφιο αριθμό για διαγωνισμό χρησιμοποιώντας την ίδια παλιά συσκευή Nokia 6300 που χρησιμοποιώ πάντα για το σκοπό αυτό και 3 φορές πήρα μήνυμα "απέτυχε". Τα SMS αποθηκεύτηκαν στα "σταλθέντα" και η wind δεν με χρέωσε. Πριν 3 μέρες είχα στείλει στο ίδιο 5ψήφιο από την ίδια sim και συσκευή και παραδόθηκε κανονικά -άρα πριν 3 μέρες το σύστημα nokia, sim, wind λειτουργούσε κανονικά. Δοκίμασα να κάνω κλήση στο 1269 και SMS στο 1269 και δούλεψαν και τα δύο -άρα δεν έχω φραγή εξερχομένων κλήσεων/SMS και έχω 40 ευρώ υπόλοιπο στην sim. Δοκίμασα την ίδια ώρα και από iphone με sim frog και το SMS πήγε κανονικά -άρα το 5ψήφιο λειτουργούσε κανονικά.

Τι να φταίει άραγε; Η συσκευή, η sim, ή η wind; Δεν θέλω να κάνω πειράματα γιατί κάθε SMS κοστίζει 1 ευρώ (ώστε να δοκιμάσω και με άλλη συσκευή) και την εξυπηρέτηση της wind δεν την εμπιστεύομαι. Καμιά ιδέα;

Και επιπλέον, ποιος είναι ο κωδικός-εντολή της wind για την άρση φραγής κλήσεων;

Για κάλυψη μιλάω... Σε ταχύτητες εννοείται πως η Cosmote είναι πολύ μπροστά, κι έχει πολλές περισσότερες κεραίες, με πιο "πυκνό" σήμα.

Αλλά ακόμα και με 20 έως 50 Mbps (κάπου εκεί συνήθως) 4G στη WIND, δε νομίζω να υπάρχει εργασία που δε γίνεται, παραπάνω είναι υπερβολή, γιατί προς το παρόν δε χρειάζεται... Ίσως όταν αρχίσουν να δίνουν Home υπηρεσίες με 4G, θα φανεί η διαφορά.

Προς το παρόν, με τις τιμές που έχει η WIND και σε κάρτα και σε συμβόλαιο, είναι τρομερή σε value for money... :happy:

Έχεις δοκιμάσει προσωπικά ή μιλάς με βάση όσα ακούς από εμπειρίες άλλων;

3 βδομάδες τώρα με 2 κάρτες Cosmote και wind που χρησιμοποιώ εναλλάξ κάθε ημέρα για δοκιμή. Σε πληροφορώ με την Cosmote είναι όλη την ώρα σε 4G ενώ με τη wind γυρίζει συνεχώς σε 3G. Όταν πιάνει η wind 4G μπορεί να δείχνει φουλ το σήμα να μην ξεπερνά τα 8-10mbps. Και μιλάω εντός Αττικής. Όλα αυτά περί διαχωρισμού ταχύτητας και χωρητικότητας είναι ανούσια.

Το τελευταίο είναι πράγματι κάτι που μπορείς να καταλογίσεις στη wind. Έχει καλές τιμές. Σε σήμα και ποιότητα είναι πολύ πίσω ακόμα.

Προσπάθησα σήμερα 3 φορές από το f2g μου να στείλω SMS σε 5ψήφιο αριθμό για διαγωνισμό χρησιμοποιώντας την ίδια παλιά συσκευή Nokia 6300 που χρησιμοποιώ πάντα για το σκοπό αυτό και 3 φορές πήρα μήνυμα "απέτυχε". Τα SMS αποθηκεύτηκαν στα "σταλθέντα" και η wind δεν με χρέωσε. Πριν 3 μέρες είχα στείλει στο ίδιο 5ψήφιο από την ίδια sim και συσκευή και παραδόθηκε κανονικά -άρα πριν 3 μέρες το σύστημα nokia, sim, wind λειτουργούσε κανονικά. Δοκίμασα να κάνω κλήση στο 1269 και SMS στο 1269 και δούλεψαν και τα δύο -άρα δεν έχω φραγή εξερχομένων κλήσεων/SMS και έχω 40 ευρώ υπόλοιπο στην sim. Δοκίμασα την ίδια ώρα και από iphone με sim frog και το SMS πήγε κανονικά -άρα το 5ψήφιο λειτουργούσε κανονικά.

Τι να φταίει άραγε; Η συσκευή, η sim, ή η wind; Δεν θέλω να κάνω πειράματα γιατί κάθε SMS κοστίζει 1 ευρώ (ώστε να δοκιμάσω και με άλλη συσκευή) και την εξυπηρέτηση της wind δεν την εμπιστεύομαι. Καμιά ιδέα;

Και επιπλέον, ποιος είναι ο κωδικός-εντολή της wind για την άρση φραγής κλήσεων;

##002# και πλήκτρο κλήσης

Μετα στειλε ξανα μηνυμα για να βαλεις την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων γιατι με την παραπανω εντολη απενεργοποιείται

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, στείλε ένα γραπτό μήνυμα χωρίς χρέωση με την εντολή “ΝΑΙ” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση της, στείλε ένα γραπτό μήνυμα με την εντολή “ΟΧΙ” στο 1265.

Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλε την εντολή “KΡΥΦΑ NAI” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης, στείλε στο ίδιο νούμερο την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ”.

Edited by oxxy

Παιδες θελω να παρω καρτα μονο για ιντερνετ αξιζει η wind και αν ναι ποιο προγραμμα!!!!

πρώτα από όλα έτσι δει στην περιοχή σου τι σήμα έχει? αν πιάνει 3g ή και 4 g? ξέρω ότι στο free to go υπάρχει το μπόνους ανανέωσης του 1 GB internet αλλά και μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο με δέκα ευρώ 5gb internet!

πρώτα από όλα έτσι δει στην περιοχή σου τι σήμα έχει? αν πιάνει 3g ή και 4 g? ξέρω ότι στο free to go υπάρχει το μπόνους ανανέωσης του 1 GB internet αλλά και μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο με δέκα ευρώ 5gb internet!

15euro εχει ...οχι 10euro

http://i67.tinypic.com/311nss2.jpg

Παιδες θελω να παρω καρτα μονο για ιντερνετ αξιζει η wind και αν ναι ποιο προγραμμα!!!!

συμβολαιο η καρτα....? Θελεις

Αν θελεις συμβολαιο... νομιζω οτι αυτο ειναι παρα πολλη καλο για τα λεφτα του

http://i64.tinypic.com/14seil1.jpg

Αν θελεις μικροτερο ογκο

Δες εδω

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-me-sumvolaio/

Μια ερώτηση παιδιά αν γνωρίζει κανείς. Η προσφορά των magic numbers συνεχίζεται και στις νέες συνδέσεις; Ή όποιος πήρε πήρε; Το λέω γιατί πχ στης μητέρας μου είχα κάνει 2 ανανεώσεις το 2015 και μου άνοιξε τότε διαδοχικά να δηλώσω 2 αριθμούς. Σήμερα που έβαλα άλλα 5 ευρώ κάρτα δε μου άνοιξε το τρίτο κουτάκι για να δηλώσω.

Ποσο καιρό είχες να βάλεις έστω 5€;
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Μια ερώτηση παιδιά αν γνωρίζει κανείς. Η προσφορά των magic numbers συνεχίζεται και στις νέες συνδέσεις; Ή όποιος πήρε πήρε; Το λέω γιατί πχ στης μητέρας μου είχα κάνει 2 ανανεώσεις το 2015 και μου άνοιξε τότε διαδοχικά να δηλώσω 2 αριθμούς. Σήμερα που έβαλα άλλα 5 ευρώ κάρτα δε μου άνοιξε το τρίτο κουτάκι για να δηλώσω.

Τα Magic Numbers ξεκλειδώνουν διαδοχικά ανά 30 ημέρες, εφόσον πληρείται και η προϋπόθεση ανανέωσης 5€ ανά μήνα ή ανά χρονική περίοδο εφόσον η ενεργοποίηση δεν πραγματοποιηθεί σε διαδοχικούς μήνες. Δηλαδή σε περιπτώσεις που η ενεργοποίηση των Magic Numbers δεν γίνει διαδοχικά μέσα σε τρείς μήνες, τότε για την ενεργοποίηση του δεύτερου Μagic Number προαπαιτεί ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€* τις τελευταίες 60 ημέρες και του τρίτου 15€* τις τελευταίες 90 ημέρες. Για παράδειγμα, αν ενεργοποιήσεις το πρώτο Μagic Number και τους επόμενους 2 μήνες δεν κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, για να ενεργοποιήσει ς το δεύτερο Μagic Number θα πρέπει να ανανεώσεις με ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€. Εάν ανανεώσεις με 5€ θα έχεις στη διάθεση σου τα 1500’ προς το πρώτο Μagic Number και δεν θα μπορείς να δηλώσεις το δεύτερο , γιατί δεν θα έχεις συμπληρώσει το προαπαιτούμενο ελάχιστο ποσό ανανέωσης των 10€ τις τελευταίες 60 ημέρες. * Το ελάχιστο ποσό αξίας ανανέωσης από μόνο 5€, 10€, 15€

Είχα τον αριθμό από το Μάιο, έβαλα 5 ευρώ τότε, 5 το Σεπτέμβρη και 5 σήμερα.

Μάιο και Σεπτέμβριο μου άνοιξε από ένα κουτάκι τη φορά, σήμερα τίποτα.

Μαλλον ήθελε 15. Και ο δωρεάν χρονος δινεται για ενα μηνα απο την ανανέωση μονο.

Η Wind "κλειδώνει" την αποστολή sms σε κάποιους πενταψήφιους αριθμούς (ακόμα και δικούς της πχ στο 12410 για τις προσφορές της) από κάποιες συσκευές κινητών, αφού την πρώτη φορά ρωτήσει αν το επιθυμείς και πια από κει και πέρα κλειδώνει η συσκευή για αποστολή σε πενατψήφιους.

Δοκίμασε από άλλη συσκευή όταν θα θες να στείλεις sms σε πενταψήφιο.

Δεν γνωρίζω πως ξεκλειδώνει η συσκευή (για πενταψήφιους από sim της Wind).

Μαλλον ήθελε 15. Και ο δωρεάν χρονος δινεται για ενα μηνα απο την ανανέωση μονο.

Ίσως έχεις δίκιο, λέει 15 τις τελευταίες 90 μέρες. Έχει ενεργοποιήσει κανείς αριθμό f2g με πρώτη ανανέωση χρόνου μέσα στο 2016 να μας πει τι γίνεται; Μπαίνουν κανονικά τα magic numbers;

Ίσως έχεις δίκιο, λέει 15 τις τελευταίες 90 μέρες. Έχει ενεργοποιήσει κανείς αριθμό f2g με πρώτη ανανέωση χρόνου μέσα στο 2016 να μας πει τι γίνεται; Μπαίνουν κανονικά τα magic numbers;

Με την 10ευρη κάρτα που μου έδωσαν με την φορητότητα που έκανα μια χαρά μπήκε το 1ο magic number (πριν μια εβδομάδα)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Guest margarita12
Προχθες πήγα σε κατάστημα wind στο Παγκράτι για να προβω σε φορητότητα σε f2go & εκτός του ότι μου ζητούσαν 10 ευρώ κόστος φορητοτητας, μου ζήτησαν βεβαίωση από τον πάροχο ότι όντως είμαι σε αυτόν,σε ερώτηση μου ότι τι την θέλουν την βεβαίωση αφού με την αίτηση προκύπτει σε ποιον πάροχο είμαι,μου απάντησαν ότι μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει το αιτημα... Τι καραγκιοζιλικια είναι αυτα; Αμέσως μετά πήγα σε γερμανό,έκανα φορητότητα whats up,σήμερα παρέλαβα την κάρτα εντελώς δωρεάν και ούτε βεβαιώσεις και βλακειες! Δεν παίζονται οι τύποι... Για αυτό πάντα θα είναι τρίτοι και καταιδρωμενοι!

Εφόσον κάποιος έχει φοιτητικό πακέτο (1500+1500) μπορεί αν κάποιο μήνα θελήσει να αγοράσει ένα μικρότερο πακέτο π.χ. 200 λεπτά προς όλους ή αν έχει υπολοιπο στην κάρτα πάνω από 8,5 ευρώ αυτόματα ενεργοποιείται το πακέτο 1500+1500;

Επίσης το φοιτητικό ξεκλειδώνει τα magic numbers;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Παιδια καρτα θελω οχι συμβολαιο συμβολαιο εχω ηδη.

Να ρωτησω τα mb που παιρνεις ειναι ανα μηνα οποτε πρεπει καθε μηνα να την ταιζω και αν δεν τα φας τα χανεις

Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Προχθες πήγα σε κατάστημα wind στο Παγκράτι για να προβω σε φορητότητα σε f2go & εκτός του ότι μου ζητούσαν 10 ευρώ κόστος φορητοτητας, μου ζήτησαν βεβαίωση από τον πάροχο ότι όντως είμαι σε αυτόν,σε ερώτηση μου ότι τι την θέλουν την βεβαίωση αφού με την αίτηση προκύπτει σε ποιον πάροχο είμαι,μου απάντησαν ότι μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει το αιτημα... Τι καραγκιοζιλικια είναι αυτα; Αμέσως μετά πήγα σε γερμανό,έκανα φορητότητα whats up,σήμερα παρέλαβα την κάρτα εντελώς δωρεάν και ούτε βεβαιώσεις και βλακειες! Δεν παίζονται οι τύποι... Για αυτό πάντα θα είναι τρίτοι και καταιδρωμενοι!

Που να κάνουν και 3μηνο τη διάρκεια κάρτας! Θα γίνουν 4οι!!!

Η πράξη (πρακτικά) αναδεικνύει τη ζήτηση ακόμα και σε όσους: "Δεν ήξερες; Δε ρώταγες;" "Έπαθες; Έμαθες!"

Εφόσον κάποιος έχει φοιτητικό πακέτο (1500+1500) μπορεί αν κάποιο μήνα θελήσει να αγοράσει ένα μικρότερο πακέτο π.χ. 200 λεπτά προς όλους ή αν έχει υπολοιπο στην κάρτα πάνω από 8,5 ευρώ αυτόματα ενεργοποιείται το πακέτο 1500+1500;

Επίσης το φοιτητικό ξεκλειδώνει τα magic numbers;

1) Δεν ενεργοποιείται αυτόματα. Κάνεις ανανέωση με όποιο τρόπο θέλεις και στη συνέχεια με sms αγοράζεις τα 1500+1500 όποτε θέλεις αρκεί να έχεις 8,5 ευρώ υπόλοιπο τουλάχιστον.

2) Μπορείς να αγοράσεις όλα τα διαθέσιμα πακέτα του F2G. Ουσιαστικά έχεις ένα F2G που επιπλέον μπορείς να αγοράζεις την προσφορά για τα 1500+1500.

3) Τα magic numbers ισχύουν κανονικά και κάθε φορά που θα ανανεώνεις το χρηματικό σου υπόλοιπο θα παίρνεις 1500 λεπτά προς αυτά

Ικα ενσημα ζητησαν...Σε μερικα καταστηματα απλα δεν υπαρχουν εχεις δικιο στην δικη σου κατασταση...

Προσφατα φιλος απο cosmote σε wind μονο ταυτοτητα και 10ρικο που θα τα βαλουν μεσα στο λογαριασμο μετα απο 3 μηνες και δεν

μπορεις να αγορασεις πακετα!!!

Ο φιλος μου Την επομενη μερα ηταν στην wind ουτε 24 ωρες

Edited by oxxy

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova