hurin Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Τώρα πια με αφήσαν με μερικα cents, δεν έχουν τίποτα άλλο να μου πάρουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 θα λειψω γερμανια για καμια βδομαδα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ΜΒ εκεί στο f2g; Υπάρχει κάτι που να χρεωθώ και να μεταφέρω τα ΜΒ, κάποιο προγραμμα ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ακριβώς...Σβήνεις το r από το gr και είσαι έτοιμος! Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό; Εάν π.χ. κάνουμε αυτό, δηλαδή να σβήσουμε το r και έτσι να μην έχουμε internet, σε περίπτωση που χρειαστούμε πάλι τα δεδομένα, ξανά γράφουμε το r στις ρυθμίσεις και έχουμε πάλι internet κανονικά; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Όχι...Και είναι πανάκριβα τα προγράμματα για ίντερνετ στο εξωτερικό...Καλύτερα να πάρεις εκεί μια κάρτα... θα λειψω γερμανια για καμια βδομαδα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ΜΒ εκεί στο f2g; Υπάρχει κάτι που να χρεωθώ και να μεταφέρω τα ΜΒ, κάποιο προγραμμα ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό; Εάν π.χ. κάνουμε αυτό, δηλαδή να σβήσουμε το r και έτσι να μην έχουμε internet, σε περίπτωση που χρειαστούμε πάλι τα δεδομένα, ξανά γράφουμε το r στις ρυθμίσεις και έχουμε πάλι internet κανονικά; ναι......................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μην το φοβάσαι. Προχώρα. Θα δεις διαφορά στη τσέπη σου. Τα 3 λεπτα μπορει να ακούγονται "βαρια", αλλά δεν ειναι. Ακόμα και να εξαντλεις ενα πακέτο των 5€ το μήνα και να θελεις και αλλο ενα ( σχετικά δύσκολο) θα εισαι στα 10€ τομηνα. Συν τα δώρα, συν τα log n win, θα δεις οτι θα εισαι καλυμμένος. Η Q ειναι πολυ καλη, υπερτερεί σε σχέση της χρέωσης του 3λεπτου, αλλα όλες οι προσφορες και τα δώρα για ευρεία κατανάλωση ειναι στη wind. Λογικό βεβαια.... Το 3G που ρωτάς, ειναι όπως και στις άλλες δυο εταιρίες. Δεν εχω δει καποια διαφορά. Μια χαρα δλδ.... Αυτό ακριβώς. Αν πάντως κάνεις συστηματικά σύντομες κλήσεις, θεωρώ ότι συμφέρει πιο πολύ η Q παρότι τα πολλά δώρα τα κάνει το f2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Τώρα πια με αφήσαν με μερικα cents, δεν έχουν τίποτα άλλο να μου πάρουν :p xaxaxaaxaxa, τα πήραν και αυτά (37cents)!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Γιατι οταν μιλαω και με παιρνει αλλος δε μου ρχονται ειδοποιησεις Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Γιατι οταν μιλαω και με παιρνει αλλος δε μου ρχονται ειδοποιησεις ΝΑΙ στο 1265. :) Αναλυτικότερα, στο site της wind στις υπηρεσίες κλήσεων. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εχω ειδοποιηση κλησεων απλως οχι οταν μιλαω. Με αυτο το μνμ αλλαζει κατι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Και μην ξεχνάς ότι φέτος τα Χριστούγεννα κερδίζουν όλοι! Γιατί με κάθε online ανανέωση με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) ή Paypal από 20€ και άνω παίρνεις εντελώς δωρεάν μία συλλεκτική έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού UNO! καλησπερα και πωσ ρε παιδια το δινειστην ΟΝLINE ανανεωση??:)βγαζει παραθυρακι? φαντάζομαι όπως με την μπάλα που έδινε παλιότερα.. μετά το τέλος της συναλλαγής που βγάζει παραθυράκι για επιστροφή ή αγορά πακέτου, είχε κ επιλογή για να διαλέξεις κατάστημα απ'όπου σε βολεύει να την παραλάβεις.. το έκανε τελικά κανείς? θέλω να βάλω σε ενα φοιτητικό που δεν είναι στο όνομά μου... Πως θα πάρω το δώρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εχω ειδοποιηση κλησεων απλως οχι οταν μιλαω. Με αυτο το μνμ αλλαζει κατι? Δεν ξέρω, εγώ όταν μιλάω έχω αναμονή. Αν σε βολεύει, ενεργοποιείται με *43# και απενεργοποιείται με #43#. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παιδιά με κάθε ανανέωση 10€ υπάρχει κάποιο δώρο η υπαρχουν μόνο τα εβομαδιαία δώρα του log in ? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Με την πρώτη ανανέωση απο 10€ Κ άνω, εχεις 1gb δώρο. Και μετα έχουμε τα log n win. Και τις Τεταρτες lucky day. Edited December 15, 2014 by dnik Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Με την πρώτη ανανέωση απο 10€ Κ άνω, εχεις 1gb δώρο. Και μετα έχουμε τα log n win. Και τις Τεταρτες lucky day. Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση !να κάνω και άλλη μια ερώτηση .Για να παρω τα μπόνους από online ανανέωση πχ σε πακέτο 5€ 100' και 100sms προς q και w πρέπει η online ανανέωση να ειναι με PayPal η χρεωστική κάρτα ή και με ανανέωση μέσω εφαρμογής myf2g βάζοντας τον κωδικό κάρτας ανανέωσης παίρνουμε τα online μπόνους καθώς ειναι και αυτή online ανανέωση ... Edited December 15, 2014 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Και μην ξεχνάς ότι φέτος τα Χριστούγεννα κερδίζουν όλοι! Γιατί με κάθε online ανανέωση με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) ή Paypal από 20€ και άνω παίρνεις εντελώς δωρεάν μία συλλεκτική έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού UNO! το έκανε τελικά κανείς? θέλω να βάλω σε ενα φοιτητικό που δεν είναι στο όνομά μου... Πως θα πάρω το δώρο? Toν Ιούνιο έκανα on line ανανέωση 20€. Επέλεξα το κατάστημα (Π. Τσαλδάρη, Κερατσίνι) για να παραλάβω την μπάλα που έδιναν, αλλά τελικά πήρα .....πατάτες !!! ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το έκανε τελικά κανείς? θέλω να βάλω σε ενα φοιτητικό που δεν είναι στο όνομά μου... Πως θα πάρω το δώρο? Toν Ιούνιο έκανα on line ανανέωση 20€. Επέλεξα το κατάστημα (Π. Τσαλδάρη, Κερατσίνι) για να παραλάβω την μπάλα που έδιναν, αλλά τελικά πήρα .....πατάτες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Toν Ιούνιο έκανα on line ανανέωση 20€. Επέλεξα το κατάστημα (Π. Τσαλδάρη, Κερατσίνι) για να παραλάβω την μπάλα που έδιναν, αλλά τελικά πήρα .....πατάτες !!! εγώ την πήρα κανονικά την μπάλα! αν και δεν είχαν ιδέα τι τους ζητούσα και αναρωτιόντουσαν πώς έκανα ονλάιν ανανέωση! απλά μου έδωσαν την μπάλα και έφυγα!! :cool: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Επειδή το νούμερο είναι στο όνομα άλλου πως θα παραλάβω εγώ? Εχει κάποια έξτρα φόρμα στην online ανανέωση που συμπληρωνεις για να βάλω το δικο μου όνομα να παραλάβω το δώρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση !να κάνω και άλλη μια ερώτηση .Για να παρω τα μπόνους από online ανανέωση πχ σε πακέτο 5€ 100' και 100sms προς q και w πρέπει η online ανανέωση να ειναι με PayPal η χρεωστική κάρτα ή και με ανανέωση μέσω εφαρμογής myf2g βάζοντας τον κωδικό κάρτας ανανέωσης παίρνουμε τα online μπόνους καθώς ειναι και αυτή online ανανέωση ... Όχι OnLine σημαίνει είτε με Paypal και χρεωστική... όχι βάζοντας τον κωδικό από κανονική κάρτα. Προσωπικά το Paypal με έχει βολέψει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Την τσίμπησα την τραπουλίτσα μου, ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) @dchris79 Η online ενεργοποιηση των πακέτων των 5 ευρώ με το μπόνους προς wind γίνεται απο το f2g.gr ή από την εφαρμογή. Δεν εχει σημασία πως εχει γινει η ανανεωση. Η online ανανέωση με paypal δινει 1 gb Edited December 16, 2014 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Toν Ιούνιο έκανα on line ανανέωση 20€. Επέλεξα το κατάστημα (Π. Τσαλδάρη, Κερατσίνι) για να παραλάβω την μπάλα που έδιναν, αλλά τελικά πήρα .....πατάτες !!! Δηλαδή????? Την τσίμπησα την τραπουλίτσα μου, ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα ! Μεγεία Και καλά κέρδη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Toν Ιούνιο έκανα on line ανανέωση 20€. Επέλεξα το κατάστημα (Π. Τσαλδάρη, Κερατσίνι) για να παραλάβω την μπάλα που έδιναν, αλλά τελικά πήρα .....πατάτες !!! Εγώ για να το αποφύγω αυτό τότε, έκανα ανανέωση από κατάστημα WIND (και όχι online όπως συνηθίζω) αφού πρώτα βεβαιώθηκα ότι έχουν μπάλα σε απόθεμα - όχι τίποτε άλλο, αλλά την περίμενε ο μικρός στο σπίτι. :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 @dchris79 Η online ενεργοποιηση των πακέτων των 5 ευρώ με το μπόνους προς wind γίνεται απο το f2g.gr ή από την εφαρμογή. Δεν εχει σημασία πως εχει γινει η ανανεωση. Η online ανανέωση με paypal δινει 1 gb Όχι OnLine σημαίνει είτε με Paypal και χρεωστική... όχι βάζοντας τον κωδικό από κανονική κάρτα. Προσωπικά το Paypal με έχει βολέψει πολύ! Παιδιά εδώ μου γράφετε δυο διαφορετικά πράγματα.Τι ισχύει τελικά ;για να παρω τα online bonus Θεωρείται online η ανανέωση μέσω f2go.gr η μέσω της εφαρμογής Myf2g ακόμα και αν βάλω τον κωδικό της κάρτας στο πλαίσιο ή πρέπει η ανανέωση να γίνει αποκλειστικά μέσω PayPal ή χρωστικής ώστε να παρω τα μπόνους ;; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά εδώ μου γράφετε δυο διαφορετικά πράγματα.Τι ισχύει τελικά ;για να παρω τα online bonus Θεωρείται online η ανανέωση μέσω f2go.gr η μέσω της εφαρμογής Myf2g ακόμα και αν βάλω τον κωδικό της κάρτας στο πλαίσιο ή πρέπει η ανανέωση να γίνει αποκλειστικά μέσω PayPal ή χρωστικής ώστε να παρω τα μπόνους ;; αυτό που σου γράφουν τα παιδιά είναι για 2 διαφορετικά μπόνους, επειδή δεν καταλαβαίνουμε σε ποιο αναφέρεσαι! το ένα είναι το μπόνους ανανέωσης (1gb) που το παίρνεις μόνο από online ανανέωση ή από κατάστημα και το άλλο είναι το μπόνους λεπτών και sms προς wind που το παίρνεις ενεργοποιώντας κάποιο πακέτο... αυτό μπορείς να το πάρεις μόνο online από το site του f2g ή από την εφαρμογή για κινητά.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts