Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τραγικό αυτό που λένε. Στη Vodafone δεσμεύονται τα χρήματά σου και σου επιστρέφονται αν κάνεις ανανέωση μετά το 6μηνο και πριν το 12μηνο. Στη Wind θα τα κατασχέτουν μόνιμα

πράγματι.... τα πρώτα παράπονα θα τα δούμε από 5/11 και μετά, ας ελπίσουμε να έχει βάλει μυαλό μέχρι τότε η wind...

F2G LUCKY DAY! KEPΔIΣE 100Λ ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ME ΔIAPKEIA 30MEPEΣ, ENEPΓOΠOIΩNTAΣ TO ΠAKETO 200Λ ΠPOΣ OΛOYΣ MEΣA AΠO 1 KAT/MA WIND/ PUBLIC, AYPIO 09/04!

F2G LUCKY DAY! KEPΔIΣE 100Λ ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ME ΔIAPKEIA 30MEPEΣ, ENEPΓOΠOIΩNTAΣ TO ΠAKETO 200Λ ΠPOΣ OΛOYΣ MEΣA AΠO 1 KAT/MA WIND/ PUBLIC, AYPIO 09/04!

ναι αλλη δουλεια δεν εχουμε, θα τρεχουμε σε καταστημα γουιντ :mad:

:tease:

ακριβώς! για 100 λεπτά (33 κλήσεις), δεν αξίζει να ακούμε τον υπάλληλο να προσπαθεί να μας πείσει για συμβόλαιο. Εμένα το αγαπημένο μου είναι ''μα το καρτοσυμβόλαιο δεν είναι συμβόλαιο'' :lol:

αυριο ειναι,εχεις καιρο,δεν χρειαζεται να τρεχεις,θα εχεις φτασει και περπατωντας

η πλακα ειναι οτι μου το στελνουν στο νουμερο που εχω μονο για data,αλλοιως θα ειχα στηθει απο σημερα

λεμε τωρα...

αυριο ειναι,εχεις καιρο,δεν χρειαζεται να τρεχεις,θα εχεις φτασει και περπατωντας

εντωμεταξύ αύριο απεργούν τα panda :lol:

Βασικά θέλουν να ξεκαθαρίσουν του ενεργούς από τους μη ενεργούς χρήστες. Όσο και αν φαίνεται ασήμαντο, η εξυπηρέτηση των πελατών που συνδέονται στις κυψέλες, έχει κάποιο κόστος. Υπάρχουν πολλές γραμμές μόνο για εισερχόμενες. Αυτές δεν θα πειραχτουν. Υπάρχουν όμως και πολλές "για καβατζα" που δίνουν ψευδή στατιστικά. Αυτές πρέπει να βρεθεί ένας "κομψος" τρόπος να κλείσουν. Μιλάμε για εκατομμύρια συνδέσεις. Δεν καταλαβαίνω την τακτική του να μην τρώει κάποιος 80ct τον μήνα και να θέλει να τα φάει το δεύτερο εξάμηνο. Ας κρατήσει τις τιμές που έχει και ας βάλει και κάθε τρίμηνο 5€. Άποψή μου πάντα.

Τραγικό αυτό που λένε. Στη Vodafone δεσμεύονται τα χρήματά σου και σου επιστρέφονται αν κάνεις ανανέωση μετά το 6μηνο και πριν το 12μηνο. Στη Wind θα τα κατασχέτουν μόνιμα

Λάθος εντύπωση έχεις. Στην Vodafone τα χρήματα επιστρέφονται τις επόμενες 7 ημέρες ( εγώ έχω εμπειρία για 4 ημέρες άλλοι λένε για 7 ) Μετά τις 7 ημέρες δεν επιστρέφονται πλέον.

Λογικά δεν θα ισχύει και για online ανανέωση;

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Κάνεις λάθος, πιστεύοντας ότι θέλω να ακούσω συγκεκριμένα πράγματα.

Αυτό που προσπάθησα να αναδείξω, σε όσους η Wind έχει αφαιρέσει αυθαίρετα τα 1€, και ιδιαίτερα σε όλους από τους οποίους, ενδεχομένως, θα τα αφαιρέσει στο μέλλον, είναι ότι δεν υπάρχουν μόνο οι περιπτώσεις που οι κάτοχοι κινητών δεν τα χειρίζονται σωστά, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά και περιπτώσεις, όπως η δική μου, που, είτε με αποδεδειγμένα μη λειτουργικό κινητό είτε με κινητό που δεν είχε στο παρελθόν καμία παρόμοια χρέωση, αφαιρέθηκαν ποσά.

Βλέποντας ότι ενοχλεί μερικούς αυτή η ιστορία, τη σταματώ εδώ.

Ενημερώνω ότι προ ολίγου έλαβα sms από την Wind, με το οποίο μου λέει ότι πιστώθηκε η κάρτα μου με 2,29€ (είχε αφαιρεθεί όλο το υπόλοιπο 2,68€ που είχα).

Βασικά θέλουν να ξεκαθαρίσουν του ενεργούς από τους μη ενεργούς χρήστες. Όσο και αν φαίνεται ασήμαντο, η εξυπηρέτηση των πελατών που συνδέονται στις κυψέλες, έχει κάποιο κόστος. Υπάρχουν πολλές γραμμές μόνο για εισερχόμενες. Αυτές δεν θα πειραχτουν. Υπάρχουν όμως και πολλές "για καβατζα" που δίνουν ψευδή στατιστικά. Αυτές πρέπει να βρεθεί ένας "κομψος" τρόπος να κλείσουν. Μιλάμε για εκατομμύρια συνδέσεις. Δεν καταλαβαίνω την τακτική του να μην τρώει κάποιος 80ct τον μήνα και να θέλει να τα φάει το δεύτερο εξάμηνο. Ας κρατήσει τις τιμές που έχει και ας βάλει και κάθε τρίμηνο 5€. Άποψή μου πάντα.

Καλά τώρα μην αλληλοκοροϊδευόμαστε. Έχει βρωμίσει ο τόπος και όλα τα μετρό κάθε μέρα εδώ και κανένα δύο χρόνια, προσπαθώντας να πουλήσουν νούμερα(λες και υπάρχει έστω και παππούς ή γιαγιά σήμερα χωρίς νούμερο κινητής). Γιατί το έκαναν; Νόμιζαν ότι όλοι θα παρατούσαν τον αρχικό τους αριθμό και θα κρατούσαν τον καινούριο; Δεν νομίζω... Ήθελαν τεχνητά να αυξήσουν την συνδρομητική τους βάση. Και τώρα ξαφνικά αποφάσισαν ότι θα ξεσκαρτάρουν... ΤΙ; Τον χαμό από επιπλέον νούμερα που οι ίδιοι εσκεμμένα δημιουργησαν; :D

Ειναι νουμερα που δε φερνουν πολλα εσοδα. Με τον τροπο αυτο θελουν να εκβιασουν ωστε να εισπραξουν παραπανω.

Εχουμε και λεμε:

-Κοψιμο ανανεωσης με μεταφορα υπολοιπου

-Κοψιμο ελαχιστης ανανεωσης 1 ευρω ---> 5

-Κοψιμο ανανεωσης μια φορα το χρονο ---> 2

και 500.000 καρτοκινητα να καταφερουν να πληρωσουν επιπλεον, ειναι 4 (5μειον το φορο) x 500.000 = 2.000.000 €

Edited by psyched

Ειναι νουμερα που δε φερνουν πολλα εσοδα. Με τον τροπο αυτο θελουν να εκβιασουν ωστε να εισπραξουν παραπανω.

Εχουμε και λεμε:

-Κοψιμο ανανεωσης με μεταφορα υπολοιπου

-Κοψιμο ελαχιστης ανανεωσης 1 ευρω ---> 5

-Κοψιμο ανανεωσης μια φορα το χρονο ---> 2

και 500.000 καρτοκινητα να καταφερουν να πληρωσουν επιπλεον, ειναι 4 (5μειον το φορο) x 500.000 = 2.000.000 €

Στο χερι μας είναι λοιπον να μην επιτρέψουμε τον εκβιασμό και ειτε να αφήσουμε τα νούμερα να ληξουν, ειτε φορητότητα στην κοσμοτε, την οποία σημειοτεον απεχθανομαι, για όσο καιρό δεν ακολουθεί κι αυτή την καρτελοσυνταγη.

Με αυτον τον τροπο η wind χάνει 500.000 € με την παλιά ετησια ανανέωση του 1€ η 2,5 εκατομμυρια με τα 5€.

Πάλι μάς ξαφνιάζει ευχάριστα η Wind με το F2G Pay Later !!!

Τη δυνατότητα να επικοινωνούν παντού και πάντα, ακόμα και όταν το υπόλοιπο τους δεν επαρκεί, δίνει τώρα η WIND σε

όλους τους συνδρομητές καρτοκινιτής F2 G με τη νέα αποκλειστική υπηρεσία PAY LATER.

Η υπηρεσία PAY LATER, δανείζει λεπτά, SMS ή ΜΒ WIND κάθε φορά που το υπόλοιπο του συνδρομητή δεν επαρκεί για

να ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο. Με κόστος μόνο 1€, το οποίο αφαιρείται από το ποσό της επόμενης ανανέωσης, ο

συνδρομητής δανείζεται άμεσα:

40' χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα ή

100' και 100 SMS προς W/Q ή

100ΜΒ mobile Internet ή

20 SMS προς όλoυς.

Με το PAY LATER οι συνδρομητές F2G απολαμβάνουν εκτός από μία μεγάλη ποικιλία πακέτων προσαρμοσμένων στις δικές

τους ανάγκες και μία νέα υπηρεσία η οποία τους δανείζει ότι είναι απαραίτητο για την επικοινωνία τους, όταν το χρειάζονται

και έτσι δεν ξεμένουν ποτέ.

Η ενεργοποίηση της γίνεται μέσω του μενού 1265 & μέσω του http://www.f2g.gr & Myf2g app.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία PAY LATER

http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-pay-later/

Από τη στιγμή που καμμία άλλη εταιρία δε δίνει κάτι καλύτερο, γιατί κάποιοι γκρινιάζουν;

Πάλι μάς ξαφνιάζει ευχάριστα η Wind με το F2G Pay Later !!!

Τη δυνατότητα να επικοινωνούν παντού και πάντα, ακόμα και όταν το υπόλοιπο τους δεν επαρκεί, δίνει τώρα η WIND σε

όλους τους συνδρομητές καρτοκινιτής F2 G με τη νέα αποκλειστική υπηρεσία PAY LATER.

Η υπηρεσία PAY LATER, δανείζει λεπτά, SMS ή ΜΒ WIND κάθε φορά που το υπόλοιπο του συνδρομητή δεν επαρκεί για

να ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο. Με κόστος μόνο 1€, το οποίο αφαιρείται από το ποσό της επόμενης ανανέωσης, ο

συνδρομητής δανείζεται άμεσα:

40' χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα ή

100' και 100 SMS προς W/Q ή

100ΜΒ mobile Internet ή

20 SMS προς όλoυς.

Με το PAY LATER οι συνδρομητές F2G απολαμβάνουν εκτός από μία μεγάλη ποικιλία πακέτων προσαρμοσμένων στις δικές

τους ανάγκες και μία νέα υπηρεσία η οποία τους δανείζει ότι είναι απαραίτητο για την επικοινωνία τους, όταν το χρειάζονται

και έτσι δεν ξεμένουν ποτέ.

Η ενεργοποίηση της γίνεται μέσω του μενού 1265 & μέσω του http://www.f2g.gr & Myf2g app.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία PAY LATER

http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-pay-later/

Καλό ακούγεται...ένα sharing να επαναφέρει όμως, χρειάζεται και αυτό !

Συμφωνώ απόλυτα αλλά τα βήματα γίνονται, συνήθως, ένα ένα ..

Καλό ακούγεται...ένα sharing να επαναφέρει όμως, χρειάζεται και αυτό !

Συμφωνώ απόλυτα αλλά τα βήματα γίνονται, συνήθως, ένα ένα ..

Μια μεταφορά χρημάτων θα ήταν τέλειο για φίλους που δεν έχουν πιστωτική. Κάποιος που έχει μπορεί να τους δώσει υπόλοιπο με μία απλή κίνηση. Απορώ γιατί δεν το έχουν κάνει ήδη.

Νομίζω ότι μια καλή ιδέα θα ήταν να μαζευτούν μερικές (λίγες) απλές, χρηστικές αλλά και ρεαλιστικές προτάσεις και, εάν κριθεί αναγκαίο, με την υποστήριξη του forum, να σταλούν στην Wind για μελέτη με σκοπό την αποδοχή και υλοποίηση.

Νομίζω ότι μια καλή ιδέα θα ήταν να μαζευτούν μερικές (λίγες) απλές, χρηστικές αλλά και ρεαλιστικές προτάσεις και, εάν κριθεί αναγκαίο, με την υποστήριξη του forum, να σταλούν στην Wind για μελέτη με σκοπό την αποδοχή και υλοποίηση.

στείλε ένα μαιλ με προτάσεις

Που το βγάζει το F2G Pay Later στην εφαρμογή myf2go ?Δεν το βρίσκω.:confused:

Έδωσα το link παραπάνω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στείλε ένα μαιλ με προτάσεις

Η σκέψη μου είναι να μαζευτούν λίγες σωστές και ρεαλιστικές προτάσεις και να προωθηθούν στην Wind από το forum για να συνοδεύεται το αίτημα με το κύρος του και όχι από ένα απλό συνδρομητή που είναι σίγουρο ότι δεν θα του απαντήσουν καν.

Όταν πας να αγοράσεις ένα βασικό πακέτο και δεν έχεις το ανάλογο ποσό σου βγάζει την αντίστοιχη επιλογή
;-)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova