akis71 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 ακομα και προς ολους να ητανε για αυτους που εχουν 300 λεπτα με καθε ανανεωση παλι δεν συμφερει. γιατι με δυο ανανεωσεις των 10 ευρω θα παρεις 600 και οχι 300 λεπτα Φυσικά και αξίζει αυτή την εποχή καθώς διπλασιάζεται και η αξία της ανανέωσης. Βάζοντας 20 ευρώ έχεις 300 λεπτά προς όλους + 300 προς wind/q + 20 ευρώ (καθαρά) bonus με διάρκεια 1 μήνα και μπορείς να αγοράσεις και πακέτα. Έτσι την τελευταία μέρα του μήνα μπορείς να ξοδέψεις τα 20 ευρώ από το bonus (εάν δεν είχες ήδη ξοδέψει) και να αγοράσεις 4 πακέτα με 200 λεπτά προς όλους και ουσιαστικά να έχεις 800 λεπτά τον δεύτερο μήνα ενώ μπορείς να κάνεις και συνδιασμούς πακέτων και να καλυφθείς πλήρως για τον επόμενο μήνα. Όταν όμως δεν υπάρχει διπλασιασμός τότε φυσικά δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 @akis71 μεχρι 2 φορές μπορεί να αγοράσει κάποιος , που έχει την παλιά προσφορά του 1300 μέσω f2g.gr , το πακέτο 200' προς όλους. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Σωστά αλλά έστω και με 2 φορές παίρνεις 400 λεπτά που είναι παραπάνω από τα 300 του bonus ανανέωσης και επιπλέον μπορείς να πάρεις άλλα 2 πακέτα. Μπορείς επίσης να πάρεις και πακέτα 100 λεπτών από τα more. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Σωστά αλλά έστω και με 2 φορές παίρνεις 400 λεπτά που είναι παραπάνω από τα 300 του bonus ανανέωσης και επιπλέον μπορείς να πάρεις άλλα 2 πακέτα. Μπορείς επίσης να πάρεις και πακέτα 100 λεπτών από τα more. σωστα ολα αυτα αρκει να εχεις πραγματικα αναγκη ολα αυτα τα λεπτα ομιλιας και οχι να αγοραζεις τα πακετα απλα και μονο επειδη ειναι τζαμπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Βρήκες τέτοια προσφορά και δεν πήρες ???? Ένα υπάρχων F2G ή F2G2 μπορεί να γίνει φοιτητικό Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ένα υπάρχων F2G ή F2G2 μπορεί να γίνει φοιτητικό Μόνο με νέο νούμερο. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 σωστα ολα αυτα αρκει να εχεις πραγματικα αναγκη ολα αυτα τα λεπτα ομιλιας και οχι να αγοραζεις τα πακετα απλα και μονο επειδη ειναι τζαμπα Η κουβέντα φίλε είναι ότι δεν αξίζει κάποιος που έχει 300 λεπτά με την ανανέωση να κάνει ανανέωση με 20 ευρώ αλλά να κάνει 2 ανανεώσεις των 10 ώστε να πάρει 2 φορές τα 300 που είναι φυσικά σωστό. Επειδή όμως αυτές τις μέρες υπάρχει προσφορά διπλασιασμού της αξίας από 20 ευρώ και άνω στα καταστήματα wind αξίζει γιατί: 1. Παίρνεις 300 λεπτά προς wind bonus αντί για 120 που είναι με ανανέωση των 10 ευρώ. 2. Αγοράζοντας 2 πακέτα με 10 ευρώ την τελευταία μέρα του bonus διπλασιασμού έχεις 400 λεπτά προς όλους 200 λεπτά προς wind 200 sms προς wind αντί για 300 λεπτά προς όλους και 120 λεπτά προς wind που θα είχες εάν έκανες δεύτερη ανανέωση με 10 ευρώ. 3. Με τα άλλα 10 ευρώ του bonus διπλασιασμού μπορείς να καλύψεις και άλλες ανάγκες σου που πιθανόν έχεις (πχ να έχεις 1 GB internet για 2 μήνες) Δεν έχει σημασία το πόσο χρειάζεσαι τον χρόνο ομιλίας. Εννοείται ότι εφόσον μιλάς πολύ αξίζει πολύ. Εάν μιλάς λίγο και την βγάζεις 3 μήνες με 10 ευρώ δηλαδή 300 λεπτά του bonus ανανέωσης των ένα μήνα και πακέτο 200 λεπτά τους άλλους 2 μήνες (χονδρικά το λέω γιατί υπάρχει και ο φόρος) πάλι αξίζει. Βάλε τα 10 που θα έβαζες 3 μήνες μετά και έχεις και επιπλέον πράγματα. Δεν αξίζει μόνο για όσους μετά το μήνα με τα 300 λεπτά κάνουν ελάχιστες κλήσεις και τα 10 ευρώ μπορεί να τα καταναλώσουν σε 5-6 μήνες ή και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 στις προωθητικες ενεργειες της wind για την φοιτητικη καρτα που γινονται σε στασεις μετρο σου ζητανε αποδεικτικα οτι εισαι φοιτητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Βάζοντας €20 σου δίνει διπλάσιο χρόνο ομιλίας, απ'ότι μου γράφει σε sms σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι με €20: Θα πάρω τα 300' προς όλους, 5 ώρες προς Wind/Q τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και €40 χρόνο ομιλίας; Με τη διάρκεια; Θα είναι για να αγοράζεις πακέτα; Εγώ σήμερα έβαλα €10, δεν το ήξερα. Μου λέει ως 9 Ιανουαρίου ότι θα γίνεται ή κατάλαβα λάθος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Βάζοντας €20 σου δίνει διπλάσιο χρόνο ομιλίας, απ'ότι μου γράφει σε sms σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι με €20: Θα πάρω τα 300' προς όλους, 5 ώρες προς Wind/Q τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και €40 χρόνο ομιλίας; Με τη διάρκεια; Θα είναι για να αγοράζεις πακέτα; Εγώ σήμερα έβαλα €10, δεν το ήξερα. Μου λέει ως 9 Ιανουαρίου ότι θα γίνεται ή κατάλαβα λάθος; σημαίνει όλα αυτά που είπες.. τα 20 που βάζεις έχουν φόρο 12%, ενώ τα μπόνους 20 είναι καθαρά.. μόνο που πρέπει να τα καταναλώσεις σε ένα μήνα.. είτε σε πακέτα είτε σε κλήσεις.. κ ναι μέχρι 9 ιανουαρίου ισχύει.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παρατηρησα,τσεκαρισμενο, οτι το zero facebook καταναλωνει πλεον ιντερνετ και δεν ειναι δωρεαν.Τι συμβαινει;.Και γιατι τοτε εξακολουθει να λεει 'δωρεαν';. Εσεις το χρεωνεστε;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αυτά που μου δίνει το f2g δεν θα τα είχα ούτε με το πιο ακριβό πάγιο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παρατηρησα,τσεκαρισμενο, οτι το zero facebook καταναλωνει πλεον ιντερνετ και δεν ειναι δωρεαν.Τι συμβαινει;.Και γιατι τοτε εξακολουθει να λεει 'δωρεαν';. Εσεις το χρεωνεστε;. εγώ από όσο γωρίζω η WIND ούτε η Q υποστηρίζουν δωρεάν πλέον. το είχα γράψει και στη Q κι ένα παιδί είχε πει πως είχε ρωτήσει στο facebook και του είπαν δωρεάν. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 σημαίνει όλα αυτά που είπες.. τα 20 που βάζεις έχουν φόρο 12%, ενώ τα μπόνους 20 είναι καθαρά.. μόνο που πρέπει να τα καταναλώσεις σε ένα μήνα.. είτε σε πακέτα είτε σε κλήσεις.. κ ναι μέχρι 9 ιανουαρίου ισχύει..Τι;;; Δηλ. θα πρέπει να καταναλώσω 20 ευρώ μέσα σε ένα μήνα; Δεν έχει νόημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τι;;; Δηλ. θα πρέπει να καταναλώσω 20 ευρώ μέσα σε ένα μήνα; Δεν έχει νόημα... Eχει νοημα. Εγω εβαλα με 5ε τα 200' προς ολους κ με αλλα 5ε το 1GB internet. 1 ημερα πριν ληξει το μπονους του διπλασιασμου τα ξαναενεργοποιεις και τα εχεις για 1 μηνα ακομα... :wink: Συνολο 2 μηνες παρα 1 μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Και ποιο το όφελος; Γιατί να μη βάλω ξανά 10 ευρώ στο τέλος του μήνα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παρατηρησα,τσεκαρισμενο, οτι το zero facebook καταναλωνει πλεον ιντερνετ και δεν ειναι δωρεαν.Τι συμβαινει;.Και γιατι τοτε εξακολουθει να λεει 'δωρεαν';. Εσεις το χρεωνεστε;. Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα και στην κοσμοτε οσο εχεις Mb ή λεφτα σου τρωει.Μολις αδειασεις γινεται τσαμπα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Από ότι είδα στην πρώτη μου ανανέωση, υπόλοιπα χρόνου ομιλίας και mb δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα στο φοιτητικό πακέτο. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Παρατηρησα,τσεκαρισμενο, οτι το zero facebook καταναλωνει πλεον ιντερνετ και δεν ειναι δωρεαν.Τι συμβαινει;.Και γιατι τοτε εξακολουθει να λεει 'δωρεαν';. Εσεις το χρεωνεστε;. Επειδή χρειάζεσαι ανοιχτά τα δεδομένα για να συνδεθείς κάποια εφαφμογή σου τρώει data. Γι αυτό και όταν έχεις 0 υπόλοιπο δεν σου τρώει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Από ότι είδα στην πρώτη μου ανανέωση, υπόλοιπα χρόνου ομιλίας και mb δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα στο φοιτητικό πακέτο. Μα ποτέ δε μεταφέρονταν στη wind κανένα πακέτο. Τα έχεις μπερδέψει με voda που μεταφέρονται αν βάλεις ακριβώς το ίδιο. Στη wind κάθε πακέτο διατηρεί τη δική του ημερομηνία λήξης Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μα ποτέ δε μεταφέρονταν στη wind κανένα πακέτο. Τα έχεις μπερδέψει με voda που μεταφέρονται αν βάλεις ακριβώς το ίδιο. Στη wind κάθε πακέτο διατηρεί τη δική του ημερομηνία λήξης Ναι όντως δεν έχω εμπειρία με wind. Πριν ένα μήνα έκανα πρώτη φορά F2GO φοιτητικό. Έχω φοιτητικό και vodafone και wind. Μου αρέσει που στη vodafone μεταφέρεται το υπόλοιπο. Κυρίως για τα mb. Δεν ήξερα ότι στη wind δεν μεταφέρεται τίποτα. Δεν πειράζει όμως. Το πακέτο είναι super ούτως ή άλλως. Απλά της vodafone παίρνει έναν πόντο παραπάνω λόγω της μεταφοράς. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Επειδή χρειάζεσαι ανοιχτά τα δεδομένα για να συνδεθείς κάποια εφαφμογή σου τρώει data. Γι αυτό και όταν έχεις 0 υπόλοιπο δεν σου τρώει τπτ. Το αποτελεσμα το εβγαλα κανοντας μετρηση σε απλο κινητο και με τις καταλληλες ρυθμισεις (wap).Και στην vodafone πρεπει να ισχυει.Μονο η σελιδα του cu μπαινει δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Παιδια οποιος ανανεωση μεχρι 09/01 σε καταστημα περνει κανονικο διπλασιασμο; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 νομιζω υπαρχουν δυο προφιλ το wap και το internet, δοκιμασε με το ιντερνετ Το αποτελεσμα το εβγαλα κανοντας μετρηση σε απλο κινητο και με τις καταλληλες ρυθμισεις (wap).Και στην vodafone πρεπει να ισχυει.Μονο η σελιδα του cu μπαινει δωρεαν. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Πριν μια εβδομάδα τσίμπησα και εγώ ένα φοιτητικό από Προωθητική Καμπάνια... Με 5 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους και 1GB internet!!!:) Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts