Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θυμάμαι ποιος μας επισήμανε την προσφορά με τα 120 επιπλέον λεπτά ανά μήνα, αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω!

Λειτουργεί και σε ήδη ενεργοποιημένες κάρτες. Μοναδική προϋπόθεση η ύπαρξη σύνδεσης σταθερού. Όλε!!!!

Μοναδική προϋπόθεση η ύπαρξη σύνδεσης σταθερού. Όλε!!!!

και το καρτοκινητο να ειναι στο ιδιο ΑΦΜ της γραμμης του σταθερου-ιντερνετ .....???? :confused:

Με μια εξουσιοδότηση θεωρημένη από ΚΕΠ , πας εσύ ή αυτή και κάνεις την αλλαγή ονόματος.

Σ ευχαριστω Βασιλη!! :)

Μοναδική προϋπόθεση η ύπαρξη σύνδεσης σταθερού. Όλε!!!!

και το καρτοκινητο να ειναι στο ιδιο ΑΦΜ της γραμμης του σταθερου-ιντερνετ .....???? :confused:

Προφανώς...

Το μόνο σφάλμα που διαπιστώνω, είναι ότι μου τρώει πρώτα από τα λεπτά προς όλους που έχω αγορασμένα

και το bonus δεν το έχει αγγίξει ακόμα. :mad:

οτι τους συμφερει κανουν:mad:

πρωτα τα αγορασμενα μετα το bonus και στο f2g

την ειχα πατησει και εγω!

οτι τους συμφερει κανουν:mad:

πρωτα τα αγορασμενα μετα το bonus και στο f2g

την ειχα πατησει και εγω!

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν είναι και παράλογο! Εννοείται νομίζω ότι αν έχεις αγοράσει πακέτο πρώτα αυτό θα φάει και μετά το bonus. Ακόμα κι έτσι όμως, ΠΟΙΟ το πρόβλημα αφού αυτά που έχετε αγοράσει έχουν ημερομηνία λήξης?! Και μιλάμε μόνο γι'αυτο το μήνα που τώρα ενεργοποιήθηκε το bonus. Απ'τον άλλον θα ξέρετε ποιο πακέτο μόνο σας είναι απαραίτητο. Μήπως θα τους φωνάξετε και ΚΛΕΦΤΕΣ?!

Edited by camerakias

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν είναι και παράλογο! Εννοείται νομίζω ότι αν έχεις αγοράσει πακέτο πρώτα αυτό θα φάει και μετά το bonus. Ακόμα κι έτσι όμως, ΠΟΙΟ το πρόβλημα αφού αυτά που έχετε αγοράσει έχουν ημερομηνία λήξης?! Και μιλάμε μόνο γι'αυτο το μήνα που τώρα ενεργοποιήθηκε το bonus. Απ'τον άλλον θα ξέρετε ποιο πακέτο μόνο σας είναι απαραίτητο. Μήπως θα τους φωνάξετε και ΚΛΕΦΤΕΣ?!

Δεν έχεις κι άδικο...

ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ :protest:

Πέρα από την πλάκα, έχεις ένα δίκιο...

Τώρα που ενεργοποιήθηκε το bonus , θα περιμένουμε να φαγωθεί πρώτα αυτό (δεν αργεί με τα 3λεπτα) και μετά βάζουμε και πακετάκι προς όλους αν χρειαστεί... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Εμένα πάντως με ενοχλεί η πολιτική της Wind. Η ιστορία με το μπόνους έγινε γνωστή από εδώ. Πήγα σε δύο καταστήματα της Wind και μου έβγαλαν την πίστη για να το ενεργοποιήσω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το απόγευμα πήγα και έκανα τα δέοντα για το μπόνους των 120 λεπτών, αλλά ακόμη sms ότι ενεργοποιήθηκε δεν έχω λάβει...

Είναι λογικό;

Εμένα στο κατάστημα που πήγα, μου εξήγησε ένας τύπος ότι θα το συνδέσει μεν με το σταθερό, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα δικαιούμαι το μπόνους. Πάντως το έκανε με βαριά καρδιά, σαν να έλεγε από μέσα του, "όχι ρε πού*τη, από που το μαθαίνουν όλοι;".

Επέμενε ότι πιθανώς δε θα το πάρω. Μου ζήτησε ταυτότητα, έκανε φωτοτυπία και υπέγραψα ένα χαρτί για το μπόνους.

Για αυτό λέω ότι η Wind δεν το χειρίζεται σοβαρά. Δηλαδή στην τελική τί, χάρη μας κάνουν; Τάχα μου το δικαιούμαστε αλλά όποιος το μάθει μόνο;

Τόσο κακή ελληνική νοοτροπία!!!

Δε σώζεται κάνεις από δύο ώρες παραπάνω, απλά εκνευρίζομαι όταν φέρονται έτσι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το απόγευμα πήγα και έκανα τα δέοντα για το μπόνους των 120 λεπτών, αλλά ακόμη sms ότι ενεργοποιήθηκε δεν έχω λάβει...

Είναι λογικό;

στο υπολοιπο σου απο το site του f2g τι λέει ή απο την τηλ. ενημερωση υπολοίπου?

παιδια ολα αυτα που αναγραφετε παρα πισω τα επαθα και εγω με την δικη μου wind ,καντε το παρακατω πατε στο καταστημα και ζητηστε να προστεθη στα στοιχεια της υπαρχουσας σταθερης τηλεφωια σας, σαν τηλεφωνο επικοινωνίας ο αριθμος του κινητου σας και σε 5 λεπτα θα εχετε το μπονους ..

εμενα ήδη είναι έτσι δηλωμένο και δεν ηρθε τίποτα από μόνο του...εκτος αν φταίει που είχα frog όταν έκανα το σταθερό.

Edited by kmpatra

Είμαι μόνο σταθερής και πήρα το bonus!!!Έχω f2g και σταθερή!

πες μου σε παρακαλω πιο πακετο εχεις στην σταθερη...???? ;)

Έκανα χτες αίτηση φορητότητας από Vodafone CU για να πάω σε Wind F2G. Σήμερα με πήραν από την Vodafone υποσχόμενοι πολλά και διάφορα προσπαθώντας να με κρατήσουν. Αρνήθηκα φυσικά.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Έκανα χτες αίτηση φορητότητας από Vodafone CU για να πάω σε Wind F2G. Σήμερα με πήραν από την Vodafone υποσχόμενοι πολλά και διάφορα προσπαθώντας να με κρατήσουν. Αρνήθηκα φυσικά.

Όπως; αν ητανε και που σε συμφέρει γιατί να μην το δεχτείς άλλωστε αν δεν το τηρούσαν ξανάκανε φορητοτητα. Το λέω αυτό γιατί σε πολλές περιπτώσεις κάνουν καλές προτάσεις για να σε κρατήσουν

Όπως; αν ητανε και που σε συμφέρει γιατί να μην το δεχτείς άλλωστε αν δεν το τηρούσαν ξανάκανε φορητοτητα. Το λέω αυτό γιατί σε πολλές περιπτώσεις κάνουν καλές προτάσεις για να σε κρατήσουν

Όπως : 5 ευρώ δώρο κάθε μήνα για βάζω πακέτο Internet. Τι να το κάνω όμως, στο F2G με 5 ευρώ παίρνω ένα gigabyte, και αν καταφέρω να το συνδέσω με το σταθερό μου που είναι Wind double play θα πάρω και τα 200 λεπτά το μήνα.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Είναι λογικό;

Eμένα μου ήρθε το sms σε 2 λεπτά όπως και σε φίλη μου. Το έκανα στη Wind στον Χολαργό (Αττικής) - ευγενέστατα όλα τα παιδιά εκεί κι εξυπηρετικότατα. Στην εφαρμογή του f2g στο κινητό απλά προστίθενται τα λεπτά αυτά στην καρτέλα: "Υπόλοιπο από Bonus - Προς ολα τα εθνικά δίκτυα." Εγώ τους το είπα όπως το έγραψε φίλος πιο πάνω ότι στη σελίδα του σταθερού συμπληρώνουν το f2g νουμεράκι μου κλπ.

Μερικές φορές δεν θες να ακούσεις καν. Εγώ όταν έφυγα από ΟΤΕ και πήγα WIND - ενώ πριν φύγω ζήτησα κάτι καλύτερο μετά από χρόνια από τον ΟΤΕ και μου 'λεγαν όχι και όχι - με πήραν όταν είδαν το αίτημα φορητότητας από τον ΟΤΕ για να μου κάνουν προσφορά! Αρνήθηκα και να την ακούσω. Δηλαδή πρέπει να φύγει κάποιος για να του κάνουμε κάτι καλύτερο τους είπα ευγενικά (δεν χρειάζεται να ξεσπάμε στον κάθε υπάλληλο που κάνει τη δουλειά του) ? Και δεν μιλάω για εξωφρενικά πράγματα. Έστω κάτι λίγο πιο καλό από αυτό που ήδη είχα έτσι για να δείξουν ότι σε εκτιμούν σαν πελάτη και θέλουν να σε κρατήσουν. WIND και πάλι WIND. Κρίμα που δεν υποστηρίζει ακόμα δίκτυο και στο εξοχικό στους γονείς μου να το έκανα κι εκεί WIND.

Επηρεασμένος και εγώ από τα γραφόμενα είπα να διακοψω το συμβόλαιο μου στη Vodafone και να πάρω μια free2go. Με πρόχειρους υπολογισμούς θα χρειαζόμουν 15 ευρώ το μήνα σύμφωνα με τη χρήση που κάνω, σαφώς λιγότερα από όσα δίνω τώρα.

Παίρνω λοιπόν νέα καρτουλα, την άλλαξαν και σε Micro sim προς τιμήν τους δωρεάν. Δυστυχώς όμως είμαι άτυχος γιατί το σήμα της wind δεν με καλύπτει στα μέρη που το χρειάζομαι, στο σπίτι μου στην περιοχή της νέας Σμύρνης σήμα καθόλου με έβγαζε εκτός δικτύου, στο πατρικό μου ίντερνετ χαμηλής ταχύτητας (παλινδρομουσε μεταξύ g και h).

Επιστρέφω λοιπόν σε Vodafone

Επηρεασμένος και εγώ από τα γραφόμενα είπα να διακοψω το συμβόλαιο μου στη Vodafone και να πάρω μια free2go. Με πρόχειρους υπολογισμούς θα χρειαζόμουν 15 ευρώ το μήνα σύμφωνα με τη χρήση που κάνω, σαφώς λιγότερα από όσα δίνω τώρα.

Παίρνω λοιπόν νέα καρτουλα, την άλλαξαν και σε Micro sim προς τιμήν τους δωρεάν. Δυστυχώς όμως είμαι άτυχος γιατί το σήμα της wind δεν με καλύπτει στα μέρη που το χρειάζομαι, στο σπίτι μου στην περιοχή της νέας Σμύρνης σήμα καθόλου με έβγαζε εκτός δικτύου, στο πατρικό μου ίντερνετ χαμηλής ταχύτητας (παλινδρομουσε μεταξύ g και h).

Επιστρέφω λοιπόν σε Vodafone

Eγώ ευτυχώς δεν είχα τέτοιο θέμα. Δεν πιάνει καμμιά εταιρία καλά στο σπίτι οπότε δεν μου κακοφάνηκε η wind που ούτε αυτή πιάνει!

Eγώ ευτυχώς δεν είχα τέτοιο θέμα. Δεν πιάνει καμμιά εταιρία καλά στο σπίτι οπότε δεν μου κακοφάνηκε η wind που ούτε αυτή πιάνει!

Στη δικιά μου περιοχή το 3G της Wind είναι κάπως αδύναμο μέσα στο σπίτι αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα μια και δεν το χρειάζομαι εκεί, έχω το wifi μου. Εκτός σπιτιού είναι μια χαρά.

Καλησπέρα, σήμερα έκανα και εγώ την πρώτη απόπειρα και πήγα σε κατάστημα WIND στην Πάτρα για να συνδέσουν το f2g μου με το σταθερό WIND και να έχω έτσι το bonus των 120’ προς όλους. Ο υπάλληλος πρόθυμος ξεκίνησε στον υπολογιστή να κάνει τη διαδικασία, αλλά έπειτα από 2-3 προσπάθειες μου είπε ότι το σύστημα δεν το δεχόταν. Μου είπε ότι μάλλον επειδή έχω μαζί με το σταθερό και κινητό συμβόλαιο/οικογενειακό δεν διακαιόμουνα και το bonus αυτό. Με παρέπεμψε στο c/c της WIND, όπου αφού επικοινώνησα μου είπαν ότι δεν ισχύει αυτό και ότι πρέπει να πάω πάλι στο κατάστημα να με εντάξουν στο bonus. Θα πάω πάλι αύριο πρωί, αλλά λέω να πάω σε άλλο κατάστημα, αν και από το συγκεκριμένο που πηγαίνω συχνά δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο παράπονο.

αν οντως υπάρχει αλλος συνδυασμός επάνω στο σταθερο με ενα κινητό,παίζει και να μην συνδυάζεται.Αν δεν βγάλεις άκρη πες να μιλήσουν οι ιδιοι στο κατάστημα με τα κεντρικά. Εγω σε κατάστημα στην Πάτρα έκανα συνδυασμό επιτυχώς με σταθερό + q αλλά δεν έχω συμβόλαιο,μόνο καρτοκινητό.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova