Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μήν χαλάμε τσαμπα mb στο ιντερνετ απο κινητό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Tapatalk το οποίο εξοικονομεί πολλα mb καθώς δεν ανοίγει ολη τη σελίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα.Δεν ξέρω αν έχει εδώ θέση αυτό,αλλα θέλω την βοήθεια σας.Εδώ και κάποιες μέρες έκανα μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ σχετικά με τον αριθμό 2311807050 μιας και η κατάσταση είχε φτάσει στα όρια με καθημερινά τηλέφωνα έως και 3 φορές την ημέρα.Σημερα είχα μια απάντηση από την ΕΕΤΤ όπου ουσιαστικά ήταν μια επιστολή με άλλες 6 επώνυμες καταγγελίες σχετικά με την Σίγμα και Κάπα εισαγωγική όπου έλεγε μέσα σε διάστημα ενός μήνα να ενημερώσουμε τους καταναλωτές δίνοντας στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω εγώ τώρα;;Ευχαριστώ για την οποια βοήθεια.

Δοκιμασες να παρεις αυτον τον αριθμο και να ζητησεις να σε διαγραψουν απ τη λιστα;

Η να το ζητησεις οταν σε καλουνε;

Η να βαλεις εναν κενο ηχο κλησης η να κανεις αυτοματη απορριψη;

Γιατι ουτε κι εγω καταλαβα τι σου ζητησε η ΕΕΤΤ!

Παντως επειδη τοχω περασει κι εγω, πιο πολυ χρονο εχασα με τις καταγγελιες κλπ.

Καλημέρα.Δεν ξέρω αν έχει εδώ θέση αυτό,αλλα θέλω την βοήθεια σας.Εδώ και κάποιες μέρες έκανα μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ σχετικά με τον αριθμό 2311807050 μιας και η κατάσταση είχε φτάσει στα όρια με καθημερινά τηλέφωνα έως και 3 φορές την ημέρα.Σημερα είχα μια απάντηση από την ΕΕΤΤ όπου ουσιαστικά ήταν μια επιστολή με άλλες 6 επώνυμες καταγγελίες σχετικά με την Σίγμα και Κάπα εισαγωγική όπου έλεγε μέσα σε διάστημα ενός μήνα να ενημερώσουμε τους καταναλωτές δίνοντας στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω εγώ τώρα;;Ευχαριστώ για την οποια βοήθεια.

Ουτε εγώ κατάλαβα.

Μπορείς να ανεβάσεις αυτό που σου ζητάνε μπας και καταλάβουμε τπτ άλλο ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανώς δεν σου ζητάνε να κάνεις τίποτα

Το Γράμμα απευθύνεται στην εταιρεία και σε εσένα απλά κοινοποιείται .

Ενέργεια οφείλει να κάνει αυτός στον οποίο απευθύνεται .

Ειναι δικιά μου εκτίμηση πάντα γιατί μου επεφτε στο 2G συνεχεια. Ισως θέμα περιοχής, ακόμα και εργασιών συντήρησης. Στο κινητό όταν το κάνω hotspot δουλεύει 3G. Γιαυτό χρησιμοποιώ το κινητό ως ρουτερ.

Το έχω δοκιμάσει αλλά είναι απελπιστικά αργή η σύνδεση σε σύγκριση με το usb router...:blink:

Αν κοψεις τις εικονες και τα κινουμενα γραφικα και να τα ενεργοποιεις μονο αν τα χρειαζεσαι, φτανει.

Σ εμενα με διαβασμα και εδω και σε αλλα φορουμ με 4-5 ωρες τη μερα σε κινητο συνολικα, με κομμενα βιντεο και φωτο ομως, απ τα 240ΜΒ της Q μου περισσευουν καμμια 50-100 συνηθως.

Και κανω αρκετες κλησεις με callback επισης.

Πενια τεχνας κατεργαζεται οπως λεγανε.:D

Εννοειται για βιντεακια κλπ σπιτι με wifi.

Θα το δοκιμάσω και βλέπω...;)

Σ' ευχαριστώ πάντως!:cool:

Σκέφτομαι μήπως άρχισαν σιγά σιγά να κάνουνε κόλπα και στους παλαιούς συνδρομητές μέχρι να το καταργήσουν και σε αυτούς!

Χθες μου έστειλαν το γνωστό μήνυμα ότι εάν κάνω ανανέωση από 10€ και πάνω, παίρνω 300" προς όλους. Οπότε δε νομίζω να έχουν τέτοια πρόθεση για τους παλιούς συνδρομητές.

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω και αλλοι εκαναν αιτηση για αφαιρεση του ονοματος τους απο τις σχετικες λιστες αλλα τζιφος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ανανέωση 10ευρώ σε ένα F2G και δεν πήρα τα 300 λεπτά bonus που έπερνα κάθε φορά.

Σκέφτομαι μήπως άρχισαν σιγά σιγά να κάνουνε κόλπα και στους παλαιούς συνδρομητές μέχρι να το καταργήσουν και σε αυτούς!

κανενα προβλημα απο εδω,ολα κανονικα

Σας ευχαριστω ολους παιδια...Μαλλον εχετε δικιο.Ειναι προς τη Wind αυτο το μηνυμα και απλα κοινοποιηθηκε προς ενημερωση και σε μας....τις τελευταιες 3 μερες παντως σταματησα να δεχομαι κλησεις απο αυτο το νουμερο.Ευχομαι να ηρεμησουμε..!

Εχω 700 ΜΒ στο F2G που ληγουν σε 5 μερες.Υπαρχει τροπος να τα δωσω σε αλλο F2G?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εχω 700 ΜΒ στο F2G που ληγουν σε 5 μερες.Υπαρχει τροπος να τα δωσω σε αλλο F2G?

Εδώ στη wind δε μπορείς να δώσεις τα χρήματα που έχεις στη κάρτα σου σε άλλο νούμερο πλέον θα μπορούσες να δώσεις το ίντερνετ...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

F2g οταν καλεις ενα αλλο τηλεφωνο και βγαινει μυνημα οτι ειναι κατελειμμενο σε χρεωνει τα 3´ του ελαχιστου τηλεφωνηματος;
Take five..

Αν κοψεις τις εικονες και τα κινουμενα γραφικα και να τα ενεργοποιεις μονο αν τα χρειαζεσαι, φτανει.

Σ εμενα με διαβασμα και εδω και σε αλλα φορουμ με 4-5 ωρες τη μερα σε κινητο συνολικα, με κομμενα βιντεο και φωτο ομως, απ τα 240ΜΒ της Q μου περισσευουν καμμια 50-100 συνηθως.

Και κανω αρκετες κλησεις με callback επισης.

Πενια τεχνας κατεργαζεται οπως λεγανε.:D

Εννοειται για βιντεακια κλπ σπιτι με wifi.

με ποιό πάροχο κάνεις callback κλήσεις?

F2g οταν καλεις ενα αλλο τηλεφωνο και βγαινει μυνημα οτι ειναι κατελειμμενο σε χρεωνει τα 3´ του ελαχιστου τηλεφωνηματος;

μήπως αυτος που καλείς σε έχει "μπλοκάρει" με καποιο απο τα διαφορα apps που κυκλοφορούν?

μήπως αυτος που καλείς σε έχει "μπλοκάρει" με καποιο απο τα διαφορα apps που κυκλοφορούν?

Οχι τηλεφωνο δημ υπηρεσιας, απλα μιλανε πολυ.

Take five..

με ποιό πάροχο κάνεις callback κλήσεις?

Με voipyo.com στο κινητο

Και freevoipdeal στο pc.

Αλλα βγαινουμε εκτος.

Στειλε πμ αν θελεις πληροφοριες.

Αν ειναι τηλ. κεντρο τοτε απανταει την κληση και το μηνυμα που ακους ειναι εσωτερικο μαγνητοφωνημενο.

Αν πας σε καταστήματα και βάλεις 20€ παίρνεις κάποιο bonus?

Με επιφύλαξη σου απαντώ ότι παίρνεις κάποια λεπτά ομιλίας προς όλη τη wind. Αυτό ίσχυε παλιά τουλάχιστον

Εκτός από τα ήδη γνωστά bonus που παίρνουν με κάθε ανανέωση.

Αν ακούς το κλασσικό μήνυμα, "ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμένος, παρακαλούμε καλέστε αργότερα", δεν χρεώνεσαι. Αν χτυπήσει κανονικά, απαντήσει η κλήση και ακούσει το ίδιο ή παρεμφερές μήνυμα, χρεώνεσαι.

Αν πας σε καταστήματα και βάλεις 20€ παίρνεις κάποιο bonus?

Εκτός από το bonus ανανέωσης των 300 λεπτών προς όλους, λαμβάνεις 300 μηνύματα και 300 λεπτά προς WIND/Q

Ξέρουμε αν η προσφορά για τα 500+500mb στα 5€ θα συνεχιστεί και μετά τις 30/6??

Δεν γράφει πουθενά ότι είναι μέχρι 30/6! Τουλάχιστον απ'ό,τι είδα στο site...

Το γράφει στο site! δειτε εδώ http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-internet/unlimited-surf/ Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Αν το διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα θα καταλαβεις οτι αναφερεται στο " Surf 100".

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova