Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Επειδη δεν θυμαμαι ποσο κοστιζει η αποστολη διεθνους sms στο f2g2?

Καλησπερα.Κοστιζει 0.18Ε

σορρυ μπερδευτηκα...νομισα εννοει ο φιλος για το F2G...τωρα ειδα το f2g2

σορρυ μπερδευτηκα...νομισα εννοει ο φιλος για το F2G...τωρα ειδα το f2g2

Για το F2G2 μιλάμε.

TCL 40 NXTPAPER

Το δοκιμασα 0,04 κανει... Μην τσακωνεσται παιδια για εμενα :rolleyes:... αστειεομαι :D

Οχι κανενα προβλημα..απλα δεν προσεξα το 2 και εκανα λαθος!

Μιας κι έκανα τη μετάβαση πρόσφατα σαν μη φοιτητής κι εγώ αλλά προσφορά για 3 χρόνια θα σου έλεγα με τα χίλια δεν υπάρχει κατι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Το άσχημο σε μένα ήταν τα 60ευρω που είχα στο free2go2 οπότε αναγκαστικά κυκλοφορώ με δύο νούμερα. Θα το άφηνα το f2go2 τώρα πλέον έχει χάσει όλα τα πλεονέκτηματα του (φθηνό μήνυμα, χωρίς ελάχιστη χρεωση) έμεινε μόνο η φθηνή ομιλία που με τα πακέτα καθίσταται άχρηστη και μη πει κανένας δε ξέρεις σε 3 χρόνια τι γίνεται... Τα πακέτα του φοιτητικού είναι απλά απίστευτα κι έχουν και άπειρες ενεργοποίησεις μέσα στο μήνα και με τα υπολοιπα να μεταφέρονται από μήνα σε μήνα.

Τέλος το φοβερό είναι τα δώρα είμαι τέσσερις μήνες και τους δύο πήρα δωρεάν το πακέτο μια για ενεργοποίηση και μια προσφορά τώρα τον Ιούνιο που αρχίζει η εξεταστική.... Επίσης με δέκα ευρώ ανανέωση δινει 500mb

Ο φίλος μιλάει για φοιτητικό CU όχι για το φοιτητικό συμβόλαιο που αναφερεις

Δηλαδη ουτε εσυ εισαι φοιτητης?Αρα δινουν τη δυνατοτητα να παει και καποιος απο αλλη εταιρια στη vodafone στα φοιτητικα πακετα??Οχι οτι το σκεφτομαι,μιας και δεν εχω επαφες με Vodafone,αλλα μου κανει εντυπωση...

Edited by George6633

Δηλαδη ουτε εσυ εισαι φοιτητης?Αρα δινουν τη δυνατοτητα να παει και καποιος απο αλλη εταιρια στη vodafone στα φοιτητικα πακετα??Οχι οτι το σκεφτομαι,μιας και δεν εχω επαφες με Vodafone,αλλα μου κανει εντυπωση...

Πλέον ναι. Δεν έχει σημασία αν έχεις επαφές στη βόνταφον, αφού με 5€ έχεις 500 λεπτά προς όλους (+200MB ιντερνετ)

Πλέον ναι. Δεν έχει σημασία αν έχεις επαφές στη βόνταφον, αφού με 5€ έχεις 500 λεπτά προς όλους (+200MB ιντερνετ)

Εγω δεν εχω προβλημα αλλα οι αλλοι δεν θα με καλουν και θα κανουν συνεχεια αναπαντητες πραγμα δυσκολο και το εχω περασει οταν πρωτοπηρα F2G που δεν ειχα καμια επαφη με Wind....με πηραν σημερα απο ενα 695 και κατι μηδενικα πρεπει να ειχε αλλα το ειδα αργοτερα και δεν μπηκα στον κοπο να παρω πισω και εσβησα και το τηλ...Λετε να με πηραν για κατι τετοιο?Ξερετε μηπως καποιο τετοιο νουμερο?

Edited by George6633

Εγω δεν εχω προβλημα αλλα οι αλλοι δεν θα με καλουν και θα κανουν συνεχεια αναπαντητες πραγμα δυσκολο και το εχω περασει οταν πρωτοπηρα F2G που δεν ειχα καμια επαφη με Wind....με πηραν σημερα απο ενα 695 και κατι μηδενικα πρεπει να ειχε αλλα το ειδα αργοτερα και δεν μπηκα στον κοπο να παρω πισω και εσβησα και το τηλ...Λετε να με πηραν για κατι τετοιο?

Όταν με 10 ευρώ το μήνα έχεις 1000 λεπτά προς όλους αδιάφορο αν θα τους καλύτερους εσύ. Άλλωστε εμένα όλοι οι φίλοι και γνωστοί έχουν τα 300 η έστω 200 προς όλους οπότε αυτό το πρόβλημα έχει εξαλειφθεί πια

ΥΓ: συνήθως το φοιτητικό το δίνουν αν κάνεις φορητότητα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όταν με 10 ευρώ το μήνα έχεις 1000 λεπτά προς όλους αδιάφορο αν θα τους καλύτερους εσύ. Άλλωστε εμένα όλοι οι φίλοι και γνωστοί έχουν τα 300 η έστω 200 προς όλους οπότε αυτό το πρόβλημα έχει εξαλειφθεί πια

ΥΓ: συνήθως το φοιτητικό το δίνουν αν κάνεις φορητότητα

Μιλαω πολυ με φιλους που εχουν Wind...αλλα απο οτι ειπατε μπορω να βαλω απεριοριστε φορες αυτα τα πακετα μεσα σε ενα μηνα σωστα??Και επισης αν βρω τροπο που δεν ξερω πως,για ποσο μπορω να το εχω??Μου εκανε οντως εντυπωση γιατι το ψαχνω αυτο αλλα δεν ειμαι φοιτητης..

Μιλαω πολυ με φιλους που εχουν Wind...αλλα απο οτι ειπατε μπορω να βαλω απεριοριστε φορες αυτα τα πακετα μεσα σε ενα μηνα σωστα??Και επισης αν βρω τροπο που δεν ξερω πως,για ποσο μπορω να το εχω??Μου εκανε οντως εντυπωση γιατι το ψαχνω αυτο αλλα δεν ειμαι φοιτητης..

Κι εγώ μέχρι τώρα επειδή όλοι οικογένεια και φίλοι Wind έχουμε κράτησα και Wind βέβαια αλλά τους παίρνω εγώ. Σε ένα μήνα ναι απεριόριστες φορές. Αυτό θα στο πουν όταν το κάνεις δεν υπάρχει κατι στάνταρ φανταζομαι

George Bernard Shaw

Κι εγώ μέχρι τώρα επειδή όλοι οικογένεια και φίλοι Wind έχουμε κράτησα και Wind βέβαια αλλά τους παίρνω εγώ. Σε ένα μήνα ναι απεριόριστες φορές. Αυτό θα στο πουν όταν το κάνεις δεν υπάρχει κατι στάνταρ φανταζομαι

Σ ευχαριστω φιλε...ξερεις καποιον τροπο να πετυχω αυτο το πραγμα??

Σ ευχαριστω φιλε...ξερεις καποιον τροπο να πετυχω αυτο το πραγμα??

Ιδέα δεν έχω, τυχαία παίρνουν

George Bernard Shaw

Ιδέα δεν έχω, τυχαία παίρνουν

Μολις επικοινωνησα με τη Vodafone Cu στο Facebook...τους ειπα πως και τι και μου ζητησαν τον αριθμο και ειπαν θα το δουμε και θα επικοινωνησουμε μαζι σου!Ειχα μεγαλο διλημμα αν θα στειλω το F2G η το Whats up αριθμο που επισης εχω...τελικα εστειλα τον Whats up!!Mακαρι να γινεται...

Παιδιά, καλό θα ήταν ό,τι αφορά την vodafone ή όποια άλλη εταιρία να γράφεται στο ανάλογο forum.

Σωστός...καλύτερα αν γίνεται να σβηστούν τα μηνύματα...αν συμφωνούν και τα παιδιά.

Παιδια θελω με τον ιδιο αριθμο να κανω το whats up,f2g...εχω στο whats up 15 ευρω αφαγωτα...τι να κανω για να μην τα χασω;μεταφερονται στο f2g;ευχαριστω..

Μπορείς καλώντας το 13838 να τα μεταφέρεις σε όποιον φίλο σου θέλεις σε cosmokarta ή Whatsup. Σε άλλη εταιρεία δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν.

Επίσης μπορείς να τα κάνεις δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού καλώντας 14545 2,46 ευρώ η κλήση.

Οχι δε νομιζω να μεταφερονται... Σκεψου οτι ειναι αλλη εταιρεια... Τα τρως..

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Οχι δε νομιζω να μεταφερονται... Σκεψου οτι ειναι αλλη εταιρεια... Τα τρως..

οχι δεν μεταφερονται τα χρηματα σε αλλο δικτυο τα καταναλωνεις πριν την μεταφορα!

Παιδια θελω με τον ιδιο αριθμο να κανω το whats up,f2g...εχω στο whats up 15 ευρω αφαγωτα...τι να κανω για να μην τα χασω;μεταφερονται στο f2g;ευχαριστω..

Παρε μια κοσμοκαρτα καινουργια, μεταφερε τα χρηματα εκει για να μην χαθουν και βρες 2 φιλους με κοτε να τους τηλεφωνας με 1c/1'.

Η προσφορά των 300 λεπτών με κάθε ανανέωση αξίας 10€ και άνω πλέον δεν υφίσταται. Τα μόνα που ισχύουν πλέον είναι το πακέτο των mb που σου προσφέρει 500mb + 500mb δώρο αν ενεργοποιήσεις το πακέτο μέσω διαδικτύου και το πακέτο των 200 λεπτών ομιλίας προς όλους με κόστος ενεργοποίησης 5€ .

Edit: Είχα ώρα ανοικτό το παράθυρο, τώρα είδα ότι έχουν απαντήσει τα παιδιά. Συγγνώμη, παιδιά. :)

Παιδες, εχω την καρτα σε full size SIM με αυτες τις προσφορες. Αν θελω να αλλαξω σε Nano SIM και να κρατησω φυσικα το ιδιο νουμερο θα χασω τις προσφορες ή θα τις κρατησω;

Take five..

Παιδες, εχω την καρτα σε full size SIM με αυτες τις προσφορες. Αν θελω να αλλαξω σε Nano SIM και να κρατησω φυσικα το ιδιο νουμερο θα χασω τις προσφορες ή θα τις κρατησω;

δεν παιζει ρολο αυτο την σημ αλλαζεις μονο . οι προσφορες αφορουν την γραμμη σου οποτε δεν επηρεαζονται..

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova