Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@camerakias

κάνε κλήση στο 1300 πρώτα, θα ακούσεις αν είσαι εγγεγραμμένος στο bonus ή όχι

@camerakias

κάνε κλήση στο 1300 πρώτα, θα ακούσεις αν είσαι εγγεγραμμένος στο bonus ή όχι

Πήρα φίλε αλλά λέει ότι η σύνδεση μου έχει απενεργοποιηθεί και ότι πρέπει να βάλω χρήματα! Δηλαδή έδωσα 5 Ευρώ για αντικατάσταση sim μιας και την έχασα και να βάλω κι άλλα δέκα ευρώ μπας και μπουν τα 300' δώρο? Δεν είναι κρίμα να πετάξω έτσι 15 Ευρώ αν η προσφορά αυτή δεν ισχύει στο νούμερό μου? Τι να πω...Γιατί αν δεν ισχύει προτιμώ να περιμένω να ενεργοποιηθεί από τη φορητότητα το άλλο μου νούμερο που είναι πιο εύκολο για να χρησιμοποιώ. Ευχαριστώ πάντως!

Απο το 2311807050 Με παίρνουν και εμένα ανα 7 με 10 μέρες και μου κανουν προσφορά.ενω αρνουμε συνέχεια συνεχίζουν και παίρνουν Σχεδόν απο τον δεκεμβριο που το γυρισα σε καρτοκινητο

Απλό είναι

πήγαινε στο myf2g και θα δείς αμέσως αν έχεις την προσφορά.

Απο το 2311807050 Με παίρνουν και εμένα ανα 7 με 10 μέρες και μου κανουν προσφορά.ενω αρνουμε συνέχεια συνεχίζουν και παίρνουν Σχεδόν απο τον δεκεμβριο που το γυρισα σε καρτοκινητο

Έχω δει πολλά παράπονα....με πηραν από το ίδιο νούμερο πριν μέρες ως συνεργάτες της Cosmote...τους εξήγησα,ο άνθρωπος ήταν ευγενεστατος και δεν με ξανά ενόχλησαν..τι κατάσταση κ αυτή τώρα! :/

Παιδιά οταν έβαλα F2G αρχές Δεκεμβρίου τους ζήτησα λόγω του ότι είμαι άνεργος να μην με καλούν για προσφορές κλπ γιατι δεν υπάρχουν χρήματα για συμβόλαιο.Μου ζήτησαν τα στοιχεία μου στο Facebook για να με διαγράψουνε από τις σχετικές λίστες όπως και έγινε.Ολα καλά μέχρι χθες που με πήραν κατά τις 9 το βράδυ από το 2311807050 να μου προτείνουν καρτοσυνδεση.Εξήγησα στον άνθρωπο τους λόγους που δεν μπορώ και ολα οκ.Στην συνέχεια αναγκαστικα να ξανά ανοίξω το Facebook που είχα σβήσει ώστε να επικοινωνήσω με την σελίδα τους για να τους ζητήσω πάλι να μην με παίρνουν.Μου είπαν ότι θα προχωρήσουν άμεσα στην αφαίρεση μου από τις λίστες και εμεινα ήσυχος...σήμερα λοιπόν άνοιξα πριν 30 λεπτά το κινητό και μου ήρθε μήνυμα ότι είχα 3!!!κλήσεις από το 2311807050 στις 14.30.Είμαι σίγουρος ότι το έκαναν επίτηδες γιατι είδαν το αίτημα μου...συγγνώμη για το μεγάλο post,αλλά γνωρίζει κανείς πως θα βρω την ησυχία μου από αυτούς;;Ευχαριστώ :/

Και εμένα με παίρνουν συχνά, αλλά υπάρχει λύση και λέγεται call filter.

Με την επιλογή hangup after connecting, απαντάει και κλείνει άμεσα το κινητό.

Με αυτό τον τρόπο, δεν έχεις ούτε ειδοποίηση για αναπάντητη στην οθόνη. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Και εμένα με παίρνουν συχνά, αλλά υπάρχει λύση και λέγεται call filter.

Με την επιλογή hangup after connecting, απαντάει και κλείνει άμεσα το κινητό.

Με αυτό τον τρόπο, δεν έχεις ούτε ειδοποίηση για αναπάντητη στην οθόνη. :)

Πολύ ενδιαφέρον!

Εγώ από την άλλη όταν με κάλεσαν 2-3 φορές από το ίδιο νούμερο τους έβαλα σε μια καινούρια επαφή στο τηλέφωνο "Wind Spam" και όποτε με καλούν δεν το σηκώνω απλά. Επιπλέον μπορούμε μέσα από τις ρυθμίσεις της επαφής να επιλέξουμε να τον πηγαίνει κατευείαν στον τηλεφωνητή όπως το γράφουν που σημαίνει ότι σε επίπεδο συστήματος της συσκευής (και όχι app) η κλήση απορρίπτεται σαν να πάτησες το κόκκινο κουμπί, και δεν φαίνεται πουθενά η κλήση στο σύστημα! :cool:

Επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου τις ενοχλητικές κλήσεις απο το 2311-807050. Περίπου 2 φορές το μήνα (δεν το σηκώνω πλέον).
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Εμενα οταν με πηραν τηλ. Με ρωτησαν ποσες καρτες βαζω τον μηνα και οταν της ειπα μου βγαινει λιγοτερα απο 10 ευρω απλα το εκλεισε μονη της αγενεστατα!

Αλλα και παλαιοτερα οταν μου εκαναν προτασεις με προσφορες εγω τους ζηταγα εξωφρενικα πραγματα π.χ.: iphone 5 δωρεαν με 10 ευρω συμβολαιο ,προσφορα αυτοι;δικη μου προταση εγω και τελος!

Τα νεύρα μου... No2!!!

11/4 αίτηση για μεταφορά από Wind to All σε F2G με ημερομηνία μετατροπής 10/5, η οποία μεταφέρθηκε για 15/5, στη συνέχεια για 30/5 και ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 6/6... ΞΑΝΑ λόγω "συστημικού προβλήματος".

Αλήθεια μπορώ να κάνω κάτι; Πήρα στην εξυπηρέτηση και τα "έχωσα" κανονικά! Πρώτη φορά μου έστειλαν sms ότι η υπόθεσή μου καταγράφηκε και προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα!!!

Τελικά ΣΗΜΕΡΑ ενεργοποιήθηκε το F2G. Μάλλον έπρεπε να "υψώσω" τη φωνή μου. Ευχαριστώ το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Wind. Τώρα μένει να μου απαντήσουν στο email για μετατροπή μου σε "παλιό" συνδρομητή, γιατί παρόλο που έκανα αίτηση στις 11/4/2013 δεν βλέπω πουθενά τα bonus (Free2talk & Free2surf) στο myF2G!!!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου τις ενοχλητικές κλήσεις απο το 2311-807050. Περίπου 2 φορές το μήνα (δεν το σηκώνω πλέον).

Δεν μπορείτε να διαγραφείτε από τους καταλόγους τους?

Δεν μπορείτε να διαγραφείτε από τους καταλόγους τους?

Εγω πάντως τους έβαλα στην Black list στο κινητο και τους κόβει αυτόματα. Το χειρότερο είναι ότι παίρνουν άσχετες ώρες που κοιμάμαι

Είναι απαράδεκτοι.βρήκα στο ίντερνετ πολλά παράπονα για τους υπαλλήλους τις συγκεκριμένης εταιρίας(Σιγμα και Κάπα εισαγωγική λέγεται).Το κακό είναι ότι το F2G το χρησιμοποιω σε ένα απλο κινητό και δεν εχει εφαρμογες κλπ για να μην χτυπάει..

Είναι απαράδεκτοι.βρήκα στο ίντερνετ πολλά παράπονα για τους υπαλλήλους τις συγκεκριμένης εταιρίας(Σιγμα και Κάπα εισαγωγική λέγεται).Το κακό είναι ότι το F2G το χρησιμοποιω σε ένα απλο κινητό και δεν εχει εφαρμογες κλπ για να μην χτυπάει..

Σε απλά κινητά μπορείς να ορίσεις ringtone σε επαφές που να είναι χωρίς ήχο!

Ορίστε ένα έτοιμο που έχω

http://db.tt/1qN0cWHl

Σ ευχαριστώ φίλε δεν το ήξερα..θα το χρησιμοποιησω!!Αλλά κοίτα που φτάσαμε...να ψάχνουμε τρόπους για κάτι που θα έπρεπε η ίδια η εταιρία να το σταματάει σε όποιον δεν θέλει. :/

Σ ευχαριστώ φίλε δεν το ήξερα..θα το χρησιμοποιησω!!Αλλά κοίτα που φτάσαμε...να ψάχνουμε τρόπους για κάτι που θα έπρεπε η ίδια η εταιρία να το σταματάει σε όποιον δεν θέλει. :/

Το θέμα δεν είναι η wind μόνο, γιατί η εταιρία που καλεί είναι τρίτη! Έχει πάρει τις λίστες με τα τηλέφωνα με ανήθικο/παράνομο τρόπο και μας καλεί χωρίς να μας έχει ρωτήσει.

Βασικά πρέπει κάποια στιγμή να οργανωθούμε από εδώ ή από αλλού και να στείλουμε καταγγελία στην ΕΕΤΤ για αυτό το θέμα. Όταν είναι πολλά άτομα συνήθως το κοιτάνε λίγο παραπάνω. Ιδίως στην περίπτωση αυτή που ενώ έχουμε πει ότι δεν θέλουμε να ξαναπάρουν, το κάνουν! :mad:

Το θέμα δεν είναι η wind μόνο, γιατί η εταιρία που καλεί είναι τρίτη! Έχει πάρει τις λίστες με τα τηλέφωνα με ανήθικο/παράνομο τρόπο και μας καλεί χωρίς να μας έχει ρωτήσει.

Βασικά πρέπει κάποια στιγμή να οργανωθούμε από εδώ ή από αλλού και να στείλουμε καταγγελία στην ΕΕΤΤ για αυτό το θέμα. Όταν είναι πολλά άτομα συνήθως το κοιτάνε λίγο παραπάνω. Ιδίως στην περίπτωση αυτή που ενώ έχουμε πει ότι δεν θέλουμε να ξαναπάρουν, το κάνουν! :mad:

Συμφωνώ απόλυτα αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει περισσότερο η εταιρία και οχι η Wind.Πριν κάποιες μέρες με πηραν από το ίδιο νούμερο ως συνεργάτες της Cosmote να μου προτείνουν προσφορά.Τους εξήγησα ότι δεν έχω την δυνατότητα και στο τέλος με ευχαρίστησαν και μου ζήτησαν συγγνώμη για την ενόχληση.Εκτός αυτού από τότε δεν με ενόχλησαν καθόλου.Αφού από την ίδια εταιρία παίρνουν δεν θα έπρεπε να έχουν την ίδια τακτική η μήπως η κάθε εταιρία κινητής τους λέει πως να μιλάνε;;; ;)

Συμφωνώ απόλυτα αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει περισσότερο η εταιρία και οχι η Wind.Πριν κάποιες μέρες με πηραν από το ίδιο νούμερο ως συνεργάτες της Cosmote να μου προτείνουν προσφορά.Τους εξήγησα ότι δεν έχω την δυνατότητα και στο τέλος με ευχαρίστησαν και μου ζήτησαν συγγνώμη για την ενόχληση.Εκτός αυτού από τότε δεν με ενόχλησαν καθόλου.Αφού από την ίδια εταιρία παίρνουν δεν θα έπρεπε να έχουν την ίδια τακτική η μήπως η κάθε εταιρία κινητής τους λέει πως να μιλάνε;;; ;)

Ε κάτσε να περάσει λίγος καιρός :P μπορεί να σε πάρουν!!

Παίζει ρόλο και ο πωλητής...

Ναι σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό...

Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με αυτό που συζητάμε...οι περισσότεροι από μας ανήκουμε σε μια προσφορά μη εμπορικά διαθέσιμη.Τώρα εμείς την έχουμε σαν προσφορά πλέον η είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει;;Δηλαδή υπάρχει ενδεχόμενο να σταματήσουν και σε μας τα 300' με 10€ στο κοντινό μέλλον;;

Edited by George6633

Ναι σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό...

Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με αυτό που συζητάμε...οι περισσότεροι από μας ανήκουμε σε μια προσφορά μη εμπορικά διαθέσιμη.Τώρα εμείς την έχουμε σαν προσφορά πλέον η είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει;;Δηλαδή υπάρχει ενδεχόμενο να σταματήσουν και σε μας τα 300' με 10€ στο κοντινό μέλλον;;

Αν είναι σαν το f2go2 που καλά κρατεί ακόμα τότε θα περάσει καιρός. Αλλά κάνεις δεν ξέρει ποτέ.

Αν είναι σαν το f2go2 που καλά κρατεί ακόμα τότε θα περάσει καιρός. Αλλά κάνεις δεν ξέρει ποτέ.

Αυτό σκεφτόμουν και γω και μακάρι να είναι έτσι!!

Ακόμα και στο F2G2 καταργήθηκε η χρέωση ανά δευτερόλεπτο , και άλλαξε η τιμή του μηνύματος.

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οποιαδήποτε προσφορά θα μείνει για πάντα.

Καλησπέρα και καλό μήνα. Χθες μου έτυχε το εξής παράδοξο. Είχα 2 νούμερα κινητά σε οικογενειακό και μαζί με σταθερό σε ένα λογαριασμό. Το ένα νούμερο το έκανα f2g Δεκέμβριο του 2012. Οι λογαριασμοι του άλλου κινητού+σταθερού πληρώνονταν και πληρώνονται κανονικά κάθε μήνα χωρίς καθυστέρηση, πριν την λήξη του. Ο τελευταίος λογαριασμός που έληγε σήμερα (01/06) πληρώθηκε 30/05. Χθες 31/5 μου ήρθε μήνυμα ενημέρωσης για εξόφληση του τελευταίου λογαριασμού στο νούμερο του f2g!! Τι έγινε; Φοβήθηκαν εκεί στη WIND μήπως δεν πληρώσω το ποσό στην ώρα του;! Βέβαια δεν είχα καθυστερήσει τόσο πολύ να πληρώσω λογαριασμό στο παρελθόν, δηλαδή εκδίδεται κάθε 4 του μήνα με περιθώριο εξόφλησης ένα μήνα περίπου και εγώ το πολύ έως 10-15 του ίδιου μήνα τον εξοφλούσα. Όμως τώρα τελευταία έχουμε καθυστέρηση πληρωμής και πάνε όλα πιο πίσω. Όχι όμως μετά τη λήξη. Και τι δουλειά έχουν να με ενημερώνουν για λογαριασμό σε καρτοκινητό νούμερο;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova