Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω να πολύ ενδιαφέρονται για κάποιον που θέλει να κάνει φορητότητα το καρτοκινητό του σε άλλο πάροχο σε σχέση με κάποιον που έχει πάγιο. Γιατί με το πάγιο φαινομενικά εισπράττουν περισσότερα χρήματα οπότε και προσπαθούν να τον κρατήσουν με κάποια προσφορά εάν εκφράσει επιθυμία φορητότητας. Βέβαια τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο. Πάντως κατά τη γνώμη μου εάν κάποιος κάνει πολλές κλίσεις το μήνα, δηλ. περνάει σε χρόνο τα 200’ περίπου τότε θα πρέπει μάλλον να στραφεί σε πάγιο. Είχα συμβόλαιο και με καλές εκπτώσεις λόγω οικογενειακού και σταθερού στη Wind, αλλά λόγω οικονομικών δυσχερειών το έκανα f2g. Σαν πάγιο είχα ένα παλιό και μη εμπορικά διαθέσιμο τώρα, το wind 100 που με κάλυπτε πλήρως και μάλιστα επειδή είχε και μεταφορά του χρόνου που δεν μίλησα στον επόμενο μήνα, με είχε βολέψει αφάνταστα. Τώρα με το f2g και με τα πακέτα ομιλίας που έχει για μένα είναι περίπου το ίδιο με το πάγιο που είχα πριν με θετικό επιπλέον την ελευθερία του να φύγω εάν κάτι αλλάξει προς το χειρότερο. Όμως ένας επαγγελματίας π.χ. που μιλάει αρκετά ή κάποιος που είναι πολλές ώρες στο δρόμο ή κάνει πολλά ταξίδια και έτσι μιλάει πολύ στο κινητό, όσο και λόγω κρίσης π.χ. να προσπαθεί να μειώσει έξοδα, στην περίπτωση του κινητού δε νομίζω να τον βολεύει το καρτοκινητό.

Μιλάω σχετικά λίγο με το κινητό/συμβόλαιο, γι'αυτό πάω και σε καρτοκινητό πλέον (και λόγο μικρής επιδότησης) και το καρτοκινητό θα με καλύψει σίγουρα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για να τους πληρώνω τα 18-20 ευρώ/μήνα όταν θα κάνω την δουλειά μου με 10 ευρώ (και αν). Από εκεί και πέρα, αφού δεν αλλάζει η ημερομηνία, περιμένω τον τελευταίο λογαριασμό και τέλος.

Τρόποποίηση ανανέωση χρονου ομιλίας απο τa καταστήματa http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=275

Τρόποποίηση ανανέωση χρονου ομιλίας απο τa καταστήματa http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=275

εν συντομία, τελος η ανανεωση Q 1-4 ευρω. Δε βλεπω άλλη αλλαγη

Ειναι πολλες οι κλησεις των 200';Ακομη κι ετσι ομως , ποιο παγιο σου δινει 500' και 130 sms με 10 ευρω;Και με τι μηνιαιο κοστος ;

Κατά τη γνώμη μου για μία μέση ας πούμε οικιακή χρήση τα 200’+ είναι αρκετά έως υπερβολικά. Και εννοείται ότι στην υπάρχουσα κατάσταση του f2g είναι η πιο συμφέρουσα ακόμη και από πάγιο. Γι’ αυτό και εγώ, ένας από τους λόγους που έφυγα από το πάγιο είναι αυτός, δηλ τα 300’ προς όλους και τα πακέτα ομιλίας με €5. Και ελπίζω να κρατήσει αρκετά αυτή η κατάσταση του f2g. Όμως όπως θα διάβασες και πιο κάτω, αυτό το ανέφερα κυρίως για όποιον κάνει ας πούμε επαγγελματική χρήση του κινητού που θέλει μια περισσότερη σιγουριά και σταθερότητα.

Μιλάω σχετικά λίγο με το κινητό/συμβόλαιο, γι'αυτό πάω και σε καρτοκινητό πλέον (και λόγο μικρής επιδότησης) και το καρτοκινητό θα με καλύψει σίγουρα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για να τους πληρώνω τα 18-20 ευρώ/μήνα όταν θα κάνω την δουλειά μου με 10 ευρώ (και αν). Από εκεί και πέρα, αφού δεν αλλάζει η ημερομηνία, περιμένω τον τελευταίο λογαριασμό και τέλος.

Μπορείς να κάνεις αίτηση για καρτοκινητό 1 μήνα πριν κλήσεις χρόνο γιατί η μετατροπή θέλει περίπου 20-30 εργάσιμες μέρες.

Μπορείς να κάνεις αίτηση για καρτοκινητό 1 μήνα πριν κλήσεις χρόνο γιατί η μετατροπή θέλει περίπου 20-30 εργάσιμες μέρες.

Πριν από λίγο έκανα αίτηση για μετατροπή από Wind2All σε F2G... Μου έδωσε ημερομηνία αλλαγής 10/5/2013, επομένως 29 ημέρες! Καλώς σας βρήκα!

Edited by spookype20

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Πριν από λίγο έκανα αίτηση για μετατροπή από Wind2All σε F2G... Μου έδωσε ημερομηνία αλλαγής 10/5/2013, επομένως 29 ημέρες! Καλώς σας βρήκα!

Απ' ότι έχουν γράψει και παλαιότερα μπορείς να έρθεις πιο γρήγορα στο f2g κάνοντας φορητότητα σε άλλο πάροχο που γίνεται σε 3-4 ημέρες και μετά πάλι φορητότητα στη wind f2g. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια. Μην ξεχάσεις, αν και είναι νωρίς, όταν ενεργοποιηθεί το f2g πριν κάνεις την πρώτη ανανέωση να εγγραφείς στο my f2g και να επιλέξεις ποια προσφορά θέλεις.

Καλώς ήρθες στην παρέα φιλε!! :)

Εκανες την σωστοτερη κινηση.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

να μας ενημερωσεις και αν σε παρει η wind για να σε κρατησει στο συμβολαιο τι θα σου προσφερει!

Απ' ότι έχουν γράψει και παλαιότερα μπορείς να έρθεις πιο γρήγορα στο f2g κάνοντας φορητότητα σε άλλο πάροχο που γίνεται σε 3-4 ημέρες και μετά πάλι φορητότητα στη wind f2g. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια.

Το είχα ρωτήσει παλιότερα, απλώς σκέφτηκα να πληρώσω και το προτελευταίο πάγιο στις 18/4 και έτσι να κάνω χρήση του συμβολαίου μέχρι 10/5. Σε παλιότερη επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών μου είχαν αναφέρει ότι το πάγιο μου θα "έφτανε" στην κανονική του τιμή (χωρίς την online έκπτωση) στις 18/6.

Μην ξεχάσεις, αν και είναι νωρίς, όταν ενεργοποιηθεί το f2g πριν κάνεις την πρώτη ανανέωση να εγγραφείς στο my f2g και να επιλέξεις ποια προσφορά θέλεις.

Μα τα bonus F2G με "έπεισαν" για τη μετατροπή...

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

δώστε F2G στον λαό! :D

Παιδιά σήμερα έκανα την αίτηση για F2G. Όταν πάω να παραλάβω την κάρτα, τι πρέπει να ζητήσω (ξέρω, όλοι θα πείτε το τηλέφωνό της!) από την ωραία κοπέλα στο κατάστημα και ποια θα πρέπει να είναι τα πρώτα βήματα σχετικά με ενεργοποιήσεις και σχετικά με mb για το ίντερνετ; Σας ευχαριστώ.

Παιδιά σήμερα έκανα την αίτηση για F2G. Όταν πάω να παραλάβω την κάρτα, τι πρέπει να ζητήσω (ξέρω, όλοι θα πείτε το τηλέφωνό της!) από την ωραία κοπέλα στο κατάστημα και ποια θα πρέπει να είναι τα πρώτα βήματα σχετικά με ενεργοποιήσεις και σχετικά με mb για το ίντερνετ; Σας ευχαριστώ.

Το τηλέφωνο της :D:D

Θα κάνεις εγγραφή στο 1300 (νομίζω) που είναι το bonus με τα δωρεάν λεπτά με κάθε ανανέωση 10 ευρώ (αυτό στο επιβεβαιώνει και η υπάλληλος) και μετά απευθείας εγγραφή στο http://www.f2g.gr και είσαι έτοιμος...Όλα τα άλλα τα διαχειρίζεσαι από εκεί (ακόμα και αλλαγή bonus με την ανανέωση).

Θα κάνεις εγγραφή στο 1300 (νομίζω) που είναι το bonus με τα δωρεάν λεπτά με κάθε ανανέωση 10 ευρώ (αυτό στο επιβεβαιώνει και η υπάλληλος) και μετά απευθείας εγγραφή στο http://www.f2g.gr και είσαι έτοιμος...Όλα τα άλλα τα διαχειρίζεσαι από εκεί (ακόμα και αλλαγή bonus με την ανανέωση).

σωστός! κι αν έχεις Android ή iOS κατεβάζεις την εφαρμογή του Βαγγέλη Μίχα (αν δεν κάνω λάθος έτσι τον λένε) που είναι φοβερή και είσαι άρχοντας!

σωστός! κι αν έχεις Android ή iOS κατεβάζεις την εφαρμογή του Βαγγέλη Μίχα (αν δεν κάνω λάθος έτσι τον λένε) που είναι φοβερή και είσαι άρχοντας!

Και πώς την ψάχνω την σχετική εφαμοργή του Βαγγέλη Μίχα; Καμιά περισσότερη βοήθεια;

Και πώς την ψάχνω την σχετική εφαμοργή του Βαγγέλη Μίχα; Καμιά περισσότερη βοήθεια;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vmihas.myf2gstatus

επίσης θα στείλεις ένα κενό μήνυμα στο 19088 για να γραφτείς στο WIND BONUS

Μια διόρθωση κενό στο 19098
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

επίσης θα στείλεις ένα κενό μήνυμα στο 19088 για να γραφτείς στο WIND BONUS

Μια διόρθωση κενό στο 19098

Ο @Vasileios απλά δεν κάνει λάθη. Το πρώτο νούμερο είναι για εγγραφή, το δεύτερο για ενημέρωση πόντων.

http://eukairies.wordpress.com/2009/04/18/wind-club/

Εγώ πάντως για ενεργοποίηση και ενημέρωση έστειλα-στέλνω κενό μήνυμα στο 19098. Το ότι μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση και με το 19088 δεν το ξερά. Ζητώ συγνώμη για αυτό. Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Παρακαλώ μια βοήθεια, έφαγα περίπου 10 λεπτά στο site F2G αλλά δεν βρήκα το νούμερο που πρέπει να καλώ για να ακούσω το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου που απομένει από το πακέτο μου.... δεν υπάρχει κάτι τέτοιο? Γιατί στη σελίδα τους σου λένε πως να ανανεώσεις, πως να καλέσεις με χρέωση την εξυπηρέτηση αλλά το πως να μάθεις τη χρήση ή το υπόλοιπο από τα πακέτα δεν το λένε.....

Παρακαλώ μια βοήθεια, έφαγα περίπου 10 λεπτά στο site F2G αλλά δεν βρήκα το νούμερο που πρέπει να καλώ για να ακούσω το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου που απομένει από το πακέτο μου.... δεν υπάρχει κάτι τέτοιο? Γιατί στη σελίδα τους σου λένε πως να ανανεώσεις, πως να καλέσεις με χρέωση την εξυπηρέτηση αλλά το πως να μάθεις τη χρήση ή το υπόλοιπο από τα πακέτα δεν το λένε.....

καλεσε 1269 και ακου οδηγιες

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova