Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εν τελη δεν εχω καταληξει αν ειναι καλο να αλλαξω η οχι απο f2g2...

απλα σκεφτομουν οτι οταν τελειωναν τα 300' προς ολους ετρωγα απο την καρτα,αλλα τωρα,εχει να ξαναγορασεις πακετο... (5ευρ 100' λεπτα)

το πακετο 5ε/100' το αγοραζεις μονο online (νομιζω) και σου δινει δωρο άλλα 100 = 200' προς ολους με 5 ευρω. Καμμια άλλη εταιρια δεν το δινει αυτο.

εν τελη δεν εχω καταληξει αν ειναι καλο να αλλαξω η οχι απο f2g2...

απλα σκεφτομουν οτι οταν τελειωναν τα 300' προς ολους ετρωγα απο την καρτα,αλλα τωρα,εχει να ξαναγορασεις πακετο... (5ευρ 100' λεπτα)

Κράτα το f2g2 που έχεις. Αν θέλεις internet αγόρασε το πακέτο με τα 5ευρώ 1GB και είσαι άρχοντας.

TCL 40 NXTPAPER

απλά αν θέλω εξτρα λεπτα και εχω παρει το πακετο με το ιντερνετ,θα χρειαστει να παρω κ αλλη καρτα..

Ναι...τωρα που υιοθέτησαν όλοι οι υπόλοιποι τα 300 λεπτα, θα τα καταργήσει το f2g!:p

Ρίξτε μια ματια βρε παιδια και στις αλλες εταιριες και θα καταλάβετε οτι τα 300' ήρθαν για να μείνουν! Παρόμοιες προσφορες εβαλε και Βονταφον και η Κοτε. Οχι απλά δεν θα καταργηθεί, αλλα εξαρμονίστηκαν όλοι με την πρωτοπόρο σε αυτά τα θέματα, για να μην χάσουν απο την πελατειακή τους βάση.

Δεδομένης της κρίσης μάλιστα προβλέπω να το κρατάνε όλες οι εταιρίες αυτο το πακέτο με τα 300' για αρκετό καιρό.

Υ.Γ Τελικά πλέον οι μονοι που δεν κερδίζουν είναι τα συμβόλαια. Σε όποια εταιρία και αν ειναι! Απορώ δηλαδή για ποιον λόγο να έχει κάποιος συμβόλαιο, όταν με 20 ευρω (δύο ανανεώσεις των 10) στην wind παίρνεις 300' +300' + 200' +200' +200' +200'=1400 λεπτά προς όλους! Κι ας ειναι και τρίλεπτα!:)

Γι' αυτό και εγώ έκανα τη μετατροπή από σύνδεση σε f2g. Το μόνο που με κρατούσε στο συμβόλαιο, είναι το ότι επειδή έχω και το σταθερό στη wind, είχα μία επιπλέον έκπτωση στο πάγιο του κινητού, αλλά ούτε αυτό πλέον με κρατάει. Γιατί όπως είχα ρωτήσει και πιο πριν με 22euro που πλήρωνα πάγιο το μήνα (-8 λόγω έκπτωσης), στο f2g μπορώ άνετα να βγάλω 2 μήνες.

Η προσφορα του 1 ευρω=1gb απο online ενεργοποιηση γνωριζετε αν θα μεινει ή ειναι μονο για τις γιορτες;

το πακετο 5ε/100' το αγοραζεις μονο online (νομιζω) και σου δινει δωρο άλλα 100 = 200' προς ολους με 5 ευρω. Καμμια άλλη εταιρια δεν το δινει αυτο.

το πακέτο με 5ε/100' το ενεργοποεις κανονικά όπως θέλεις . απλά εάν το κάνεις online παίρνεις άλλα 100' δώρο!!!

το πακέτο με 5ε/100' το ενεργοποεις κανονικά όπως θέλεις . απλά εάν το κάνεις online παίρνεις άλλα 100' δώρο!!!

και πως το ενεργοποιείς κανονικά ;

Εσύ το έχεις κανει;

Ναι το ξέρω ότι γίνεται online

αλλά ο φίλος λέει ότι γίνετε και με όποιον άλλο τρόπο θέλουμε....

Η προσφορα του 1 ευρω=1gb απο online ενεργοποιηση γνωριζετε αν θα μεινει ή ειναι μονο για τις γιορτες;

Που ειδες αυτη την προσφορα?

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

εαν δε γινεται μονο online τοτε ο άλλος τροπος θα ειναι μεσω 12200. Εαν το εχει ως επιλογη και εκει, οκ (απο τοτε που ξεκινησε το http://www.myq.gr δεν εχω ξαναπαρει 12200)

επειδή και εγώ μονο online τα ενεργοποιώ δεν θυμάμαι που παίρνεις τηλ.

νομίζω στο 1265 και σου λέει πια είναι τα διαθέσιμα πακέτα και ενεργοποιείς ανάλογα όποιο σου ταιριάζει σίγουρα γίνετε το είχα κάνει παλιότερα δεν θυμάμαι μόνο το τετραψήφιο τώρα!

Έλαβα το εξής μήνυμα:

"Νέο talk to all!Ενεργοποίησε το μέσα απο το http://www.f2g.gr για να έχεις 200Λ πρός όλα τα εθνικά δίκτυα μόνο με 5€!"

Στο site της wind δεν λέει τίποτα ακόμα...

Έλαβα το εξής μήνυμα:

"Νέο talk to all!Ενεργοποίησε το μέσα απο το http://www.f2g.gr για να έχεις 200Λ πρός όλα τα εθνικά δίκτυα μόνο με 5€!"

Στο site της wind δεν λέει τίποτα ακόμα...

http://www.wind.com.gr/gr/f2g/paketa/online-paketa/

Συμπέρασμα: Μόνο onlinε ενεργοποποιούνται τα 200 Λεπτά .

Συγχαρητήρια σε όποιον μπόρεσε να το ενεργοποιήσει μέσω 1265

Συγχαρητήρια επίσης σε όποιον κατάφερε να το ενεργοποιήση μέσω 12000 που είναι η ενεργοποίηση πακέτων της Q!!!, και όχι της WIND

Που ειδες αυτη την προσφορα?

Έχεις δίκιο! Διορθώνω. Αναφέρομαι στα 5€ =500 mb +500 mb online ενεργοποίηση. Γνωρίζετε αν είναι κάποια προσωρινή προσφορά ή είναι για να μείνει;

Να ρωτήσω κάτι, τα 100’ είναι προς όλους (κινητά και σταθερά) ή μόνο προς σταθερά; Γιατί λέει προς όλους και από κάτω γράφει σταθερά.

Να ρωτήσω κάτι, τα 100’ είναι προς όλους (κινητά και σταθερά) ή μόνο προς σταθερά; Γιατί λέει προς όλους και από κάτω γράφει σταθερά.

Είναι προς όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

Edited by Vasileios

Έχεις δίκιο! Διορθώνω. Αναφέρομαι στα 5€ =500 mb +500 mb online ενεργοποίηση. Γνωρίζετε αν είναι κάποια προσωρινή προσφορά ή είναι για να μείνει;

Δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι μόνο για τις γιορτές... οπότε όταν την ενεργοποιήσεις για ένα μήνα είσαι καλυμμένος, τώρα η wind την εν λόγω προσφορά μπορεί να την καταργήσει και σε μια μέρα.

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Ρώτησα σε ένα κατάστημα wind και ο πωλητής και ο πωλητής μου είπε ότι είναι μόνο για ένα μήνα η προσφορά αυτή. Να κατάλαβα λάθος γιατί ήμουν βιαστικός; να κατάλαβε αυτός κάτι άλλο; δε ξέρω

Ρώτησα σε ένα κατάστημα wind και ο πωλητής και ο πωλητής μου είπε ότι είναι μόνο για ένα μήνα η προσφορά αυτή. Να κατάλαβα λάθος γιατί ήμουν βιαστικός; να κατάλαβε αυτός κάτι άλλο; δε ξέρω

Συνήθως οι πωλητές στα καταστήματα τα ξέρουν ΟΛΑ :lol: Απ όσο ξέρω δεν έχει ημερομηνία λήξης τώρα αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει.

Ο πωλητης ειναι ασχετος και ανενημερωτος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υ.Γ Τελικά πλέον οι μονοι που δεν κερδίζουν είναι τα συμβόλαια. Σε όποια εταιρία και αν ειναι! Απορώ δηλαδή για ποιον λόγο να έχει κάποιος συμβόλαιο, όταν με 20 ευρω (δύο ανανεώσεις των 10) στην wind παίρνεις 300' +300' + 200' +200' +200' +200'=1400 λεπτά προς όλους! Κι ας ειναι και τρίλεπτα!:)

ο ανταγωνισμος δεν εχει δυνατοτητα αγορας προς ολους χρονου παρα μονο 80 προς ολους με 7 ευρω?

παιδιά χρόνια πολλά!!να κάνω 2 ερωτήσεις@!!

1)κέρδισα ένα usb stick με 5gb για 1 μήνα-αύριο θα το παραλάβω,αυτή η sim που θα έχει μέσα το stick κόβεται και μπορεί να μπει σε smartphone που παίρνει microsim????

2)η wind και το f2go έχει το σύστημα με τις δύο κάρτες στον ίδιο αριθμό?αυτό που μπορείς να έχεις μία κανονική sim και μία μικρή και ανάλογα με ποιο κινητό έχεις ανοικτό να παίζει και η αντίστοιχη κάρτα?αν ναι πόσο στοιχίζει??

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova