Vasileios Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 πιο largo είναι , οχι πιο large :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Στο F2G, κάθε φορά που θα ανανεώνεις από 10€ και άνω θα έχεις 100 λεπτά και κάθε φορά που θα ανανεώνεις από 20€ και άνω θα έχεις 200 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, κινητά και σταθερά για ένα μήνα. Επίσης, αν ανανεώνεις μέσα από κάποιο κατάστημα WIND, θα λαμβάνεις περισσότερα λεπτά προς όλους καθώς και λεπτά ομιλίας και μηνύματα προς όλη τη WIND/Q, συμβόλαια και καρτοκινητά. Επιπροσθέτως, η WIND είναι ίσως η μόνη που δίνει διπλασιασμούς (ακόμη και τριπλασιασμούς) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αναλόγως και την κίνηση που κάνεις στο λογαριασμό σου (κάθε πότε ανανεώνεις, πόσα ευρώ ανανεώνεις κτλ). Τέλος, αν κάνεις την εγγραφή σου στην ιστοσελίδα του WIND F2G, θα λάβεις σαν δώρο 300 λεπτά ομιλίας προς όλη τη WIND/Q για ένα μήνα και κάθε φορά που θα ενεργοποιείς κάποιο πακέτο ηλεκτρονικά, θα λαμβάνεις διάφορα bonus (μηνύματα, λεπτά ομιλίας, δωρεάν mb). Ωραία αυτό ήθελα σε πρώτη φάση. Να μου δείξει 100 ή 200 λεπτά ανάλογα με το ποσό ανανέωσης και να μου μένουν τα χρήματα στην καρτα ώστε να μπορώ να αγοράσω π.χ. κάποιο άλλο πακέτο όπως για internet ή για χρόνο ομιλίας. Από τα παραπάνω αναγραφόμενα νόμιζα ότι καταργήθηκε αυτό, αλλά απ' ότι μου γράφεις ισχύει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ωραία αυτό ήθελα σε πρώτη φάση. Να μου δείξει 100 ή 200 λεπτά ανάλογα με το ποσό ανανέωσης και να μου μένουν τα χρήματα στην καρτα ώστε να μπορώ να αγοράσω π.χ. κάποιο άλλο πακέτο όπως για internet ή για χρόνο ομιλίας. Από τα παραπάνω αναγραφόμενα νόμιζα ότι καταργήθηκε αυτό, αλλά απ' ότι μου γράφεις ισχύει. Ναι, ισχύει κανονικά. Γι'αυτό και το F2G είναι καλύτερο από το WIND Card, γιατί σου προσφέρει δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους ακόμα και με ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας 5€ (50 λεπτά) και το υπόλοιπο που σου μένει μπορείς να το κάνεις ό,τι θέλεις. Επίσης, μην ξεχνάς να ενεργοποιείς τα πακέτα που θέλεις μέσω της ιστοσελίδας του F2G για να λαμβάνεις bonus με κάθε αγορά οποιουδήποτε πακέτου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Edited November 18, 2012 by panosss567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ναι, ισχύει κανονικά. Γι'αυτό και το F2G είναι καλύτερο από το WIND Card, γιατί σου προσφέρει δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους ακόμα και με ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας 5€ (50 λεπτά) και το υπόλοιπο που σου μένει μπορείς να το κάνεις ό,τι θέλεις. Επίσης, μην ξεχνάς να ενεργοποιείς τα πακέτα που θέλεις μέσω της ιστοσελίδας του F2G για να λαμβάνεις bonus με κάθε αγορά οποιουδήποτε πακέτου. :) Άντε λοιπόν περιμένω να πάει τουλάχιστον 20 Νοεμβρίου να πάω να κάνω την αίτηση διακοπής στη σύνδεση και την μετατροπή σε f2g. Κανονικά λήγει 22 Δεκεμβρίου, αλλά θέλει αν δεν κάνω λάθος περίπου 1 μήνα η διαδικασία αυτή. Θα μου ζαλίσουν τα αυτιά λίγο στο γιατί και με διάφορες προσφορές. Πριν 3 χρόνια που δοκίμασα να διακόψω πάλι τη σύνδεση μου έκαναν δώρο 3 μήνες πάγιο και ''τσίμπησα''. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Άντε λοιπόν περιμένω να πάει τουλάχιστον 20 Νοεμβρίου να πάω να κάνω την αίτηση διακοπής στη σύνδεση και την μετατροπή σε f2g. Κανονικά λήγει 22 Δεκεμβρίου, αλλά θέλει αν δεν κάνω λάθος περίπου 1 μήνα η διαδικασία αυτή. Θα μου ζαλίσουν τα αυτιά λίγο στο γιατί και με διάφορες προσφορές. Πριν 3 χρόνια που δοκίμασα να διακόψω πάλι τη σύνδεση μου έκαναν δώρο 3 μήνες πάγιο και ''τσίμπησα''. Πρόσεξε το λίγο...μη πληρώσεις κερατιάτικα..πλέον οι διακοπές γίνονται πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Πρόσεξε το λίγο...μη πληρώσεις κερατιάτικα..πλέον οι διακοπές γίνονται πολύ γρήγορα. Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι θα χρειαστεί περίπου 20-30 ημέρες για να γίνει η διακοπή. Λες να την πατησω; Στο τέλος δεν πειράζει, για ένα μήνα πόσο ''κερατιάτικο" να μου βάλουν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι θα χρειαστεί περίπου 20-30 ημέρες για να γίνει η διακοπή. Λες να την πατησω; Στο τέλος δεν πειράζει, για ένα μήνα πόσο ''κερατιάτικο" να μου βάλουν. Εγώ την έχω πατήσει πάντως..Η διακοπή πάντως σε cosmote γίνεται σε μία μέρα για ιδιώτες. Πχ παίρνεις τηλέφωνο το τμήμα διακοπής, ζητάς τον κωδικό διακοπής και 1-2 μέρες πριν την έκδοση του λογαριασμού πηγαίνεθς στον γερμανό και κάνεις διακοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vols40 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Μια βοήθεια γιατί είμαι άχρηστος όσον αφορά τις κάρτες. Ήμουν πάντα με συμβόλαιο Vodafone, αλλά σκέφτομαι να το γυρίσω σε κάρτα. Πήρα λοιπόν μια κάρτα sim F2G (από τις κοπέλες τις Wind που τη στήνουν στον ηλεκτρικό, όχι από κατάστημα). Χωρίς να έχω αγοράσει χρόνο ή κάτι άλλο, την έβαλα στο ντεντέφωνο και κάλεσα στο 1300, χωρίς να επιλέξω τίποτα. Αμέσως μου ήρθαν 4 μηνύματα από Wind: [ATTACH]28192[/ATTACH] [ATTACH]28193[/ATTACH] Eρωτήσεις: 1. Το F2G Bonus προς όλους είναι αυτό που λέει ότι με ανανέωση πχ. 10€ δίνει δώρο 100' ομιλίας προς όλους, με 20€, 200', κλπ; Έχω μπερδευτεί γιατί αναφέρει μόνο ανανενεώσεις των 20€. 2. Τα 5€ που δίνει ανά μήνα για 6 μήνες με 5€ ανανέωση (που φαντάζομαι ότι δεν αλλάζουν αν κάνεις μεγαλύτερη ανανέωση) φαίνονται στο MyF2G; Δηλαδή λέει κάτι του στυλ "έχεις 5€ για αγορές πακέτων"; 3. Με μια ανανέωση πχ. 10€, το διαθέσιμο υπόλοιπό μου θα είναι 10€ μείον το ΦΠΑ; Δηλαδή δε θα μπορώ να αγοράσω πχ. 2 έξτρα πακέτα των 5€ με μια ανανέωση των 10€. 4. Eίμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό, αλλά να το επιβεβαιώσω. Οι κλήσεις προς όλους χρεώνονται στάνταρ το πρώτο λεπτό και μετά πάει ανά δευτερόλεπτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Μια βοήθεια γιατί είμαι άχρηστος όσον αφορά τις κάρτες. Ήμουν πάντα με συμβόλαιο Vodafone, αλλά σκέφτομαι να το γυρίσω σε κάρτα. Πήρα λοιπόν μια κάρτα sim F2G (από τις κοπέλες τις Wind που τη στήνουν στον ηλεκτρικό, όχι από κατάστημα). Χωρίς να έχω αγοράσει χρόνο ή κάτι άλλο, την έβαλα στο ντεντέφωνο και κάλεσα στο 1300, χωρίς να επιλέξω τίποτα. Αμέσως μου ήρθαν 4 μηνύματα από Wind: [ATTACH]28192[/ATTACH] [ATTACH]28193[/ATTACH] Eρωτήσεις: 1. Το F2G Bonus προς όλους είναι αυτό που λέει ότι με ανανέωση πχ. 10€ δίνει δώρο 100' ομιλίας προς όλους, με 20€, 200', κλπ; Έχω μπερδευτεί γιατί αναφέρει μόνο ανανενεώσεις των 20€. 2. Τα 5€ που δίνει ανά μήνα για 6 μήνες με 5€ ανανέωση (που φαντάζομαι ότι δεν αλλάζουν αν κάνεις μεγαλύτερη ανανέωση) φαίνονται στο MyF2G; Δηλαδή λέει κάτι του στυλ "έχεις 5€ για αγορές πακέτων"; 3. Με μια ανανέωση πχ. 10€, το διαθέσιμο υπόλοιπό μου θα είναι 10€ μείον το ΦΠΑ; Δηλαδή δε θα μπορώ να αγοράσω πχ. 2 έξτρα πακέτα των 5€ με μια ανανέωση των 10€. 4. Eίμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό, αλλά να το επιβεβαιώσω. Οι κλήσεις προς όλους χρεώνονται στάνταρ το πρώτο λεπτό και μετά πάει ανά δευτερόλεπτο; 1.Ναι αυτό είναι 2) θα φαίνονται κανονικά αλλά θα σου δείχνει ότι λήγουν σε ένα μήνα 3) το υπόλοιπο σου θα είναι 8,94 + 5 ευρώ για το πρώτο μήνα = 13,94. δεν αφαιρείται όμωςο Φ.ΠΑ. αλλά το 12% τέλος κινητής τηλεφωνίας 4 .ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά στα BONUS πακέτα, μετά ανα δευτερόλεπτο ΥΓ : στείλε κενο μήνυμα στο 19088 για τoυς BONUS πόντους Edited November 18, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Μια βοήθεια γιατί είμαι άχρηστος όσον αφορά τις κάρτες. Ήμουν πάντα με συμβόλαιο Vodafone, αλλά σκέφτομαι να το γυρίσω σε κάρτα. Πήρα λοιπόν μια κάρτα sim F2G (από τις κοπέλες τις Wind που τη στήνουν στον ηλεκτρικό, όχι από κατάστημα). Χωρίς να έχω αγοράσει χρόνο ή κάτι άλλο, την έβαλα στο ντεντέφωνο και κάλεσα στο 1300, χωρίς να επιλέξω τίποτα. Αμέσως μου ήρθαν 4 μηνύματα από Wind: [ATTACH]28192[/ATTACH] [ATTACH]28193[/ATTACH] Eρωτήσεις: 1. Το F2G Bonus προς όλους είναι αυτό που λέει ότι με ανανέωση πχ. 10€ δίνει δώρο 100' ομιλίας προς όλους, με 20€, 200', κλπ; Έχω μπερδευτεί γιατί αναφέρει μόνο ανανενεώσεις των 20€. 2. Τα 5€ που δίνει ανά μήνα για 6 μήνες με 5€ ανανέωση (που φαντάζομαι ότι δεν αλλάζουν αν κάνεις μεγαλύτερη ανανέωση) φαίνονται στο MyF2G; Δηλαδή λέει κάτι του στυλ "έχεις 5€ για αγορές πακέτων"; 3. Με μια ανανέωση πχ. 10€, το διαθέσιμο υπόλοιπό μου θα είναι 10€ μείον το ΦΠΑ; Δηλαδή δε θα μπορώ να αγοράσω πχ. 2 έξτρα πακέτα των 5€ με μια ανανέωση των 10€. 4. Eίμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό, αλλά να το επιβεβαιώσω. Οι κλήσεις προς όλους χρεώνονται στάνταρ το πρώτο λεπτό και μετά πάει ανά δευτερόλεπτο; 1. Ναι, το F2G Bonus αναφέρεται στα bonus λεπτά που θα λαμβάνεις κάθε φορά που θα ανανεώνεις με 5,10 και 20€. Κάθε φορά που θα ανανεώνεις 5€ (μέσω καταστήματος) θα λαμβάνεις 50 λεπτά προς όλους, με 10€ θα λαμβάνεις 100 λεπτά προς όλους και με 20€ θα λαμβάνεις 200 λεπτά προς όλους (αν ανανεώσεις μέσα από κάποιο κατάστημα WIND, θα λάβεις περισσότερα λεπτά στις ανανεώνεις των 10 και 20€). 2. Τα δωρεάν 5€ που θα λαμβάνεις το μήνα θα μπορείς να τα κάνεις ό,τι θέλεις και δεν είναι μόνο για αγορά πακέτων. 3. Όχι, λόγω του φόρου, με 10€ ανανέωση δεν μπορείς να αγοράσεις δύο πακέτα των 5€ καθώς το υπόλοιπό σου δεν θα επαρκεί. 4. Οι κλήσεις χρεώνονται έχουν ελάχιστη χρέωση τα 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια είναι ανά δευτερόλεπτο όταν ξοδεύεις το υπόλοιπό σου, ενώ όταν καλείς έχοντας κάποιο πακέτο (π.χ 600 προς όλη τη WIND/Q) ή κάποια προσφορά (π.χ 100 λεπτά από την ανανέωση των 10€), η ελάχιστη χρέωση είναι τα 3 λεπτά και στη συνέχεια χρεώνεσαι ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 [...]Eρωτήσεις: 1. Το F2G Bonus προς όλους είναι αυτό που λέει ότι με ανανέωση πχ. 10€ δίνει δώρο 100' ομιλίας προς όλους, με 20€, 200', κλπ; Έχω μπερδευτεί γιατί αναφέρει μόνο ανανενεώσεις των 20€.ναι, και ισχύει και το 100' με 10€ ανανέωση 2. Τα 5€ που δίνει ανά μήνα για 6 μήνες με 5€ ανανέωση (που φαντάζομαι ότι δεν αλλάζουν αν κάνεις μεγαλύτερη ανανέωση) φαίνονται στο MyF2G; Δηλαδή λέει κάτι του στυλ "έχεις 5€ για αγορές πακέτων"; ανανέωσε τώρα με 5€, και τους επόμενους 6 μήνες θα σου δίνουν 5€ χωρίς καμια προϋπόθεση (δεν χρεάζεται να κάνεις ξανα ανανέωση), τα οποία θα έχουν ισχύ ένα μήνα, και θα μπορείς να τα καταναλώσεις όπως θες, αλλά μέσα στον μήνα τους μόνο. 3. Με μια ανανέωση πχ. 10€, το διαθέσιμο υπόλοιπό μου θα είναι 10€ μείον το ΦΠΑ; Δηλαδή δε θα μπορώ να αγοράσω πχ. 2 έξτρα πακέτα των 5€ με μια ανανέωση των 10€.10€ - 12% φόρος καρτοκινητής=8.80€ 4. Eίμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό, αλλά να το επιβεβαιώσω. Οι κλήσεις προς όλους χρεώνονται στάνταρ το πρώτο λεπτό και μετά πάει ανά δευτερόλεπτο;ναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 10€ - 12% φόρος καρτοκινητής=8.80€ ναι 10/1,12 = 8,93 8,93 + 12 % φόρος = 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 10/1,12 = 8,93 8,93 + 12 % φόρος = 10 βιασύνη+μεσάνυχτα=μαθηματικά λάθη:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vols40 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Σας ευχαριστώ όλους, είσαστε φανταστικοί. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lipardonios Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπέρα κι από εμένα! 2 σύντομες ερωτήσεις. Στο F2G2 η χρέωση sms σε ξένα δίκτυα παραμένει 0,04€ , έτσι δεν είναι; (θα μου πείτε στείλε και δες πόσο χρεώνεσαι και θα έχετε και δίκιο) Επίσης, στην Q, μηνύματα διπλασιασμού (ή άλλες "επιλεκτικές" προσφορές) αποστέλλονται, όπως στα F2G ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπέρα κι από εμένα! 2 σύντομες ερωτήσεις. Στο F2G2 η χρέωση sms σε ξένα δίκτυα παραμένει 0,04€ , έτσι δεν είναι; (θα μου πείτε στείλε και δες πόσο χρεώνεσαι και θα έχετε και δίκιο) Επίσης, στην Q, μηνύματα διπλασιασμού (ή άλλες "επιλεκτικές" προσφορές) αποστέλλονται, όπως στα F2G ή όχι; Απ όσο γνωρίζω η χρέωση των μηνυμάτων έχει πάει στο 0.12 και για εντός και εκτός ελλάδας. Και ναι, και στην Q στέλνονται μηνύματα διπλασιασμού/τριπλασιασμού Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Γεια χαρά.Δεν μου είχε ερθει κανένα σμς προσφοράς η διπλασιασμού. Πηγα σε wind σήμερα και βάζω 5ευρώ και μου έρχεται 1ο σμς H wind σου εκανε δωρο 50 λεπτά προς ολα τα δικτυα.Για το υπολοιπο σου καλεσε 1300 2ο σμς Μολις κερδισες 90λ δωρο προς ολα τα δικτυα.Για το υπολοιπο σου στείλε ΥΠ1 στο 12250 3ο σμς Μολις σου καναμε δωρο 50λ προς ολα τα δικτυα.Για το υπολοιπο σου στείλε ΥΠ1 στο 12250 Σύνολο 190 λεπτά Παιρνω 1300 και μ λεει 50 δωρεαν λεπτά ( Απο εκει μου χρέωσε τα πρώτα 3 λεπτά σε μια κλήση π εκανα) Στλελνω σμς Υπ1 στο 12250 κ μ λέει εχετε χρονο ομιλίας προς ολα τα δικτυα 2 ωρες & 20 λεπτά δλδ 140λεπτά Τι εγινε ρε παιδιά?Εχασα την μπάλα εγω 90 λεπτά περίμενα να πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Γεια χαρά.Δεν μου είχε ερθει κανένα σμς προσφοράς η διπλασιασμού. Πηγα σε wind σήμερα και βάζω 5ευρώ και μου έρχεται 1ο σμς H wind σου εκανε δωρο 50 λεπτά προς ολα τα δικτυα.Για το υπολοιπο σου καλεσε 1300 2ο σμς Μολις κερδισες 90λ δωρο προς ολα τα δικτυα.Για το υπολοιπο σου στείλε ΥΠ1 στο 12250 3ο σμς Μολις σου καναμε δωρο 50λ προς ολα τα δικτυα.Για το υπολοιπο σου στείλε ΥΠ1 στο 12250 Σύνολο 190 λεπτά Παιρνω 1300 και μ λεει 50 δωρεαν λεπτά ( Απο εκει μου χρέωσε τα πρώτα 3 λεπτά σε μια κλήση π εκανα) Στλελνω σμς Υπ1 στο 12250 κ μ λέει εχετε χρονο ομιλίας προς ολα τα δικτυα 2 ωρες & 20 λεπτά δλδ 140λεπτά Τι εγινε ρε παιδιά?Εχασα την μπάλα εγω 90 λεπτά περίμενα να πάρω Mε ανανέωση σε κατάστημα παίρνεις 50 λεπτά προς ολα τα δίκτυα με ανανέωση 5€. Προφανώς θα εχεις και κάποιο προσφορά που μου εχουν στείλει και σε μένα οτι στην επόμενη ανανεωση 90 λεπτά προς όλους (μου την εχουν στειλει αρκετες φορές) οποτε συνολο κι εγω πήρα 140 λεπτά προς ολους. Τώρα τα υπόλοιπα 50 λεπτά απορώ από που προήλθαν... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Να ενημερώσω οτι η προσφορά των public ισχύει κανονικά και παίρνεις όποιο used game θέλεις δώρο με 20 ευρώ ανανέωση και έχεις όλα τα bonus σαν να ανανέωνες σε κατάστημα wind :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 υπαρχει καμια προσφορα σε mb? το μονο που ειδα ειναι 500mb(+100mb δωρο) για online ενεργοποιηση απο το f2g.gr με 5ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 εμένα πάντως μου εκαναν χτες δωρο 60μβ απο το πουθενα.λόγω γενεθλιων?ποιος ξερει! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 εμένα πάντως μου εκαναν χτες δωρο 60μβ απο το πουθενα.λόγω γενεθλιων?ποιος ξερει! Εμένα μου έδωσαν 60 λεπτά προς όλους για ένα μήνα και τις προάλλες που ανανέωσα, μου έδωσαν 60 mb για ένα μήνα (μαζί με όλα τα επιπλέον που δίνουν στις ανανεώσεις). :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Μόνο εμένα μου χαρισαν 350MB το μήνα, για 2 μήνες?:Ρ Edited November 20, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Μόνο εμένα μου χαρισαν 350€ το μήνα, για 2 μήνες?:Ρ mb θα εννοεις προφανως???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts