gerstavros2 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί είμαι φρέσκος στην καρτοκινητή και έχω μπερδευτεί... Έχω κάνει εγγραφή στο 1300 και παίρνω το χρόνο ομιλίας (130 λεπτά σε κατάστημα wind με ανανέωση 10ε). Είδα όμως και το 1242 με δωρεάν κλήσεις προς wind. Φαντάζομαι ότι αν κάνω εγγραφή στο 1242 θα χάσω το χρόνο που θα μου δίνει το 1300? 'Η θα παίρνω και τις 2 προσφορές με κάθε καινούρια ανανέωση? Thanks.έχει καταργηθεί το 1242 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Αντιγράφω από το WindF2G (βγαίνει στο λογαριασμό μου). Δεν έχεις γραφτεί ακόμα στο σχήμα bonus με κάθε ανανέωση; Τώρα όλοι οι συνδρομητές F2G έχουν εντελώς δωρεάν επικοινωνία προς όλη τη WIND και την Q συμβόλαια και καρτοκινητά με κάθε ανανέωση 10€ και πάνω! Και επιπλέον κερδίζουν και δωρεάν MB για σερφάρισμα απο το κινητό αλλά και δωρεάν απεριόριστες εισόδους στο WIND Plus! Και η κάρτα παραμένει για να την χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν! Γράψου τώρα δωρεάν στο 1242. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 έχει καταργηθεί το 1242 Έχει καταργηθεί με την έννοια ότι δεν μπορείς να γραφτείς σε αυτό. Αν είσαι εκεί από παλιά όμως λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλα Ποσο προβληματικο είναι το συστήμa τησ wind γιατι δεν αφαιρεί απο τον δωρεάν χρονο ομιλίας ; και η ενημερώση που έχουμε είναι ότι έχουμε τa ίδια λεπτα ; και μετά απο τa πολλά τηλέφωνα έρχεται μυνημa που ΣΟΥ λέει ότι καταναλώθηκαν τa λεπτα! Τι να πω ότι ναναι κατά τa αλλά η wind είναι καλύτερη τοτε χίλιες φορέσ vodafone. Καλα ξερω ότι η wind είναι άθλια και η vodafone στην περιοχη τησ κηφισίας το ίδιο και η κοσμοτε αλλά γιατι τόσο καθιστερηση αυτο το δίκτυο τησ wind δεν ξερω τa αλλά δυο δίκτυa δεν έχουν τόσο μεγάλο προβλήμa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλα Ποσο προβληματικο είναι το συστήμa τησ wind γιατι δεν αφαιρεί απο τον δωρεάν χρονο ομιλίας ; και η ενημερώση που έχουμε είναι ότι έχουμε τa ίδια λεπτα ; και μετά απο τa πολλά τηλέφωνα έρχεται μυνημa που ΣΟΥ λέει ότι καταναλώθηκαν τa λεπτα! Τι να πω ότι ναναι κατά τa αλλά η wind είναι καλύτερη τοτε χίλιες φορέσ vodafone. Καλα ξερω ότι η wind είναι άθλια και η vodafone στην περιοχη τησ κηφισίας το ίδιο και η κοσμοτε αλλά γιατι τόσο καθιστερηση αυτο το δίκτυο τησ wind δεν ξερω τa αλλά δυο δίκτυa δεν έχουν τόσο μεγάλο προβλήμaΟρίστε? πες μας τι ακριβώς πρόβλημα έχεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Αν το πρόβλημα σου είναι ότι έχεις λιγώτερο από 3 λεπτά , και δεν αφερεί από αυτά , έχει αναφερθεί ότι το ίδιο συμβαίνει και σην Vodafone. Συγκεκριμένα επειδή η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά , το οποιοδήποτε μικρώτερο υπόλοιπο δεν καταναλώνετε , αλλά παραμένει για να προστεθεί σε νέα ανανέωση πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 γνωριζει κανεις αν ισχυει ακομα το μπονους των δωρεαν ΜΒ με καθε νεα ενεργοποιηση;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 γνωριζει κανεις αν ισχυει ακομα το μπονους των δωρεαν ΜΒ με καθε νεα ενεργοποιηση;;; Ισχύει και για ενεργοποιήσεις καρτοκινητών μέχρι τουλάχιστον 30 Οκτωβρίου για 2 μήνες 350mb δώρο :) Στο site απλά δεν έχουν ανανεώσει την ημερομηνία. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/super-prosfores-kartokinitis-/dorean-mvs-stis-nees-energopoiiseis/ Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Ορίστε? πες μας τι ακριβώς πρόβλημα έχεις μιλαω στο τηλεφωνο με καρτα wind free to go και δεν μου αφαιρει το δωρεαν χρονο ομιλιας και μετα μολισ κλεισω και στειλω υπ1 στο 12250 μου ερχεται οτι εχω 50 λεπτα ( αυτα που ειχα κερδισει απο την ανανεωση 5ευρω απο καταστημα ) ενω εχω μιλησει παρα πολυ ωρα στο τηλεφωνο και μετα μου ερχεται μυνημα οτι τελειωσαν τα δωρεαν λεπτα τι να πω οτι ναναι το συστημα , ναι το ξερω οτι εχει ελαχιστο χρονο χρεωσης τα 3 λεπτα οπωσ και στην βονταφον. αλλα στην βονταφον δεν υπαρχει αυτο το προβλημα μολισ κλεισεις την κληση και καλεσεις το 1252 επιλογη 4 σε ενημερωνει αμεσως , ενω στην γουντ σου ερχεται η παλια ενημερωση και δεν ξερεις ποσο χρονο εχεις και μετα τρως την καρτα σου , τι να πω ... καλες προσφορες βγαζει η γουιντ αλλα δεν μου αρεσει καθολου που δεν ενημερωνεται το συστημα αμεσως και δεν ξερω εχω να μιλησω ακομη χωρις να χρεωθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 μιλαω στο τηλεφωνο με καρτα wind free to go και δεν μου αφαιρει το δωρεαν χρονο ομιλιας και μετα μολισ κλεισω και στειλω υπ1 στο 12250 μου ερχεται οτι εχω 50 λεπτα ( αυτα που ειχα κερδισει απο την ανανεωση 5ευρω απο καταστημα ) ενω εχω μιλησει παρα πολυ ωρα στο τηλεφωνο και μετα μου ερχεται μυνημα οτι τελειωσαν τα δωρεαν λεπτα τι να πω οτι ναναι το συστημα , ναι το ξερω οτι εχει ελαχιστο χρονο χρεωσης τα 3 λεπτα οπωσ και στην βονταφον. αλλα στην βονταφον δεν υπαρχει αυτο το προβλημα μολισ κλεισεις την κληση και καλεσεις το 1252 επιλογη 4 σε ενημερωνει αμεσως , ενω στην γουντ σου ερχεται η παλια ενημερωση και δεν ξερεις ποσο χρονο εχεις και μετα τρως την καρτα σου , τι να πω ... καλες προσφορες βγαζει η γουιντ αλλα δεν μου αρεσει καθολου που δεν ενημερωνεται το συστημα αμεσως και δεν ξερω εχω να μιλησω ακομη χωρις να χρεωθω. Εγω τετοια προβληματα ειχα πριν 3-4 χρονια. Τα τελευταια χρονια ενημερωνεται κατευθειαν το συστημα τους τουλαχιστον σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Μου ήρθε χθες sms ΜΟΝΟ για μένα:lol: οτί αν ανανεώνω για τους επόμενους 6 μήνες 5ευρώ κάθε μήνα θα μου κάνει δώρο 50΄ προς όλους στην 1η ανανέωση κάθε μήνα!!!Οπότε αν την κάνω και σε κατάστημα θα παίρνω 50+50΄ μόνο με 5ευρώ!Μια χαρά μου φτάνουν μιας και στις επαφές μου πλέον οι περισσότεροι είναι wind. Με 6ευρώ ανανέωση παίρνω το bonus 50'+50', αγοράζω και πακέτο προς ΟΛΗ την WIND και Q με τα 5ευρώ της ανανέωσης(600΄+300sms)και είμαι άρχοντας:p Τελικά έκανα την ανανέωση και πήρα 50' λόγω καταστήματος+50' λόγω του sms +90' σύνολο 190' με 5ευρώ. Τα 90' είναι μάλλον από sms που έλαβα 27/9 και έλεγε οτι αν κάνω ανανέωση με 5 ευρώ θα έπαιρνα 90' αλλά εντός 5ημερών. Ακόμα και εργάσιμες να τις μετρήσεις πάλι είναι πάνω από 5 μέρες.Τι να πω. Στις προσφορές τελικά δεν παίζεται η WIND. Απορώ γιατί άλλοι είναι στις άλλες εταιρίες.Τέτοιες προσφορές δεν πρόκειτε να δουν ποτέ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Τελικά έκανα την ανανέωση και πήρα 50' λόγω καταστήματος+50' λόγω του sms +90' σύνολο 190' με 5ευρώ. Τα 90' είναι μάλλον από sms που έλαβα 27/9 και έλεγε οτι αν κάνω ανανέωση με 5 ευρώ θα έπαιρνα 90' αλλά εντός 5ημερών. Ακόμα και εργάσιμες να τις μετρήσεις πάλι είναι πάνω από 5 μέρες.Τι να πω. Στις προσφορές τελικά δεν παίζεται η WIND. Απορώ γιατί άλλοι είναι στις άλλες εταιρίες.Τέτοιες προσφορές δεν πρόκειτε να δουν ποτέ. σωστα να σου πω τα 50' λογω μυνηματοσ πωσ μαθαινεις το υπολοιπο; . σου ηρθε μυνημα που σε ενημερωνει; το ρωταω μηνπωσ δεν σου ερχεται μυνημα που σε ενημερωνει και εγινε το ιδιο και σε εμενα διοτι εγω ελαβα ενα μυνημα μονο για τα 50 λεπτα προς ολουσ , αλλα ειχα παρει μερικα τηλεφωνηματα και με υπ1 στο 12250 που εστελνα η απαντηση ητανε 50 λεπτα . τι να πω πολυ απροβλεπτει αυτη η γουιντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 σωστα να σου πω τα 50' λογω μυνηματοσ πωσ μαθαινεις το υπολοιπο; . σου ηρθε μυνημα που σε ενημερωνει; το ρωταω μηνπωσ δεν σου ερχεται μυνημα που σε ενημερωνει και εγινε το ιδιο και σε εμενα διοτι εγω ελαβα ενα μυνημα μονο για τα 50 λεπτα προς ολουσ , αλλα ειχα παρει μερικα τηλεφωνηματα και με υπ1 στο 12250 που εστελνα η απαντηση ητανε 50 λεπτα . τι να πω πολυ απροβλεπτει αυτη η γουιντ. Ενημερώνομαι με κλήση στο 1269 επιλογή 1 και στο myf2g. Το περίεργο είναι οτι είχα υπόλοιπο 3΄και 45'' ως τις 24/10 από ανανέωση 5ευρώ (είχα πάρει πάλι 90΄ προς όλους λόγω sms+50΄ από το κατάστημα)και τώρα το υπόλοιπο μου είναι 183΄ και 26'' εκ των οποίων τα 3' και 45'' λήγουν στις 24/10. Οπότε καταναλώνονται πρώτα τα 190' που πήρα σήμερα και οχι αυτά που είχα από τον προηγούμενο μήνα. Προτεραιότητα μάλλον έχουν ή τα 50΄ λόγω επιλεκτικής προσφοράς 6μήνου ή τα 90΄ τα οποία δεν ξέρω γιατί τα πήρα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Εγω τετοια προβληματα ειχα πριν 3-4 χρονια. Τα τελευταια χρονια ενημερωνεται κατευθειαν το συστημα τους τουλαχιστον σε εμενα.ούτε εγώ είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. JOHNMEGARYTHMOS σου χει ξανατύχει αυτό ή μόνο μια φορά? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 ξερει καποιος αν με το υπολοιπο που εχω στο F2G μπορω να αγορασω χρονο η καποιο πακετο για ιντερνετ σε στικακι ??? η πρεπει υποχρεωτικα να αγορασω καινουρια σιμ ??? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 ξερει καποιος αν με το υπολοιπο που εχω στο F2G μπορω να αγορασω χρονο η καποιο πακετο για ιντερνετ σε στικακι ??? η πρεπει υποχρεωτικα να αγορασω καινουρια σιμ ??? Ναι μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 ούτε εγώ είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. JOHNMEGARYTHMOS σου χει ξανατύχει αυτό ή μόνο μια φορά? ναι μου έχει ξανά τύχει αρκετές φορέσ και με κιου αλλά και με το wind free το go στην επαρχία στο μεσολόγγι. Δεν ξερω τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ισχύει και για ενεργοποιήσεις καρτοκινητών μέχρι τουλάχιστον 30 Οκτωβρίου για 2 μήνες 350mb δώρο :) Στο site απλά δεν έχουν ανανεώσει την ημερομηνία. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/super-prosfores-kartokinitis-/dorean-mvs-stis-nees-energopoiiseis/ πραγματι....ισχυει ακομα....ευχαριστω πολυ....:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ναι μπορείς Μηπως μπορεις να με στειλεις καποιο λινκ στο οποιο δειχνει την διαδικασια διοτι δεν βρισκω κατι στο σαιτ της WND? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Μηπως μπορεις να με στειλεις καποιο λινκ στο οποιο δειχνει την διαδικασια διοτι δεν βρισκω κατι στο σαιτ της WND? Αγόρασε όσες φορές θες τα 500MB με 5€ στέλνεις "100mb" στο 1210 Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Μηπως μπορεις να με στειλεις καποιο λινκ στο οποιο δειχνει την διαδικασια διοτι δεν βρισκω κατι στο σαιτ της WND? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Έχεις μια κάρτα F2G και θες σε αυτήν να ενεργοποιήσεις internet και να την βάλεις σε στικάκι; Αν ναι, ενεργοποιείς το πακέτο internet, είτε με SMS είτε μέσω web (+100MB στο 5ευρο πακέτο) και μετά απλά την βάζεις στο στικάκι σου με τις ανάλογες ρυθμίσεις! Αν θες με τον χρόνο που έχεις στην F2G να βάλεις πακέτο internet σε άλλη κάρτα για να βάλεις την άλλη κάρτα σε στικάκι, όχι αυτό δεν γίνεται δυστυχώς, τουλάχιστον απ' όσα γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Μηπως μπορεις να με στειλεις καποιο λινκ στο οποιο δειχνει την διαδικασια διοτι δεν βρισκω κατι στο σαιτ της WND?βάζεις τη κάρτα σου σε στικάκι μοντεμ, ενεργοποιείς τα 600ΜΒ με 5€ απ το myf2g στο site της wind,βάζεις στις ρυθμίσεις του προγραμματος του μοντεμ το apn gint.b-online.gr κι έτοιμος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Έχεις μια κάρτα F2G και θες σε αυτήν να ενεργοποιήσεις internet και να την βάλεις σε στικάκι; Αν ναι, ενεργοποιείς το πακέτο internet, είτε με SMS είτε μέσω web (+100MB στο 5ευρο πακέτο) και μετά απλά την βάζεις στο στικάκι σου με τις ανάλογες ρυθμίσεις! Αν θες με τον χρόνο που έχεις στην F2G να βάλεις πακέτο internet σε άλλη κάρτα για να βάλεις την άλλη κάρτα σε στικάκι, όχι αυτό δεν γίνεται δυστυχώς, τουλάχιστον απ' όσα γνωρίζω. Αυτο που αναφερεις στο πρωτο σκελος θελω να κανω... Δεν ηξερα οτι μπορω να χρησιμοποιησω τα 500ΜΒ σε στικακι... φανταστηκα οτι αυτο ειναι ιντερνετ για χρηση αποκλειστικά μονο απ το κινητο και οτι απαγορευετε να χρησιμοποιησω στικακι. μια χαρα λοιπον θα το δοκιμασω... Και τελος γνωριζετε αν το στικακι cosmote που εχω (ειναι ΖΤΕ) με τις αναλογες ρυθμισεις θα τρεξει το ιντερνετ με την σιμ της WIND??? Σας ευχαριστω πάντως ολους για την βοηθεια! Edited October 7, 2012 by boombastic Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Αυτο που αναφερεις στο πρωτο σκελος θελω να κανω... Δεν ηξερα οτι μπορω να χρησιμοποιησω τα 500ΜΒ σε στικακι... φανταστηκα οτι αυτο ειναι ιντερνετ για χρηση αποκλειστικά μονο απ το κινητο και οτι απαγορευετε να χρησιμοποιησω στικακι. μια χαρα λοιπον θα το δοκιμασω... Και τελος γνωριζετε αν το στικακι cosmote που εχω (ειναι ΖΤΕ) με τις αναλογες ρυθμισεις θα τρεξει το ιντερνετ με την σιμ της WIND??? Σας ευχαριστω πάντως ολους για την βοηθεια!Δεν μπορεί να ελέγξει η εταιρία πώς χρησιμοποιείς εσυ την κάρτα σιμ. Όσο για το μοντεμ, δοκιμάζεις, κι αν είναι κλειδωμένο στη κοσμοτε (50% πιθανότητα) υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Υπαρχει καποιο πακετο να αγορασουμε που να δινει χρονο ομιλιας προς ολους (σταθερα και κινητα) ; F2G Δεν βλεπω κανενα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts