kalfinho Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 μυστηρια πραγματα. Ηρθε η συσκευη σημερα, σε 2-3 μερες θα πιστωθει η 1η δοση και τα 100mb ιντερνετ. ωστοσο, το 3g ηταν ενεργοποιημενο, δε το ειδαμε, μπηκαμε κανονικα σε καποιες σελιδες για να το δοκιμασουμε και...αχμ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΕΩΣΗ. Μιπως ειχες απο καπου δωρεαν mb και δν το ηξερες??Εγω προσφατα ειδα πως ειχα 350 σε ενα κιου που λιγουν 8/8 κ δν ειχα παρει πρεφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 To internet για μια μερα με 1€ δεν σου στελνει αμεσα το μήνυμα χρέωσης αλλά την επόμενη μερα ή το βράδυ. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Εκτός από φορτιστή, καλώδιο ακουστικά είχε τπτ άλλο η συσκευασία; πχ μνήμη;οχι. To internet για μια μερα με 1€ δεν σου στελνει αμεσα το μήνυμα χρέωσης αλλά την επόμενη μερα ή το βράδυ. δλδ μπαινεις και σε χρεωνει μετα?ιντρεστινκ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 δλδ μπαινεις και σε χρεωνει μετα?ιντρεστινκ... Στην cosmokarta πάντως την πρώτη φορά που μπαίνεις είναι δωρεάν. Εσύ πήρες καινούργιο αριθμό ή απλά έκανες ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ανανεωση... στο my f2go δε δειχνει να εχω δωρεαν Mb παντως... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Οπως σωστά επισημαίνει ο gerstavros2 θα φανεί η χρέωση του 1 ευρω την επόμενη μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ναι ετσι την επαθα και εγω. Πατηα καταλαθος στο νοκια connections και για 4kb μου χρεωσε το daily και μου τραβηξε 1 ευρω. Και με ειδοποιησε την επομενη μερα... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Λοιπον σημερα μου ηρθε μηνυμα απο acs για το κινητο galaxy pocket οτι ειναι προσ αποστολη....παιρνω τηλεφωνο και μου λενε πρεπει να παω σε καταστημα να το παρω....σε πολη της επαρχιας...εγω στη wind εδωσα κανονικα τη διεύθυνση στο χωριο μου που ειναι 50 χμ μακρια απο την πολη που ειναι η acs...η acs παραδίδει παντως κανονικα στο χωριο μου.....εσας δε σας το εστειλαν στην πόρτα σας???Μηπως η acs κάνει τον αλέκο???μου ειπε ταχα οτι το δεμα δεν εχει διεύθυνση πάνω???καμμια γνώμη??? Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Λοιπον σημερα μου ηρθε μηνυμα απο acs για το κινητο galaxy pocket οτι ειναι προσ αποστολη....παιρνω τηλεφωνο και μου λενε πρεπει να παω σε καταστημα να το παρω....σε πολη της επαρχιας...εγω στη wind εδωσα κανονικα τη διεύθυνση στο χωριο μου που ειναι 50 χμ μακρια απο την πολη που ειναι η acs...η acs παραδίδει παντως κανονικα στο χωριο μου.....εσας δε σας το εστειλαν στην πόρτα σας???Μηπως η acs κάνει τον αλέκο???μου ειπε ταχα οτι το δεμα δεν εχει διεύθυνση πάνω???καμμια γνώμη??? Το έλαβα κανονικά στην πόρτα μου. Το κινητάκι πολύ καλό!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Λοιπον σημερα μου ηρθε μηνυμα απο acs για το κινητο galaxy pocket οτι ειναι προσ αποστολη....παιρνω τηλεφωνο και μου λενε πρεπει να παω σε καταστημα να το παρω....σε πολη της επαρχιας...εγω στη wind εδωσα κανονικα τη διεύθυνση στο χωριο μου που ειναι 50 χμ μακρια απο την πολη που ειναι η acs...η acs παραδίδει παντως κανονικα στο χωριο μου.....εσας δε σας το εστειλαν στην πόρτα σας???Μηπως η acs κάνει τον αλέκο???μου ειπε ταχα οτι το δεμα δεν εχει διεύθυνση πάνω???καμμια γνώμη??? δώστους τη διεύθυνση σου να στο στειλουν σπιτι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Λοιπον σημερα μου ηρθε μηνυμα απο acs για το κινητο galaxy pocket οτι ειναι προσ αποστολη....παιρνω τηλεφωνο και μου λενε πρεπει να παω σε καταστημα να το παρω....σε πολη της επαρχιας...εγω στη wind εδωσα κανονικα τη διεύθυνση στο χωριο μου που ειναι 50 χμ μακρια απο την πολη που ειναι η acs...η acs παραδίδει παντως κανονικα στο χωριο μου.....εσας δε σας το εστειλαν στην πόρτα σας???Μηπως η acs κάνει τον αλέκο???μου ειπε ταχα οτι το δεμα δεν εχει διεύθυνση πάνω???καμμια γνώμη??? η acs κανει τον αλεκο οπως λες και εσυ. Παρε και τριξτους τα δοντια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 παιδια καλησπερα!πως μπορω να μεταφερθω απο f2g σε q? αν μεταφερθω το υπολοιπο της καρτας μου θα μηδενιστει? Ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 παιδια καλησπερα!πως μπορω να μεταφερθω απο f2g σε q? αν μεταφερθω το υπολοιπο της καρτας μου θα μηδενιστει? Ευχαριστω προκαταβολικα!! με φορητότητα.και το υπόλοιπο χάνεται, παίρνεις 3€ στη νεα καρτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 με φορητότητα.και το υπόλοιπο χάνεται, παίρνεις 3€ στη νεα καρτα ΟΚ ευχαριστω πολυ!Πιστευα οτι δεν θα χρειαζοταν φορητοτητα λογω ιδιοκτησιας της Q απ τη WIND.οποτε τελειωνω την καρτα πρωτα και μετα κανω φορητοτητα. Κατι τελευταιο...Σε f2g oταν κανεις ανανεωση π.χ 10 ευρω και σου τα διπλασιαζει (καμια φορα) η wind εχεις υπολοιπο 20 ευρω. Αυτα τα 20 ευρω ισχυουν κανονικα για ενα χρονο η τα 10 ευρω του διπλασιασμου ληγουν νωριτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 [..] Κατι τελευταιο...Σε f2g oταν κανεις ανανεωση π.χ 10 ευρω και σου τα διπλασιαζει (καμια φορα) η wind εχεις υπολοιπο 20 ευρω. Αυτα τα 20 ευρω ισχυουν κανονικα για ενα χρονο η τα 10 ευρω του διπλασιασμου ληγουν νωριτερα? κανονικά για ενα χρόνο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Επιβεβαιώνω κι εγώ η προσφορά με το SAMSUNG GALAXY POCKET με 59€ ισχύει κανονικά... Τώρα πόσα κομμάτια θα πάνε στα καταστήματα αυτό είναι άλλο θέμα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 μυστηρια πραγματα. Ηρθε η συσκευη σημερα, σε 2-3 μερες θα πιστωθει η 1η δοση και τα 100mb ιντερνετ. ωστοσο, το 3g ηταν ενεργοποιημενο, δε το ειδαμε, μπηκαμε κανονικα σε καποιες σελιδες για να το δοκιμασουμε και...αχμ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΕΩΣΗ. θα σου ερθει αυριο μήνυμα για χρέωση 1€ για ιντερνετ μια μερας Μπορει το μηνυμα να στο στελνουν την επομενη αλλα το 1€ αφαιρειται αμεσως μολις μπεις στο ιντερνετ. Αλλα ο FREAK λεει οτι δεν υπαρχει καμια χρεωση. Καπως ασαφες το ολο θεμα:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 κανονικά για ενα χρόνο Σ'ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Λοιπον σημερα μου ηρθε μηνυμα απο acs για το κινητο galaxy pocket οτι ειναι προσ αποστολη....παιρνω τηλεφωνο και μου λενε πρεπει να παω σε καταστημα να το παρω....σε πολη της επαρχιας...εγω στη wind εδωσα κανονικα τη διεύθυνση στο χωριο μου που ειναι 50 χμ μακρια απο την πολη που ειναι η acs...η acs παραδίδει παντως κανονικα στο χωριο μου.....εσας δε σας το εστειλαν στην πόρτα σας???Μηπως η acs κάνει τον αλέκο???μου ειπε ταχα οτι το δεμα δεν εχει διεύθυνση πάνω???καμμια γνώμη??? κλασικη απαντηση της acs...κωλοεταιρεια...καποτε μου ηρθε πακετο απο γερμανια...το ειχαν 1 μηνα στο καταστημα τους...δεμν με ειδοποιησαν ποτε...οταν καποια στιγμη πηρα το Tracking number απο τον αποστολεα,μεσα εδειχνε οτι εκαναν καθημερινως 3 αποπειρες παραδοσης και δεν με βρισκανε...οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι το ειχαν στειλει πισω..και το σταματησαν στο αεροδρομιο τα κεντρικα acs στην αθηνα...στο συγκριμενο καταστημα μου ειπαν οτι δεν ειχε στοιχεια επανω..και οταν τους ρωτησα τοτε γιατι περνατε ψευδη στοιχεια οτι κανετε 3-4 προσπαθειες παραδοσης?σε ποια διευθυνση κανατε προσπαθειες παραδοσης..εκει αρχισε να μιλαει σουαχιλη...οτι ναναι λεμε..οταν ακουω αυτην την εταιρεια ζηταω αλλη κουριερ η ακυρωνω αμεσως την παραγγελεια μου!! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Αυτες οι προσφορες για ανανεωση απο ιντερνετ που βλεπω τωρα λενε τπτ ή ειμαστε ακομα στην ανανεωση απο κατασταση τις ωρες 12-3 κ 5-8? Θελω να βαλω μια δεκαρα και λεω να παω σε καταστημα. Δεν πιστευω η ανανεωση ιντερνετ να συμφερει καλυτερα? Παρεπιπτωντος, ιντερνετ με καρτες πληρωνεις? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 κλασικη απαντηση της acs...κωλοεταιρεια...καποτε μου ηρθε πακετο απο γερμανια...το ειχαν 1 μηνα στο καταστημα τους...δεμν με ειδοποιησαν ποτε...οταν καποια στιγμη πηρα το Tracking number απο τον αποστολεα,μεσα εδειχνε οτι εκαναν καθημερινως 3 αποπειρες παραδοσης και δεν με βρισκανε...οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι το ειχαν στειλει πισω..και το σταματησαν στο αεροδρομιο τα κεντρικα acs στην αθηνα...στο συγκριμενο καταστημα μου ειπαν οτι δεν ειχε στοιχεια επανω..και οταν τους ρωτησα τοτε γιατι περνατε ψευδη στοιχεια οτι κανετε 3-4 προσπαθειες παραδοσης?σε ποια διευθυνση κανατε προσπαθειες παραδοσης..εκει αρχισε να μιλαει σουαχιλη...οτι ναναι λεμε..οταν ακουω αυτην την εταιρεια ζηταω αλλη κουριερ η ακυρωνω αμεσως την παραγγελεια μου!! Ε τους αλήτες... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 καλησπερα...επισκεφθηκα σημερα καταστημα για φορητοτητα απο voda σε q.εκτος απο ταυτοτητα μου ζητησαν να παρω και ¨ενα χαρτι απο τη βοντα με τα στοιχεια συνδρομητη" και να τους προσκομισω.Νοειται κατι τετοιο; η ταυτοποιηση στοιχειων δεν ειναι δουλεια του δικτυου κι οχι του πελατη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 καλησπερα...επισκεφθηκα σημερα καταστημα για φορητοτητα απο voda σε q.εκτος απο ταυτοτητα μου ζητησαν να παρω και ¨ενα χαρτι απο τη βοντα με τα στοιχεια συνδρομητη" και να τους προσκομισω.Νοειται κατι τετοιο; η ταυτοποιηση στοιχειων δεν ειναι δουλεια του δικτυου κι οχι του πελατη? σαχλαμαρες. κι εμενα ετσι μου λεγε ενας υπάλληλος, κ πήγα σ άλλο καταστημα να κάνω τη δουλειά μου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Επιβεβαιώνω κι εγώ η προσφορά με το SAMSUNG GALAXY POCKET με 59€ ισχύει κανονικά... Τώρα πόσα κομμάτια θα πάνε στα καταστήματα αυτό είναι άλλο θέμα! Στο κεντρικο παντως δεν εχουν, αφου έπαιρνα καθημερινα επι 5 μερες τηλεφωνο και μου ελεγαν "απο αυριο θα εχουμε" τελικα μου ειπαν οτι δεν εχουν .....δεν θα ξαναφερουν .....και η προσφορα σταματησε....:lol::lol::lol: το ολο σκηνικο μου θυμιζει "σουπερ μαρκετ" στο παραπετασμα στην δεκαετια '80....GTP :wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Επειδη εχω μπερδευτει , οταν ερχεται μηνυμα: ΔΩΡΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΕΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 5€ Κ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ! , εννοει διπλασιασμο καρτας με διαρκεια 1 χρονο ;; Και φυσικα αν βαλω παραπανω απο 5€ θα μου τα διπλασιασει κι αυτα, ετσι; @therock μαζικη αποστολη προσφορας. Το αφεντικο τρελαθηκε! :lol: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts