Nikolas_620ti Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Nαι αλλά ήταν μόνο για free2go υποτίθεται αυτά ενώ τα 300 λεπτά του 1269 ειναι προς ολη τη wind αυτο ειναι το περίεργο... τσεκαρισμένο ότι τα 300 από το fb είναι για όλη την wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 τσεκαρισμένο ότι τα 300 από το fb είναι για όλη την wind? τα πρωτα που εληγαν ηταν για f2g...τα δευτερα που δεν ληγουν ειναι προς ολη την Wind....τσεκαρισμενο Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 μια ερωτηση... η αδερφη μου εχει f2g2 αρχες του μηνα της εβαλα μια καρτα των 5 € και της ειπα να βαλει και 20 € απο ενα καταστημα ετσι ωστε να διπλασιαστει ο χρονος για να εχει ολον τον αυγουστο....τελικα πηγε στις 12 αυγουστου και πραγματι την διπλασιασε την καρτα που ληγει τελος αυγουστου.... της εδωσε και τα 120 ΜΒ αλλα δεν βλεπω να τις εχει δωσει τα 120' ομιλιας προς ολη την Wind συμφωνα με αυτο...τι παιζει;;;...σου δινουν ή διπλασιασμο ή τα 120 λεπτα;;;; Δεν ισχύει πλέον η προσφορά του διπλασιασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Δεν ισχύει πλέον η προσφορά του διπλασιασμού. Χθες ανανεωσα με 20ευρω απο καταστημα ενα f2g που εχω και στο οποιο ειχα βαλει 5 ευρω στα μεσα Αυγουστου και πηρα τα εξης: - 120ΜΒ και 120λεπτα προς wind/q για 1 μηνα - 5 ευρω bonus για 1 μηνα (απ το 12300) - 20 ευρω bonus για 15μερες (απ το 1237) Και μου ηρθε και μηνυμα οτι διπλασιαζεται η δευτερη και τριτη καρτα καθε μηνα. Η βλακεια ειναι οτι τρωει πρωτα το bonus των 5 ευρω με την μεγαλυτερη χρονικη ισχυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εγω γιατί είχα την εντύπωση οτι έληξε όταν βγήκαν οι προσφορές των mb κλπ; Συγνώμη για την παραπληροφόρηση... Μέχρι πότε ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 τα πρωτα που εληγαν ηταν για f2g...τα δευτερα που δεν ληγουν ειναι προς ολη την Wind....τσεκαρισμενο εμένα τα 300 π έδωσε που δν τα έφαγα ποτέ μιας κ με φ2γ δν μιλάω καθόλου τα έχει ακόμα μέσα στο 1269 αλλά με χρεώνει κανονικά προς q!όταν λες τα πρώτα π έληγαν?λογικά έχω αυτά π δν λήγουν μιας κ έχω ακόμα 300 λεπτά από τότε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εγω γιατί είχα την εντύπωση οτι έληξε όταν βγήκαν οι προσφορές των mb κλπ; Συγνώμη για την παραπληροφόρηση... Μέχρι πότε ισχύει; Και γω νομιζα πως ειχαν καταργηθει ομως τελικα μου εδωσε κανονικα τον διπλασιασμο. Για ημερομηνια δεν αναφερει τιποτα στο ενημερωτικο μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Χθες ανανεωσα με 20ευρω απο καταστημα ενα f2g που εχω και στο οποιο ειχα βαλει 5 ευρω στα μεσα Αυγουστου και πηρα τα εξης: - 120ΜΒ και 120λεπτα προς wind/q για 1 μηνα - 5 ευρω bonus για 1 μηνα (απ το 12300) - 20 ευρω bonus για 15μερες (απ το 1237) Και μου ηρθε και μηνυμα οτι διπλασιαζεται η δευτερη και τριτη καρτα καθε μηνα. Η βλακεια ειναι οτι τρωει πρωτα το bonus των 5 ευρω με την μεγαλυτερη χρονικη ισχυ... προφανώς είσαι νέο καρτοκινητο έτσι δεν είναι;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Οχι f2g ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Οχι f2g ειναι... δεν το ηξερα οτι υπηρχε διπλασιαμος στο f2g που να ισχυει για 15μερες παρα μονο στο νεο καρτοκινητο γουιντ ηξερα οτι υπαρχε. ολα αυτα που κερδισες με την ανανεωση ισχυουνε για ολους; ή μονο για σενα; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 δεν το ηξερα οτι υπηρχε διπλασιαμος στο f2g που να ισχυει για 15μερες παρα μονο στο νεο καρτοκινητο γουιντ ηξερα οτι υπαρχε. ολα αυτα που κερδισες με την ανανεωση ισχυουνε για ολους; ή μονο για σενα; . Είναι προσφορά από τις αρχές του 2011. Στην αρχή μάλιστα, ο διπλασιασμός ίσχυε για 30 ημέρες και όχι για 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Είναι προσφορά από τις αρχές του 2011. Στην αρχή μάλιστα, ο διπλασιασμός ίσχυε για 30 ημέρες και όχι για 15. ακριβως. ο διπλασιασμος δεν σταματησε να ισχυει ποτε. απλα αντι να βαλεις μια 20αρα καρτα, σαν δευτερη ανανεωση, βαζεις μια δεκαρα και μετα απο 15 μερες αλλη μια δεκαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 ακριβως. ο διπλασιασμος δεν σταματησε να ισχυει ποτε. απλα αντι να βαλεις μια 20αρα καρτα, σαν δευτερη ανανεωση, βαζεις μια δεκαρα και μετα απο 15 μερες αλλη μια δεκαρα Εγώ μία κάρτα των 10€ έβαζα κάθε μήνα και θυμάμαι ότι έδινε 600 λεπτά προς Wind και 10€ ακόμα που ίσχυαν για 30 ημέρες. Δεν χρειαζόταν να βάλω δεύτερη κάρτα. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω όμως, τελευταία φορά ήταν το Μάρτιο νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εγώ μία κάρτα των 10€ έβαζα κάθε μήνα και θυμάμαι ότι έδινε 600 λεπτά προς Wind και 10€ ακόμα που ίσχυαν για 30 ημέρες. Δεν χρειαζόταν να βάλω δεύτερη κάρτα. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω όμως, τελευταία φορά ήταν το Μάρτιο νομίζω. απο τον μαρτιο αλλαξανε τα δεδομενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Βάσει αυτού, το Wind International πέρασε εν μια νυκτί στα μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα, αλλά δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει. Έχει ακούσει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Βάσει αυτού, το Wind International πέρασε εν μια νυκτί στα μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα, αλλά δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει. Έχει ακούσει κανείς τίποτα? μονο στην διευθυνση της σελιδας το λεει? απιστευτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Στο 1260 λένε ότι είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμο. Πάντως με ενημέρωσαν ότι θα το ψάξουν, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, ότι να ναι... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Πάντως με ενημέρωσαν ότι θα το ψάξουν, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, ότι να ναι... :lol: Αν διαβάσει κανείς τις τελευταίες 10 τουλάχιστον σελίδες, θα καταλάβει το μπάχαλο που επικρατεί στη WIND: Προσφορές που κανείς δεν ξέρει αν ισχύουν ακόμη, χρόνοι ομιλίας που δεν ξέρεις τελικά σε ποιο νούμερο πρέπει να στείλεις μήνυμα για να μάθεις το υπόλοιπο, μείωση του υπολοίπου το χρόνου ομιλίας χωρίς λόγο, εξυπηρέτηση πελατών που έχει χάσει τη μπάλα και δεν μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες, από όλα έχει ο μπαξές! Πραγματικά δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση... :( Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Βάσει αυτού, το Wind International πέρασε εν μια νυκτί στα μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα, αλλά δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει. Έχει ακούσει κανείς τίποτα? Εδώ και 3-4μέρες είναι αυτή η αλλαγή. Άρε wind δεν θα αλλάξεις ΠΟΤΕ.Στα κρυφά τα κάνεις όλα γι΄αυτό δεν έμεινε συνδρομητής. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Αν διαβάσει κανείς τις τελευταίες 10 τουλάχιστον σελίδες, θα καταλάβει το μπάχαλο που επικρατεί στη WIND: Προσφορές που κανείς δεν ξέρει αν ισχύουν ακόμη, χρόνοι ομιλίας που δεν ξέρεις τελικά σε ποιο νούμερο πρέπει να στείλεις μήνυμα για να μάθεις το υπόλοιπο, μείωση του υπολοίπου το χρόνου ομιλίας χωρίς λόγο, εξυπηρέτηση πελατών που έχει χάσει τη μπάλα και δεν μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες, από όλα έχει ο μπαξές! Πραγματικά δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση... :( Πάντως αν κάτσεις και το ψάξεις λίγο οι προσφορές είναι οι καλύτερες αυτήν την στιγμή.Απλά ο μέσος συνδρομητής δεν έχει όρεξη να μπαίνει κάθε μέρα στο myphone για να δει αν άλλαξε η wind τα πακέτα της για άλλη μια φορά.Έίναι τραγική αυτή η κατάσταση στην wind και πιστέυω μας έχει κουράσει όλους όσους έχουμε wind. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Πάντως αν κάτσεις και το ψάξεις λίγο οι προσφορές είναι οι καλύτερες αυτήν την στιγμή.Απλά ο μέσος συνδρομητής δεν έχει όρεξη να μπαίνει κάθε μέρα στο myphone για να δει αν άλλαξε η wind τα πακέτα της για άλλη μια φορά.Έίναι τραγική αυτή η κατάσταση στην wind και πιστέυω μας έχει κουράσει όλους όσους έχουμε wind. ετσι ειναι. εδω παιδια κανανε εφαρμογες, για να ξερεις που στελνεις μηνυμα για καθε προσφορα και τι γραφεις. φαντασου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Πάντως αν κάτσεις και το ψάξεις λίγο οι προσφορές είναι οι καλύτερες αυτήν την στιγμή.Απλά ο μέσος συνδρομητής δεν έχει όρεξη να μπαίνει κάθε μέρα στο myphone για να δει αν άλλαξε η wind τα πακέτα της για άλλη μια φορά.Έίναι τραγική αυτή η κατάσταση στην wind και πιστέυω μας έχει κουράσει όλους όσους έχουμε wind. Ακρίβώς αυτό θεωρώ το χειρότερο (και πιο τραγικό από όλα): Να έχει τις καλύτερες προσφορές και να μην μπορεί να τις προωθήσει σωστά. Να ακυρώνει τις απίστευτες προσφορές ή να τις φορτώνει με περιορισμούς που τις κάνουν ασύμφορες. Να έχει το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής (F2G2) και αντί να κοιτάξει να τραβήξει όλον τον κόσμο εκεί, το μπλοκάρει και το σακατεύει. Αν είχαν γίνει σωστές κινήσεις, η WIND θα ήταν πρώτη στην καρτοκινητή με διαφορά. Έχουν καταφέρει όμως να δυσαρεστήσουν όλους τους καρτοκινητούς και να απαξιώσουν τις ίδιες τους τις προσφορές... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ακρίβώς αυτό θεωρώ το χειρότερο (και πιο τραγικό από όλα): Να έχει τις καλύτερες προσφορές και να μην μπορεί να τις προωθήσει σωστά. Να ακυρώνει τις απίστευτες προσφορές ή να τις φορτώνει με περιορισμούς που τις κάνουν ασύμφορες. Να έχει το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής (F2G2) και αντί να κοιτάξει να τραβήξει όλον τον κόσμο εκεί, το μπλοκάρει και το σακατεύει. Αν είχαν γίνει σωστές κινήσεις, η WIND θα ήταν πρώτη στην καρτοκινητή με διαφορά. Έχουν καταφέρει όμως να δυσαρεστήσουν όλους τους καρτοκινητούς και να απαξιώσουν τις ίδιες τους τις προσφορές... Aπλά η wind έχει βολευτεί στη τρίτη θέση και στους συνδρομητές της, ίσως να σκέφτεται ότι δε θα αφήσουν οι περισσότεροι το whats up οτι και να προσφέρει όπως τελικά δε το άφησαν όταν έδινε free ολόκληρη χρονιά προς όλο το δίκτυο λεπτά ομιλίας και sms παρόλο η cosmote δεν έκανε το ίδιο και σου λέει δε θα ασχοληθώ, μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ πλέον... Και ναι εγώ έχω φίλους με fre2go2 που έφυγαν για whats up και όταν τους ρώτησα καλά αφήσατε τις χρεώσεις (τότε 0,10€ και 0,04€ το sms) για το whats up μου απάντησαν μα whats up έχει ο Γιώργος, ο Μήτσος και ο Μπάμπης ο σουγιάς που λέει και το ανέκδοτο... από κει καταλαβαίνεις πως σκέφτονται οι περισσότεροι και δε μιλάω για 18χρονα παιδιά... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Aπλά η wind έχει βολευτεί στη τρίτη θέση και στους συνδρομητές της, ίσως να σκέφτεται ότι δε θα αφήσουν οι περισσότεροι το whats up οτι και να προσφέρει όπως τελικά δε το άφησαν όταν έδινε free ολόκληρη χρονιά προς όλο το δίκτυο λεπτά ομιλίας και sms παρόλο η cosmote δεν έκανε το ίδιο και σου λέει δε θα ασχοληθώ, μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ πλέον... Και ναι εγώ έχω φίλους με fre2go2 που έφυγαν για whats up και όταν τους ρώτησα καλά αφήσατε τις χρεώσεις (τότε 0,10€ και 0,04€ το sms) για το whats up μου απάντησαν μα whats up έχει ο Γιώργος, ο Μήτσος και ο Μπάμπης ο σουγιάς που λέει και το ανέκδοτο... από κει καταλαβαίνεις πως σκέφτονται οι περισσότεροι και δε μιλάω για 18χρονα παιδιά... Ετσι ειναι δυστυχως. Εγω βεβαια δεν θα αφηνα με τιποτα το F2G2, μονο αν σταματουσε θα την εκανα απο τη wind. Αλλα επειδη ολοι παραμενουν στο whats up, εχω αναγκαστει να εχω και και γω σαν δευτερο, το οποιο πλακα πλακα βαζω καρτα καθε μηνα σχεδον,ενω στο f2g2 τη βγαζω πολυ πιο οικονομικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Aπλά η wind έχει βολευτεί στη τρίτη θέση και στους συνδρομητές της, ίσως να σκέφτεται ότι δε θα αφήσουν οι περισσότεροι το whats up οτι και να προσφέρει όπως τελικά δε το άφησαν όταν έδινε free ολόκληρη χρονιά προς όλο το δίκτυο λεπτά ομιλίας και sms παρόλο η cosmote δεν έκανε το ίδιο και σου λέει δε θα ασχοληθώ, μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ πλέον... Και ναι εγώ έχω φίλους με fre2go2 που έφυγαν για whats up και όταν τους ρώτησα καλά αφήσατε τις χρεώσεις (τότε 0,10€ και 0,04€ το sms) για το whats up μου απάντησαν μα whats up έχει ο Γιώργος, ο Μήτσος και ο Μπάμπης ο σουγιάς που λέει και το ανέκδοτο... από κει καταλαβαίνεις πως σκέφτονται οι περισσότεροι και δε μιλάω για 18χρονα παιδιά... To sms κοστίζει 0,12 και όχι 0,04 στο f2g2! Σίγουρα είναι από τα καλύτερα πακέτα της αγοράς μαζί με το frog (όσο ισχύει ο διπλασιασμός της πρώτης κάρτας ανανέωσης: 0,21/2=0,15 ανά λεπτό και 0,05/2=0,025 το sms). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts