Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε το θεμα ειναι οτι εγινε σε περιοδο που περασα αλλη ρομ <=> εχω σβησει τα παντα και μετρανε απο την αρχη ..

δλδ παιζει να ειναι ο αναλυτικος πλασματικος?

γιατι αν το δειτε πρακτικα,δεν γινεται το 1 δευτερολεπτο να εχω ιντερνετ και το επομενο να μην εχω και να μου ερχεται μηνυμα οτι τελειωσαν τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΒ ...

Μια χαρά γίνεται πρακτικά αυτό που περιγράφεις και ξέρεις γιατί; Γιατί μετά τα δωρεάν χρεώνεσαι με 12 ευρώ το mb. Οπότε εάν όντως τελείωσαν τα 120 mb (ή θεώρησε το σύστημα ότι τελείωσαν) αρχίζει και σε χρεώνει με αυτό το απαράδεκτο και κατάπτυστο τιμολόγιο. Αντιλαμβάνεσαι ότι δε χρειάζεσαι και τίποτα περισσότερο από 2 Mb για να φας 20 ευρώ κάρτα. Μάλιστα παλιότερα το σύστημα αργούσε να αντιληφθεί ότι μηδένισε το υπόλοιπο και σε άφηνε να κατεβάζεις για κάμποση ώρα μετά που είχαν ξοδευτεί τα λεφτά σου και δεν ήταν λίγες οι φορές που άτομα είχαν αρνητικό υπόλοιπο, δηλαδή βρέθηκαν να χρωστάνε κιόλας μέχρι και διψήφια ποσά.

Άλλη φορά θα ξέρεις: Θα μετράς τα mb μόνος σου (πρόγραμμα; ενσωματωμένος counter του κινητού που θα μηδενίζεις μετά από κάθε νέο πακέτο με δωρεάν mb; ) και μετά θα μπορείς να πιέσεις γιατί θα ξέρεις με σιγουριά ότι "δεν τα φάγατε μαζί".

οκ κατανοητη η χρεωση,αλλα οταν τελειωνουν τα ΜΒ δεν ερχεται sms στο κινητο??

εγω αυτο δε καταλαβα..μου τα στειλαν ολα μαζεμενα αφου μηδενιστηκε το υπολοιπο μου!

οκ κατανοητη η χρεωση,αλλα οταν τελειωνουν τα ΜΒ δεν ερχεται sms στο κινητο??

εγω αυτο δε καταλαβα..μου τα στειλαν ολα μαζεμενα αφου μηδενιστηκε το υπολοιπο μου!

Όχι, δε σε ενημερώνουν ότι τέλειωσαν τα mb. Έτσι κι αλλιώς η χρέωση είναι τόσο αστρονομική που και sms να σου έστελναν μπορεί να προλάβει το κινητό να κατεβάσει 1-2 mb μέχρι να το πάρεις χαμπάρι και να το κλείσεις οπότε στα ίδια έρχεσαι. Για διακοπή της πρόσβασης με το που τελειώνουν τα mb ούτε λόγος βέβαια...

Όσοι έχετε android κινητό κατεβάστε το widget Apn on/of, με το οποίοι μπορείτε να ανοίγετε η να κλείνετε το ίντερνετ στο κινητό σας έτσι ώστε να αποφεύγονται κρυφές χρεώσεις από κάποιες εφαρμογές.

Μεχρι 2 ανα μηνα
Όχι, μέχρι 5.

"Πόσες φορές μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο δωρεάν internet από το κινητό μου;

Το πακέτο δωρεάν internet από το κινητό μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 5 φορές ανά μήνα."

http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.aspx

Όχι, δε σε ενημερώνουν ότι τέλειωσαν τα mb. Έτσι κι αλλιώς η χρέωση είναι τόσο αστρονομική που και sms να σου έστελναν μπορεί να προλάβει το κινητό να κατεβάσει 1-2 mb μέχρι να το πάρεις χαμπάρι και να το κλείσεις οπότε στα ίδια έρχεσαι. Για διακοπή της πρόσβασης με το που τελειώνουν τα mb ούτε λόγος βέβαια...

οτι να ,ναι,με ξενερωσε πολυ,οχι για τα λεφτα αλλα για την πολιτικη της!

Όσοι έχετε android κινητό κατεβάστε το widget Apn on/of, με το οποίοι μπορείτε να ανοίγετε η να κλείνετε το ίντερνετ στο κινητό σας έτσι ώστε να αποφεύγονται κρυφές χρεώσεις από κάποιες εφαρμογές.

Δοκιμάστε και το green power, είναι free στο market.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

εχω και το μανισιο που ανοιγοκλεινει το ιτνερνετ,κτλ..δεν τιθεται θεμα,χρησιμοποιω ιντερνετ τοσο καιρο,απο τη συγκεκριμενη συσκευη..

αν θελουν να σε φανε σε τρωνε! απλά :P

O Μαρτιος σχεδον τελειωσε.

Το 500αρι πακετο για προσβαση στο νετ, θα σταματησει να υπαρχει? Υπαρχει καποιο παρομοιο να το αντικαταστησει?

Με ενεργοποίηση στις 31/03 θα το έχεις μέχρι 30/04 ή 01/05

μην ξεχνάς ότι μπορείς να ενεργοποιείς 5 πακέτα τον μήνα

Kάποιος είχε αναφέρει το παρακάτω λινκ για την εύρεση της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένο το κινητό

http://www.on.gr/el/call_rating.html

Πλέον δε βλέπω να βγάζει αποτελέσματα (για την ακρίβεια βγάζει μόνο "κινητά Ελλάδας"), το κόψανε κιόλας; :mad:

Kάποιος είχε αναφέρει το παρακάτω λινκ για την εύρεση της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένο το κινητό

http://www.on.gr/el/call_rating.html

Πλέον δε βλέπω να βγάζει αποτελέσματα (για την ακρίβεια βγάζει μόνο "κινητά Ελλάδας"), το κόψανε κιόλας; :mad:

Για τα σταθερά λέει σε ποια περιοχή είναι.

Μόνο Nokia!

Για τα σταθερά λέει σε ποια περιοχή είναι.

Αυτό το γνωρίζαμε και από το whitepages. Το θέμα ήταν τα κινητά, δούλεψε για κάποιο διάστημα, αλλά τα άκουσε μάλλον από τις εταιρείες και έκανε πίσω... Κρίμα... :(

αν ειναι ενεργοποιημενα και τα 500mb με τα 5ευρώ αλλά και τα 120mb με 20άρα καρτα, ποιά mb καταναλώνει πρώτα?

αν έχετε διπλασιασμό αξίας κάρτας για 15 μέρες κ 100` προς όλους για 30 ήμέρες τρώει πρώτα από τα 100' κ όχι από το διπλασιασμό (!) το επαληθευσα σήμερα. μεγάλη απατεωνια της wind αυτό...

Απατεωνιά γιατί?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

γιατι παγια πολιτικη της wind ειναι να καταναλωνονται τα λεπτα ομιλιας και τα μηνυματα απο τα πακετα που ληγουν συντομοτερα χρονικα. Μεγαλη απατη λοιπον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι μεγάλη χαζομάρα.Προσωπικά αυτό που θα κάνω είναι (αν φυσικά παραμείνει η προσφορά) θα είναι το 1ο 15μερο θα στέλνω αβέρτα sms (20ευρώ/0.12=166,67 sms)+συνετή χρήση στην ομιλία και στο 2ο 15μερο θα έχω όσα λεπτά μείνουν από τα 100'.Από την κάρτα μου (1269) δεν θα πάρουν οι κερατάδες ούτε ένα cent!Σίγουρα σαν σύνολο προσφορών είναι καλύτερο από των ανταγωνιστών αλλά με την wind ποτέ δεν ξέρεις.Τα πάντα αλλάζουν σε χρόνο dt!

Είναι μεγάλη χαζομάρα.Προσωπικά αυτό που θα κάνω είναι (αν φυσικά παραμείνει η προσφορά) θα είναι το 1ο 15μερο θα στέλνω αβέρτα sms (20ευρώ/0.12=166,67 sms)+συνετή χρήση στην ομιλία και στο 2ο 15μερο θα έχω όσα λεπτά μείνουν από τα 100'.Από την κάρτα μου (1269) δεν θα πάρουν οι κερατάδες ούτε ένα cent!Σίγουρα σαν σύνολο προσφορών είναι καλύτερο από των ανταγωνιστών αλλά με την wind ποτέ δεν ξέρεις.Τα πάντα αλλάζουν σε χρόνο dt!

Αυτό έχω σκοπό να κάνω και εγώ + ότι θα βάλω πακέτο για internet παρότι δεν το χρησιμοποιώ πολύ .Θέλει προσοχή 5 λεπτά να ξεχαστείς μετά την λήξη των 15 ημερών και έχεις χάσει όλο το υπόλοιπο καλύτερα λοιπόν να δώσεις εξ αρχής 5 ευρώ. Τα 100 λεπτά γνωρίζουμε αν φεύγουν ανά δευτερόλεπτο ή έχουν ελάχιστη κατανάλωση ;

venceremos

Εχω πολυ μεγαλο υπολοιπο.χιλιαδων ευρω.η γουιντ καταφερε με την προσφορα της να με κανει να βαζω μια καρτα των 20 ευρω καθε μηνα.και με την μειωση του διπλασιασμου σε 15 μερες παλι θα εβαζα.αλλα με την αλητεια με το μπονους και τον διπλασιασμο απλα δεν ξαναβαζω καρτα.τι κερδισε λοιπον η γουιντ?να κανει εμενα και πολλους αλλους να μην ανανεωνουν συστηματικα καθε μηνα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα 100 λεπτά γνωρίζουμε αν φεύγουν ανά δευτερόλεπτο ή έχουν ελάχιστη κατανάλωση ;

Ελάχιστη διάρκεια τα 3 λεπτά με βήμα χρέωσης μετά να είναι το δευτερόλεπτο!

Σημαντικό στις προσφορές 300 λεπτα προς F2G, 600 προς WIND κτλ ελάχιστη διάρκεια το 1 λεπτό! Αντίθετα από όλες τις άλλες εταιρίες... Οπότε μικρή διαφορά 1500' (ελαχ. διαρκ. 3') με 300' (ελαχ. διαρκ. 1')

Αυτό έχω σκοπό να κάνω και εγώ + ότι θα βάλω πακέτο για internet παρότι δεν το χρησιμοποιώ πολύ .Θέλει προσοχή 5 λεπτά να ξεχαστείς μετά την λήξη των 15 ημερών και έχεις χάσει όλο το υπόλοιπο καλύτερα λοιπόν να δώσεις εξ αρχής 5 ευρώ. Τα 100 λεπτά γνωρίζουμε αν φεύγουν ανά δευτερόλεπτο ή έχουν ελάχιστη κατανάλωση ;

Για το internet λες?Αν ναι αυτό το έχεις για 30 μέρες(1200'+1200sms+120 mb για 30 μέρες με ανανέωση των 20 ευρώ).

Εχω πολυ μεγαλο υπολοιπο.χιλιαδων ευρω.η γουιντ καταφερε με την προσφορα της να με κανει να βαζω μια καρτα των 20 ευρω καθε μηνα.και με την μειωση του διπλασιασμου σε 15 μερες παλι θα εβαζα.αλλα με την αλητεια με το μπονους και τον διπλασιασμο απλα δεν ξαναβαζω καρτα.τι κερδισε λοιπον η γουιντ?να κανει εμενα και πολλους αλλους να μην ανανεωνουν συστηματικα καθε μηνα.

Χιλιάδων ευρώ?Και εγώ που είχα τριψήφιο υπόλοιπο νόμιζα ότι ήταν πολύ!Εμένα με διπλασιασμούς κάποτε ήταν 300+/-.Χιλιάδες ευρώ πως (αν επιτρέπεται)?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova