sv2evs Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Η On Telecoms είναι τηλεπικοινωνιακός πάροχος και άρα έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Well done στην On Telecoms για αυτό το πολύ χρήσιμο Web tool! Να τα βλέπουν εκεί οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που μας έχουν στο σκοτάδι χωρίς να ξέρουμε που καλούμε !!! :mad: Ντροπή τους ! Μπράβο στην on telecoms, ελπίζω μόνο να μην το "κλειδώσει" κάποια στιγμή και αυτή για οικονομικούς λόγους. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 έχω μπερδευτεί λιγάκι και θέλω την βοήθεια σας... έχω Wind καρτοκινητή και τώρα με τη νεα προσφορά με 10€ θα χω άλλα 10 για 15 μέρες και 600' για 30 μέρες απο την ημέρα της ενεργοποίησης. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να προσθέσω και sms!? και αν δεν υπάρχει κανείς τρόπος ξέρει κανείς την χρέωση sms απο wind σε wind/Q;;; Σας ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) έχω μπερδευτεί λιγάκι και θέλω την βοήθεια σας... έχω Wind καρτοκινητή και τώρα με τη νεα προσφορά με 10€ θα χω άλλα 10 για 15 μέρες και 600' για 30 μέρες απο την ημέρα της ενεργοποίησης. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να προσθέσω και sms!? και αν δεν υπάρχει κανείς τρόπος ξέρει κανείς την χρέωση sms απο wind σε wind/Q;;; Σας ευχαριστώ :rolleyes: Η χρέωση είναι 0,12 το sms Δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις τα MINI SMS , κανονικά είναι για F2G, http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/WIND-F2G/Mini-Πακέτα-SMS.aspx Για τις επιλογές NON STOP , που ορισμένες έχουν και μηνύματα δες εδώ Αλλά ούτε αυτές παιζουν στην νέα καρτοκινητή... http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/WIND-F2G/Mini-Πακέτα-SMS.aspx Τέλος με 20 ευρώ ανανέωση πέρνεις 1200 λεπτά και 1200 SMS Edited February 22, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Απαράδεκτοι :mad:... Κοίτα εδώ αφού σε ενδιαφέρει καθώς μόλις το βρήκα http://www.on.gr/el/call_rating.html Είναι κι αυτό μία λύση.:confused: Και για android users http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=295506 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ρε παιδιά, οκ με τον εντοπισμό του παρόχου από την On, αλλά ρώτησα για το 1237 τι παίζει και δεν απάντησε κανείς...:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ρε παιδιά, οκ με τον εντοπισμό του παρόχου από την On, αλλά ρώτησα για το 1237 τι παίζει και δεν απάντησε κανείς...:wacko: στο 1237 φιλε μου στελνεισ τον αριθμο καποιου κινητου και σου λεει αν αυτος ανηκει στο ιδιο πακετο οπως εσυ.. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 παιδια πως μπορω να κανω μεταφορα ποσου απο καρτοκινητο γουιντ σε καρτοκινητο και ποιο ειναι το μικροτερο ποσο ανανεωσης καρτας απο καταστημα γουιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 παιδια πως μπορω να κανω μεταφορα ποσου απο καρτοκινητο γουιντ σε καρτοκινητο και ποιο ειναι το μικροτερο ποσο ανανεωσης καρτας απο καταστημα γουιντ Η υπηρεσία αυτή λέγεται WIND Sharing και προς το παρόν η λειτουργία της έχει ανασταλεί 'προσωρινά' σύμφωνα με τη WIND. Συνεπώς, δεν μπορείς να μεταφέρεις χρόνο από ένα καρτοκινητό σε άλλο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Είχα γράψει πριν λίγο καιρό ότι θα ένωνα το συμβόλαιο με το f2g2 σε μια sim και βασικό μου μέλημα ήταν να μάθω αν το f2g2 θα πειραχθεί. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα έκανα κάτι τέτοιο...Αφού με διαβεβαίωσαν κατάστημα και 1260 ότι δεν υπάρχει πρόβλημα,το έκανα και το αποτέλεσμα τελικά ήταν...το f2g2 να γίνει wind f2g. Αφού διαμαρτυρύθηκα προφορικώς,αλλά και γραπτώς στη wind,χθες δέχθηκα τηλεφώνημα,στο οποίο μου έλεγαν να σπάσω πάλι τα νούμερα σε 2 sim και εντός της (σημερινής) ημέρας θα μου το επαναφέρουν σε f2g2!!! Για να δούμε...Ακόμη πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι! Πολυ ενδιαφέρουσα άποψη. Για να δούμε αν θα τηρήσουν το λόγο τους. Κράτα μας ενήμερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Και για android users http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=295506 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατι για iphone εχουμε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 στο 1237 φιλε μου στελνεισ τον αριθμο καποιου κινητου και σου λεει αν αυτος ανηκει στο ιδιο πακετο οπως εσυ.. Στο 1274 θες να πεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 λοιπόν πρέπει να κάνουμε ένα δώρο στο φίλο που ανακάλυψε τη μηχανή αναζήτησης της on telecoms που σου λέει σε ποιο δίκτυο ανήκει κάθε κινητό. ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 λοιπόν πρέπει να κάνουμε ένα δώρο στο φίλο που ανακάλυψε τη μηχανή αναζήτησης της on telecoms που σου λέει σε ποιο δίκτυο ανήκει κάθε κινητό. ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και για τους κατόχους Android συσκευής υπάρχει και η σχετική εφαρμογή OnPhoneDestination (Το ανέφερε άλλος χρήστης του φόρουμ σε άλλο τόπικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ναι, και η android εφαρμογή είναι πολύ καλή πράγματι. Για να δούμε για πόσο καιρό θα μείνει live το λινκ μέχρι να μαλώσει το καρτέλ την κυρία on που κάνει "κολπάκια".. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ναι, και η android εφαρμογή είναι πολύ καλή πράγματι. Για να δούμε για πόσο καιρό θα μείνει live το λινκ μέχρι να μαλώσει το καρτέλ την κυρία on που κάνει "κολπάκια".. Δεν υπάρχουν κολπάκια φίλε μου... Ψάχνοντας λίγο στο internet ανακάλυψα ότι η ΕΕΤΤ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τις εταιρίες να προσφέρουν δωρεάν στους συνδρομητές τους την υπηρεσία αυτή. Η μόνη που την έχει είναι η voda. Για τις άλλες η ΕΕΤΤ κάνει το κορόιδο όπως και σε πολλά άλλα. Αλλά δηστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα. :) Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Πλάκα πλάκα κάνει δουλειά... Δοκίμασα 2-3 αριθμούς και μου έδειξε σε ποια εταιρία ανήκουν! Έβαλα και ένα 6944... που έχει έρθει WIND με φορητότητα και μου έδειξε πως ανήκει στη WIND το δοκίμασα και εγώ το κάνει στις συνδέσεις στα καρτοκινητα δεν δουλεύει σε εμένα τουλάχιστον σε κινητό 694...με φορητοτητα σε wind to δείχνει vodafone εγω δοκιμασα αριθμο απο την vodafone που εχει παει στην κοσμοτε εδω και περιπου 1,5 χρονο πανω κατω και μου εβγαλε κοσμοτε. και εναν αριθμο που ητανε στην κοσμοτε και εχει παει στην vodafone εδω και περιπου 3 χρονια και μου εβγαλε vodafone και ολα αυτα που δοκιμασα ειναι καρτοκινητα. προφανως το συστημα δν εχει ενημερωθει αμεσα για τις φορητοτητες δοκιμασε να το δεις μετα απο λιγο καιρο.τι να πω δεν ξερω ... επισης κατι ακυρο μπορεις να βαλεις και σταθερο και να μαθεις σε ποια περιοχη ειναι εαν δν ξερεις το προθεμα σε ποια περιοχη αντιστοιχει. Edited February 22, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Δεν υπάρχουν κολπάκια φίλε μου... Ψάχνοντας λίγο στο internet ανακάλυψα ότι η ΕΕΤΤ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τις εταιρίες να προσφέρουν δωρεάν στους συνδρομητές τους την υπηρεσία αυτή. Η μόνη που την έχει είναι η voda. Για τις άλλες η ΕΕΤΤ κάνει το κορόιδο όπως και σε πολλά άλλα. Αλλά δηστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα. :) :offtopic: ότι και αν υποχρεώνει η ΕΕΤΤ...βλέπουμε ότι δεν ακολουθούν έτσι και αλλιώς...που είναι η υπηρεσία αυτή από την vodafone και εγώ δεν την είδα στο νετ ? Εκτός και αν μιλάς για το οτι μαθαίνεις από καρτοκινητό αν συνδρομητής ανήκει στην vodafone.:happy: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) :offtopic: ότι και αν υποχρεώνει η ΕΕΤΤ...βλέπουμε ότι δεν ακολουθούν έτσι και αλλιώς...που είναι η υπηρεσία αυτή από την vodafone και εγώ δεν την είδα στο νετ ? Εκτός και αν μιλάς για το οτι μαθαίνεις από καρτοκινητό αν συνδρομητής ανήκει στην vodafone.:happy: Στέλνεις μήνυμα(από οποιοδήποτε κινητό VODAFONE-συμβόλαιο και καρτοκινητό) με τον αριθμό που σ' ενδιαφέρει στο 1292 και σου λέει σε ποιο δίκτυο ανήκει(με χρέωση απλού μηνύματος). Πάντως η υπηρεσία της ON είναι εξαιρετική και δωρεάν. Edited February 23, 2011 by stpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Θέλω να κάνω αντικατάσταση κάρτας σιμ σε ενα καρτοκινητό F2G ,ισχύει οτι το κόστος της κάρτας είναι τώρα στα 5 ευρώ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Καλά κανείς δε μπορεί να πει τι είναι αυτή η προσφορά με το διπλασιασμό υπολοίπου στο 1237; Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Καλά κανείς δε μπορεί να πει τι είναι αυτή η προσφορά με το διπλασιασμό υπολοίπου στο 1237; Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι... Για 30 μέρες θα έχεις αυτό το μπόνους.Με αυτό μπορείς να κάνεις κλήσεις,sms.Πρώτα θα τελειώσουν αυτά τα λεφτά και μετά τα λεφτά που βλέπεις από το1269.Δεν μπορείς όμως να αγοράσεις με τα λεφτά του μπόνους κάποιο πακέτο (είτε είναι πακέτο non stop,είτε πακέτο sms,είτε πακέτο internet).Για οποιοδήποτε πακέτο θα σου αφαιρέσει από αυτά του 1269 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Συγνώμη σε όλους αλλά έχω μπερδευτεί με την καρτοκινητή της wind... Η ερώτηση μου είναι λίγο ηλίθια αλλά εγώ θέλω να έχω internet στο κινητό μου και ταυτόχρονα να μιλάω αρκετά εώς πολύ με τη γυναίκα μου(που έχει και αυτή f2g) γίνεται ή πρέπει να πάω αλλού;;; :O:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Συγνώμη σε όλους αλλά έχω μπερδευτεί με την καρτοκινητή της wind... Η ερώτηση μου είναι λίγο ηλίθια αλλά εγώ θέλω να έχω internet στο κινητό μου και ταυτόχρονα να μιλάω αρκετά εώς πολύ με τη γυναίκα μου(που έχει και αυτή f2g) γίνεται ή πρέπει να πάω αλλού;;; :O:confused: Tι εννοείς πολύ;; 300 λεπτά σου φτάνουν;; αν ναι ανανεώνεις με 5€ κάθε μήνα αν όχι ανανεώνεις με 10€ και παίρνεις 600 λεπτά προς ολη τη wind/q. Τα λεφτά σου μένουν στη κάρτα και με 5€ αγοράζεις ένα πακέτο ιντερνετ 500ΜΒ που παίζει αυτή τη περιοδο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ... Μήπως υπάρχει κανένας σύνδεσμος για τα πακέτα internet; :X:happy:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Θέλω να κάνω αντικατάσταση κάρτας σιμ σε ενα καρτοκινητό F2G ,ισχύει οτι το κόστος της κάρτας είναι τώρα στα 5 ευρώ? ναι..εχτες εκανα μια αντικατασταση και με χρεωσαν 5ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts