Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι όλα, από τη στιγμή που υπάρχει και αυτό που λέει ο φίλος...

"Ανανεώστε μέχρι 13/12 και η WIND σας διπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης κάρτας ανανέωσης"

Υποθέτω όμως ότι αυτό δε το έχουν λάβει πολλοί...

Peace... Love... Freedom...

"ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ F2G!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ! ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΩΡΑ!"

η ίδια προσφορά με διαφορετική διατύπωση.

"ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ναι, οντως.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Συγνώμη ρε παιδιά, όταν σου διπλασιάζει την κάρτα που ανανεώνεις, το υπόλοιπο παραμένει ες αεί άθικτο;

π.χ. Ανανεώνεις με 30€... Θα έχεις 60€ και δεν θα στο επιστρέψει σε ένα μήνα πίσω στα 30€;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

ΑΚΡΙΒΩΣ...

Μόνο η διατύπωση αλλάζει...

Κι εγώ αυτό το μήνυμα έλαβα σήμερα.

Οι φράσεις κλειδιά σ' αυτά τα μηνύματα είναι:

α) Ο διπλασιασμός του χρόνου ομιλίας

β) Ο διπλασιασμός της αξίας της κάρτας συνδιαλέξεων

Στην πρώτη περίπτωση, ως γνωστών, ο διπλασιασμός είναι εικονικός και ισχύει για ένα μήνα

ενώ στη δεύτερη, διπλασιάζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το υπόλοιπό σου,

με κάποιο όριο ίσως στο Minimum ή-και το Maximum ποσό που μπορεί να διπλασιαστεί.

Συνήθως το Maximum ποσό που όταν το βάλεις διπλασιάζεται, είναι 30 ή 50 ευρώ.

Εν κατακλείδι, αυτές είναι οι φράσεις που πρέπει να προσέχετε

και ανάλογα τη χρήση που κάνετε να εκμεταλλεύεστε ή όχι την εκάστοτε προσφορά. ;)

Συγνώμη ρε παιδιά, όταν σου διπλασιάζει την κάρτα που ανανεώνεις, το υπόλοιπο παραμένει ες αεί άθικτο;

π.χ. Ανανεώνεις με 30€... Θα έχεις 60€ και δεν θα στο επιστρέψει σε ένα μήνα πίσω στα 30€;

Νομίζω ότι με το μήνυμά μου σου απάντησα.

Αν σου λέει ότι σου διπλασιάζει την αξία της κάρτας και ΟΧΙ τον χρόνο ομιλίας,

τότε όντως ΔΕΝ χάνεις το διπλασιασμό μετά το μήνα, γιατί σ' αυτή την περίπτωση

σου διπλασιάζει ουσιαστικά ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που βάζεις στην κάρτα...

Και κάτι τελευταίο.

Για να σιγουρευτείτε αν ο διπλασιασμός είναι μόνιμος (πραγματικός) ή μηνιαίος (εικονικός),

καλέστε απλά στο 1269 για να μάθετε το υπόλοιπό σας. Αν το ποσό που σας λέει

περιέχει μέσα ΚΑΙ το διπλασιασμό, τότε δε χάνεται τίποτα μετά το μήνα.

Αν όχι, τότε ο διπλασιασμός υπολογίζεται ως Bonus χρόνος ομιλίας, (είναι εικονικός)

και για αυτόν τον χρόνο, (αν δεν έχει αλλάξει το νούμερο), καλείτε στο 1245 και όχι στο 1269.

Φυσικά σ΄αυτή την περίπτωση ότι δε καταναλωθεί μέσα στο μήνα, χάνεται.

Πιο αναλυτικά δε γίνεται... :p

Edited by corduroy27

σωστος :)...

..παντως εμενα στο νουμερο με το μεγαλο υπολοιπο μου ηρθε και σημερα μηνυμα διπλασιασμου με νεα διατυπωση αυτη την φορα ..... "ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...μπλα..μπλα.."

επιμενουν....:D

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

ΑΚΡΙΒΩΣ...

Στην πρώτη περίπτωση, ως γνωστών, ο διπλασιασμός είναι εικονικός και ισχύει για ένα μήνα

με κάποιο όριο ίσως στο Minimum ή-και το Maximum ποσό που μπορεί να διπλασιαστεί.

και ανάλογα τη χρήση που κάνετε να εκμεταλλεύεστε ή όχι την εκάστοτε προσφορά. ;)

Και κάτι τελευταίο.

Για να σιγουρευτείτε αν ο διπλασιασμός είναι μόνιμος (πραγματικός) ή μηνιαίος (εικονικός),

Αν όχι, τότε ο διπλασιασμός υπολογίζεται ως Bonus χρόνος ομιλίας, (είναι εικονικός)

και για αυτόν τον χρόνο, (αν δεν έχει αλλάξει το νούμερο), καλείτε στο 1245 και όχι στο 1269.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Μια τελευταία ερώτηση, σχετικά με το minimum και maximum ποσό που θα βάλω ώστε να διπλασιαστεί, αν βάλω 100€ σε κατάστημα, δεν θα γίνει 200€;

Ή ο διπλασιασμός της κάρτας υφίσταται μόνο εάν κάνω ανανέωση με μια από τις κάρτες που υπάρχουν στο εμπόριο;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

...σχετικά με το minimum και maximum ποσό που θα βάλω ώστε να διπλασιαστεί, αν βάλω 100€ σε κατάστημα, δεν θα γίνει 200€;

Ή ο διπλασιασμός της κάρτας υφίσταται μόνο εάν κάνω ανανέωση με μια από τις κάρτες που υπάρχουν στο εμπόριο;

Όταν (θεωρητικά) είχα ρωτήσει παλιά αυτό που λες σε κατάστημα της wind,

μου είχαν πει ότι θα διπλασιαστούν τα 50 από τα 100.

Άρα σ' αυτή την περίπτωση θα έχεις 150 ευρώ.

Όμως αυτό δεν είναι στάνταρ, (τα 50 ευρώ εννοώ).

Θυμάμαι ας πούμε μήνυμα που μου είχε έρθει και μου έλεγε ότι το μέγιστο ποσό διπλασιασμού είναι τα 30 ευρώ.

Για να είσαι σίγουρος λοιπόν, ρώτα την wind, (τηλεφωνικά ή σε κατάστημα).

Ο διπλασιασμός ισχύει σίγουρα για όλες τις κάρτες ανανέωσης, αφού αυτές είναι μέχρι 30 ευρώ

και λογικά ισχύει ΚΑΙ για ανανέωση από κατάστημα, (έτσι έκανα κι εγώ στο παρελθόν),

με μέγιστο ποσό διπλασιασμού, υποθέτω (ακόμα) τα 50 ευρώ.

Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι από τα παραπάνω, δεν ξέρω, γι' αυτό καλού κακού ρώτα.

Ή ας μας πει κάποιος που έκανε πρόσφατα διπλασιασμό από κατάστημα.

(μιλάμε πάντα για διπλασιασμό χρηματικής αξίας και όχι χρόνου ομιλίας)

Στο f2g2 μου, μου ήρθε χτες ο χρόνος από το bonus εισερχόμενων κλήσεων. Ήταν μόνο 15' παρόλο που οι εισερχόμενες μου ήταν περίπου 44' [και άρα θα έπρεπε να είχα 20' bonus].

Ή κάποιος από τις εισερχόμενες μου έχει πακέτο wind και δεν το ξέρω (δεν έχω καμία γνωστή εισερχόμενη από wind, εκτός κι αν κάποιος έχει κάνει φορητότητα και δεν το ξέρω)

ή έχει γίνει κάποιο λάθος -αλλά υποθέτω ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να το διαπιστώσω αφού νομίζω ότι δεν υπάρχει αναλυτική κατάσταση εισερχόμενων κλήσεων, δωρεάν.

Δεν θα το ξαναβάλω το bonus εισερχόμενων, θα κάνω την ανανέωση με τον διπλασιασμό της πρώτης κάρτας, που μου έχει έρθει, και αυτό αρκεί!

Αν και δυσκολεύομαι να το υπολογίσω σωστά το ποσό που πρέπει να ανανεώσω ώστε να μου κρατήσει ο διπλασιασμός ως τον επόμενο μήνα, και 2 φορές τώρα δεν κατάφερα να ξοδέψω όλον τον διπλασιασμό και μου έληξε...

Αλήθεια, όταν λέει "διπλάσιος χρόνος με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα", εννοεί κάθε ημερολογιακό μήνα, σωστά;

Eμένα πάλι μου στείλε ανανεώστε και η πρώτη κάρτα που θα βάλετε θα έχετε διπλό χρόνο ομιλίας, έβαλα σήμερα 20€ από το κατάστημα και μου έστειλε ότι έχω 20€ bonus και ανανεώστε τώρα και η πρώτη κάρτα κάθε μήνα θα διπλασιάζετε έως τον 6/11! Άψογη h wind!! Φίλε μου αφού στο έγραψε και το μήνυμα το bonus λήγει σε ένα μήνα αλλά ειναι διαθέσιμο μόνο μέσω του 1237 (ΥΠ). Τώρα σε σένα μου μυρίσει να σου βάλε από τη πρώτη προσφορά να αφορούσε κανονικό διπλασιασμό όπως παλιά που έμπαινε στη κάρτα και να σου δωσε και 30€ bonus για ένα μήνα γιατί αλλιώς το bonus που λήγει δε το αναφέρει το 1269. Για στείλε και πες μας

Στο 1237 μου απαντά ότι δεν έχω Bonus......

ΑΚΡΙΒΩΣ...

Και κάτι τελευταίο.

Έχεις δίκιο....

Και ο δικός μου τελικά φαίνεται να είναι μόνιμος....

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Στο στόμα του σκύλου....

Ρε παιδιά τελικά η προσφορά με το διπλασιασμό στη πρώτη κάρτα ανανέωσης μέχρι και τον Ιούνιο είναι επιλεκτική ή γενική;; γιατι και σε φίλους μου που δε τους ήρθε μήνυμα αλλα και σε αλλο δικο μου νούμερο αν στείλω στο 1237 δε λεει όπως παλιότερα δε δικαιούστε τη προσφορά του free2go η δεν ειναι διαθέσιμη για το πακέτο σας αλλά λέει "στείλε ΥΠ για τη μοναδική προσφορά που χαρίζει διπλάσιο χρόνο ομιλίας στη πρώτη ανανέωση κάθε μήνα μέχρι τον Ιούνιο του 2011". Άρα ισχύει για όλους;

YΓ: αν ισχύει για όλους να υποθέσω ότι είναι η απάντηση στη voda για το πρώτο εξάμηνο του 2011 που συνεχιζει unlimited; πολύ πιθανόν αν και θέλουμε και ένα 1500άρι ομιλία και sms με κάθε ανανέωση να είμαστε πιο κομπλέ!

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

εμενα μου ηρθε με 8ε--100 λεπτα προς ολα κινητα και σταθερα

Είναι ψιλοαπάτη όμως, διότι έχει ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά.......

Όσο για μηνύματα διπλασιασμού (αυτού που κρατάει έναν μήνα) έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αριθμούς.

lalista.gr

Είναι ψιλοαπάτη όμως, διότι έχει ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά.......

Όσο για μηνύματα διπλασιασμού (αυτού που κρατάει έναν μήνα) έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αριθμούς.

βασικά για κάποιον που δεν έχει free2go2 μόνο απάτη δεν είναι αφού με χρεώση 0,37€ με τα 8€ μετά βίας θα μιλούσε 21,5 λεπτά και σου δίνει 100 λεπτά και 5λεπτο να ηταν η ελάχιστη χρέωση πάλι θα συνέφερε γιατί μιλάμε για 33 τρίλεπτες κλήσεις

George Bernard Shaw

Σωστό αυτό που λες. Σε εμένα έχει έρθει σε έναν αριθμό μόνο η προσφορά των €8 το οποίο όμως είναι F2G4 , οπότε σε αυτό σίγουρα συμφέρει. Απλά επειδή έχω και F2G2 , δεν θα το ενεργοποιήσω σε εκείνον τον αριθμό.

Άποψή μου είναι ότι αν η Wind πραγματικά ήθελε μια "ένεση ρευστού" θα έπρεπε σε ΟΛΟΥΣ να στείλει μήνυμα διπλασιασμού και η ανανέωση να είναι μόνιμη και όχι για έναν μήνα..

lalista.gr

απο f2g4 με την προσφορά των 1.500 λεπτων+sms κ 1.5gb τι άλλες επιλογές εχω να μεταφερθω εντος wind σε αλλό φθηνοτερο προγραμμα για κλησεις σε άλλα δίκτυα?

απο f2g4 με την προσφορά των 1.500 λεπτων+sms κ 1.5gb τι άλλες επιλογές εχω να μεταφερθω εντος wind σε αλλό φθηνοτερο προγραμμα για κλησεις σε άλλα δίκτυα?

δεν έχεις καμία αλλη επιλογή, δεν υπαρχουν άλλα πακέτα πλέον έχουν καταργηθεί ολα πλην του απλού free2go4 και της wind καρτοκινητής αλλά και τα δύο έχουν χρέωση περί τα 0,37€ ανά λεπτό ομιλίας

George Bernard Shaw

δεν έχεις καμία αλλη επιλογή, δεν υπαρχουν άλλα πακέτα πλέον έχουν καταργηθεί ολα πλην του απλού free2go4 και της wind καρτοκινητής αλλά και τα δύο έχουν χρέωση περί τα 0,37€ ανά λεπτό ομιλίας

να πάω q ή frog? ή να περιμένω λίγο ακόμα την προσφορά του νέου έτους?

* o τιμοκαταλογις για το f2g4 αυτός είναι? http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/windf2g.aspx

Edited by stefanos1999

Εγώ που έχω κλειστό το κινητό (WIND F2G2), αν έρθει προσφορά κατά τη διάρκεια που είναι απενεργοποιημένο, θα τη λάβω όταν το ανοίξω ή υπάρχει περίπτωση επειδή είναι απενεργοποιημένο, να μη λάβω ποτέ προσφορά;

Συνέχεια διαβάζω ότι όλοι έχετε πάρει κι από κάτι... Εγώ, μέχρι στιγμής, πήρα και παίρνω το 3ο το μακρύτερο...:X

Έστω έναν διπλασιασμό κάρτας ώστε να τους βάλω 30-50€ να γίνουν 60-100€:O

Η διάρκεια του μηνύματος είναι 72 ώρες. Εαν σου έχει έρθει το μήνυμα και ανοίξεις έπειτα το κινητό , το μήνυμα θα το δεις. Σε περίπτωση που λήξει το μήνυμα (περάσουν οι 72 ώρες χωρίς να ανοίξεις το κινητό σου) η προσφορά ισχύει κανονικά.

Μπορείς πάντα να πάρεις και 2105100100 να ρωτήσεις τι προσφορά υπάρχει στη γραμμή σου.

lalista.gr

παιδιά με f2g2 και περίπου 30ευρώ το μήνα κατανάλωση. κυρίως ομιλία. προς όλους. συμφέρει να μείνω ή υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο από βόντα ή κοσμοτέ ? μια γρήγορη απάντηση γιατί είμαι ανενημέρωτος καιρό. ευχαριστώ.

παιδιά με f2g2 και περίπου 30ευρώ το μήνα κατανάλωση. κυρίως ομιλία. προς όλους. συμφέρει να μείνω ή υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο από βόντα ή κοσμοτέ ? μια γρήγορη απάντηση γιατί είμαι ανενημέρωτος καιρό. ευχαριστώ.

Εννοείται ότι μένεις εκεί που είσαι!!!! Το F2G2 έχει μακράν την καλύτερη χρέωση προς όλους(0,108€/λεπτό) και μάλιστα χωρίς ελάχιστο χρόνο.

"ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Τώρα μόλις άνοιξα το F2G2 μου και μου ήρθε η εν λόγω προσφορά που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Μπορώ να πάρω στην εξυπηρέτηση ή στο 210 5 100 100 και να ζητήσω την προσφορά του διπλασιασμού της πρώτης κάρτας ανανέωσης?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova