Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To θέμα ειναι τι θα μας επιφυλλάσει για το 2010 στο free2go. Στη wind καρτοκινητή λογικά θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι τη προσφορά για δωρεάν προς όλη τη wind για να ανταγωνιστεί τη vodafone που συνεχίσει το θέμα ειναι τι θα κάνει σε free2go και Q. Ας ελπίσουμε να μας δώσει τουλάχιστον 1500&1500 με κάθε ανανέωση γιατί αλλιώς βλέπω πολλές διαρροές

νομιζω θα επιστρεψουμε στα προ διετιας δεδομενα. με 8 ευρω 1000 λεπτα και μηνυματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

νομιζω θα επιστρεψουμε στα προ διετιας δεδομενα. με 8 ευρω 1000 λεπτα και μηνυματα

κατι πιστευω θα κανουν μεχρι το καλοκαιρι γιατι αν σταματησει η προσφορά και σε whats up και σε free2go θ΄αρχισει τη τρελλη διαφημιση για το unlimited στη καρτοκινητη και θα τους κανει ολους ρομπα πιστευω δε ξερω κι ολας αλλά η λογικη μου αυτο λεει εγω σαν voda θα το εκανα παντως

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εχω μια συνδεση με ευκολο νουμερο, και ηθελα να την διακοψω και να μεταφερω το νουμερο σε f2g2, Οποτε τωρα που δεν υπαρχει σε πακετο δεν θα μπορω να το κανω αυτο?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Εχω μια συνδεση με ευκολο νουμερο, και ηθελα να την διακοψω και να μεταφερω το νουμερο σε f2g2, Οποτε τωρα που δεν υπαρχει σε πακετο δεν θα μπορω να το κανω αυτο?

όχι δεν γίνεται μεταφορά στο συγκεκριμένο πακέτο διότι δεν είναι διαθέσιμο. Τα πακέτα που υπάρχουν στο free to go είναι μόνο το κλασικό f2g . Και μετά η νέα καρτοκινητη .και η κίου όσον αφορά την γουίντ

Ποιο εχει Καλυτερες προσφορες ομιλιας και ποιο μυνηματων?

η vodafone . Πιο συγκεκριμένα το cu με κάθε ανανέωση σου δίνει 100Sms προς όλα τα δίκτυα ή 100μβ ίντερνετ για ένα μήνα. Και για ομιλία το νέο καρτοκινητο βοντα που με κάθε ανανέωση 10€ και πάνω σου δίνει 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα. Και επίσης έχει τα σούπερ πακέτα ομιλίας.

Με πήραν τηλ από σταθερό Θεσσαλονίκης και μου είπαν οτι είναι από την wind και μου πρότειναν να αλλάξω το καρτοκινητό μου f2g2 σε νέα καρτοκινητή και θα είχα 1500sms και 1500 λεπτά ομιλίας προς όλη την wind και q και θα μου τριπλασίαζαν κάθε κάρτα ανανέωσης για όλο το 2011.Της έιπα της κοπέλας οτι δεν με ενδιαφέρει γιατί ολοι οι φίλοι μου έχουν f2g και οτι έχω πιο οικονομική ομιλία τώρα από αυτό που μου δίνει ο τριαπλασιασμός.Είδε πιο πακέτο έχω και μου λέει ''έχετε δίκιο δεν σας συμφέρει'' και μου το έκλεισε.Αν δεν έιχαν τον περιορισμό των 15 ημερών του bonous και τον ελάχιστο χρόνο ομιλίας τα 45 δευτερόλεπτα ίσως να το σκεφτόμουν.Οσο δεν πειράζουν το f2g2(μακράν το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής στα 18 χρόνια κινητής στην Ελλάδα)δεν πρόκειτε να αλλάξω την WIND!!!

TCL 40 NXTPAPER

Και πολύ καλά θα κάνεις!:cool:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έχω σε ένα f2g2 επιλεκτική προσφορά με διπλασιασμό της πρώτης κάρτας ανανέωσης κάθε μήνα.

Θέλω να πάρω μέρος σε κάτι διαγωνισμούς που στέλνεις SMS και κληρώνεσαι για να κερδίσεις εισιτήρια για σινεμά κλπ με κόστος 1,23€ ανά SMS.

Αυτό το κόστος των SMS θα αφαιρεθεί σίγουρα από τον διπλασιασμό;

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Ποιός διαγωνισμός είναι αυτός ? :p

Είχα πάρει στο 1260 γιατί και εγώ έχω σε ένα νούμερο "διπλασιασμό" και μου είχαν πει ότι τα μηνύματα σε σύντομους κωδικούς αφαιρούνται από την κάρτα και όχι από τον διπλασιασμό...

Ο "διπλασιασμός" που αναφέρομαι έχει διάρκεια ζωής έναν μήνα και δεν συμψηφίζεται με το υπόλοιπο της κάρτας

lalista.gr

Ποιός διαγωνισμός είναι αυτός ? :p

Είχα πάρει στο 1260 γιατί και εγώ έχω σε ένα νούμερο "διπλασιασμό" και μου είχαν πει ότι τα μηνύματα σε σύντομους κωδικούς αφαιρούνται από την κάρτα και όχι από τον διπλασιασμό...

Ο "διπλασιασμός" που αναφέρομαι έχει διάρκεια ζωής έναν μήνα και δεν συμψηφίζεται με το υπόλοιπο της κάρτας

κι εγω εχω τον ίδιο διπλασιασμό αλλά κάποια στιγμή είχε αναφερθεί εδώ ότι είναι κανονικό υπόλοιπο που μπορει κάποιος να αγοράσει ακόμα και πακέτο ιντερνετ η non stop και θα αφαιρεθουν απο το πρόσθετο υπολοιπο. μύθος δηλαδή; κρίμα...

George Bernard Shaw

Τον "διπλασιασμό" που είχα πάρει τον ξόδεψα σε εθνικές και διεθνείς κλήσεις και σε εθνικά και διεθνή μηνύματα. Δεν έχω κάνει κάποιο άλλο "πείραμα" , οπότε ισχύει ότι είπε το 1260 ....μεχρι να αποδειχτεί το αντίθετο!!!
lalista.gr

Οσο δεν πειράζουν το f2g2(μακράν το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής στα 18 χρόνια κινητής στην Ελλάδα)δεν πρόκειτε να αλλάξω την WIND!!!

Όσο συνεχίζετε να αναφέρετε τις προνομιακές χρεώσεις του F2G2, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ενοχληθούν κάποιοι εκεί πάνω και να τις αλλάξουν... εγώ πιστεύω ότι προς το παρόν δεν έχουν ιδέα για το πόσοι από εμάς έχουν F2G2 και το πόσο χαμηλές είναι οι χρεώσεις. Δεν χρειάζεται λοιπόν να το διατυμπανίζουμε άσκοπα, και να φουσκώνουμε σαν τα κοκόρια, γιατί μετά θα βλέπω τους ίδιους που τώρα χειροκροτούν τη WIND μετά να τη βρίζουν ;)

Εμένα με έχουν πάρει 2-3 φορές από σταθερό Tellas για τον ίδιο λόγο (από ιδιωτική εταιρία για λογαριασμό της WIND) και απλά τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι για τις προσφορές τους, ειδικά από τη στιγμή που αρνούνται να στείλουν ο,τιδήποτε σε έντυπη μορφή.

Έτσι απλά.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Όσο συνεχίζετε να αναφέρετε τις προνομιακές χρεώσεις του F2G2, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ενοχληθούν κάποιοι εκεί πάνω και να τις αλλάξουν... εγώ πιστεύω ότι προς το παρόν δεν έχουν ιδέα για το πόσοι από εμάς έχουν F2G2 και το πόσο χαμηλές είναι οι χρεώσεις. Δεν χρειάζεται λοιπόν να το διατυμπανίζουμε άσκοπα, και να φουσκώνουμε σαν τα κοκόρια, γιατί μετά θα βλέπω τους ίδιους που τώρα χειροκροτούν τη WIND μετά να τη βρίζουν ;)

Εμένα με έχουν πάρει 2-3 φορές από σταθερό Tellas για τον ίδιο λόγο (από ιδιωτική εταιρία για λογαριασμό της WIND) και απλά τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι για τις προσφορές τους, ειδικά από τη στιγμή που αρνούνται να στείλουν ο,τιδήποτε σε έντυπη μορφή.

Έτσι απλά.

δηλαδή η wind έχει μαύρα μεσάνυχτα για το f2g2, δεν ξέρει πόσοι έχουν αυτό το πρόγραμμα και επιπρόσθετα παρακολουθεί μέρα νύχτα το myphone και ειδικά το θέμα καρτοκινητα της wind μπας και βγάλει κάποια άκρη. Στερούνται κάθε λογικής τα όσα γράφεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο συνεχίζετε να αναφέρετε τις προνομιακές χρεώσεις του F2G2, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ενοχληθούν κάποιοι εκεί πάνω και να τις αλλάξουν... εγώ πιστεύω ότι προς το παρόν δεν έχουν ιδέα για το πόσοι από εμάς έχουν F2G2 και το πόσο χαμηλές είναι οι χρεώσεις.

δεν ειναι ετσι...γνωριζουν παρα πολυ καλα...

αυτοι που δεν γνωριζουν ειναι μερικοι πωλητες ειδικα απο αλλες εταιρειες που χρησιμοποιει η wind....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

δεν ειναι ετσι...γνωριζουν παρα πολυ καλα...

αυτοι που δεν γνωριζουν ειναι μερικοι πωλητες ειδικα απο αλλες εταιρειες που χρησιμοποιει η wind....

Εγώ πάλι πιστεύω ότι στη WIND δεν έχουν καν την τεχνολογία να ελέγξουν κάτι τέτοιο, και στην πράξη έχουν αποδείξει ότι επικρατεί σύγχυση από την πλευρά τους όσον αφορά τη διαχείριση υπηρεσιών και πακέτων... οι προηγούμενες 647 σελίδες του θέματος μπορούν να το επιβεβαιώσουν!

Ίσως έχετε δίκιο ότι μερικές φορές γίνομαι παρανοϊκός, αλλά είμαι της άποψης "Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά" και έχω καραβολευτεί με το F2G2 μου :worry:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εγώ πάλι πιστεύω ότι στη WIND δεν έχουν καν την τεχνολογία να ελέγξουν κάτι τέτοιο, και στην πράξη έχουν αποδείξει ότι επικρατεί σύγχυση από την πλευρά τους όσον αφορά τη διαχείριση υπηρεσιών και πακέτων... οι προηγούμενες 647 σελίδες του θέματος μπορούν να το επιβεβαιώσουν!

Ίσως έχετε δίκιο ότι μερικές φορές γίνομαι παρανοϊκός, αλλά είμαι της άποψης "Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά" και έχω καραβολευτεί με το F2G2 μου :worry:

έχεις καραβολευτει γιατι είναι απίστευτο πακέτο. Δικαιολογημένα. Απλά αν έχουν σκοπό να το αλλάξουν η να το καταργήσουν θα το κάνουν εν μια νυκτί. Δεν θα φοβηθούν και δεν θα υπολογίσουν τίποτα. Ότι και να λέμε εμείς η όσα και να γράφουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οτι ειπα δεν το ειπα στην τυχη....εχω συζητησει με στελεχος της wind και πανω στον γενικο χαβαλε της περι ανεμων και υδατων συζητησεως.... η συζητηση εφτασε στα περι χρεωσεων κινητης....και μολις του ειπα οτι εχω μονο καρτοκινητα (φανατικα) και οχι συμβολαιο μου εκλεισε το ματι... και μου εισαι απο τους τυχερους δηλαδη...f2g2 :lol::lol::lol:

περα απο το γενικο μπαχαλο....οι ανθρωποι δεν ειναι κοροιδα....ξερουν

οτι ειπα δεν το ειπα στην τυχη....εχω συζητησει με στελεχος της wind και πανω στον γενικο χαβαλε της περι ανεμων και υδατων συζητησεως.... η συζητηση εφτασε στα περι χρεωσεων κινητης....και μολις του ειπα οτι εχω μονο καρτοκινητα (φανατικα) και οχι συμβολαιο μου εκλεισε το ματι... και μου εισαι απο τους τυχερους δηλαδη...f2g2 :lol::lol::lol:

περα απο το γενικο μπαχαλο....οι ανθρωποι δεν ειναι κοροιδα....ξερουν

Ενδιαφέρουσα πληροφορία... αλλά μου κάνει εντύπωση να ξέρουν και να κρατάνε αυτές τις χαμηλές χρεώσεις σε καρτοκινητή, τη στιγμή που αυξάνουν τις τιμές σε όλα τα άλλα... :rolleyes:

Πώς και δεν το καταργούν δηλαδή το F2G2 αφού ξέρουν ότι έχει προνομιακές χρεώσεις?

Δεν το καταργούν όσο το FROG έχει την ίδια χρέωση ( με ένα διπλασιασμό τον μήνα)

Όποτε σταματήσει η προσφορά του FROG , θα το καταργήσουν και αυτοί

Ενδιαφέρουσα πληροφορία... αλλά μου κάνει εντύπωση να ξέρουν και να κρατάνε αυτές τις χαμηλές χρεώσεις σε καρτοκινητή, τη στιγμή που αυξάνουν τις τιμές σε όλα τα άλλα... :rolleyes:

Πώς και δεν το καταργούν δηλαδή το F2G2 αφού ξέρουν ότι έχει προνομιακές χρεώσεις?

γιατί ξέρουν σίγουρα ότι το 90% των πελατών που έχουν free2go2 θα φύγουν από το δίκτυο αν αλλάξει τις χρεώσεις δε νομίζω κανένας με 0,11€/λεπτό να μπορέσει να προσαρμοστεί σε 0,37€/λεπτό οπότε όλοι θα στραφούν σε συμβόλαια η καρτοκινητά κυρίως άλλων εταιρειών μόνο και μόνο λόγω της απογοήτευσης και αφού τα κόστη τους και με αυτή τη χρεωση τα καλύπτουν κι εχουν και κέρδος γιατί να το κόψουν, οι free2go2 πελάτες είναι σίγουροι πελάτες για τη wind και σχεδόν δεσμευμένοι χειρότερα κι από αυτούς με συμβόλαια, μόνο ένας τρελλός θα άφηνε το free2go2 για οποιοδήποτε πακέτο συμβολαίου όταν με 20€ μπορεί να μιλήσει σχεδόν 200 λεπτά προς όλους που δε το βρίσκεις πια κάτω από 45€ πουθενά αλλού. Οπότε έχουν πολύ καλή γνώση γι΄αυτό παλεύουν με προωθητικά πακέτα απλά να μας μεταφέρουν οικιοθελώς σε άλλα πακέτα.

Δεν το καταργούν όσο το FROG έχει την ίδια χρέωση ( με ένα διπλασιασμό τον μήνα)

Καμία σχέση, δε σχετίζετε πια σε τίποτα με το frog αυτό ηταν όταν υπήρχε δέσμευση άλλωστε η προσφορά του frog είχε λήξει τουλάχιστον ένα 6 μηνο πριν καταργηθεί η δέσμευση και η wind δεν είχε επαναφέρει τις κανονικές τιμές στο πακέτο οπότε το έκανε σκόπιμα σιγά μη κοίταγαν το frog άλλωστε έχουν τη Q για τέτοια θέματα

Edited by pan82

George Bernard Shaw

+1...αυτο πιστευω και εγω...

η προσφορα του frog ειναι αντικινητρο...

αν το καταργησουν θα φτιαξουν ενα πακετο αντιστοιχο του frog/q/voda international...0.21-0,25 και 4 η 5 λεπτα το sms....

θα ηταν αυτοκτονια κατι αλλο...

γιατί ξέρουν σίγουρα ότι το 90% των πελατών που έχουν free2go2 θα φύγουν από το δίκτυο αν αλλάξει τις χρεώσεις δε νομίζω κανένας με 0,11€/λεπτό να μπορέσει να προσαρμοστεί σε 0,37€/λεπτό οπότε όλοι θα στραφούν σε συμβόλαια η καρτοκινητά κυρίως άλλων εταιρειών μόνο και μόνο λόγω της απογοήτευσης και αφού τα κόστη τους και με αυτή τη χρεωση τα καλύπτουν κι εχουν και κέρδος γιατί να το κόψουν, οι free2go2 πελάτες είναι σίγουροι πελάτες για τη wind και σχεδόν δεσμευμένοι χειρότερα κι από αυτούς με συμβόλαια, μόνο ένας τρελλός θα άφηνε το free2go2 για οποιοδήποτε πακέτο συμβολαίου όταν με 20€ μπορεί να μιλήσει σχεδόν 200 λεπτά προς όλους που δε το βρίσκεις πια κάτω από 45€ πουθενά αλλού. Οπότε έχουν πολύ καλή γνώση γι΄αυτό παλεύουν με προωθητικά πακέτα απλά να μας μεταφέρουν οικιοθελώς σε άλλα πακέτα.

με 28 ευρώ βρίσκεις το cosmote 210 χωρίς επιδότηση και με 26,40 το wind 200 , σε σχέση με τα 22 που στοιχίζουν τα 200 λεπτά στο F2G2 , αυτό που δεν βρίσκεις πουθενά ( εκτός από το FROG ) είναι η ελάχιστη χρέωση του 1 δευτερολέπτου στην ίδια τιμή

Edited by Vasileios

με 28 ευρώ βρίσκεις το cosmote 210 χωρίς επιδότηση και με 26,40 το wind 200 , σε σχέση με τα 22 που στοιχίζουν τα 200 λεπτά στο F2G2 , αυτό που δεν βρίσκεις πουθενά ( εκτός από το FROG ) είναι η ελάχιστη χρέωση του 1 δευτερολέπτου στην ίδια τιμή

ναι αλλά σε όλα αυτά τα πακέτα που είναι ήδη ακριβότερα δε βρίσκεις εντελώς τζαμπέ 1500 λεπτά και sms προς όλη τη παρέα μιας και πολλοί είχαμε το free2go για την μεταξύ μας επικοινωνία οπότε μιλάμε και δωρεάν με όλους τους φίλους και οι πιο σκεπτόμενοι φρόντισαν να κάνουν το βασικό τους νούμερο free2go2 όπως εγώ και παρέσυρα με πολύ κόπο όλους τους φίλους να κόψουν τα συμβόλαια και να έρθουν εκεί και με ευγνωμονούν. Επίσης πουθενά δε θα βρεις 1,5GB internet στο πακέτο ούτε καν 100mb για μια ολόκληρη χρονιά. Θα πρέπει λοιπόν να πάς όπως είπα πάνω από τα 45€ πάγιο μιας και τα ανταγωνιστικά πακέτα ειναι αυτά που προσφέρουν δωρεάν προς wind και Internet όχι τα τελείως απλά. Και φυσικά χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο πολύ σημαντικό... Άντε και του χρόνου μας εύχομαι!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova