Nrg Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Έχω κι εγω διπλασιασμό πρώτης ανανέωσης του μήνα σε f2g2. Μέχρι πριν 3-4 μέρες έστελνα Yp στο 1237 και έπαιρνα απαντητικό SMS με το υπόλοιπο μου. Χτες και σήμερα στέλνω και πάλι Yp στο 1237, μου λέει το κινητό "Sent" αλλά δεν παραδίδεται ποτέ και μου έρχεται μετά από 6 ώρες (τόσο έχω την διάρκεια ζωής μηνύματος) αναφορά "Refused". Σας το κάνει κι εσάς; Μπορώ με άλλο τρόπο να μάθω το υπόλοιπο μου από τον διπλασιασμό; Το κανει και σε μενα αλλα οχι συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 να σε ρωτησω, αυτη που σε καλεσε φαινοταν νουμερο στην αναγνωριση;;;,, γιατι εμενα τωρα μια εβδομαδα με καλουν με αποκρυψη[δεν απανταω σε τετοια] 1-2 φορες την μερα σε ασχετο χρονο... λεω μηπως ειναι ιδια περιπτωσηΝαι, ήταν 21300.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Έχω κι εγω διπλασιασμό πρώτης ανανέωσης του μήνα σε f2g2. Μέχρι πριν 3-4 μέρες έστελνα Yp στο 1237 και έπαιρνα απαντητικό SMS με το υπόλοιπο μου. Χτες και σήμερα στέλνω και πάλι Yp στο 1237, μου λέει το κινητό "Sent" αλλά δεν παραδίδεται ποτέ και μου έρχεται μετά από 6 ώρες (τόσο έχω την διάρκεια ζωής μηνύματος) αναφορά "Refused". Σας το κάνει κι εσάς; Μπορώ με άλλο τρόπο να μάθω το υπόλοιπο μου από τον διπλασιασμό; Το κανει και σε μενα αλλα οχι συνεχεια. Δεν δουλεύει καθόλου σε μένα εδώ και 3 μέρες. Πώς αλλιώς μπορώ να μάθω το υπόλοιπο μου; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Έστειλα την εντολή κρυφά ναι στο 1265 και ενεργοποίησα την υπηρεσία. Παρόλα αυτα όταν έκλεισα το κινητό και πήρα τηλέφωνο για να δοκιμάσω αν λειτουργεί η υπηρεσία διαπίστωσα ότι η κλήση τερματίζεται χωρίς να ακουστεί τίποτα και δεν έρχεται μήνυμα ειδοποίησης στο κινητό μου. Δεν εχω κάνει κάτι σωστά;πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι ακόμα; μήπως πρέπει να απενεργοποιήσω κάτι άλλο για να λειτουργήσει η υπηρεσία; κάποια βοήθεια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Αυτό που κάνω εγώ είναι ##002# και πλήκτρο κλήσης. Μετά ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 και περιμένω να έρθει απαντητικό μήνυμα. Όσες φορές το έχω κάνει δεν είχα πρόβλημα. Tip : Η ίδια εντολή ισχύει κανονικά και σε συμβόλαια Q Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Είχα λάβει απο "Wind f2g" το ακόλουθο (μετά από πολύυυ καιρό μου ήρθε προσφορά) μήνυμα: "Στείλε κενό sms στο 1244 και με κάθε ανανέωση 10€ θα έχεις εντελώς δωρεάν 90' και 90sms προς όλους + απεριόριστα προς f2g για μια εβδομάδα" Ακολουθώ λοιπόν τις οδηγίες και μου έρχεται το εξής μήνυμα από το "1244": "Τώρα το f2g σου χαρίζει δωρεάν μέρες επικοινωνίας με κάθε ανανέωση! Επικοινώνησε εντελώς δωρεάν για 1/7/14/30 μέρες με ανανέωση 5/10/15/20 € αντίστοιχα." Σήμερα έκανα την ανανέωση των 20€ και λαμβάνω το εξής μήνυμα από "wind": "Από σήμερα και για ένα ολόκληρο μήνα μιλάς και γράφεις δωρεάν προς όλους! Eως 200' & 200 sms προς όλους, 1500'&1500sms προς f2g, 200mbs" Τελικά,πόσο χρόνο,πόσα μηνύματα και για πόσο καιρό έχω...;;;; 200 & 200 για ένα μήνα;;; Και το υπόλοιπό μου πώς το μαθαίνω;;; Να φανταστώ πως αυτά ίσχυαν μόνο για αυτή την ανανέωση;;;Αν και το 2ο μήνυμα που παρέθεσα κάνει λόγο για κάθε ανανέωση... Βοήθεια κανείς;;; Ευχαριστώ! 200 θα χεις για 1μηνα..οπως τα λεει το μηνυμα!το χω κανει κι εγω αυτο εδω και 2μηνες περιπου και με καθε ανανεωση εχω και δωρεαν χρονο....δε ξερω βεβαια πως μαθαινουμε τα υπολοιπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 200 λεπτά δώρο με ανανέωση € 20 ? Δηλαδή μιλάς με € 0,10 λεπτό και σου μένουν και τα €20 στην κάρτα? Πολύ καλό θα έλεγα!! Προσωπικά δεν μου έχει κανένα μήνυμα από Wind φέτος με κάποια προσφορά :confused: Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Αν δεν έχουμε λάβει κανένα μήνυμα, παίζει να το ενεργοποιήσουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 εγω που εστειλα κενο ΣΜΣ στο 1244 μου λεει δεν δικαιολογείσαι την προσφορα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Αυτο με το ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 200 θα χεις για 1μηνα..οπως τα λεει το μηνυμα!το χω κανει κι εγω αυτο εδω και 2μηνες περιπου και με καθε ανανεωση εχω και δωρεαν χρονο....δε ξερω βεβαια πως μαθαινουμε τα υπολοιπο! εγω που εχω την προσφορα με το 1.5 gb δεν ειναι καλη ιδεα να κανω εγραφη ε? λογικα θα χασω τι παλια προσφορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) εγω που εχω την προσφορα με το 1.5 gb δεν ειναι καλη ιδεα να κανω εγραφη ε? λογικα θα χασω τι παλια προσφορα? παραμενει και η παλια προσφορα....απλα δεν ξερω αν την δικαιουνται ολοι αυτην! Δηλαδή την έχεις πάρει την προσφορά παραπάνω από μία φορά; Καλοοο! Για να δούμε... ναι...3 φορες εβαλα καρτα και τις 3 ειχα δωρεαν χρονο και μηνυματα!!!μια χαρα ειναι......! Edited October 6, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 εγω που εχω την προσφορα με το 1.5 gb δεν ειναι καλη ιδεα να κανω εγραφη ε? λογικα θα χασω τι παλια προσφορα? Δε τη χάνεις, απλά θα σου πει ότι δεν τη δικαιούσαι...:p Είχα λάβει απο "Wind f2g" το ακόλουθο (μετά από πολύυυ καιρό μου ήρθε προσφορά) μήνυμα: "Στείλε κενό sms στο 1244 και με κάθε ανανέωση 10€ θα έχεις εντελώς δωρεάν 90' και 90sms προς όλους + απεριόριστα προς f2g για μια εβδομάδα" Ακολουθώ λοιπόν τις οδηγίες και μου έρχεται το εξής μήνυμα από το "1244": "Τώρα το f2g σου χαρίζει δωρεάν μέρες επικοινωνίας με κάθε ανανέωση! Επικοινώνησε εντελώς δωρεάν για 1/7/14/30 μέρες με ανανέωση 5/10/15/20 € αντίστοιχα." Σήμερα έκανα την ανανέωση των 20€ και λαμβάνω το εξής μήνυμα από "wind": "Από σήμερα και για ένα ολόκληρο μήνα μιλάς και γράφεις δωρεάν προς όλους! Eως 200' & 200 sms προς όλους, 1500'&1500sms προς f2g, 200mbs" Τελικά,πόσο χρόνο,πόσα μηνύματα και για πόσο καιρό έχω...;;;; 200 & 200 για ένα μήνα;;; Και το υπόλοιπό μου πώς το μαθαίνω;;; Να φανταστώ πως αυτά ίσχυαν μόνο για αυτή την ανανέωση;;;Αν και το 2ο μήνυμα που παρέθεσα κάνει λόγο για κάθε ανανέωση... Βοήθεια κανείς;;; Ευχαριστώ! Ό,τι λέει το μήνυμα. 1.500' και 1.500 sms προς όλους τους F2Go, 200MB internet, 200' και 200 sms προς υπόλοιπα WIND-Q, Vodafone, Cosmote και σταθερά..... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 παιδια εχω το παλιο f2g2 αν θυμαστε με τα 0.10 λεπτα το λεπτο. Σημερα εβαλα καρτα 10 ευρω, και μου ηρθε μηνυμα απο την wind μετα απο λιγο πως να καλεσω στο 1242 και να μεταφερθω στην wind καρτοκινητη και με καθε ανανεωση θα μου διπλασιαζει την καρτα για παντα χωρις να αναφερει κατι περισσοερο. και ρωτω τωρα εγω. ενοει τον διπλασιασμο για 15 μερες που υπαρχει ιδη η ειναι αλλη προσφορα με κανονικο διπλασιασμο καρτας που τα χρηματα μπαινουν στο λογαριαμο κανονικα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εννοεί τον διπλασιασμό για 15 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 παιδια εχω το παλιο f2g2 αν θυμαστε με τα 0.10 λεπτα το λεπτο. Σημερα εβαλα καρτα 10 ευρω, και μου ηρθε μηνυμα απο την wind μετα απο λιγο πως να καλεσω στο 1242 και να μεταφερθω στην wind καρτοκινητη και με καθε ανανεωση θα μου διπλασιαζει την καρτα για παντα χωρις να αναφερει κατι περισσοερο. και ρωτω τωρα εγω. ενοει τον διπλασιασμο για 15 μερες που υπαρχει ιδη η ειναι αλλη προσφορα με κανονικο διπλασιασμο καρτας που τα χρηματα μπαινουν στο λογαριαμο κανονικα? αν μιλας ( ειτε λιγο ειτε πολυ ) και δεν εισαι sms ακιας,μεινε εκει που εισαι και μην το ψαχνεις ! ;) Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 παιδια εχω το παλιο f2g2 αν θυμαστε με τα 0.10 λεπτα το λεπτο. Σημερα εβαλα καρτα 10 ευρω, και μου ηρθε μηνυμα απο την wind μετα απο λιγο πως να καλεσω στο 1242 και να μεταφερθω στην wind καρτοκινητη και με καθε ανανεωση θα μου διπλασιαζει την καρτα για παντα χωρις να αναφερει κατι περισσοερο. και ρωτω τωρα εγω. ενοει τον διπλασιασμο για 15 μερες που υπαρχει ιδη η ειναι αλλη προσφορα με κανονικο διπλασιασμο καρτας που τα χρηματα μπαινουν στο λογαριαμο κανονικα? αν μιλας ( ειτε λιγο ειτε πολυ ) και δεν εισαι sms ακιας,μεινε εκει που εισαι και μην το ψαχνεις ! ;) Γενικότερα, μείνει εκεί που είσαι και μην ψαχουλεύεις περαιτέρω τις προσφορές που σου στέλνει η WIND...... Το πακέτο που έχεις είναι το καλύτερο που έχει λανσάρει ποτέ η WIND..... οπότε ό,τι άλλο σου πασάρει είναι απλώς ασύμοφορο...... ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Αυτο με το ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 τι ειναι? Αφορά την ειδοποίηση κλήσεων . http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/uphresies-wind/uphresia-eidopoihshs-klhsewn.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δηλαδή εάν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία αλλά να μην ξέρουν η άλλη την ύπαρξή της, πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσουμε με το ΝΑΙ στο 1265 και μετά να στείλουμε ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265? Δεν μπορούμε κατευθείαν να το κάνουμε με το ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ αυτό; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δηλαδή εάν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία αλλά να μην ξέρουν η άλλη την ύπαρξή της, πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσουμε με το ΝΑΙ στο 1265 και μετά να στείλουμε ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265? Δεν μπορούμε κατευθείαν να το κάνουμε με το ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ αυτό; κατευθείαν κρυφά ναι στέλνεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 κατευθείαν κρυφά ναι στέλνεις Αν πατήσουμε ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ απλά η υπηρεσία θα συνεχίσει να λειτουργεί απλά πλέον η ύπαρξή της θα είναι φανερή και με το ΟΧΙ απενεργοποιείται πλήρως...... Τώρα το κατάλαβα...... :O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Το bonus που δίνει με την ανανέωση χρόνου ομιλίας, ισχύει ή όχι στο εξωτερικό? Γιατί χρεώθηκα 8€ από τα 20€ του bonus και όχι από την κανονική αξία της κάρτας μου κατά την παραμονή μου στο εξωτερικό. Δεν με χάλασε προφανώς απλώς ρωτάω γιατί στο 1260 αυτό μου είχανε πει, ότι δεν ισχύει το bonus στο εξωτερικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Έχω στην κατοχή μου ένα F2G το οποίο περιέχει περίπου 50 ευρώ σε χρόνο ομιλίας. Μιας και δεν το χρησιμοποιώ μπορώ να κάνω διακοπή στο καρτοκινητό και να πάρω τα χρήματα μου πίσω εφ όσων δεν προέρχονται από προσφορά παρά μόνο από κανονικές ανανεώσεις? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Έχω στην κατοχή μου ένα F2G το οποίο περιέχει περίπου 50 ευρώ σε χρόνο ομιλίας. Μιας και δεν το χρησιμοποιώ μπορώ να κάνω διακοπή στο καρτοκινητό και να πάρω τα χρήματα μου πίσω εφ όσων δεν προέρχονται από προσφορά παρά μόνο από κανονικές ανανεώσεις? Δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Έχω στην κατοχή μου ένα F2G το οποίο περιέχει περίπου 50 ευρώ σε χρόνο ομιλίας. Μιας και δεν το χρησιμοποιώ μπορώ να κάνω διακοπή στο καρτοκινητό και να πάρω τα χρήματα μου πίσω εφ όσων δεν προέρχονται από προσφορά παρά μόνο από κανονικές ανανεώσεις? Μπορείς όμως να τα μεταφερεις σε καποιο αλλο κινητό που χρησιμοποιείται με μια μικρή προμήθια. Μπορείς ίσως να πουλισεις τις μονάδες σου σε καποιον που χρησιμοποιεί f2g (θα του δώσεις πχ 10€ για 7€).. ;) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts