Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά άσχημα νέα για τις αυξήσεις στο ιστορικό πλέον f2g2 (συν τα κατά φαινόμενα κατάργηση του sharing).. :(

Ήταν καλό για όσο κράτησε..

Τώρα,μετά το πέρας του 1,5g internet στο τέλος του χρόνου το simακι μου και σε άλλη εταιρία..

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου, πως σε F2G 2 τα SMS προς τα εθνικά δίκτυα χρεώνονται € 0,12 ...αλλά τα SMS προς τα ξένα δίκτυα εξακολουθούν να χρεώνονται μόλις € 0,04 :X

Είναι πιο οικονομικό να στέλνουμε SMS στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα :lol:

Η χρέωση στις κλήσεις φωνής, παραμένει ως έχει, ήτοι € 0,102 το λεπτό, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, από το πρώτο δευτερόλεπτο :)

Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου, πως σε F2G 2 τα SMS προς τα εθνικά δίκτυα χρεώνονται € 0,12 ...αλλά τα SMS προς τα ξένα δίκτυα εξακολουθούν να χρεώνονται μόλις € 0,04 :X

δηλαδη....στο f2g1 το sms για το εξωτερικο εχει 0,02 €;;;;....:lol::lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εγω που στέλνω τρελλά μηνύματα τι κάνω τώρα? Έχω f2g2, τι κάνωωω οεο?!?!?! Πάω wind Καρτοκινητή? Πόσο τα χρεώνει η wind Καρτοκινητή? Το μόνο καλό είναι η free ομιλία και sms πρός όλη την wind...

Άμα πάω wind Καρτοκινητή τα 1500 λεπτά και sms και νετ χάνονται??

Το whats up τις ίδιες τιμές με wind καρτοκινητή δεν έχει?

thanks Προκαταβολικά :-)

Εγω που στέλνω τρελλά μηνύματα τι κάνω τώρα? Έχω f2g2, τι κάνωωω οεο?!?!?! Πάω wind Καρτοκινητή? Πόσο τα χρεώνει η wind Καρτοκινητή? Το μόνο καλό είναι η free ομιλία και sms πρός όλη την wind...

thanks Προκαταβολικά :-)[/QUOT

E]

Αν πας wind καρτοκινητη χανεται οτι εχεις τωρα. Σου πρωτεινω σα πρωτη επιλογη να πας vodafone cu οπου με 5ευρω εχεις 130sms προς ολους και αμεση ενημερωση οταν σου τελειωσουν τα μνματα, επισης μπορεις να εχεις free ομιλια προς ολη την vod και εχεις και κλησεις προς σταθερα. Σα 2η επιλογη σου πρωτεινω το whats up οπου και εκει εχεις με 4ευρω 100sms προς ολους αλλα δυστηχως οταν τελειωσουν δε το περνεις χαμπαρι διοτι δε σε ειδοποιει το συστημα τους.

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

παίδες επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τελευταία τις χρεώσεις των καρτοκινητών, ποιά καρτοκινητή τηλεφωνία είναι η πιο συμφέρουσα σαν σύνολο κατά τη γνώμη σας; Να σημειωθεί ότι είμαι χρήστης του f2g2.

ευχαριστώ

frastgr

thanks Προκαταβολικά :-)

Αν πας wind καρτοκινητη χανεται οτι εχεις τωρα. Σου πρωτεινω σα πρωτη επιλογη να πας vodafone cu οπου με 5ευρω εχεις 130sms προς ολους και αμεση ενημερωση οταν σου τελειωσουν τα μνματα, επισης μπορεις να εχεις free ομιλια προς ολη την vod και εχεις και κλησεις προς σταθερα. Σα 2η επιλογη σου πρωτεινω το whats up οπου και εκει εχεις με 4ευρω 100sms προς ολους αλλα δυστηχως οταν τελειωσουν δε το περνεις χαμπαρι διοτι δε σε ειδοποιει το συστημα τους.

ΤΟ θέμα είναι οτι η vodafone δεν έχει σήμα σπίτι μου και δεν θα ήθελα να μπλέξω με fem2cell. Επίσης το απλό f2g απ'οτι βλέπω τα χρεώνει τα μηνύματα 10 λεπτά. όσο και οι άλλοι δηλαδή!

Πακέτα μηνυμάτων δεν έχει το απλό f2g ή δεν τα βρίσκω???

edit τα βρήκα! Από f2g2 σε απλό f2g τα 1500 λεπτά ομιλία νετ τα χάνω???

Εγω που στέλνω τρελλά μηνύματα τι κάνω τώρα? Έχω f2g2, τι κάνωωω οεο?!?!?! Πάω wind Καρτοκινητή? Πόσο τα χρεώνει η wind Καρτοκινητή?
12 λεπτά...

Νομίζω ότι μετά και από αυτή την εξέλιξη δεν θα αργήσει να έρθει και η σειρά των χρεώσεων ομιλίας του f2g2... Ήδη διαψεύδονται όσοι επικαλούμενοι πηγές μέσα από την εταιρεία έγραφαν ότι δεν θα πειραχτούν οι χρεώσεις του συγκεκριμένου πακέτου, παρόλο που η ανακοίνωση της εταιρείας ήταν σαφής (ως προς τα μηνύματα) και αφορούσε όλα τα μη διαθέσιμα εμπορικά πακέτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΟ θέμα είναι οτι η vodafone δεν έχει σήμα σπίτι μου και δεν θα ήθελα να μπλέξω με fem2cell. Επίσης το απλό f2g απ'οτι βλέπω τα χρεώνει τα μηνύματα 10 λεπτά. όσο και οι άλλοι δηλαδή!

Πακέτα μηνυμάτων δεν έχει το απλό f2g ή δεν τα βρίσκω???

Υπάρχουν πακέτα μηνυμάτων, αλλά δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ό,τι οικονομικό πακέτο κι να έχεις. :p

Υπάρχουν πακέτα μηνυμάτων, αλλά δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ό,τι οικονομικό πακέτο κι να έχεις. :p

http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/mini-paketa.aspx

Αυτό δηλαδή δεν ισχυει???

Έχω δοκιμάσει και από το κινητό μου (έχω F2G4) και από το κινητό του αδερφού μου (έχει Wind Καρτοκινητή) και έρχεται το εξή μήνυμα: ''ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΙΝΙ SMS ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ''. Δοκίμασε πάντως.

Πριν λίγους μήνες έγραφε ''Σύντομα κοντά σας...'' στην ηλεκτρονική ανανέωση και τώρα εξαφανίστηκε εντελώς η υπηρεσία...

H υπηρεσία Wind sharing δεν λειτουργεί ''προσωρινά'', αλλά σύμφωνα με το site είναι σαν να λειτουργεί κανονικά.

Συνεπώς, μην δίνεις πάντα και πολύ βάση σε αυτά που γράφει το site. :p

Edited by pluss

Έχω δοκιμάσει και από το κινητό μου (έχω F2G4) και από το κινητό του αδερφού μου (έχει Wind Καρτοκινητή) και έρχεται το εξή μήνυμα: ''ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΙΝΙ SMS ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ''. Δοκίμασε πάντως.

Πριν λίγους μήνες έγραφε ''Σύντομα κοντά σας...'' στην ηλεκτρονική ανανέωση και τώρα εξαφανίστηκε εντελώς.

H υπηρεσία Wind sharing δεν λειτουργεί ''προσωρινά'', αλλά σύμφωνα με το site είναι σαν να λειτουργεί κανονικά.

Συνεπώς, μην δίνεις και πολύ βάση σε αυτά που γράφει το site. :p

Ναι μήπως είναι αποκλειστικά για f2g απλό??? Επίσης από f2g2 στο απλό τα 1500 χάνονται?

Τώρα πια το απλό F2G είναι το F2G4.

Όχι, δεν χάνονται.

Ναι αλλά όταν παίρνεις το 1260 στο τέλος τι σου λέει? ότι έχεις f2g ή ότι έχεις f2g4?

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=WHATSUP&catID=0b0f42bb802647c3&rootid=0b0f42bb802647c0&pageLabel=pricelist&catName=%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

Στο what's up έχει 7 λεπτά το μήνυμα????

Edited by bezoss

Ναι αλλά όταν παίρνεις το 1260 στο τέλος τι σου λέει? ότι έχεις f2g ή ότι έχεις f2g4?

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=WHATSUP&catID=0b0f42bb802647c3&rootid=0b0f42bb802647c0&pageLabel=pricelist&catName=%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

Στο what's up έχει 7 λεπτά το μήνυμα????

F2G4 λέει, αλλά δεν έχει καμία σημασία. F2G4=F2G πλέον.

Ναι.

F2G4 λέει, αλλά δεν έχει καμία σημασία. F2G4=F2G πλέον.

Ναι.

Σημασία δεν έχει μωρέ...αλλά ίσως το σύστημα το αναγνωρίζει ως διαφορετικό πακέτο!

Έκανες πάνω από 6 μήνες να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και έτσι σε διέγραψαν.

Δες εδώ http://www.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm

Απευθύνετε σε όλους τους συνδρομητές cosmote(καρτοκινητα και συμβόλαια).

Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα ένα account στο mycosmos από μια Cosmoκάρτα που είχα πριν από ~10 χρόνια και έχει λήξει προ αμνημονεύτων ετών...:) Το χρησιμοποιώ αρκετά τακτικά όμως.

ΤΟ θέμα είναι οτι η vodafone δεν έχει σήμα σπίτι μου και δεν θα ήθελα να μπλέξω με fem2cell.

:wacko:

Femtocell λέγεται, από το πρόθεμα των μετρικών μονάδων μέτρησης femto

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Ότι να ναι στην WIND.Από την πιο οικονομική καρτοκινητή πλέον η ακριβότερη και με διαφορά.Ευτυχώς δεν πείραξε αρκετά το πακέτο της Qcard και είναι μονόδρομος πλέον να την κάνουμε για εκεί.Είμαι κάτοχος f2g2 και αν αλλάξει η χρέωση και στην ομιλία την έκανα με ελαφρά...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MARKETING ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.Αρκετός κόσμος θα κάνει φορητότητα σε άλλη εταιρία.

TCL 40 NXTPAPER

Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα ένα account στο mycosmos από μια Cosmoκάρτα που είχα πριν από ~10 χρόνια και έχει λήξει προ αμνημονεύτων ετών...:) Το χρησιμοποιώ αρκετά τακτικά όμως.

:wacko:

Femtocell λέγεται, από το πρόθεμα των μετρικών μονάδων μέτρησης femto

Ναι ξέρω πως λέγεται ευχαριστώ. το 2 στα αγγλικά είναι two και το έγραψα για συντομογραφία. Ο νοών νοείτο και όποιος ξέρει καταλαβαίνει! Όπως εσύ! Άνα γειά σου!

Στο θέμα μας....άλλαξα σε απλό f2g και μου λέει ότι εχω f2g4....ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ η wind!

Το whats up άραγε χρεώνει το μήνυμα 7 λεπτά?

200% αυξηση της τιμης του μηνυματος; ειναι νομιμες τετοιες αυξησεις;

Νόμιμες ξενόμιμες είναι καραγκιόζηδες! Το γύρισα στο απλό f2g να γλιτώσω τα 2 λεπτά στο μήνυμα....άντε να δούμε γιατί το ψήνω για φορητότητα whats up αλλά είναι για τα μπάζα το δίκτυο της cosmote.

αλλά τα SMS προς τα ξένα δίκτυα εξακολουθούν να χρεώνονται μόλις € 0,04 :X

Απλά τραγικό! :knife:

Το μη χείρον βέλτιστον, δηλαδή, για το φ2γ2!

Δεν χάσαμε το 0,102 αλλά χάσαμε το 0,04.

Εντάξει, θα περιορίσω τα -έτσι κι αλλιώς σχετικά λίγα- sms που έστελνα και θα παίρνω τηλέφωνο. Έτσι κι αλλιώς τα sms τα συνήθισα με το που βρέθηκα με πακέτο με φτηνό μήνυμα, πριν που είχα συμβόλαιο έστελνα ελαχιστότατα.

Τώρα, που 1 sms αντιστοιχεί σε 1'10" χρόνο κλήσης, νομίζω ότι είναι αρκετός χρόνος για να πεις ότι θα έλεγες σε τουλάχιστον 1-2 sms, και θα πάρεις και απάντηση από το συνομιλητή σου -κι έτσι του κάνεις κι εκείνου οικονομία! :p

Οπότε για τις περιπτώσεις που οι περιστάσεις σου επιτρέπουν να μιλήσεις, κλήση!

Μόνο με τους φλύαρους συμφέρει το sms! :lol:

Ας επαναφέρουν και το sharing, παρακαλώ...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova