lordimpaler Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Πραγματικά άσχημα νέα για τις αυξήσεις στο ιστορικό πλέον f2g2 (συν τα κατά φαινόμενα κατάργηση του sharing).. :( Ήταν καλό για όσο κράτησε.. Τώρα,μετά το πέρας του 1,5g internet στο τέλος του χρόνου το simακι μου και σε άλλη εταιρία.. Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου, πως σε F2G 2 τα SMS προς τα εθνικά δίκτυα χρεώνονται € 0,12 ...αλλά τα SMS προς τα ξένα δίκτυα εξακολουθούν να χρεώνονται μόλις € 0,04 :X Είναι πιο οικονομικό να στέλνουμε SMS στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα :lol: Η χρέωση στις κλήσεις φωνής, παραμένει ως έχει, ήτοι € 0,102 το λεπτό, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, από το πρώτο δευτερόλεπτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου, πως σε F2G 2 τα SMS προς τα εθνικά δίκτυα χρεώνονται € 0,12 ...αλλά τα SMS προς τα ξένα δίκτυα εξακολουθούν να χρεώνονται μόλις € 0,04 :X Είναι πιο οικονομικό να στέλνουμε SMS στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα :lol: δηλαδη....στο f2g1 το sms για το εξωτερικο εχει 0,02 €;;;;....:lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγω που στέλνω τρελλά μηνύματα τι κάνω τώρα? Έχω f2g2, τι κάνωωω οεο?!?!?! Πάω wind Καρτοκινητή? Πόσο τα χρεώνει η wind Καρτοκινητή? Το μόνο καλό είναι η free ομιλία και sms πρός όλη την wind... Άμα πάω wind Καρτοκινητή τα 1500 λεπτά και sms και νετ χάνονται?? Το whats up τις ίδιες τιμές με wind καρτοκινητή δεν έχει? thanks Προκαταβολικά :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Εγω που στέλνω τρελλά μηνύματα τι κάνω τώρα? Έχω f2g2, τι κάνωωω οεο?!?!?! Πάω wind Καρτοκινητή? Πόσο τα χρεώνει η wind Καρτοκινητή? Το μόνο καλό είναι η free ομιλία και sms πρός όλη την wind... Άμα πάω wind Καρτοκινητή τα 1500 λεπτά και sms και νετ χάνονται?? Το whats up τις ίδιες τιμές με wind καρτοκινητή δεν έχει? thanks Προκαταβολικά :-)[/QUOT E] Αν πας wind καρτοκινητη χανεται οτι εχεις τωρα. Σου πρωτεινω σα πρωτη επιλογη να πας vodafone cu οπου με 5ευρω εχεις 130sms προς ολους και αμεση ενημερωση οταν σου τελειωσουν τα μνματα, επισης μπορεις να εχεις free ομιλια προς ολη την vod και εχεις και κλησεις προς σταθερα. Σα 2η επιλογη σου πρωτεινω το whats up οπου και εκει εχεις με 4ευρω 100sms προς ολους αλλα δυστηχως οταν τελειωσουν δε το περνεις χαμπαρι διοτι δε σε ειδοποιει το συστημα τους. Edited August 5, 2010 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 παίδες επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τελευταία τις χρεώσεις των καρτοκινητών, ποιά καρτοκινητή τηλεφωνία είναι η πιο συμφέρουσα σαν σύνολο κατά τη γνώμη σας; Να σημειωθεί ότι είμαι χρήστης του f2g2. ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγω που στέλνω τρελλά μηνύματα τι κάνω τώρα? Έχω f2g2, τι κάνωωω οεο?!?!?! Πάω wind Καρτοκινητή? Πόσο τα χρεώνει η wind Καρτοκινητή? Το μόνο καλό είναι η free ομιλία και sms πρός όλη την wind... Άμα πάω wind Καρτοκινητή τα 1500 λεπτά και sms και νετ χάνονται?? Το whats up τις ίδιες τιμές με wind καρτοκινητή δεν έχει? thanks Προκαταβολικά :-) Αν πας wind καρτοκινητη χανεται οτι εχεις τωρα. Σου πρωτεινω σα πρωτη επιλογη να πας vodafone cu οπου με 5ευρω εχεις 130sms προς ολους και αμεση ενημερωση οταν σου τελειωσουν τα μνματα, επισης μπορεις να εχεις free ομιλια προς ολη την vod και εχεις και κλησεις προς σταθερα. Σα 2η επιλογη σου πρωτεινω το whats up οπου και εκει εχεις με 4ευρω 100sms προς ολους αλλα δυστηχως οταν τελειωσουν δε το περνεις χαμπαρι διοτι δε σε ειδοποιει το συστημα τους. ΤΟ θέμα είναι οτι η vodafone δεν έχει σήμα σπίτι μου και δεν θα ήθελα να μπλέξω με fem2cell. Επίσης το απλό f2g απ'οτι βλέπω τα χρεώνει τα μηνύματα 10 λεπτά. όσο και οι άλλοι δηλαδή! Πακέτα μηνυμάτων δεν έχει το απλό f2g ή δεν τα βρίσκω??? edit τα βρήκα! Από f2g2 σε απλό f2g τα 1500 λεπτά ομιλία νετ τα χάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγω που στέλνω τρελλά μηνύματα τι κάνω τώρα? Έχω f2g2, τι κάνωωω οεο?!?!?! Πάω wind Καρτοκινητή? Πόσο τα χρεώνει η wind Καρτοκινητή? 12 λεπτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Νομίζω ότι μετά και από αυτή την εξέλιξη δεν θα αργήσει να έρθει και η σειρά των χρεώσεων ομιλίας του f2g2... Ήδη διαψεύδονται όσοι επικαλούμενοι πηγές μέσα από την εταιρεία έγραφαν ότι δεν θα πειραχτούν οι χρεώσεις του συγκεκριμένου πακέτου, παρόλο που η ανακοίνωση της εταιρείας ήταν σαφής (ως προς τα μηνύματα) και αφορούσε όλα τα μη διαθέσιμα εμπορικά πακέτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ΤΟ θέμα είναι οτι η vodafone δεν έχει σήμα σπίτι μου και δεν θα ήθελα να μπλέξω με fem2cell. Επίσης το απλό f2g απ'οτι βλέπω τα χρεώνει τα μηνύματα 10 λεπτά. όσο και οι άλλοι δηλαδή! Πακέτα μηνυμάτων δεν έχει το απλό f2g ή δεν τα βρίσκω???Υπάρχουν πακέτα μηνυμάτων, αλλά δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ό,τι οικονομικό πακέτο κι να έχεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Υπάρχουν πακέτα μηνυμάτων, αλλά δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ό,τι οικονομικό πακέτο κι να έχεις. :p http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/mini-paketa.aspx Αυτό δηλαδή δεν ισχυει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/mini-paketa.aspx Αυτό δηλαδή δεν ισχυει??? Έχω δοκιμάσει και από το κινητό μου (έχω F2G4) και από το κινητό του αδερφού μου (έχει Wind Καρτοκινητή) και έρχεται το εξή μήνυμα: ''ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΙΝΙ SMS ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ''. Δοκίμασε πάντως. Πριν λίγους μήνες έγραφε ''Σύντομα κοντά σας...'' στην ηλεκτρονική ανανέωση και τώρα εξαφανίστηκε εντελώς η υπηρεσία... H υπηρεσία Wind sharing δεν λειτουργεί ''προσωρινά'', αλλά σύμφωνα με το site είναι σαν να λειτουργεί κανονικά. Συνεπώς, μην δίνεις πάντα και πολύ βάση σε αυτά που γράφει το site. :p Edited August 5, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Έχω δοκιμάσει και από το κινητό μου (έχω F2G4) και από το κινητό του αδερφού μου (έχει Wind Καρτοκινητή) και έρχεται το εξή μήνυμα: ''ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΙΝΙ SMS ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ''. Δοκίμασε πάντως. Πριν λίγους μήνες έγραφε ''Σύντομα κοντά σας...'' στην ηλεκτρονική ανανέωση και τώρα εξαφανίστηκε εντελώς. H υπηρεσία Wind sharing δεν λειτουργεί ''προσωρινά'', αλλά σύμφωνα με το site είναι σαν να λειτουργεί κανονικά. Συνεπώς, μην δίνεις και πολύ βάση σε αυτά που γράφει το site. :p Ναι μήπως είναι αποκλειστικά για f2g απλό??? Επίσης από f2g2 στο απλό τα 1500 χάνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Τώρα πια το απλό F2G είναι το F2G4. Όχι, δεν χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Τώρα πια το απλό F2G είναι το F2G4. Όχι, δεν χάνονται. Ναι αλλά όταν παίρνεις το 1260 στο τέλος τι σου λέει? ότι έχεις f2g ή ότι έχεις f2g4? http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=WHATSUP&catID=0b0f42bb802647c3&rootid=0b0f42bb802647c0&pageLabel=pricelist&catName=%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 Στο what's up έχει 7 λεπτά το μήνυμα???? Edited August 5, 2010 by bezoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ναι αλλά όταν παίρνεις το 1260 στο τέλος τι σου λέει? ότι έχεις f2g ή ότι έχεις f2g4? http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=WHATSUP&catID=0b0f42bb802647c3&rootid=0b0f42bb802647c0&pageLabel=pricelist&catName=%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 Στο what's up έχει 7 λεπτά το μήνυμα???? F2G4 λέει, αλλά δεν έχει καμία σημασία. F2G4=F2G πλέον. Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 F2G4 λέει, αλλά δεν έχει καμία σημασία. F2G4=F2G πλέον. Ναι. Σημασία δεν έχει μωρέ...αλλά ίσως το σύστημα το αναγνωρίζει ως διαφορετικό πακέτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Έκανες πάνω από 6 μήνες να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και έτσι σε διέγραψαν. Δες εδώ http://www.mycosmos.gr/mycosmos/Terms%20and%20Conditions.htm Απευθύνετε σε όλους τους συνδρομητές cosmote(καρτοκινητα και συμβόλαια). Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα ένα account στο mycosmos από μια Cosmoκάρτα που είχα πριν από ~10 χρόνια και έχει λήξει προ αμνημονεύτων ετών...:) Το χρησιμοποιώ αρκετά τακτικά όμως. ΤΟ θέμα είναι οτι η vodafone δεν έχει σήμα σπίτι μου και δεν θα ήθελα να μπλέξω με fem2cell. :wacko: Femtocell λέγεται, από το πρόθεμα των μετρικών μονάδων μέτρησης femto Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ότι να ναι στην WIND.Από την πιο οικονομική καρτοκινητή πλέον η ακριβότερη και με διαφορά.Ευτυχώς δεν πείραξε αρκετά το πακέτο της Qcard και είναι μονόδρομος πλέον να την κάνουμε για εκεί.Είμαι κάτοχος f2g2 και αν αλλάξει η χρέωση και στην ομιλία την έκανα με ελαφρά...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MARKETING ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.Αρκετός κόσμος θα κάνει φορητότητα σε άλλη εταιρία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα ένα account στο mycosmos από μια Cosmoκάρτα που είχα πριν από ~10 χρόνια και έχει λήξει προ αμνημονεύτων ετών...:) Το χρησιμοποιώ αρκετά τακτικά όμως. :wacko: Femtocell λέγεται, από το πρόθεμα των μετρικών μονάδων μέτρησης femto Ναι ξέρω πως λέγεται ευχαριστώ. το 2 στα αγγλικά είναι two και το έγραψα για συντομογραφία. Ο νοών νοείτο και όποιος ξέρει καταλαβαίνει! Όπως εσύ! Άνα γειά σου! Στο θέμα μας....άλλαξα σε απλό f2g και μου λέει ότι εχω f2g4....ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ η wind! Το whats up άραγε χρεώνει το μήνυμα 7 λεπτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Μα πόσες φορές θα το πούμε; F2G απλό = F2G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 200% αυξηση της τιμης του μηνυματος; ειναι νομιμες τετοιες αυξησεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 200% αυξηση της τιμης του μηνυματος; ειναι νομιμες τετοιες αυξησεις; Νόμιμες ξενόμιμες είναι καραγκιόζηδες! Το γύρισα στο απλό f2g να γλιτώσω τα 2 λεπτά στο μήνυμα....άντε να δούμε γιατί το ψήνω για φορητότητα whats up αλλά είναι για τα μπάζα το δίκτυο της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 αλλά τα SMS προς τα ξένα δίκτυα εξακολουθούν να χρεώνονται μόλις € 0,04 :X Είναι πιο οικονομικό να στέλνουμε SMS στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα :lol: Απλά τραγικό! :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το μη χείρον βέλτιστον, δηλαδή, για το φ2γ2! Δεν χάσαμε το 0,102 αλλά χάσαμε το 0,04. Εντάξει, θα περιορίσω τα -έτσι κι αλλιώς σχετικά λίγα- sms που έστελνα και θα παίρνω τηλέφωνο. Έτσι κι αλλιώς τα sms τα συνήθισα με το που βρέθηκα με πακέτο με φτηνό μήνυμα, πριν που είχα συμβόλαιο έστελνα ελαχιστότατα. Τώρα, που 1 sms αντιστοιχεί σε 1'10" χρόνο κλήσης, νομίζω ότι είναι αρκετός χρόνος για να πεις ότι θα έλεγες σε τουλάχιστον 1-2 sms, και θα πάρεις και απάντηση από το συνομιλητή σου -κι έτσι του κάνεις κι εκείνου οικονομία! :p Οπότε για τις περιπτώσεις που οι περιστάσεις σου επιτρέπουν να μιλήσεις, κλήση! Μόνο με τους φλύαρους συμφέρει το sms! :lol: Ας επαναφέρουν και το sharing, παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts