Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ιδιο ακριβως ηρθε και σε μενα ,μονο που εχω 100μβ ιντερνετ

(παντως το ειχα ενεργοποιησει τις πρωτες μερες που ειχε κυκλοφορησει και ουδεποτε το χρησιμοποιησα..ουτε το ιντερνετ ,ουτε τα σμς,ουτε τις κλησεις!)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

συμπεραίνουμε ότι έχεις δωρεάν είσοδο στο wind PLUS και 1.5GB internet άρα μην φοβάσαι να μπεις , δεν πρόκειται να χρεωθείς

Βασίλειε γιατί μου έγραψες την διεύθυνση με 1 μηδενικό; Έτσι; 0.facebook.com

Αυτό θα πληκτρολογήσω;

________ :) ________

Αυτό θα πληκτρολογήσω;

Όπως και να το γράψεις, στην ίδια σελίδα θα σε στείλουν και τα δύο.. ;)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Τελικα απο οτι φαινεται η Δεσμευση Τιμης δεν θα πειραχθει!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αυτό θα πληκτρολογήσω;

To 0 είναι για να πληρώσεις 0

Αν δεν το βάλεις θα χρεωθείς .

http://www.facebook.com/mobile/?ref=pf

για οσους προλαβαν και το ενεργοποιησαν,μεχρι ποτε ισχυει το 1.5 γιγα?

μέχρι 31/12/2010 1.5 κάθε μήνα

vasili πλεον δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά με 1.5 γιγα ...ήταν η είναι μόνο με 100 γιγα

φιλικά

6 ώρες έμειναν για να δούμε αν οι αυξήσεις στην καρτοκινητή τηλεφωνία της WIND αφορούν και το F2G2!
[sIGPIC][/sIGPIC]

vasili πλεον δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά με 1.5 γιγα ...ήταν η είναι μόνο με 100 γιγα

φιλικά

Ναι πράγματι , ισχύει μόνο για όσους το ενεργοποίησαν μέχρι 23 Μαρτίου, βέβεα δεξιά- αριστερά βρίσκεις να πουλάνε τέτιες κάρτες

Βεβαίως γίνεται .

Αρκεί να συνδέσεις το Laptop με το κινητό με καλώδιο ή με Bluetooth.

Χρειάζεσαι και ένα πρόγραμμα (π.χ NOKIA PC suite)

Δηλαδή χρησιμοποιείς το κινητό σαν μόντεμ; Και από ταχύτητα τι γίνεται; Μειώνεται ή παραμένει ίδια;

Δηλαδή χρησιμοποιείς το κινητό σαν μόντεμ; Και από ταχύτητα τι γίνεται; Μειώνεται ή παραμένει ίδια;

Η ταχύτητα εξαρτάται από το κινητό

Αν είναι 3G το κινητό και καλύπτεται και η περιοχή σου με 3G θα έχεις καλή ταχύτητα. π.χ εγώ με το Sony-ericcson 630 Κατέβαζα μέχρι 1.8 MBps

6 ώρες έμειναν για να δούμε αν οι αυξήσεις στην καρτοκινητή τηλεφωνία της WIND αφορούν και το F2G2!

Καλά μη περιμένεις τη wind 00.01 να έχει αλλάξει το σύστημα χρεώσεων οπότε μη βιαστούμε να πανηγυρίσουμε ας περιμένουμε να ξημερώσει πρώτα ο θεός τη μέρα. Σήμερα μου ήρθε στο free2go2 το εξής μήνυμα: "Διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση! Δεν είναι πλάκα! Ανανέωσε το χρόνο σου με 5€ και πάνω και κέρδισε! Ισχύς 5€: 1 μέρα. 10€: 7 μέρες 15€+:30 μέρες."

Έχει έρθει σε κανέναν άλλο;; με προετοίμαζουν για κάτι από αύριο λέτε;; Αλλιώς α βάλω ενα 20άρι δε πάρει και το φόρο και μου δώσει και 20€ για ένα μήνα (δηλ 200 λεπτά προς όλους τι άλλο θα θέλω πια)

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σήμερα μου ήρθε στο free2go2 το εξής μήνυμα: "Διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση! Δεν είναι πλάκα! Ανανέωσε το χρόνο σου με 5€ και πάνω και κέρδισε! Ισχύς 5€: 1 μέρα. 10€: 7 μέρες 15€+:30 μέρες."

Έχει έρθει σε κανέναν άλλο;; με προετοίμαζουν για κάτι από αύριο λέτε;; Αλλιώς α βάλω ενα 20άρι δε πάρει και το φόρο και μου δώσει και 20€ για ένα μήνα (δηλ 200 λεπτά προς όλους τι άλλο θα θέλω πια)

Εμένα μου ήρθε προχθές το συγκεκριμένο μήνυμα μόνο που ήταν διαφορετικό:

Διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση! Δεν είναι πλάκα! Κάλεσε στο 1342, έλα στη Wind Καρτοκινητή για διπλάσιο χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση 10ε+

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

ναι και έτσι την πατάς και άμα εχης F2G2 και καλεσης 1342 σου λέει να αλλάξεις πακέτο ..και έτσι χάνεις της προνομιακή χρέωση και ότι άλω είχες ..

To 0 είναι για να πληρώσεις 0

Αν δεν το βάλεις θα χρεωθείς .

http://www.facebook.com/mobile/?ref=pf

Κάτι ακόμα. Που στέλνουμε για να ενεργοποιηθούν τα mms + internet στην νέα μου συσκευή;

(LG GD880 Mini)

Ευχαριστώ.

________ :) ________

Καλά μη περιμένεις τη wind 00.01 να έχει αλλάξει το σύστημα χρεώσεων οπότε μη βιαστούμε να πανηγυρίσουμε ας περιμένουμε να ξημερώσει πρώτα ο θεός τη μέρα. Σήμερα μου ήρθε στο free2go2 το εξής μήνυμα: "Διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση! Δεν είναι πλάκα! Ανανέωσε το χρόνο σου με 5€ και πάνω και κέρδισε! Ισχύς 5€: 1 μέρα. 10€: 7 μέρες 15€+:30 μέρες."

Μου εχει ερθει και εμενα αλλα χωρις τις λεπτομερειες για τη διαρκεια. Βλεπω και εγω να βαζω ενα 20αρικο αν παραμεινουν οι χρεωσεις του f2g2!

Στην ανανέωση από κατάστημα Γουίντ, σου δίνουν κωδικό ανανέωσης ή απλά δίνεις τον αριθμό σου και μπαίνουν αυτόματα;

Μου εχει ερθει και εμενα αλλα χωρις τις λεπτομερειες για τη διαρκεια. Βλεπω και εγω να βαζω ενα 20αρικο αν παραμεινουν οι χρεωσεις του f2g2!

μου χε έρθει πριν κανά δίμηνο ανανέωσε με 5€ και κέρδισε άλλα 5€ για ένα 24ωρο, ενώ στο κινητό της μαμάς ήρθε ένα μήνυμα πριν κανά μηνα που λέει ανανεώστε κάθε μήνα για όλο το 2010 και η πρώτη κάρτα κάθε μήνα θα διπλασιάζετε αλλά ναι με αναλυτική διάρκεια πρώτη φορά. Άψογα αν μείνουν οι υπάρχουσες χρεώσεις, έχω να βάλω κάρτα από το Νοέμβρη μιας κι είχα καμιά 100+€ από δώρα και διπλασιασμούς και πλέον θα έβαζα αναγκαστικά κάρτα, καλά έκανα και περίμενα τόσο καιρό σκέφτηκα ότι όσο πλησιάζει να κλείσω χρόνο θα στέλνουν καλύτερα δωρα

Στην ανανέωση από κατάστημα Γουίντ, σου δίνουν κωδικό ανανέωσης ή απλά δίνεις τον αριθμό σου και μπαίνουν αυτόματα;

Δίνεις το νούμερο και μπαίνουν αυτόματα, αλήθεια έχει ζητήσει κανένας απόδειξη;; γιατι εμένα ποτέ δε μου έχουν δώσει μου λένε απλά οκ μπήκε η κάρτα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Βεβαίως γίνεται .

Αρκεί να συνδέσεις το Laptop με το κινητό με καλώδιο ή με Bluetooth.

Χρειάζεσαι και ένα πρόγραμμα (π.χ NOKIA PC suite)

μπορει να με βοηθησει καποιος? με w705 πψς το κανω? συνδεω το κινητο στο λαπτοπ και ανοιγω το ericcson pc suite,μετα?τι κανω ακριβωσ?ευχαριστω

Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova