FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 το ιδιο ακριβως ηρθε και σε μενα ,μονο που εχω 100μβ ιντερνετ (παντως το ειχα ενεργοποιησει τις πρωτες μερες που ειχε κυκλοφορησει και ουδεποτε το χρησιμοποιησα..ουτε το ιντερνετ ,ουτε τα σμς,ουτε τις κλησεις!) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 συμπεραίνουμε ότι έχεις δωρεάν είσοδο στο wind PLUS και 1.5GB internet άρα μην φοβάσαι να μπεις , δεν πρόκειται να χρεωθείς Βασίλειε γιατί μου έγραψες την διεύθυνση με 1 μηδενικό; Έτσι; 0.facebook.com Αυτό θα πληκτρολογήσω; Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ναι αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Βασίλειε γιατί μου έγραψες την διεύθυνση με 1 μηδενικό; Έτσι; 0.facebook.com Αυτό θα πληκτρολογήσω; Όπως και να το γράψεις, στην ίδια σελίδα θα σε στείλουν και τα δύο.. ;) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Τελικα απο οτι φαινεται η Δεσμευση Τιμης δεν θα πειραχθει! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Προσωπική εκτίμηση η ξέρεις κάτι άλλο...; :X Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Βασίλειε γιατί μου έγραψες την διεύθυνση με 1 μηδενικό; Έτσι; 0.facebook.com Αυτό θα πληκτρολογήσω; To 0 είναι για να πληρώσεις 0 Αν δεν το βάλεις θα χρεωθείς . http://www.facebook.com/mobile/?ref=pf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 για οσους προλαβαν και το ενεργοποιησαν,μεχρι ποτε ισχυει το 1.5 γιγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 για οσους προλαβαν και το ενεργοποιησαν,μεχρι ποτε ισχυει το 1.5 γιγα? μέχρι 31/12/2010 1.5 κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 vasili πλεον δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά με 1.5 γιγα ...ήταν η είναι μόνο με 100 γιγα φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 6 ώρες έμειναν για να δούμε αν οι αυξήσεις στην καρτοκινητή τηλεφωνία της WIND αφορούν και το F2G2! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 vasili πλεον δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά με 1.5 γιγα ...ήταν η είναι μόνο με 100 γιγα φιλικά Ναι πράγματι , ισχύει μόνο για όσους το ενεργοποίησαν μέχρι 23 Μαρτίου, βέβεα δεξιά- αριστερά βρίσκεις να πουλάνε τέτιες κάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastamis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Παιδια γίνεται να έχεις στο κινητό ιντερνετ και να το συνδέεις στο λαπτοπ και να δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Βεβαίως γίνεται . Αρκεί να συνδέσεις το Laptop με το κινητό με καλώδιο ή με Bluetooth. Χρειάζεσαι και ένα πρόγραμμα (π.χ NOKIA PC suite) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastamis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Δηλαδή χρησιμοποιείς το κινητό σαν μόντεμ; Και από ταχύτητα τι γίνεται; Μειώνεται ή παραμένει ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Δηλαδή χρησιμοποιείς το κινητό σαν μόντεμ; Και από ταχύτητα τι γίνεται; Μειώνεται ή παραμένει ίδια; Η ταχύτητα εξαρτάται από το κινητό Αν είναι 3G το κινητό και καλύπτεται και η περιοχή σου με 3G θα έχεις καλή ταχύτητα. π.χ εγώ με το Sony-ericcson 630 Κατέβαζα μέχρι 1.8 MBps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 6 ώρες έμειναν για να δούμε αν οι αυξήσεις στην καρτοκινητή τηλεφωνία της WIND αφορούν και το F2G2! Καλά μη περιμένεις τη wind 00.01 να έχει αλλάξει το σύστημα χρεώσεων οπότε μη βιαστούμε να πανηγυρίσουμε ας περιμένουμε να ξημερώσει πρώτα ο θεός τη μέρα. Σήμερα μου ήρθε στο free2go2 το εξής μήνυμα: "Διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση! Δεν είναι πλάκα! Ανανέωσε το χρόνο σου με 5€ και πάνω και κέρδισε! Ισχύς 5€: 1 μέρα. 10€: 7 μέρες 15€+:30 μέρες." Έχει έρθει σε κανέναν άλλο;; με προετοίμαζουν για κάτι από αύριο λέτε;; Αλλιώς α βάλω ενα 20άρι δε πάρει και το φόρο και μου δώσει και 20€ για ένα μήνα (δηλ 200 λεπτά προς όλους τι άλλο θα θέλω πια) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Σήμερα μου ήρθε στο free2go2 το εξής μήνυμα: "Διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση! Δεν είναι πλάκα! Ανανέωσε το χρόνο σου με 5€ και πάνω και κέρδισε! Ισχύς 5€: 1 μέρα. 10€: 7 μέρες 15€+:30 μέρες." Έχει έρθει σε κανέναν άλλο;; με προετοίμαζουν για κάτι από αύριο λέτε;; Αλλιώς α βάλω ενα 20άρι δε πάρει και το φόρο και μου δώσει και 20€ για ένα μήνα (δηλ 200 λεπτά προς όλους τι άλλο θα θέλω πια) Εμένα μου ήρθε προχθές το συγκεκριμένο μήνυμα μόνο που ήταν διαφορετικό: Διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση! Δεν είναι πλάκα! Κάλεσε στο 1342, έλα στη Wind Καρτοκινητή για διπλάσιο χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση 10ε+ Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Αυτό ισχύει ούτως ή άλλως στην Wind καρτοκινητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 ναι και έτσι την πατάς και άμα εχης F2G2 και καλεσης 1342 σου λέει να αλλάξεις πακέτο ..και έτσι χάνεις της προνομιακή χρέωση και ότι άλω είχες .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 To 0 είναι για να πληρώσεις 0 Αν δεν το βάλεις θα χρεωθείς . http://www.facebook.com/mobile/?ref=pf Κάτι ακόμα. Που στέλνουμε για να ενεργοποιηθούν τα mms + internet στην νέα μου συσκευή; (LG GD880 Mini) Ευχαριστώ. Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλά μη περιμένεις τη wind 00.01 να έχει αλλάξει το σύστημα χρεώσεων οπότε μη βιαστούμε να πανηγυρίσουμε ας περιμένουμε να ξημερώσει πρώτα ο θεός τη μέρα. Σήμερα μου ήρθε στο free2go2 το εξής μήνυμα: "Διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση! Δεν είναι πλάκα! Ανανέωσε το χρόνο σου με 5€ και πάνω και κέρδισε! Ισχύς 5€: 1 μέρα. 10€: 7 μέρες 15€+:30 μέρες." Έχει έρθει σε κανέναν άλλο;; με προετοίμαζουν για κάτι από αύριο λέτε;; Αλλιώς α βάλω ενα 20άρι δε πάρει και το φόρο και μου δώσει και 20€ για ένα μήνα (δηλ 200 λεπτά προς όλους τι άλλο θα θέλω πια) Μου εχει ερθει και εμενα αλλα χωρις τις λεπτομερειες για τη διαρκεια. Βλεπω και εγω να βαζω ενα 20αρικο αν παραμεινουν οι χρεωσεις του f2g2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Στην ανανέωση από κατάστημα Γουίντ, σου δίνουν κωδικό ανανέωσης ή απλά δίνεις τον αριθμό σου και μπαίνουν αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Μου εχει ερθει και εμενα αλλα χωρις τις λεπτομερειες για τη διαρκεια. Βλεπω και εγω να βαζω ενα 20αρικο αν παραμεινουν οι χρεωσεις του f2g2! μου χε έρθει πριν κανά δίμηνο ανανέωσε με 5€ και κέρδισε άλλα 5€ για ένα 24ωρο, ενώ στο κινητό της μαμάς ήρθε ένα μήνυμα πριν κανά μηνα που λέει ανανεώστε κάθε μήνα για όλο το 2010 και η πρώτη κάρτα κάθε μήνα θα διπλασιάζετε αλλά ναι με αναλυτική διάρκεια πρώτη φορά. Άψογα αν μείνουν οι υπάρχουσες χρεώσεις, έχω να βάλω κάρτα από το Νοέμβρη μιας κι είχα καμιά 100+€ από δώρα και διπλασιασμούς και πλέον θα έβαζα αναγκαστικά κάρτα, καλά έκανα και περίμενα τόσο καιρό σκέφτηκα ότι όσο πλησιάζει να κλείσω χρόνο θα στέλνουν καλύτερα δωρα Στην ανανέωση από κατάστημα Γουίντ, σου δίνουν κωδικό ανανέωσης ή απλά δίνεις τον αριθμό σου και μπαίνουν αυτόματα; Δίνεις το νούμερο και μπαίνουν αυτόματα, αλήθεια έχει ζητήσει κανένας απόδειξη;; γιατι εμένα ποτέ δε μου έχουν δώσει μου λένε απλά οκ μπήκε η κάρτα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Βεβαίως γίνεται . Αρκεί να συνδέσεις το Laptop με το κινητό με καλώδιο ή με Bluetooth. Χρειάζεσαι και ένα πρόγραμμα (π.χ NOKIA PC suite) μπορει να με βοηθησει καποιος? με w705 πψς το κανω? συνδεω το κινητο στο λαπτοπ και ανοιγω το ericcson pc suite,μετα?τι κανω ακριβωσ?ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts