Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν "φυγεις" για την Q, ουσιαστικα μενεις.

ναι αλλά δν νομίζω πως θα έχω χρεώσει 0,50 λεπτά(η όσο θα έχει) το λεπτό!και θα έχω κ με 1 ευρώ ομιλία με όλους τους wind!μακάρι να μην γίνουν έτσι αλλά θα κοιτάξω κ εγώ όπως όλοι μας τι με συμφέρει!σωστά?

με πολυ πιο συμφερουσες χρεωσεις ομως.

ακριβώς!!!!!:cool:

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Το frog ειναι αλλης εταιριας και εχει ακομα καλυτερες προσφορες/χρεωσεις. Και τους τιμωρεις και βγαινεις κερδισμενος.

Το frog ειναι αλλης εταιριας και εχει ακομα καλυτερες προσφορες/χρεωσεις. Και τους τιμωρεις και βγαινεις κερδισμενος.

δν έχεις άδικο!αλλά πολλά άτομα θα θέλουν κ τα 100 Mb internet του q!To frog θα συμφέρει μόνο για κλήσεις προς όλους όπου είναι φθηνό κ με συνεχές προσφορές!;)

Και τους τιμωρεις και βγαινεις κερδισμενος.

τους τιμωρεις?

εδω και 2 χρονια μας εχουν τρελανει στης προσφορες και με σχεδον μηδενικο κοστος χρησης του f2go2 και εσυ θελεις να τους τιμωρησεις?:confused:

πιστευεις οτι χρειαζονται τιμωρία?:blink:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Για την ακρίβεια φοβέρα θέλουν(όπως λέει και η γνωστή παροιμία) κι όχι τιμωρία.:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Για την ακρίβεια φοβέρα θέλουν(όπως λέει και η γνωστή παροιμία) κι όχι τιμωρία.:rolleyes:

φοβερα...τιμωρια....ξυλο :lol:...δεν ξερω τι θελουν...

οσο σκεφτομαι οτι στην κυπρο μιλας με καρτοκινητο προς ολους με 7,8 λεπτα το λεπτο...και 1,97 λεπτα το μήνυμα..... :wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αυτό που κάνουν σε εμάς πώς λέγεται; (Δηλ. το από 4->12 και από 10->50, που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα ισχύσει, αφού δεν βγαίνουν να δώσουν μία διευκρίνηση).

Θέλει να μας τιμωρήσει η wind; Ή να μας φοβερίσει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

φοβερα...τιμωρια....ξυλο :lol:...δεν ξερω τι θελουν...

οσο σκεφτομαι οτι στην κυπρο μιλας με καρτοκινητο προς ολους με 7,8 λεπτα το λεπτο...και 1,97 λεπτα το μήνυμα..... :wacko:

ποια εταιρεια?

ποια εταιρεια?

CYTA-vodafone

τους τιμωρεις?

εδω και 2 χρονια μας εχουν τρελανει στης προσφορες και με σχεδον μηδενικο κοστος χρησης του f2go2 και εσυ θελεις να τους τιμωρησεις?:confused:

πιστευεις οτι χρειαζονται τιμωρία?:blink:

Οταν απο τη μια μερα στην αλλη το sms παει 0,12 απο 0,04 και οι κλησεις απο 0,10 σε 0,50 τι πρεπει να κανουμε; (Αν βεβαια ισχυει και για το f2g2).

Οταν απο τη μια μερα στην αλλη το sms παει 0,12 απο 0,04 και οι κλησεις απο 0,10 σε 0,50 τι πρεπει να κανουμε; (Αν βεβαια ισχυει και για το f2g2).

εννοειται πως δεν θα τους πουμε και μπραβο,στο κατω κατω εταιρεια μας ειναι?

αλλα μην την θα ψουμε για κατι που δεν εχει γινει ακομα?εξαλου η wind ειναι πρωτη στης προσφορες μακραν!

ολο και κατι θα κανει οπως εκανε χροοονια τωρα!

CYTA-vodafone

και εγω αυτην μονο ξερω.

πρωτη στην σταθερη τηλεφωνια ,αντε και στην κινητη!:D

μακαρι να ερθει και στην Ελλαδα ,οπως διαβασα σε ενα αρθρο που υπεπεσε τυχαια στην αντιληψη μου googleαροντας!

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

το κανουν για να σε αναγκασουν να φυγεις!

αυτο αν γινει θα γινει μετα τον δεκεμβριο!1500 ειναι αυτα...

το κακο ειναι με το sharing που το σταματησαν!

το υιοθετησε η vodafone και το καταργησε η wind!

Η Vodafone για πολύ καιρό δεν είχε sharing. Τώρα έχει όμως.

Τι εννοείς ακριβώς?

Όσο για Wind και τα "τεχνικά της προβλήματα" δεν έχω να πω τίποτα.

Ακόμη και τεχνικό πρόβλημα να είναι , εαν μια ολόκληρη εταιρεία δεν το έχει λύσει επι 15 ημέρες , είναι άξια της μοίρας της!!!

Το ξαναλέω, εντάξει σου καταργεί το f2g2, 1, κτλ και τι στο κάνει? αυτό το πανακριβο με 10/sms και 0,5€/min.. Και λές εσύ ωραία να μινω wind να πάω σε f2g4 αυτό δεν το έχει καταργίσει... Αμ δε.. Αν αλλάξεις πακέτο με 1342 τότε κατά την αλλάγή χανονται όλα τα προνόμια τύπου non stop, δλδ 1500' 1500sms 100mv κτλ... Οπότε εσύ και από ο φτηνότερος γίνεσαι ο ακριβότερος με το έτσι θέλω (δεν σε βαζει στο f2g4 αυτόματα σε βαζει στο No-Man's land πακέτο) και ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις πακέτο εκτός αν χάσεις το nonstop (τοτε τι το θες το f2g??).

Δεν το σκεφτήκαν καλά... Δεν εχει νόημα

Εγώ είχα ένα πακέτο F2G (απλό , χωρίς δέσμευση τιμής) στο οποίο είχα τα 1500 λεπτά + 1500 μηνύματα + 1,5 GB internet. Έκανα μια μια βδομάδα αλλαγή μέσω του 1342 σε F2G4 και τα λεπτά και τα μηνύματα κτλ τα έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

lalista.gr

Εγώ είχα ένα πακέτο F2G (απλό , χωρίς δέσμευση τιμής) στο οποίο είχα τα 1500 λεπτά + 1500 μηνύματα + 1,5 GB internet. Έκανα μια μια βδομάδα αλλαγή μέσω του 1342 σε F2G4 και τα λεπτά και τα μηνύματα κτλ τα έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

φιλε μου, το F2G απλο που αναφερεις και το F2G4 ειναι το ιδιο και το αυτο, οποτε λογικο να μην εχασες τα πακετα non-stop:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Στο site της Wind ποτε τα πακετα της δεσμευσης τιμης (π.χ. F2G2) δεν ανηκαν στα "παλαια μη διαθεσιμα οικονομικα πακετα", αλλωστε το F2G υπαρχει ακομη σαν μητρικο πακετο. Επισης ποτε το F2G2 δεν ειχε 30 δευτερα χρεωση, ηταν παντα ανα δευτερολεπτο (τα παλια καταργημενα πακετα ειχαν, με μια ανακοινωση του 2008, αυτο εννοει η ανακοινωση οταν λεει διατηρειται ). Αρα με βαση την ανακοινωση δεν τιθεται θεμα για την χρεωση ομιλιας του F2G2 (εκτος φυσικα αν το αποφασισει η Wind).

Επισης απολυτα σιγουρο δεν ειναι και για τη χρεωση του SMS οτι θα αυξηθει, ειναι στο χερι της Wind.

Πάλι αυξήσεις; Ρε ουστ από εκεί... Άκου 10 λεπτά το μήνυμα :mad:

Στο site της Wind ποτε τα πακετα της δεσμευσης τιμης (π.χ. F2G2) δεν ανηκαν στα "παλαια μη διαθεσιμα οικονομικα πακετα", αλλωστε το F2G υπαρχει ακομη σαν μητρικο πακετο. Επισης ποτε το F2G2 δεν ειχε 30 δευτερα χρεωση, ηταν παντα ανα δευτερολεπτο (τα παλια καταργημενα πακετα ειχαν, με μια ανακοινωση του 2008, αυτο εννοει η ανακοινωση οταν λεει διατηρειται ). Αρα με βαση την ανακοινωση δεν τιθεται θεμα για την χρεωση ομιλιας του F2G2 (εκτος φυσικα αν το αποφασισει η Wind).

Επισης απολυτα σιγουρο δεν ειναι και για τη χρεωση του SMS οτι θα αυξηθει, ειναι στο χερι της Wind.

Μόλις καταργήθηκε η δέσμευση τιμής το πρόγραμμα πέρασε στα μη διαθέσιμα εμπορικώς πακέτα καρτοκινητής στο προηγούμενο σάιτ της γουίντ. Στο νέο σάιτ δε μπόρεσα να βρω αυτά τα πακέτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά θα αυξηθούν οι χρεώσεις του f2go2 και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης? Πρέπει να γνωρίζουμε για να ξέρουμε τι να κάνουμε απο δω και πέρα...

Τελικά θα αυξηθούν οι χρεώσεις του f2go2 και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης? Πρέπει να γνωρίζουμε για να ξέρουμε τι να κάνουμε απο δω και πέρα...

Υπομονη μεχρι αρχες αυγουστου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ και τόσες σελίδες αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια.

Μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια πράγματα και μη γράφετε αν δεν έχετε κάτι νέο να προσθέσετε.

φιλε μου, το F2G απλο που αναφερεις και το F2G4 ειναι το ιδιο και το αυτο, οποτε λογικο να μην εχασες τα πακετα non-stop:rolleyes:

Kι όμως φίλε!!

Αν δεις και κάποιο post μου πιο πάνω , το F2G έχει χρέωση 0,606 ευρώ /λεπτό , ενώ το F2G4 έχει χρέωση 0,366 ευρώ / λεπτό.

Ρίξε μια ματιά στο

http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/windf2g.aspx

lalista.gr

...η wind σταματησε να δεχετε συμπληρωμενες υπευθυνες δηλωσεις για ταυτοποιηση κινητων....τωρα πρεπει να καθισεις και να κανεις επι' τοπου την δηλωση σε ενα καταστημα....πηγα σε 2 καταστηματα και ρωτησα....

..παρολα αυτα στο 1260 δεν γνωριζουν τιποτα οταν παραπονεθηκα....και στην ιστοσελιδα της wind υπαρχει ακομα η υπεθυνη δηλωση (φορμα)....

http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/onomastikopoihsh-kartokinhtwn.aspx

...ψιλομπαχαλο...για αλλη μια φορα....:cry:

Για να δω πόσα λεπτά εχω προς σταθερά τι μήνυμα στέλνω;

Έστειλα ΥΠ Αλλά δεν με ενημέρωσε για σταθερά μήπως μου τελείωσαν; παντός για ενημερώσει σε ενημερώνει και για το υπόλοιπο του ιντερνετ δηλαδη ποσα μεγαμπαιτ εχεις. Πολύ καλό

Για να δω πόσα λεπτά εχω προς σταθερά τι μήνυμα στέλνω;

Έστειλα ΥΠ Αλλά δεν με ενημέρωσε για σταθερά μήπως μου τελείωσαν; παντός για ενημερώσει σε ενημερώνει και για το υπόλοιπο του ιντερνετ δηλαδη ποσα μεγαμπαιτ εχεις. Πολύ καλό

Στέλνεις κενό μήνυμα στο 1269.

Επίσης να ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι η Wind δεν προσμετρά πλέον τις κλήσεις από κινητό Q που έχει ενεργοποιήσει τις δωρεάν κλήσεις προς Wind με 1 ευρώ , στο bonus εισερχομένων κλήσεων του 1240.

Το bonus ισχύει από κλήσεις συμβολαίου Wind με απεριόριστο προς Wind.

Επίσης το bonus των 20 λεπτών ισχύει για έναν μήνα και δεν λειτουργεί προσθετικά. Υπήρχε "τρύπα" η οποία έκλεισε.

Προσωπικά την υπηρεσία του 1240 δεν πρόκειται να την ξαναχρησιμοποιήσω απλά ενημερώνω.

Edited by Wamu
lalista.gr

Στέλνεις κενό μήνυμα στο 1269.

Επίσης να ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι η Wind δεν προσμετρά πλέον τις κλήσεις από κινητό Q που έχει ενεργοποιήσει τις δωρεάν κλήσεις προς Wind με 1 ευρώ , στο bonus εισερχομένων κλήσεων του 1240.

Το bonus ισχύει από κλήσεις συμβολαίου Wind με απεριόριστο προς Wind.

Επίσης το bonus των 20 λεπτών ισχύει για έναν μήνα και δεν λειτουργεί προσθετικά. Υπήρχε "τρύπα" η οποία έκλεισε.

Προσωπικά την υπηρεσία του 1240 δεν πρόκειται να την ξαναχρησιμοποιήσω απλά ενημερώνω.

Κατι σελιδεςπριν ειχα και εγω αναφερει τα προβληματα και τιςαστειοτητες της Wind. Μαλιστα ουτε σε email ποτε μου απαντησαν για ολα αυτα τα ερωτηματα (αν λαβανουμε bonus οταν μας καλουν με την προσφορα του 1ευρω απο Q, αν μας καλουν απο την προσφορα η τα δωρεαν λεπτα απο το f2g κλπ) και παρολο που κατεφυγα στην εεττ που με επισημο email τους υποχρεωνει να μου απαντησουν, η Wind τηρει σιγη ιχθυος και προφανως αρχιzει και κλεινει τις τρυπες που ειχε ανοιχτες. Για να δουμε τωρα που δεν απαντησαν ουτε στη εεττ τι θα τους κανει? Αντε κανε ακομη ενα λαθος ρε Wind και παρε πισω το 0.10/λεπτο να σε στειλω στο οσα παιρνει ο ανεμος.

Edited by nuvox
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova