Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως ελέγχω ότι έχει γίνει η ορθή δήλωση στοιχείων του καρτοκινητού μου?

Θυμάμαι, παλαιότερα κάποιος χρήστης που δεν τον είχανε δηλώσει, ενώ είχε υποβάλλει τα στοιχεία του, μας προέτρεπε να πάρουμε ένα τετραψήφιο αριθμό και να ρωτήσουμε.

Τον θυμάται κανένας τον αριθμό?

Επίσης, μετά από πόσες μέρες να πάρω σε αυτόν τον αριθμό να ρωτήσω?

Και τέλος, πως θα μάθω αν όντως δεν με έχουν βάλει στους τηλεφωνικούς καταλόγους όπως ζήτησα?

Το ψάχνω λίγο το θέμα λόγω της γνωστής αναξιοπιστίας της wind και για μην μείνω χωρίς κινητό στο τέλος του μήνα.

Πως ελέγχω ότι έχει γίνει η ορθή δήλωση στοιχείων του καρτοκινητού μου?

Θυμάμαι, παλαιότερα κάποιος χρήστης που δεν τον είχανε δηλώσει, ενώ είχε υποβάλλει τα στοιχεία του, μας προέτρεπε να πάρουμε ένα τετραψήφιο αριθμό και να ρωτήσουμε.

Τον θυμάται κανένας τον αριθμό?

Επίσης, μετά από πόσες μέρες να πάρω σε αυτόν τον αριθμό να ρωτήσω?

Και τέλος, πως θα μάθω αν όντως δεν με έχουν βάλει στους τηλεφωνικούς καταλόγους όπως ζήτησα?

Το ψάχνω λίγο το θέμα λόγω της γνωστής αναξιοπιστίας της wind και για μην μείνω χωρίς κινητό στο τέλος του μήνα.

Στο 1260 παίρνεις για όλα αυτά τα θέματα. Μετά από καμία 10ριά μέρες τουλάχιστον, αν και εμένα μου είπαν ότι αν έχει γίνει ταυτοποίηση με υπεύθυνη δήλωση μπορεί να χρειαστούν και πάνω από 6 εβδομάδες για να καταχωρηθούν τα στοιχεία.

Edited by hostis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως από έναν έλεγχο που έκανα στις χρεώσεις κλήσης του f2g2 μέχρι τώρα η wind δεν έχει προσθέσει τον νέο ΦΠΑ, η χρέωση είναι ίδια με αυτή που ίσχυε πριν καταργηθεί η δέσμευση τιμής με το 19%, όχι ότι θα έχει καμία ουσιαστική διαφορά (όπως είπα σε προηγούμενο ποστ) αν κάνει αναπροσαρμογή στο νέο ΦΠΑ!!!

Στο 1260 παίρνεις για όλα αυτά τα θέματα. Μετά από καμία 10ριά μέρες τουλάχιστον, αν και εμένα μου είπαν ότι αν έχει γίνει ταυτοποίηση με υπεύθυνη δήλωση μπορεί να χρειαστούν και πάνω από 6 εβδομάδες για να καταχωρηθούν τα στοιχεία.

10 μέρες?!? Πλάκα κάνεις? Έτσι? :wacko:

Η cosmote μου έστειλε ενημερωτικό sms επιβεβαίωσης μετά από 2 με 3 ώρες!

Εμένα πάντως όλες τις ταυτοποιήσεις που έκανα στους 3 αριθμούς(1 για κάθε εταιρεία) έγιναν απευθείας στο σύστημά τους και πήρα και υπεύθυνη δήλωση.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

10 μέρες?!? Πλάκα κάνεις? Έτσι? :wacko:

Η cosmote μου έστειλε ενημερωτικό sms επιβεβαίωσης μετά από 2 με 3 ώρες!

Σε ένα νούμερο που είχα κάνει ταυτοποίηση, κάλεσα μετά από 1,5 μήνα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της wind να μου πουν αν είχαν καταχωρηθεί τα στοιχεία. Έδωσα αφμ κλπ και μου είπαν ότι δεν είχαν καταχωρηθεί και αυτό ήταν φυσιολογικό (!) γιατί ο όγκος των αιτήσεων ταυτοποίησης είναι πάρα πολύ μεγάλος και δεν μπορούσαν να τον διαχειριστούν ταχύτερα. Για να είμαι σίγουρος ξαναπήγα στο κατάστημα και έκανα εκ νέου την αίτηση, αλλά απαίτησα να γίνει με το online σύστημα. Αν και έφεραν αντιρρήσεις στην αρχή, στο τέλος το δέχτηκαν.

Έξι ολόκληρες εβδομάδες. Και δεν είναι πλάκα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να είμαι σίγουρος ξαναπήγα στο κατάστημα και έκανα εκ νέου την αίτηση, αλλά απαίτησα να γίνει με το online σύστημα. Αν και έφεραν αντιρρήσεις στην αρχή, στο τέλος το δέχτηκαν.

Έξι ολόκληρες εβδομάδες. Και δεν είναι πλάκα

Και να σε ρωτήσω μιας και το έχεις ψάξει το θέμα:

Πως αναγνωρίζεις αν έγινε η δήλωση με το online σύστημα και αν όχι?

Έμενα χρησιμοποίησαν υπολογιστή, αλλά που να ξέρω αν ήταν online εκείνη την στιγμή? :confused:

Και να σε ρωτήσω μιας και το έχεις ψάξει το θέμα:

Πως αναγνωρίζεις αν έγινε η δήλωση με το online σύστημα και αν όχι?

Έμενα χρησιμοποίησαν υπολογιστή, αλλά που να ξέρω αν ήταν online εκείνη την στιγμή? :confused:

Όταν γίνεται στον υπολογιστή, είναι σίγουρα on-line διότι συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα και την αποστέλλουν απευθείας στη βάση δεδομένων της εταιρείας.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Αυτό ήταν το κύκνειο άσμα της WIND... αυτές οι αυξήσεις δεν υπάρχουν πουθενά.

Τέλος το sharing, τέλος το f2g2, τι μας απέμεινε? το ίντερνετ??? χαχα, ώρα για φορητότητα σε 12+ νουμεράκια...

Και εγω το ιδιο θα κανω. Θα στειλω μαλιστα και μειλ στην εταιρια που θα τους ενημερωνω οτι οι ταδε αριθμοι φευγουν με φορητοτητα για το ταδε δικτυο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμ λυσάξατε όλοι!!!!

Σας επαίρναν τηλεφωνικοί αντιπρόσωποι και λέγατε " Σύνδεση;;!! Αχαχαχ!!!! Έχω ένα λεπτό με 0,10ευρώ!!!! "

Μάλιστα θυμάμαι πως κάποιος φίλος είχε γράψει να μην το αναφέρετε πολύ!

ετσι ακριβως!

το ειχα γραψει παλαιοθεν!

εμ αυτο μας εφαγε!

εχω 0.10 και εχω 0.10!

ανοιξαμε το στοματακι μας και βγαλαμε τα ματακια μας!

τωρα αν τους ιδιους τους παρουν τηλ για συνδεση τι θα πουνε?

<< ααα,ειμαστε μαζοχες!θα μεινουμε στο 0,50 (αν τελικα ισχυσει αυτο!ηδωμεν απο 6/8) δεν κανουμε συνδεση>>

:X:X:X

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Ναι, "δε κάνω σύνδεση" θα πω και πάλι εγώ. Και θα το κάνω frog για να τους τσουξει. Θα κρατήσω και το δεύτερο νούμερο f2g που έχω μέχρι το τέλος του χρόνου για το Ίντερνετ και από εκείνο δε θα πάρουν δεκάρα. Αλλά πρώτα θέλω να δω τι θα γίνει γιατί ακόμη ελπίζω ότι ίσως τους κόβει λίγο και δε κινηθούν βλακωδώς εις βάρος τόσων ευχαριστημένων πελατών τους. Βλέπουμε στις 6/8.

Toν περασμενο Οκτώβριο πήγα μαζί με φίλο και δηλώσαμε τα στοιχεία μας στη wind.

Μάλιστα επιμείναμε και πήραμε αποδεικτικά χαρτιά.

Το κινητό του φίλου ειναι δηλωμένο.

Το δικό μου, πληροφορήθηκα εντελως τυχαία (γι' αλλο ρώτησα στο cc κι άκουσα "ο αριθμός σας δεν εχει ακόμα δηλωθεί") τα μαντάτα!

Πηγα στο κατάστημα όπου με πληροφόρησαν, πως από 1/10 θα έπρεπε να το ξαναδηλώσω!! Η προχειρότητα της δικαιολογίας, μάλλον για ηλίθιους θα πρέπει να μας περνάνε.

Αν είναι δυνατον δηλαδή!

Και αν δεν το μάθαινα τυχαία, τι θα γινόταν; Πάπαλα το νούμερο;

Αίσχος.:mad:

Scotty, beam us up.

παιδια ειμείς του f2g2 όταν το δηλώσουμε θα πέσουμε σε f2g τελικά?

το είχα σε οικογενειακό και μου είπαν στο κατάστημα ότι θεωρητικά είναι δηλωμένο, αλλά φοβάμαι να πάρω στο 1260... είμαι σίγουρος δεν θα το αντέξω..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Που το άκουσες αυτό?

Εξάλλου είναι υποχρεωτική η δήλωση. Και έτσι όπως λες να γίνεται, τι να κάνεις? Αν δεν το δηλώσεις καθόλου δεν θα λειτουργεί.

το είχα σε οικογενειακό και μου είπαν στο κατάστημα ότι θεωρητικά είναι δηλωμένο, αλλά φοβάμαι να πάρω στο 1260... είμαι σίγουρος δεν θα το αντέξω..

Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο.Μετα την δηλωση παραμενεις στο ιδιο πακετο με πριν.

παιδια ειμείς του f2g2 όταν το δηλώσουμε θα πέσουμε σε f2g τελικά?.

δηλωση στοιχειων κανεις οχι αλλαγη οικονομικου πακετου!

:!:

Καλημέρα, μπορείτε να μου πείτε (γιατί με την αναζήτηση δεν το βρίσκω επ'ακριβώς) σε ποιό νουμερο στέλνω sms και τι γράφω για να μάθω το υπόλοιπο του 1,5 bg/ internet?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, μπορείτε να μου πείτε (γιατί με την αναζήτηση δεν το βρίσκω επ'ακριβώς) σε ποιό νουμερο στέλνω sms και τι γράφω για να μάθω το υπόλοιπο του 1,5 bg/ internet?

Στελνεις ΥΠ στο 1245 η κανεις κληση στο 1245.

υπ στο 1245

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ειχα γραψει παλαιοθεν!

εμ αυτο μας εφαγε!

εχω 0.10 και εχω 0.10!

ανοιξαμε το στοματακι μας και βγαλαμε τα ματακια μας!

Καλά, σοβαρολογείτε όσοι το υποστηρίζετε αυτό; :wacko:

Είναι δυνατόν η εταιρία να μην γνωρίζει ποιοι πελάτες βρίσκονται σε ποιο πρόγραμμα; Δεν είναι ούτε "τρύπα" του συστήματος, ούτε κλεψιά, ένα (κάποτε διαθέσιμο) εμπορικό πρόγραμμα χρέωσης είναι!

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Ναι αλλα ποσοι το εμαθαν απο εδω μεσα; Αρκετες χιλιαδες σιγουρα.

πολυς κοσμος, συμφωνω. Και τι ρολο παιζει αυτο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι εχετε δικιο!δεν παιζουν κανεναν ρολο οι συνεχες οχλησεις στο 1260 περι του f2go2!

οχι!δεν επιρεαζουν τιποτα!

επειδη καποιες χιλιαδες συνδρομητων εχουν f2go2,αυτο τι σημαινει ?οτι τους εχουν πιασμενους απο τα...οχι βεβαια!

εγω λέω να αρχησουμε να τους σπαζουμε τα ...με τα συνεχη τηλεφωνα στο 1260 ,σχετικα με το τι θα γινει με τις χρεωσεις του f2go2 μετα τις 6 -8 !μαζοχες ειμαστε!δεν κοιταμε να περασουμε καλα εως τοτε με το υπαρχον τιμολογιακο καθεστως,πρεπει να παρουμε και εγγυησεις τι θα γινει τα επομενα 10 χρονια!

η μηπως γραφοντας ο καθε ενας εδω μεσα οτι θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια απο το f2go2 λογο των αυξησεων σημαινει κατι?

ποναει..γιατι μεχρι στιγμης την βγαζουμε λαδι!

ασχετα που καποιοι εχουν παρει τα 2μετρα φτυαρια και την θαβουν συνεχεια!

απο μια γρηγορη ματια στα (απογοητευτικα) νεα...λεω....

...καντε υπομονη μεχρι τον αυγουστο και μετα θαβουμε την wind παρεα...:lol:...

...αλλα μεχρι τοτε υπομονη...τιποτα δεν τελειωσε.....;)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Λογικα σκεπτομενοι (και ουχι ala Wind) αφου το Frog εχει τον διπλασιασμο ως το τελος της χρονιας δεν βλεπω τον λογο γιατι θα πρεπει να ανυσηχουμε οσοι/ες εχουμε f2g 2. Αν ηταν να αλλαξει κατι πιστευω θα ειχε αλλαξει και δεν θα περιμεναν την 6η Αυγουστου. Οποτε λιγο υπομονη.
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova