tseapis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) Διαβάζετε που λέει " Επιπρόσθετα, η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι η χρέωση ομιλίας για εθνικούς προορισμούς των παλαιών μη εμπορικά διαθέσιμων πακέτων καρτοκινητής WIND Card, αυξάνεται σε 0,0083€ / δευτερόλεπτο διατηρώντας την ελάχιστη διάρκεια κλήσης των 30 δευτερολέπτων. " Έχει το f2g2 ελάχιστη διάρκεια 30"; ΟΧΙ! Άρα ή δεν το έχουν γράψει σωστά ή δεν αφορά το φ2γ2 αυτή η παράγραφος! Βέβαια, το ξέρουμε, γουίντ είναι ό,τι θέλει κάνει! :hunter: Πάντως, πάνω στην ώρα, όλα μαζί: όχι sharing, αυξήσεις, ο βασικός αριθμός μου ξεμένει από υπόλοιπο... Η φορητότητα αρχίζει να μου φαίνεται μια σοβαρή πιθανότητα. Έτσι κι αλλιώς η "τάση" μου ήταν και είναι προς βόντα -λόγω καλύτερου [προσωπική μου άποψη] CC και καλύτερου σήματος σπίτι μου- αλλά η wind φ2γ2 ήταν ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ και που δεν μπορούσα να μην την επιλέξω. Με την πρώτη αύξηση που θα κάνει γουιντ~=βοντα, μπραφ κι έφυγα με μεγάλη ευχαρίστηση... Και μπορεί να μην βάζω κάρτα (γιατί έχω υπόλοιπα από διπλασιασμούς), αλλά έχω τουλάχιστον 2 ώρες το μήνα εισερχόμενες εκτός πακέτων. Edited July 12, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 R.I.P...:!: Αντιο wind,το ξεφτυλισες τελοιως το θεμα... Κοψε κ τα του ιντερνετ να σου κουνισουμε ολοι μαζι το μαντιλι.Να μεινεις εσυ το πουλι που ειχες καποτε κ το φυσαγες δεξια κ αριστερα και τα σκααα που εχεις στο κεφαλι σου...Παει πεταξε το πουλακι τωρα...Θα φυγει...Θα παει αλλου...Στη βονταland που εχει σημα πατατα...Καλο ταξιδι κ τα χαιρετισματα μας στον τιτανικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ειδικά για τα f2g2 νομίζω ότι είναι παράνομες τόσο μεγάλες αυξήσεις, αν υπάρχει κανένας νομικός εδώ ας μας πει τη γνώμη του. Μπορούμε να το κηνυγήσουμε το θέμα! Στα κανονικά f2g οι αυξήσεις ίσως να είναι και στα όρια του νόμου, αλλά στα f2g2 είναι υπερπολλαπλάσιες του πληθωρισμού. Επίσης, πως μπορείς να τροποποιήσεις έναν τιμοκατάλογο που έχεις αποσύρει? Λογικά τις νέες τιμές δεν θα πρέπει να τις καταθέσει σε κάποιον αρμόδιο φορέα (υποθέτω ΕΕΤΤ), πως θα τους πάει τροποποιήσεις σε έναν τιμοκατάλογο σε πακέτα που ο "φάκελος" τους έχει κλείσει? Μόνο αν μεταφέρει όλους τους παλιούς συνδρομητές της σε ενεργά πακέτα. Όσο γι αυτούς που έχουν πολλά ευρώ σε κάποια κινητά, εκεί που θα φτάσουν οι χρεώσεις θα τα καταναλώσουν πριν καν το καταλάβουν!!! Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η wind είναι καλυμένη ως προς την κατάργηση του f2g2. Όταν είχε πρωτοβγεί το πακέτο, υπήρχε επιφύλαξη ώς υποσημείωση, ότι οι χρεώσεις της δέσμευσης τιμής αποτελούν αντικείμενο προσφοράς και μπορούσαν οποτεδήποτε να καταργηθούν. Ωστόσο, η αύξηση στα sms αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών που πλέον διπλασιάζεται, υπερβαίνουν το νόμιμο ποσοστό αύξησης, ακόμα και του βασικού πακέτου. Σύμφωνα με το νόμο αυτό θεμελιώνει άμεσα για τον συνδρομητή δικαίωμα διακοπής της σύμβασης. Το τοπίο στα καρτοκινητά όμως είναι θολό, καθώς ο νόμος δεν ορίζει συγκεκριμένα αυτή την περίπτωση. Έστω όμως και αν δεν υπάρχει έγγραφη σύμβαση, υπάρχει σιωπηρή σύμβαση προσχώρησης, η οποία προστατεύεται εξίσου από το νόμο. Οι αυξήσεις αυτές πλήττουν κυρίως όσους έχουν μεγάλα υπόλοιπα στο λογαριασμό τους. Νομίζω ότι μπορούν αυτοί να καταγγείλουν τις συνδέσεις τους και να απαιτήσουν την καταβολή σε μετρητά των υπολοίπων τους. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης (Γερμανία, Αγγλία), το αρνητικό ότι η δική μας Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών λειτουργεί με πολύ αναποτελεσματικό τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η wind είναι καλυμένη ως προς την κατάργηση του f2g2. Όταν είχε πρωτοβγεί το πακέτο, υπήρχε επιφύλαξη ώς υποσημείωση, ότι οι χρεώσεις της δέσμευσης τιμής αποτελούν αντικείμενο προσφοράς και μπορούσαν οποτεδήποτε να καταργηθούν. Ωστόσο, η αύξηση στα sms αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών που πλέον διπλασιάζεται, υπερβαίνουν το νόμιμο ποσοστό αύξησης, ακόμα και του βασικού πακέτου. Σύμφωνα με το νόμο αυτό θεμελιώνει άμεσα για τον συνδρομητή δικαίωμα διακοπής της σύμβασης. Το τοπίο στα καρτοκινητά όμως είναι θολό, καθώς ο νόμος δεν ορίζει συγκεκριμένα αυτή την περίπτωση. Έστω όμως και αν δεν υπάρχει έγγραφη σύμβαση, υπάρχει σιωπηρή σύμβαση προσχώρησης, η οποία προστατεύεται εξίσου από το νόμο. Οι αυξήσεις αυτές πλήττουν κυρίως όσους έχουν μεγάλα υπόλοιπα στο λογαριασμό τους. Νομίζω ότι μπορούν αυτοί να καταγγείλουν τις συνδέσεις τους και να απαιτήσουν την καταβολή σε μετρητά των υπολοίπων τους. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης (Γερμανία, Αγγλία), το αρνητικό ότι η δική μας Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών λειτουργεί με πολύ αναποτελεσματικό τρόπο. Για 2 κ 3 χιλιαδες ευρω που εχει αρκετος κοσμος σαν υπολοιπο δεν νομιζω να κινησει τετοια διαδικασια και δυστυχως βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Πολυ κακως βεβαια. Απλα υα εξαντλησω τις μοναδες μου και θα κανω αιτηση φορητοτητας προσπαθωντας να παρω μαζι μου οσους πςρισσοτερους μπορω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Πάμε γι' αλλού όλοι μαζί. Καλό ήταν όσο κράτησε. Ως το Δεκέμβρη να τελειώσει η προσφορά με τα δωρεαν sms, ομιλία και internet και βλέπουμε μετά. Μπορεί να είναι η εταιρία με το καλύτερο σήμα σπίτι μου και να είμαι πελάτης εδώ και 5 χρόνια αλλά θα φύγω, έτσι για να την τιμωρήσω γι αυτές τις απαράδεκτες αυξήσεις. Επίσης να πω ότι εμένα τα έξοδα μου αυξήθηκαν από τότε που το έκανα f2g2 γιατί μιλάω και στέλνω sms όποτε χρειαστεί χωρίς να σκέφτομαι πόσα θα ξοδέψω. Κάνω κάτι 10λεπτες και 20λεπτες κλήσεις χωρίς να με ενδιαφέρει. Όταν ήμουν με απλό f2g δεν ξόδευα τόσα γιατί δεν καλούσα καθόλου παρά μόνο σε πολύ μεγάλη ανάγκη. Το μόνο που καταφέρνει η wind με αυτή την κίνηση είναι να διώξει τους ευχαριστημένους πελάτες που έχει με f2g2. Γιατί όσο να 'ναι, ακόμη κι αν οι τιμές μετά αυξήσεων στις άλλες εταιρίες είναι αντίστοιχες με τις νέες τιμές της wind, προτιμάς να σε γδέρνει κάποιος που δεν ήσουν πελάτης του παρά κάποιος που ήσουν πελάτης τόσα χρόνια, τον εμπιστευόσουν ήσουν ευχαριστημένος και του τα έσκαγες συχνά πυκνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εχω την αίσθηση ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν αφορά το F2g2 αλλά παλιότερα μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα (π.χ. wind card κλπ). Πολλά από αυτά τα πακέτα τα κρατούσε ακόμα η wind για όσους τα είχαν επιλέξει. Το έκανε μόνο αυτη. Μένει να δούμε αν η αίσθηση μου είναι σωστη ή όχι σε λιγότερο από ένα μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) Πλέον, μόνο η Q συμφέρει, αν ισχύουν τα ανωτέρω και για το f2g 2. http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=21&tablePageID=17&langID=1 Εγώ αυτό θα επιλέξω και τέρμα... Edited July 12, 2010 by haforce Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Να σημειώσουμε οτι και η cosmote http://www.cosmote.gr/content/el/att..._29_6_2010.pdf αλλά και η vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client...om=&dateUntil= έχουν προβεί σε ανάλογες αυξήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Να σημειώσουμε οτι και η cosmote http://www.cosmote.gr/content/el/att..._29_6_2010.pdf αλλά και η vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client...om=&dateUntil= έχουν προβεί σε ανάλογες αυξήσεις. To να πάνε τα sms από 0,04 σε 0,12 δεν είναι ανάλογη αύξηση, όπως και το να πάνε την ομιλία από 0,10 σε 0,50... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 το κανουν για να σε αναγκασουν να φυγεις! αυτο αν γινει θα γινει μετα τον δεκεμβριο!1500 ειναι αυτα... το κακο ειναι με το sharing που το σταματησαν! το υιοθετησε η vodafone και το καταργησε η wind! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 το κανουν για να σε αναγκασουν να φυγεις! αυτο αν γινει θα γινει μετα τον δεκεμβριο!1500 ειναι αυτα... το κακο ειναι με το sharing που το σταματησαν! το υιοθετησε η vodafone και το καταργησε η wind! Προβλεπω μαυρες μερες απο την νεα χρονια. Απολαυστε οσο μπορειτε τα αφθονα λεπτα και μηνυματα γιατι καποια στιγμη θα κοπουν αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Προβλεπω μαυρες μερες απο την νεα χρονια. Απολαυστε οσο μπορειτε τα αφθονα λεπτα και μηνυματα γιατι καποια στιγμη θα κοπουν αυτα. Και περυσι ετσι λεγαμε για αυτην την χρονια και απο τον Μαρτιο και μετα εσκασαν οι καλυτερες προσφορες απο ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) ναι αλλα περυσι δεν ειχαμε βαλει στα ''σχεδια'' μας την ταυτοποιηση των κινητων! EDIT! μιλησα με το 1260 και σε εμας που εχουμε πακετα με δεσμευση τιμης οπως το f2g2 ΔΕΝ ισχυει η ελαχιστη χρεωση κλησης. Οι τιμες θα να ανεβουν λιγο λογω νεου Φ.Π.Α. Αρα το μονο που μας επηρεαζει ειναι η αυξηση της κλησης προς το 1260 και τιποτα αλλο! Edited July 12, 2010 by stathis123 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 μιλησα με το 1260 και σε εμας που εχουμε πακετα με δεσμευση τιμης οπως το f2g2 ΔΕΝ ισχυει η ελαχιστη χρεωση κλησης. Οι τιμες θα να ανεβουν λιγο λογω νεου Φ.Π.Α. Αρα το μονο που μας επηρεαζει ειναι η αυξηση της κλησης προς το 1260 και τιποτα αλλο! Αυτό είναι καλό, αν και το 1260 δεν είναι και πολύ αξιόπιστο εν γένει... Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 ξερω γω; πηγε να ρωτησει δεν μου εδωσε αμεσως απαντηση. παντως τα νεα τιμολογια για τα δικα μας πακετα δεν εχουν ακομα καταφθασει σε αυτους.. ετσι μου ειπε ετσι σας λεω! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αρα το μονο που μας επηρεαζει ειναι η αυξηση της κλησης προς το 1260 και τιποτα αλλο! Και του SMS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 μου ειπε πως δεν επηρεαζεται το sms παρα μονο αυξηση απο το νεο ΦΠΑ. μηπως η δεσμευση τιμης δεν θεωρειται μη διαθεσιμο επορικο πακετο; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εμένα μου αρέσει που εκεί στη WIND βγάζουν ένα δελτίο τύπου γενικό και γεμάτο ασάφειες (όπως για το τι γίνεται με τα F2G2), που θα οδηγήσει τον κόσμο να αγανακτήσει και να παίρνει τηλέφωνα στο 1260, για να τους βρίσει ή για διευκρινήσεις. Ταυτόχρονα διπλασιάζουν το κόστος κλήσης προς το 1260, οπότε αμέσως αυξάνουν τα έσοδά τους! Τι διαγωνισμοί μου λέτε, τι τριπλασιασμοί... εδώ είναι τα ζεστά λεφτά! Είναι από τις λίγες φορές που σκέφτονται λογικά τα κεφάλια της Wind! :p Τελικά είναι ή δεν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν δωρεάν τίς κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών? Ξέρει κανείς να απαντήσει με βεβαιότητα? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 απ' οσο θυμαμαι μονο για τις βλαβες υποχρεουνται να δινουν αριθμο χωρις χρεωση.. εδω θεωρειται παρανομη η ελαχιστη διαρκεια κλησης αλλα ακομη την εχουν εσενα το τμημα εξυπηρετησης σε πειραξε; :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μας βλέπω για Q, Frog.. Αν και έχει λογική η κίνηση αυτή δεν μας συμφέρει καθόλου.. Ειναι παράλογη η αυξηση 0.50/λεπτό, από 0,10.. :( Και ειναι νομίζω ξεκάθαρο για κάποιους που ελπίζουν σε κατι καλύτερο. Οι f2g (1 ή 2 κυρίως) φατε τα 1500gb και απο 1/δεκ δειτε τι σας συμφέρει και για.. Ετσι και αλλιώς από εμάς δεν έβγαζε καμία εταιρία, καρφί δεν της κέγεται αμα φύγουμε. :O Το δίκτυό της θα ελαφρύνει αμα την κανουμε :cool: To κακό ειναι ότι σε εγκλωβίζει σε ένα παράλογα ακριβό πακέτο και δεν μπορείς να μεταβείς ουτε στο f2g (4) ούτε στο "νεο" καρτοκινητό καθως ξεκάθαρα λέει (και το έχω πάθει) χάνεται ΚΑΘΕ προσφορά non stop όπως αυτή με τα 1500' χωρίς ουτε ένα ευρώ και τα 1500mb αυτό μου κάθετε λίγο εκβιαστικό :mad: :chair: Πλέον, μόνο η Q συμφέρει, αν ισχύουν τα ανωτέρω και για το f2g 2. http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=21&tablePageID=17&langID=1 Εγώ αυτό θα επιλέξω και τέρμα... Προσωπικα θα παω στο frog αν αλλαξει κατι στο f2g2, γιατι αν παω στη Q παλι στη wind θα δινω χρηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Τελικά είναι ή δεν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν δωρεάν τίς κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών? Ξέρει κανείς να απαντήσει με βεβαιότητα? Οι κλήσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών χρεώνονται όπως και όσο θέλει η εταιρεία. Αντίθετα, σύμφωνα με το νόμο, οι κλήσεις στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και αναγγελίας βλαβών είναι δωρεάν. Η wind δεν έχει συμμορφωθεί στην υποχρέωσή της να παρέχει δωρεάν βλαβοληπτικό κέντρο. Αντ' αυτού είχε ανακοινώσει (και είχε υποβάλει στην ΕΕΤΤ) την ύπαρξη ενός αριθμού παραπόνων βλαβών κλπ με δωρεάν πρόσβαση, ο οποίος όμως δεν λειτούργησε ποτέ ως τέτοιος, απλώς είχε ηχογραφημένες πληροφορίες. απ' οσο θυμαμαι μονο για τις βλαβες υποχρεουνται να δινουν αριθμο χωρις χρεωση.. εδω θεωρειται παρανομη η ελαχιστη διαρκεια κλησης αλλα ακομη την εχουν εσενα το τμημα εξυπηρετησης σε πειραξε; :) Η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσης δεν είναι παράνομη, ο πάροχος έχει δικαίωμα να χρεώνει όσο και όπως θέλει, δηλ. είτε με πάγιο τέλος κλήσhς, είτε με ελάχιστο χρόνο χρέωσης, είτε με βήματα λεπτού κ.λπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 επειδη δεν πολυκαταλαβα...αλλαξαν οι χρεωσεις στο F2G2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 οχι ακομα...και ελπιζουμε σε ενα θαυμα στης 6-8-2010 Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αγια wind ελέησον ημάς άφες έϊμιν το 0,10 .και ρυσέ εμάς εκ τις βλακείας και τον αυξήσεων ως και εμείς "αφιομεν" τα ευρώ μας και μη "ισινεγκις" ημάς εις "φοριτιτα" ..Amin άντε βοήθεια μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 To κακό ειναι ότι σε εγκλωβίζει σε ένα παράλογα ακριβό πακέτο και δεν μπορείς να μεταβείς ουτε στο f2g (4) ούτε στο "νεο" καρτοκινητό καθως ξεκάθαρα λέει (και το έχω πάθει) χάνεται ΚΑΘΕ προσφορά non stop όπως αυτή με τα 1500' χωρίς ουτε ένα ευρώ και τα 1500mb αυτό μου κάθετε λίγο εκβιαστικό :mad: :chair: Το ξαναλέω, εντάξει σου καταργεί το f2g2, 1, κτλ και τι στο κάνει? αυτό το πανακριβο με 10/sms και 0,5€/min.. Και λές εσύ ωραία να μινω wind να πάω σε f2g4 αυτό δεν το έχει καταργίσει... Αμ δε.. Αν αλλάξεις πακέτο με 1342 τότε κατά την αλλάγή χανονται όλα τα προνόμια τύπου non stop, δλδ 1500' 1500sms 100mv κτλ... Οπότε εσύ και από ο φτηνότερος γίνεσαι ο ακριβότερος με το έτσι θέλω (δεν σε βαζει στο f2g4 αυτόματα σε βαζει στο No-Man's land πακέτο) και ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις πακέτο εκτός αν χάσεις το nonstop (τοτε τι το θες το f2g??). Δεν το σκεφτήκαν καλά... Δεν εχει νόημα Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts