Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι κλήσεις από το πρόγραμα wind ένα λεπτό δεν εξαιρούνται, γιατί δεν αποτελούν κλήσεις προπληρωμένου ή δωρεάν προγράμματος.

Αν η wind ξεκίνησε ξαφνικά να μην τις λαμβάνει υπόψει για τον υπολογισμό του bonus εισερχόμενων κλήσεων, τότε αυτό είναι αντίθετο με τους όρους της υπηρεσίας, τους οποίους η ίδια έθεσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι κλήσεις από το πρόγραμα wind ένα λεπτό δεν εξαιρούνται, γιατί δεν αποτελούν κλήσεις προπληρωμένου ή δωρεάν προγράμματος.

Αν η wind ξεκίνησε ξαφνικά να μην τις λαμβάνει υπόψει για τον υπολογισμό του bonus εισερχόμενων κλήσεων, τότε αυτό είναι αντίθετο με τους όρους της υπηρεσίας, τους οποίους η ίδια έθεσε.

@Hostis: Ευχαριστω αλλη μια φορα για τις πληροφοριες σου...αυτη την εντυπωση ειχα και εγω. Λοιπον αυτο ξαφνικα δεν ισχυει πλεον το λεω με βεβαιοτητα αφου ουτε αυτον τον μηνα δεν πηρα μπονους. Θα περιμενω απαντηση τους (αν απαντησουν) και θα σας ενημερωσω. @scream: Ας μην τσακωθουμε για'αυτο τωρα και ειμαστε offtopic αλλα και δεν ηταν το προβλημα μου αυτο.

Edited by nuvox
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

πάντως εμένα από συμβόλαια wind με τα προπληρωμένα λεπτά ισχύει κανονικά το bonus, η απορία μου είναι τα 1500 λεπτά της Q να μετράνε κι αυτά κανονικά στο bonus;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Συγνωμη αλλα εισαι 100% σιγουρος οτι αυτο το εγραφε απο την αρχη? Γιατι εγω με το που ανακοινωσαν την υπηρεσια μπηκα στο site και δεν ειχαν καμια μα καμια τετοια αναφορα. Αν εισαι σιγουρος τοτε εχουν δικιο αυτοι. Ειμαι παντως 99% σιγουρη οτι την πρωτη εβδομαδα δεν το εγραφαν.

Δεν ξέρω αν το είχα διαβάσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα που βγήκε η υπηρεσία, αλλα σίγουρα το είχα διαβάσει απο σχετικά νωρίς...

Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση (θετική+) που ενώ το ανέφερε στους όρους οτι ο bonus χρόνος ομιλίας δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα, μεταφερόταν κανονικά..

Το είχε πει και κάποιος άλλος παλιότερα στο παρόν topic νομίζω...

Δεν ξέρω αν το είχα διαβάσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα που βγήκε η υπηρεσία, αλλα σίγουρα το είχα διαβάσει απο σχετικά νωρίς...

Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση (θετική+) που ενώ το ανέφερε στους όρους οτι ο bonus χρόνος ομιλίας δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα, μεταφερόταν κανονικά..

Το είχε πει και κάποιος άλλος παλιότερα στο παρόν topic νομίζω...

Δεν εχει και πολυ σημασια τωρα αν ηταν μια εβδομαδα η δυο εβδομαδες. Αφου το γραφουν σιγουρα ειναι καλυμενοι...το θεμα μου τωρα ειναι αν μετα την αλλαγη αυτη οτι τα λεπτα ομιλιας δεν μεταφερονται τον επομενο μηνα, αλλαξε και το οτι δεν λαμβανεις bonus απο αυτο: υς που σε καλουν με την υπηρεσια 0.01/λεπτο. Γιατι δεν ττα κανουν απο την αρχη ολα ξεκαθαρα ωστε να ξερουμε τι μας γινετε? Καθε μερα πρεπει να ψαχνουμε να βρουμε αν αλλαξε η τροποποιηθηκε η καθε υπηρεσια τους, αν μειωθηκε η μηδενιστηκε το υπολοιπο μας? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ: ειχα μια sim που εληξε στις 23 Απριλιου...και σημερα ξαφνικα βρεθηκε στην καρτα υπολοιπο 10 ευρω και πλεον η καρτα πηρε παραταση μεχρι του χρονου στις 23 Απριλιου. Το αστειο ειναι οτι οταν καλω αυτον τον αριθμο ακουω "ο αριθμος που καλεσατε δεν υπαρχει η δεν ειναι προσβασιμος απο το δικτυο μας"!!! ΜΑΓΙΚΟ?

Δεν εχει και πολυ σημασια τωρα αν ηταν μια εβδομαδα η δυο εβδομαδες. Αφου το γραφουν σιγουρα ειναι καλυμενοι...το θεμα μου τωρα ειναι αν μετα την αλλαγη αυτη οτι τα λεπτα ομιλιας δεν μεταφερονται τον επομενο μηνα, αλλαξε και το οτι δεν λαμβανεις bonus απο αυτο: υς που σε καλουν με την υπηρεσια 0.01/λεπτο. Γιατι δεν ττα κανουν απο την αρχη ολα ξεκαθαρα ωστε να ξερουμε τι μας γινετε? Καθε μερα πρεπει να ψαχνουμε να βρουμε αν αλλαξε η τροποποιηθηκε η καθε υπηρεσια τους, αν μειωθηκε η μηδενιστηκε το υπολοιπο μας? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ: ειχα μια sim που εληξε στις 23 Απριλιου...και σημερα ξαφνικα βρεθηκε στην καρτα υπολοιπο 10 ευρω και πλεον η καρτα πηρε παραταση μεχρι του χρονου στις 23 Απριλιου. Το αστειο ειναι οτι οταν καλω αυτον τον αριθμο ακουω "ο αριθμος που καλεσατε δεν υπαρχει η δεν ειναι προσβασιμος απο το δικτυο μας"!!! ΜΑΓΙΚΟ?

Στην wind μονο μαγικα πραγματα μπορει να δεις....!

Ειναι τρελιαρα εταιρεια μανει οτι θελει...:)

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

έχει συζητηθεί και από εμένα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3128883#post3128883

Ήταν στην αρχή στους όρους ότι το BONUS δεν μεταφέρεται (ισχύει για 30 μέρες). Κανένα πρόβλημα λοιπόν που ξαφνικά το εφάρμοσαν.

Edited by Vasileios

έχει συζητηθεί και από εμένα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3128883#post3128883

Ήταν στην αρχή στους όρους ότι το BONUS δεν μεταφέρεται (ισχύει για 30 μέρες). Κανένα πρόβλημα λοιπόν που ξαφνικά το εφάρμοσαν.

Παρολο που καθημερινα διαβαzω ολα τα posts οντως το δικο σου δεν το ειχα δει. Το θεμα ειναι οττι ακομη μια φορα η καλη μας αλλαzει κατι...αλλαξε και το οτι δεν παιρνεις μπονους αν καποιος σε καλει με το 0,01/λεπτο η αν εχει f2g και ας μην ειναι προπληρωμενα πακετα. Ολα καλα οντως κανενα προβλημα.

Παρολο που καθημερινα διαβαzω ολα τα posts οντως το δικο σου δεν το ειχα δει. Το θεμα ειναι οττι ακομη μια φορα η καλη μας αλλαzει κατι...αλλαξε και το οτι δεν παιρνεις μπονους αν καποιος σε καλει με το 0,01/λεπτο η αν εχει f2g και ας μην ειναι προπληρωμενα πακετα. Ολα καλα οντως κανενα προβλημα.

To είδες κάπου γραμμένο αυτό; Έφαγα όλο το site αλλά δεν βρήκα κάτι. Αναφέρει μόνο τις γνωστές εξαιρέσεις δηλ. τα προπληρωμένα πακέτα. Επίσης για να γίνει η αλλαγή έπρεπε να ανακοινωθεί τουλάχιστον 1 μήνα πριν. Στο τηλέφωνο σου το είπαν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

To είδες κάπου γραμμένο αυτό; Έφαγα όλο το site αλλά δεν βρήκα κάτι. Αναφέρει μόνο τις γνωστές εξαιρέσεις δηλ. τα προπληρωμένα πακέτα. Επίσης για να γίνει η αλλαγή έπρεπε να ανακοινωθεί τουλάχιστον 1 μήνα πριν. Στο τηλέφωνο σου το είπαν;

Δεν το διαβασα πουθενα απλα εδω και δυο μηνες δεν εχω παρει καθολου bonus σε εναν αριθμο που με καλουνε καποιες φιλες μου με την υπηρεσια 0,01/λεπτο. Μου εχει ερθει κανονικα το μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια αλλα οταν ερθει η ημερομηνια για το μπονους δεν μου πιστωνεται τιποτα. Ηταν κανονικα να παρω στις 18 Απριλιου και στις 21 Μαιου. Οποτε υποθετω οτι μαzι με τα δωρεαν λεπτα που δεν μεταφερονταν τον επομενο μηνυμα, πλεον δεν προσμετρουνται και οι κλησεις οταν σε καλουν με την υπηρεσια 1 λεπτο. Τι αλλο να υποθεσω?

Edited by nuvox

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάποια επιπλέον ρύθμιση, αν ο connection manager της Wind αναγνωρίζει ήδη το στικάκι σου. Απλά βάζεις την κάρτα σου μέσα και, λογικά, θα είσαι ΟΚ.

το Ε220 με πρόγραμμα WIND κολλάει στην ανίχνευση δικτύου και βγάζει να επιλέξω τα 2 πακέτα τον 2 και 7 ήμερον και τα win7ulti μου πετάει συνεχεία οτι το πρόγραμμα δεν λειτουργεί σωστά

με πρόγραμμα της Huawei βρίσκει σήμα αλλά δεν μπορεί να κάνει σύνδεση

το Ε272 της Voda με πρόγραμμα της WIND κατευθείαν βρίσκει όλα αλλά όταν πατάω σύνδεση βγάζει σφάλμα 628

δεν ξέρω αν το Ε220 έχει πάλι καπιο πρόβλημα γιατι το ρημάδι WIND έκανε 3 μήνες service

:ninja:

Δεν το διαβασα πουθενα απλα εδω και δυο μηνες δεν εχω παρει καθολου bonus σε εναν αριθμο που με καλουνε καποιες φιλες μου με την υπηρεσια 0,01/λεπτο. Μου εχει ερθει κανονικα το μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια αλλα οταν ερθει η ημερομηνια για το μπονους δεν μου πιστωνεται τιποτα. Ηταν κανονικα να παρω στις 18 Απριλιου και στις 21 Μαιου. Οποτε υποθετω οτι μαzι με τα δωρεαν λεπτα που δεν μεταφερονταν τον επομενο μηνυμα, πλεον δεν προσμετρουνται και οι κλησεις οταν σε καλουν με την υπηρεσια 1 λεπτο. Τι αλλο να υποθεσω?

Έπρεπε να τα πάρεις κανονικά. Στείλε μαιλ και απαίτησέ τα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έπρεπε να τα πάρεις κανονικά. Στείλε μαιλ και απαίτησέ τα.

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι από το 1c/min δεν εισπράτεις bonus;

Δεν αναφέρεται ως εξαίρεση στους όρους του προγράμματος.

Και η cosmote στο αντίστοιχο πρόγραμμα επιβράβευσης αποδίδει bonus για την υπηρεσία 0,01 προς δύο αριθμούς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστεωε με επι 4 μηνες επαιρνα κανονικα bonus...δεν εχω κανενα λογο να λεω αρλουμπες. Το θεμα μου ηταν οτι τους τελευταιους 2 μηνες δεν πηρα bonus και στη βασικη μου γραμμη που φυσικα με καλουν απο σταθερα,κινητα, ακινητα τα παντα ολα.........@hostis εχω ηδη στειλει email εδωκαι δεκα μερες αν δεις τα προηγουμενα μου posts. Απλα δεν περιμενω τιποτα! Να ειναι καλα που σε ληγμενο νουμερο μου προσθεσαν 10 ευρω!

@hostis εχω ηδη στειλει email εδωκαι δεκα μερες αν δεις τα προηγουμενα μου posts. Απλα δεν περιμενω τιποτα! Να ειναι καλα που σε ληγμενο νουμερο μου προσθεσαν 10 ευρω!

Ναι, το είχα δει, απλά δεν ήμουν σίγουρος αν ανέφερες στο μαιλ και για το πρόγραμμα με το ένα λεπτό. Μη μασάς, κυνήγησέ το. Αυτοί ποντάρουν στο ότι δεν θα κάνουμε καταγγελία για λίγα ευρώ και θα πούμε «ωχ αδερφέ, δε βαριέσαι τώρα για τα 5 ευρώ». Εγώ σε αντίστοιχη ιστορία είχα στείλει mail για 2,5 ευρώ και με έγραψαν κανονικότατα. Μετά από 10 μέρες στέλνω δεύτερο mail και μου απάντησαν με copy paste από την ιστοσελίδα τους. Και εκεί ήταν που τα πήρα στα κρανία, έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και το ίδιο πρωί που την έστειλα (με κοινοποίηση στην εταιρεία) με πήραν τηλέφωνο και μου ζήταγαν συγνώμες κ.λπ. Αυτό όμως ήταν με την προηγούμενη ηγεσία της ΕΕΤΤ, που τους έβαζε χέρι. Τώρα νομίζω είναι πιο χαλαροί, αλλά ακόμα και τώρα αν επιμείνεις, πιστεύω ότι θα βρεις το δίκιο σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Soublaki-3 Δεν εκανες κατι για να λες sorry. Απλα σου απαντησα οτι οντως επαιρνα το bonus απο το 1cent/λεπτο. @Hostis Μπορει να το ψαξω οσο λες αλλα γενικα ειμαι πολυ στεναχωρημενη απο την σταση της γενικοτερα. Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα καπιον αλλο εδω που να εχει το ιδιο προβλημα οποτε μπορει να μην αλλαξε κατι σε σχεση με το 1cent/λεπτο και απλως να ετυχε σε εμενα λογω των γνωστων προβληματων του συστηματος. Ειδωμεν!

@Hostis Μπορει να το ψαξω οσο λες αλλα γενικα ειμαι πολυ στεναχωρημενη απο την σταση της γενικοτερα. Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα καπιον αλλο εδω που να εχει το ιδιο προβλημα οποτε μπορει να μην αλλαξε κατι σε σχεση με το 1cent/λεπτο και απλως να ετυχε σε εμενα λογω των γνωστων προβληματων του συστηματος. Ειδωμεν!

Θα σε συμβούλευα να μη στεναχωριέσαι για τέτοια. Κάνε την καταγγελία σου ή τη φορητότητά σου και ξέχασέ το. Το ξέρω ότι είναι άσχημο αυτό που κάνουν, το χειρότερο για μένα είναι ότι πίσω από αυτά φαίνεται να υπάρχουν σκοπιμότητες. Μην τους αφήνεις να σε στενοχωρούν όμως, είναι κρίμα. Μία ψυχρή και απρόσωπη εταιρεία είναι, όπως όλες, που βάζει πάνω απ'όλα το κέρδος. Δεν αξίζει να χαλάει τη διάθεσή σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα σε κατάστημα wind στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη για να δηλώσω το καρτοκινητό μου και αντίκρυσα 3 κοπέλες να χαζογελανε μεταξύ τους. Το προσπέρασα αυτό και είπα σαν φυσιολογικός άνθρωπος ότι θέλω να δηλώσω το καρτοκινητό μου. Μου είπαν το εκπληκτικό ότι δηλώσεις δέχονται μόνο Τρίτη 1-5. Τις διαολόστειλα και πήγα στο κατάστημα της Αγίας Σοφίας όπου και το δήλωσα κανονικά...

Νομίζουν ότι έχουμε όλες τις ώρες ελεύθερες για να πηγαίνουμε όποτε γουστάρουν αυτοί για δήλωση; Είναι νόμιμο αυτό που λένε;

Πήγα σε κατάστημα wind στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη για να δηλώσω το καρτοκινητό μου και αντίκρυσα 3 κοπέλες να χαζογελανε μεταξύ τους. Το προσπέρασα αυτό και είπα σαν φυσιολογικός άνθρωπος ότι θέλω να δηλώσω το καρτοκινητό μου. Μου είπαν το εκπληκτικό ότι δηλώσεις δέχονται μόνο Τρίτη 1-5. Τις διαολόστειλα και πήγα στο κατάστημα της Αγίας Σοφίας όπου και το δήλωσα κανονικά...

Νομίζουν ότι έχουμε όλες τις ώρες ελεύθερες για να πηγαίνουμε όποτε γουστάρουν αυτοί για δήλωση; Είναι νόμιμο αυτό που λένε;

Ειχε παει και ο αδερφος σε αυτο το καταστημα για φορητοτητα ομως δεν τον εξυπηρετησαν και μετα πηγε στο καταστημα στην Αγια Σοφιας και ολα οκ.

Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά και ανέφερέ το. ;)

Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά και ανέφερέ το. ;)

... και φυσικά μην ξεχάσεις τη συμπεριφορά τους όταν θα χρειαστεί να κάνεις εγχρήματη συναλλαγή (ανανέωση χρόνου ομιλίας, αγορά συσκευής κλπ). Πρέπει πάντα να επιβραβεύουμε με τη συμπεριφορά μας αυτούς που το αξίζουν και να δίνουμε τα χρήματά μας εκεί που πιάνουν τόπο.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova