Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρονια πολλα σε ολους,Χριστος ανεστη.

θελω να κανω 2 ερωτησεις,ενας ξαδερφος ξεθαψε κατι σιμ για πεταμα στις οποιες υπαρχει και μια γουιντ μεσα.

Το κακο ειναι οτι δεν εχει σημα κ οτι δεν ξερει τον αριθμο της αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι φ2γ2.Καπου εδω μεσα στο χαος ειχα δει οτι αν την δειλωσω ξανα ενεργοποιειται?Η κατι τετοιο.Ισχυει?Ετσι για να μην παει χαμενη,η ειναι ηδη χαμενη???

2)Και που στελνω για να δω ποσα λεπτα-σμσ-μβ εχω απο την προσφορα,ευχαριστω.

2) Καλείς το 1245 ή στέλνεις ΥΠ στο 1245.

Τρόπος για να ενημερωθείς για τα mb, δεν υπάρχει δυστυχώς.

Αφού έπιασα χτες επιτέλους γραμμή στο 1260, δήλωσα το πρόβλημα με το internet (της 25/3). Πριν λίγο ήρθε ενημερωτικό SMS ότι "έχει ήδη προστεθεί το αιτούμενο ποσό στη γραμμή σας".:up:

Καλώ 1269 και μαθαίνω ότι απλώς μου μηδένισαν εντελώς το υπόλοιπο, χωρίς όμως να πιστώσουν όλο το ποσό που είχε αρχικά πριν το πρόβλημα. Δεν μιλάμε για πολλά λεφτά, λιγότερο από 1 καφές ήταν, αλλά έχω βαρεθεί με αυτές τις βλακείες της εταιρίας... :down:

Περιμενε λιγο ακομα, μου ειχε τυχει και μενα και μου βαλαν τα λεφτα μια μερα αφου μου ηρθε το μυνημα. Αν δεν γινει, τοτε τηλεφωνο ή email και θα στα βαλουν.

Το θεμα ειναι η ταλαιπωρια, το καταλαβαινω γιατι μου εχει τυχει και μενα 2-3 φορες ειδικα με το wind plus non-stop.

Ενεργοποίηση από φορητότητα στις 31/3 και σήμερα 6/4 αίτηση για φορητότητα ξανά για να μη νιώθω ότι με έπιασαν κορόιδο με την προσφορά.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Ενεργοποίηση από φορητότητα στις 31/3 και σήμερα 6/4 αίτηση για φορητότητα ξανά για να μη νιώθω ότι με έπιασαν κορόιδο με την προσφορά.

Ελπίζω αυτές οι κινήσεις να αξιολογηθούν ανάλογα από τους ιθύνοντες. Αν και με λύπη διαπιστώνω ότι επαναλαμβάνουν τα λάθη του παρελθόντος και δεν μαθαίνουν από αυτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρονια πολλα σε ολους,Χριστος ανεστη.

θελω να κανω 2 ερωτησεις,ενας ξαδερφος ξεθαψε κατι σιμ για πεταμα στις οποιες υπαρχει και μια γουιντ μεσα.

Το κακο ειναι οτι δεν εχει σημα κ οτι δεν ξερει τον αριθμο της αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι φ2γ2.Καπου εδω μεσα στο χαος ειχα δει οτι αν την δειλωσω ξανα ενεργοποιειται?Η κατι τετοιο.Ισχυει?Ετσι για να μην παει χαμενη,η ειναι ηδη χαμενη???

2)Και που στελνω για να δω ποσα λεπτα-σμσ-μβ εχω απο την προσφορα,ευχαριστω.

τι εννοείς οτι δεν εχει σημα; . κανωντας χειροκινητη αναζητηση δικτυου δεν σου εμφανιζει το δικτυο της wind ;. εαν δεν στο εμφανιζει εκει που εισαι δεν εχει σημα ,εαν ομως στο εμφανιζει και πας να κανεις συνδεση και σου βγαζει οτι δεν μπορεις να συνθεθεις στο δικτυο σημαινει οτι η καρτα σου εχει απενεργοποιηθει απο το δικτυο. συνηθως εμφανιζεται η ενδειξη ανενεργη σημ , ή η σημ δεν εχει ενεργοποιηθει ή κατι παρομοίο. πιστευω οτι εαν εχει απενεργοποιηθει δεν εχεις το δικαίωμα να την ξανα ενεργοποίησεις με τον ιδιο αριθμο. (απο οτι ξερω στην vodafone εαν εχεις καρτοκινητο και εχεις δηλωσει τα στοιχεία σου και εχει ληξει εχεις το δικαίωμα να ξανα παρεις το νουμερο σου πίσω μεσα σε 3 μηνες εαν {θυμαμαι καλα τον χρονο } απο την ημερομηνια που εχει απενεργοποιηθέι ο αριθμός απο το δίκτυο αλλα είναι σαν να παιρνεις κανουργιο αριθμό πρεπει να ξανα ενεργοποιήσεις τις υπηρεσιες και οτι αλλο είχες ενεργοποιήσει παλία. ) . ρωτα στο 8001101260 χωρις χρέωση απο το σταθερό σου εαν δεν ξερουνε ξητα να σου δωσουνε ενα τηλέφωνο καταστήματος τις περιοχής σου να μάθεις σχετικά. Πάντως εαν ειναι free to go 2 εχει τι πιο φθηνες χρεωσεις σε ολα τα καρτοκινητα στην ελλαδα 0,10 ευρω το λεπτο ή ομιλία προς ολα τα δίκτυα και 0,04 το μυνημα. εαν δεν μπορείς να το ξαναενεργοποίησεις παρε ενα καινούργιο πακέτο συνδεσης και ενεργοποιησε το 1245. εαν εχεις κανενα πακετο συνδεσης ξεχασμενο το οποιο δεν προκειτε να το χρησημοποιήσεις ενεργοποιήσε το και μετα κανε φορητοτητα για να γλυτώσεις τα 5 ευρω που κοστιζει ενα καινούργιο πακετο συνδεσης.

Σε ευχαριστω για την απαντηση μου λεει:

sim card registration failed

Μαλλον χαμενο παιχνιδι μου μυριζει εμενα,ειναι απο τισ ποιοοοο

παλιες σιμ με το μικρο τσιπακι οποτε δεν ειναι σιγουρα 3ων μηνων...:p.Ελεγα μιπως το σωσω.

Ααα και στο σιμα μου βρισκει ΤΙΜ GR,απλα δεν εχει σημα...

Και κατι περιεργο,τα παντα ολα ειναι στα αγγλικα,με αυτη τη σιμ...:blink:

Θενξ παντος.

Πληροφοριακα εχω 0.10/min 0.04sms 3000+3000+3gb και μετα 1500+1500+1.5gb

οποτε ξερω αρκετα καλα τι σημαινει το φ2γ2 :cool::D

Ναναι καλα αυτο το φορουμ...:cool::D

Το κακο ειναι οτι αυτοι οι ξεροκεφαλοι δεν το διαφημηζαν τοτε καθολου κ επρεπε να ψαξεις πολυ και τωρα εγινε αυτο που εγινε...

παλιες σιμ με το μικρο τσιπακι οποτε δεν ειναι σιγουρα 3ων μηνων...:p.Ελεγα μιπως το σωσω.

Θενξ παντος.

Το κακο ειναι οτι αυτοι οι ξεροκεφαλοι δεν το διαφημηζαν τοτε καθολου κ επρεπε να ψαξεις πολυ και τωρα εγινε αυτο που εγινε...

Προφανώς εχεις κινητο νοκια για αυτο σου βγαζει αυτο στα ελληνικα γραφει οτι : ''ΕΓΡΑΦΗ ΚΑΡΤΑΣ ΣιΜ ΑΠΕΤΥΧΕ''. σημαινει οτι εχει απενεργοποιηθει ο αριθμός σου απο το δίκτυο και οτι εαν κανεις χειροκινητη αναζητηση δεν θα μπορεσεις να συνδεθεις. εχεις επιλέξει στην γλωσσα τηλεφώνου αυτοματη για αυτο σου εμφανίζει αγγλικα διαβαζει τις σημ την γλωσσα η οποια κατα πασα πιθανοτητα ειναι στα αγγλικα για αυτο σου γινεται αυτο . αλλαξε την ρυθμίση σου στα ελληνικα . θα δεις οτι θα εμφανισει το παραπανω μυνημα που σου εγραψα πιο πανω. αναγκαστηκα θα πρεπει να παρεις καινουργιο νουμερο ή να κανεις φορητοτητα απο αλλη εταιρεια ετσι ωστε να γλυτωσεις τα 5 ευρω. επίαης για το free to go 2 δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο εαν εχεις δει στα προηγουμενα posts μονο οσοι το ειχανε ενεργοποιησει συνεχιζουνε να εχουνε αυτες τις χρεώσεις . και αμα ενεργοποιησεις ενα καινουργιο θα πας στο πακετο free to go 4 το οποιο δεν ειναι πια το free to go 4 αλλα το κλασικο free to go με χρεωση 0,36 ευρω το λεπτο και 0.05 το μυνημα οταν καλεις σε ολα τα κινητα και σταθερα δικτυα στην ελλαδα.

Ναι φιλε μου τα ξερω αυτα.Μην παιδευεσαι κ γεμιζει και το thread με ιδιες απαντησεις σε καθε σελιδα.:)

Οκ θενξ για ολα το περιμενα πως ειναι χλωμο να μην χαθει το νουμερο,απλα ειθελα να πεθανει τελευταια η ελπιδα. :p

Ξερεις τι θα μου ηταν χρισιμο να μου πεις?Και το ριχνω και σαν ιδεα αυτο στο τραπεζι

(μην με κραξετε που θα ξεφυγω λιιιιγο παλι).

Γιατι δεν κανεται καποια θρεντ με τις προσφορες/τα τηλεφωνα που μαθενουμε υπολοιπο απο μπονους στην εκαστοτε εταιρια?Εδω πχ καποιες χρισιμες πληροφοριες-προσφορες-τηλεφωνα υπηρεσιων χανονται μεσα στο χαος και ειναι κριμα...Εχω αυτο το κακο με τα τηλεφωνα,δεν τα θυμαμαι και ειναι μπερδεμα για καθε εταιρια να τα θυμασαι ολα...Πολλες φορες ξεχναω τα 1269 και το 1252 στην βοντα,τοσο χαλια.Κ γενικα στην βοντα δεν ξερω τηλ. απο υπηρεσειες...

Κραταγα κατι σαν αρχειο στα προχειρα του νοκια μου :p

αλλα εκανα επαναφορα και χαθηκαν μηνυματα και τα παντα ολα...

Εγω πχ αν δεν παρακολουθουσα ποστ ποστ το θρεντ θα ειμουν μεσα στους εκατονταδες (η οσοι ειναι)

που εχασαν την καλυτερη προσφορα του 2010

(και μιλαω για την αρχικη,οχι την πετσοκομμενη που διαφημιζει τωρα η γουιντ...).

Αυτα,καλη συνεχεια.

Edited by kalfinho

Θενξ παντος.

σωστοοοος...:cool:

οι ψαγμένοι ενεργοποίησαν την υπηρεσία πριν καν εμφανιστεί καμιά διαφήμιση...:X

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Όντας κι εγώ απ' τους λίγους και καλούς ψαγμένους, ενεργοποίησα την προσφορά στις 17 Μαρτίου και σήμερα 6 Απριλίου 2010 είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ΞΟΔΕΨΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ 3GB ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Τώρα χρησιμοποιώ ένα δεύτερο F2G της μάνας μου το οποίο έχει κι αυτό κάπου 2GB υπόλοιπο τη στιγμή που μιλάμε. Περιμένω τώρα μέχρι τις 17 του Απρίλη. Κατάχρηση στο έπακρο...

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Δεν υπαρχει θεμα καταχρησης, ειτε τα ξοδεψεις σε μια μερα ειτε σε 2 μηνες ειτε απο κινητο ειτε απο λαπτοπ ειναι το ιδιο πραγμα. Αλλο αν η wind βρισκει δικαιολογιες (οπως τοτε με το non stop που ελεγε οτι καποιοι το χρησιμοποιουσαν για να ακουν τα μωρα τους στο αλλο δωματιο).

Όντας κι εγώ απ' τους λίγους και καλούς ψαγμένους, ενεργοποίησα την προσφορά στις 17 Μαρτίου και σήμερα 6 Απριλίου 2010 είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ΞΟΔΕΨΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ 3GB ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Τώρα χρησιμοποιώ ένα δεύτερο F2G της μάνας μου το οποίο έχει κι αυτό κάπου 2GB υπόλοιπο τη στιγμή που μιλάμε. Περιμένω τώρα μέχρι τις 17 του Απρίλη. Κατάχρηση στο έπακρο...

Πρέπει να έκανες μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις να ξοδέψεις και τα 3GB σε τόσες μέρες.Χαχα!

Έκτος και αν μπήκες από υπολογιστή οπότε...πάω πάσο!

Και κάτι άλλο...Πως έμαθες τον υπολοιπόμενο όγκο της προσφοράς?

Πρέπει να έκανες μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις να ξοδέψεις και τα 3GB σε τόσες μέρες.Χαχα!

Πιθανότατα από κάποιο μετρητή data. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας δεν υπάρχει τρόπος ελέγχου του υπολειπόμενου όγκου ιντερνετ, ούτε καν μέσω της εξυπηρέτησης πελατών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από 1η Μαρτίου 2010 η WIND θέτει σε λειτουργία μια νέα υπηρεσία με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση και διασφάλιση των πελατών της.

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία προσφέρει έγκαιρη ενημέρωση μέσω SMS στην περίπτωση υπέρβασης κίνησης GPRS αξίας 60€ (αντιστοιχεί σε 8,28MB) σε περιβάλλον περιαγωγής εντός Ε.Ε. τον μήνα. Η υπηρεσία διατίθεται χωρίς χρέωση σε συνδρομητές συμβολαίου και κατόχους καρτοκινητής WIND και η ενεργοποίησή της μπορεί να γίνει με ένα απλό δωρεάν SMS ή καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (με χρέωση) από Ελλάδα και εξωτερικό.

Για συνδρομητές συμβολαίου: G60 ΝΑΙ στο 1202

Για κατόχους καρτοκινητής: G60 ΝΑΙ στο 1284

Εξαιρούνται οι συνδρομητές που ανήκουν σε εταιρικά και οικογενειακά οικονομικά προγράμματα.

Μέσω μετρητή στο κινητό. Φυσικά και τα ξοδεύω από υπολογιστή μέσω tethering αλλά και από το κινητό όταν κλείνω το pc. :p Από το κινητό είναι ακατόρθωτο ή έστω δύσκολο να ξοδέψει κάποιος και τα 3GB ενώ στο pc υπάρχει μεγαλύτερη "ελευθερία".

Από 1η Μαρτίου 2010 η WIND θέτει σε λειτουργία μια νέα υπηρεσία με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση και διασφάλιση των πελατών της.

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία προσφέρει έγκαιρη ενημέρωση μέσω SMS στην περίπτωση υπέρβασης κίνησης GPRS αξίας 60€ (αντιστοιχεί σε 8,28MB) σε περιβάλλον περιαγωγής εντός Ε.Ε. τον μήνα. Η υπηρεσία διατίθεται χωρίς χρέωση σε συνδρομητές συμβολαίου και κατόχους καρτοκινητής WIND και η ενεργοποίησή της μπορεί να γίνει με ένα απλό δωρεάν SMS ή καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (με χρέωση) από Ελλάδα και εξωτερικό.

Για συνδρομητές συμβολαίου: G60 ΝΑΙ στο 1202

Για κατόχους καρτοκινητής: G60 ΝΑΙ στο 1284

Εξαιρούνται οι συνδρομητές που ανήκουν σε εταιρικά και οικογενειακά οικονομικά προγράμματα.

Δεν κατάλαβα την χρησιμότητα της υπηρεσίας. Δηλαδή αν κάποιος ξεπεράσει τα 60 ευρώ κατά τη χρήση GPRS θα του ρθει ειδοποίηση με SMS; Μου φαίνεται λίγο άχρηστο.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Δεν κατάλαβα την χρησιμότητα της υπηρεσίας. Δηλαδή αν κάποιος ξεπεράσει τα 60 ευρώ κατά τη χρήση GPRS θα του ρθει ειδοποίηση με SMS; Μου φαίνεται λίγο άχρηστο.

Αν κάποιος ξεπεράσει τα €60 σε GPRS Data Traffic κατά το Roaming, το GPRS θα διακοπεί για την προστασία του πελάτη, so simple :)

Edited by Dromeas

Αν κάποιος ξεπεράσει τα €60 σε GPRS Data Traffic κατά το Roaming, το GPRS θα διακοπεί για την προστασία του πελάτη, so simple :)

Αν τους ενδιέφερε βέβαια τόσο πολύ η προστασία του πελάτη μάλλον δεν θα χρέωναν 60 ευρώ τα 8 ΜΒ... :whistle:

Επίσης η ίδια υπηρεσία θα προσφερόταν και για την εθνική κίνηση, που οι χρεώσεις δεν είναι και πολύ μικρότερες... :whistle:

Α, και φυσικά θα προσέφεραν την ίδια υπηρεσία και για τις χώρες εκτός ΕΕ. Ή οχι;... :worry:

Βρε μήπως το κάνουν επείδη τους υποχρεώνει η ΕΕ; :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσω μετρητή στο κινητό. Φυσικά και τα ξοδεύω από υπολογιστή μέσω tethering αλλά και από το κινητό όταν κλείνω το pc. :p Από το κινητό είναι ακατόρθωτο ή έστω δύσκολο να ξοδέψει κάποιος και τα 3GB ενώ στο pc υπάρχει μεγαλύτερη "ελευθερία".

Εσένα μπορεί να μη σου φαίνεται χρήσιμη αλλά για ρώτα τόσο και τόσο κόσμο που την έχει πατήσει και έχουν έρθει υπέρογκοι λογαριασμοί από ελάχιστη χρήση ιντερνετ στο εξωτερικό. Και φυσικά το συγκεκριμένο αποτελεί υποχρέωση των δικτύων απέναντι στην ΕΕ που τους έχει υποχρεώσει να προσωρήσουν σε αυτή τη ρύθμιση αλλιώς σιγά μη τους ένοιαζε

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εσένα μπορεί να μη σου φαίνεται χρήσιμη αλλά για ρώτα τόσο και τόσο κόσμο που την έχει πατήσει και έχουν έρθει υπέρογκοι λογαριασμοί από ελάχιστη χρήση ιντερνετ στο εξωτερικό. Και φυσικά το συγκεκριμένο αποτελεί υποχρέωση των δικτύων απέναντι στην ΕΕ που τους έχει υποχρεώσει να προσωρήσουν σε αυτή τη ρύθμιση αλλιώς σιγά μη τους ένοιαζε

Στο εσωτερικό να δεις πόσοι την έχουν πατήσει.

Μία ματιά να ρίξεις στο εδώ και δύο μήνες κλειδωμένο thread Καταγγελίες Για Την Wind και θα καταλάβεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο εσωτερικό να δεις πόσοι την έχουν πατήσει.

Μία ματιά να ρίξεις στο εδώ και δύο μήνες κλειδωμένο thread Καταγγελίες Για Την Wind και θα καταλάβεις

για το εσωτερικό τα παράπονα σου στην ΕΕΤΤ που κοιμάται... μη ξεχνάμε ότι το κόστος αποστολής sms εντός ΕΕ σε συνθήκες περιαγωγής είναι πλέον φθηνότερο από την αποστολή sms από ένα ελληνικό δίκτυο με συμβόλαιο εντός Ελλάδας!! Και η αστειότητα ήταν η προτροπή της ΕΕΤΤ όταν η ΕΕ επέβαλλε το παραπάνω σε μείωση του κόστους sms και εντός Ελλάδας που φυσικά τα δίκτυα αγνόησαν

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

για το εσωτερικό τα παράπονα σου στην ΕΕΤΤ που κοιμάται... μη ξεχνάμε ότι το κόστος αποστολής sms εντός ΕΕ σε συνθήκες περιαγωγής είναι πλέον φθηνότερο από την αποστολή sms από ένα ελληνικό δίκτυο με συμβόλαιο εντός Ελλάδας!! Και η αστειότητα ήταν η προτροπή της ΕΕΤΤ όταν η ΕΕ επέβαλλε το παραπάνω σε μείωση του κόστους sms και εντός Ελλάδας που φυσικά τα δίκτυα αγνόησαν

Επίσης μην ξεχνάς το αστείο με τις διεθνέις κλήσεις προς ΕΕ, που πιο πολύ συμφέρει να πάρεις ξένο νούμερο με περιαγωγή, παρά να καλέσεις από το ελληνικό κινητό!

Ωραίο το ανέκδοτο με τη ΕΕΤΤ με έκανες και γέλασα βραδιάτικα... Η ΕΕΤΤ έχει να βάλει πρόστιμο σε πάροχο ίσως και πάνω από ένα χρόνο... Δηλαδή τελικά ζούμε στον παράδεισο των τηλεπικοινωνιών και δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει... Τη στιγμή που διαπιστώνεται σωρεία παραβάσεων. Εδώ η wind δεν έχει καν δωρεάν βλαβοληπτικό, όπως της επιβάλλει ο νόμος.

Δεν ξέρω πως την έχουν δει στην ΕΕΤΤ, ή που κάνουν δημόσιες σχέσεις, ή που υπάρχουν άλλα θέματα που δεν θέλω καν να τα φανταστώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασα παραπάνω για σύνδεση μέσω tethering. Μπορεί να δώσει κάποιος οδηγίες πώς μπορεί να γίνει σύνδεση μέσω tethering;

Πολλοί αναφέρουν ότι έχουν αρνητικό υπόλοιπο από τη χρήση του internet. Αυτό προκύπτει από χρήση λάθος προφίλ ή γενικά μπλοκάρει το σύστημα της wind; ποιο ειναι το σωστό προφίλ που πρέπει να χρησιμοποιούμε;

Διάβασα παραπάνω για σύνδεση μέσω tethering. Μπορεί να δώσει κάποιος οδηγίες πώς μπορεί να γίνει σύνδεση μέσω tethering;

Πολλοί αναφέρουν ότι έχουν αρνητικό υπόλοιπο από τη χρήση του internet. Αυτό προκύπτει από χρήση λάθος προφίλ ή γενικά μπλοκάρει το σύστημα της wind; ποιο ειναι το σωστό προφίλ που πρέπει να χρησιμοποιούμε;

Ψάξε τις τελευταίες 10 σελίδες του topic και θα βρεις για το tethering.

Το προφίλ που δεν χρεώνει σίγουρα είναι το "gint.b-online.gr"

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova