Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι ? Μπορείς να εγγραφείς για την νέα προσφορά στο 1245 και να έχεις συγχρόνως το 1' λεπτο/λεπτό προς 2 αριθμούς WIND ? Αν όχι, πως μπορώ να διαγραφώ από την νέα προσφορά ώστε να έχω το €0,01/1' ?

Φυσικά μπορείς αν είσαι στασ F2G5 ,ή F2G6

Δηλαδή, τι ακριβώς κάνει το 1231 και ποια η διαφορά του από το 1260 ???

Επίλυση προβλημάτων ίντερνετ?

Δεν ξερω αν ειναι μονο για το ιντερνετ ή γενικα για τεχνικα προβληματα παντως ειναι δωρεαν. Μου ειπαν ομως οτι πρεπει να καλω μετα τις 12 τα μεσανυχτα για να το σηκωσουν οι ιδιοι κ να μην μας παραπεμψουν στο 1260

WIND :D

Νομιζω οτι υπαρχει το 1231

Το 1231 είναι γραμμή εξυπηρέτησης πελατών internet όχι γραμμή τεχνικής υποστήριξης. Δεν καταγράφει προβλήματα. Επίσης δεν μπορείς να το καλέσεις αν δεν έχεις υπόλοιπο.

Ολες χρεωνουν για κλησεις προς την εξυπηρετηση τους.Η κοσμοτε στο 1313 0,12 λεπτα ανα κληση, η vodafone στο 13830 με 0,12 λεπτα ανα κληση και η γουιντ στο 1260 με 0,12 λεπτα ανα κληση.Για τηλεφωνικη υποστηριξη ιντερνετ οπως ειπαν πανω τα παιδια το 1231.Η κληση προς το 1231 ειναι δωρεαν.

Καμία εταιρεία εκτός από την wind δεν χρεώνει για βλάβες και τεχνικά προβλήματα

http://www.cosmote.gr/content/el/resources/html/COSMOTEMOBILE_DEIKTES.htm

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1728&menuId=1728

Επαναλαμβάνω ότι οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες από το νόμο.

Την 25η Μαρτίου που έμεινα, όπως και πολλοί άλλοι, χωρίς τηλέφωνο από τα καμώματα της wind, δεν υπήρχε κανένας τρόπος να επικοινωνήσω από το τηλέφωνό μου με την τεχνική υποστήριξη για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει ότι ήμουν υποχρεωμένος να αναζητήσω καρτοτηλέφωνο και τηλεκάρτα στη μέση του πουθενά και να χρεωθώ την κλήση ως κλήση σε κινητό τηλέφωνο και χρέωση στην αναμονή.

Σημειώνω ότι λόγω του τεχνικού προβλήματος και της αργίας η αναμονή ήταν πολύ μεγάλη. Η τηλεκάρτα των 4 ευρώ κράτησε κάπου 25 λεπτά χωρίς τελικά να εξυπηρερτηθώ.

Γιατί να χρεωθώ και να υποστώ τέτοια ταλαιπωρία ψάχνοντας τηλεκάρτες και καρτοτηλέφωνα στη μέση του πουθενά, από τη στιγμή που η εταιρεία είναι υποχρεωμένη για το αυτονόητο, δηλ. να έχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη;

Θα συμμορφωθεί επί τέλους η wind με τους νόμους του κράτους; Οι υπόλοιπο που συμμορφώνονται είναι κορόιδα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

H WIND έχει συμορφωθεί με τον νόμο φίλε μου

το δωρεάν τηλέφωνο για βλάβες είναι 8008887316 κατευθείαν από το καρτοκινητό σου.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=309

Edited by Vasileios

H WIND έχει συμορφωθεί με τον νόμο φίλε μου

το δωρεάν τηλέφωνο για βλάβες είναι 8008887316 κατευθείαν από το καρτοκινητό σου.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=309

Έχεις δοκιμάσει να πάρεις; Ο αριθμός αυτός όπως αναφέρεται και σε άλλο ποστ έχει μόνο ηχογραφημένες πληροφορίες, κοινώς κασέτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω χθες ανανεωσα το χρονο ομιλιας και ΣΗΜΕΡΑ μου μηδενιστηκε το υπολοιπο και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο πουθενα!!

Interner δεν εχω μπει εδω και 10 μερες ουτε για δευτερολεπτο - οποτε δεν εχει καμια σχεση με αυτο!

Το χουν καψει...

"Η συνδεση σας εχει απενεργοποιηθει - ενεργοποιηστε την ανανεωνοντας το χρονο ομιλιας"

χαχαχαχαχα

(γελαω στο ποστ γιατι εδω ριχνω καντιλια, μερες που ειναι ***)

Edited by MsK
προσοχή στις εκφράσεις...

Μηπως ειχες καμμια εφαρμογη και μπαινει στο ιντερνετ? Nokia Maps ktl
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Μηπως ειχες καμμια εφαρμογη και μπαινει στο ιντερνετ? Nokia Maps ktl

ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Ιντερνετ καθολου. Και οταν πριν 10-12 μερες ειχα μπει σε μια δυο σελιδες (myphone κλπ) ΔΕΝ μου ειχε χρεωσει τιποτα. Τωρα βρηκαν τα φραγκα ("μαζεμενα" μετα την ανανεωση δλδ) και σου λεει δεν τα τρωμε... Σε 10.000 να το κανουν απο τους μισους που δεν θα καταλαβουν τι εγινε θα βγαλουν 50.000 ευρω!

ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Ιντερνετ καθολου. Και οταν πριν 10-12 μερες ειχα μπει σε μια δυο σελιδες (myphone κλπ) ΔΕΝ μου ειχε χρεωσει τιποτα. Τωρα βρηκαν τα φραγκα ("μαζεμενα" μετα την ανανεωση δλδ) και σου λεει δεν τα τρωμε... Σε 10.000 να το κανουν απο τους μισους που δεν θα καταλαβουν τι εγινε θα βγαλουν 50.000 ευρω!

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Ποντάρουν στο ότι δεν θα κάτσει να ασχοληθεί ο περισσότερος κόσμος για 5-10 ευρώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αληθεια θα εχεις 3gb?Και γιατι εμενα μου λενε οτι θα εχω 100 μβ σε 3 νουμερα που ενεργοποιησα στις 23 του μηνα?Καλα οτι να ναι στην γουιντ.Μακαρι παντως να ισχυουν τα 3 γιγα και οχι 100 μβ.

Παίρνεις στο 1260 και σου λένε ότι είσαι στα 100?

και τι λες εσύ?

πάντως όσο για τα χρήματα όντος αν το κάνουν σε 10 οι 5 θα το καταλάβουν

Έχει καταντήσει αηδία να έχεις το μυαλό σου και σε αυτό

Tελικά έχουμε 100 ΜΒ απο 1500;;;

είνια ΝΟΜΙΜΟ αυτο;;;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Tελικά έχουμε 100 ΜΒ απο 1500;;;

είνια ΝΟΜΙΜΟ αυτο;;;

Aν είχες ενεργοποιησει την προσφορα μεχρι 23 Μαρτιου θα εχεις 1500mb ..Aν την ενεργοποιησεις απο 24Μαρτιου και μετα θα εχεις 100mb.

Ο πατέρας μου έκανε ανανέωση 11 ευρώ στη νέα καρτοκινητή και το σύστημα δεν του έβαλε τις επιπλέον μονάδες (το μπόνους) για 15 μέρες, παρόλο που δεν είχε κάνει άλλη ανανέωση για 29 μέρες. Πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και του είπαν ότι θα το κοιτάξουν. ¨Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Ο αδερφός μου έκανε αίτηση φορητότητας, για να πάει από Q στη WIND. Πριν λίγες μέρες παρέλαβε την νέα κάρτα SIM. Σήμερα, η παλιά κάρτα SIM έγραφε ότι είναι ανενεργή και όταν βάζει την νέα κάρτα SIM λέει κι εκείνη ότι είναι ανενεργή, παρόλα αυτά έχει σήμα! Τι συμβαίνει; Θα ενεργοποιηθεί σύντομα; Edited by pluss

Ο αδερφός μου έκανε αίτηση φορητότητας, για να πάει από Q στη WIND. Πριν λίγες μέρες παρέλαβε την νέα κάρτα SIM. Σήμερα η παλιά κάρτα SIM έγραφε ότι είναι ανενεργή και όταν βάζει την νέα κάρτα SIM λέει κι εκείνη ότι είναι ανενεργή, παρόλα αυτά έχει σήμα! Τι συμβαίνει; Θα ενεργοποιηθεί σύντομα;

Εγώ στη θέση του αδερφού σου εάν δεν ενεργοποιούνταν σε 2-3 ώρες, θα πήγαινα μια βόλτα από ένα κατάστημα Wind να δουν τι "παίζει" ;)

Ο πατέρας μου έκανε ανανέωση 11 ευρώ στη νέα καρτοκινητή και το σύστημα δεν του έβαλε τις επιπλέον μονάδες (το μπόνους) για 15 μέρες, παρόλο που δεν είχε κάνει άλλη ανανέωση για 29 μέρες. Πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και του είπαν ότι θα το κοιτάξουν. ¨Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

...Ναι, στον αδερφό μου...

Edited by pluss

Παιδιά για να χρησιμοποιήσω τα δωρεάν 100 ΜΒ της wind μπαίνω απο το "wind internet" στο κινητό μου ή πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις όπως με το wind plus για να μην χρεωθώ; Κι εάν μπαίνω από το wind internet αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για κανονικό internet και όχι σαν το wind plus που είχε περιορισμούς, σωστά;

Εγώ στη θέση του αδερφού σου εάν δεν ενεργοποιούνταν σε 2-3 ώρες, θα πήγαινα μια βόλτα από ένα κατάστημα Wind να δουν τι "παίζει" ;)

πάρε τηλέφωνο στο 6935601260 από σταθερό και πες να σου ενεργοποιήσουν την νέα σιμ.

Εντάξει, ενεργοποιήθηκε μόνη της. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :)

Edited by pluss

Εγω χθες ανανεωσα το χρονο ομιλιας και ΣΗΜΕΡΑ μου μηδενιστηκε το υπολοιπο και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο πουθενα!!

Interner δεν εχω μπει εδω και 10 μερες ουτε για δευτερολεπτο - οποτε δεν εχει καμια σχεση με αυτο!

Το χουν καψει...

"Η συνδεση σας εχει απενεργοποιηθει - ενεργοποιηστε την ανανεωνοντας το χρονο ομιλιας"

χαχαχαχαχα

(γελαω στο ποστ γιατι εδω ριχνω καντιλια, μερες που ειναι καραγκιοζηδες)

Το συστημα μας τους εχει πεσει εντελως...

Κοιταξτε προβληματα..

Εγω ειμαι ακομα χωρις τηλεφωνο αφου πρεπει λεει να το ελεγξουν και θελουν 1-2-3 μερες! Αν βαλω κι αλλη καρτα μετα αντε να βγαλω ακρη με αυτους που δεν ξερουν τωρα τι φταιει!

Χα χα ακριβώς τα ίδια και σε μένα φιλαράκι! Η πλάκα είναι οτι ενώ στη windows mobile συσκευή μου που είχα ενεργοποιήσει την προσφορά από 15 Μάρτη το apn το είχα βάλει gint.b-online.gr και δούλευε κανονικά, στο k750i επειδή είχα λάβει το μήνυμα αυτό (μεταγενέστερη ενεργοποίηση), το έβαλα σε gwap και τελικά με χρέωσε και πλέον είμαι με αρνητικό υπόλοιπο.Πήρα 1260 βέβαια και ελπίζω να το κοιτάξουν.

Κατα τα άλλα για τα παιδιά που λένε οτι δεν είχε και τόση σημασία το ίντερνετ ίσως δεν έχουν συνειδητοποιήσει πέρα από το θέμα του ίντερνετ στο κινητό ότι μπορούν να μπαίνουν και από τον υπολογιστή τους. Η συνδρομή για ίντερνετ στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα για ασύρματο ίντερνετ είναι κοντά στα 30 με 40 ευρώ οπότε ναι η μεγάλη διαφορά ήταν και είναι το ίντερνετ και όχι τα λεπτά ομιλίας που τα δίνουν πλέον όλοι...

μπορεις να μου γραψεις τι ρυθμισεις εβαλες στην wind mobile συσκευη με το gint.b-online ,εχω ενα κινητο samsung με windows mobile 6 και θελω να το ρυθμισω μεχρι τωρα μονο μεσω gwap.b-online εχω καταφερει να συνδεθω αλλα θελω το εκμεταλευτω το 3g

Τρελή κατάσταση στην WIND. Έλεγχος σημερα το πρωί στο 1269 για υπολοιπο 11.02€ το αποτέλεσμα.

Έλεγχος τώρα στο 1269 αποτέλεσμα 13,75 € χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως. Ε νοείται ότι το νούμερο μου δεν είναι καινούργιο και είμαι σε F2G2!

Tι παίζε ρε παιδιά?

Δεν ξερω αν τελικα λυθηκε η απορια που ειχατε για το αν ειναι νομιμο η οχι να χρησιμοποιουμε την προσφορα του ιντερνετ με τον υπολογιστη, αλλα σε ερωτηση που εκανα με e-mail μου ηρθε διαβεβαωση οτι μπορω να χρησιμοποιω το κινητω σαν modem με τον υπολογιστη με χρηση της προσφορας.

Οποτε οσοι εχετε το 1.5GB χρησιμοποιηστε το και επισημα στο laptop!

Δεν ξερω αν τελικα λυθηκε η απορια που ειχατε για το αν ειναι νομιμο η οχι να χρησιμοποιουμε την προσφορα του ιντερνετ με τον υπολογιστη, αλλα σε ερωτηση που εκανα με e-mail μου ηρθε διαβεβαωση οτι μπορω να χρησιμοποιω το κινητω σαν modem με τον υπολογιστη με χρηση της προσφορας.

Από τη στιγμή που η προσφορά έχει δωθεί από τη WIND, δε νομίζω να έχει κανένας δικαίωμα να ξέρει πώς χρησιμοποιεί την εν λόγω προσφορά ο καθένας μας.

Πόσο μάλλον δε που δεν υπάρχουν περιορισμοί και προϋποθέσεις.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Από την στιγμή που σου απάντησαν τόσο ξεκάθαρα για την χρήση του κινητού ως modem για το laptop αποδεικνύει ότι η wind ήξερε τι έκανε και τι ζητούσε όταν έκανε την προσφορά και όλα αυτά για δήθεν υπερφόρτωσης του δικτύου καθώς και η προτροπή μερικών για αποφυγή της χρήσης του internet για το laptop πέφτουν στο κενό.

Ήξερε τι έκανε ήξερε τι ήθελε και απλά δεν την νοιάζει αν θα είναι αξιόπιστη στους συνδρομητές της.

Ήθελε ταυτοποιήσεις.

Ήθελε να μπερδέψει τον κόσμο διότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα 31/3, 7 ημέρες μετά την αλλαγή, συνδρομητές που νομίζουν ότι αν ενεργοποιήσουν την προσφορά τώρα θα έχουν απεριόριστο internet 3 Gb.

Ήξερε για την χρήση του internet για το laptop.

Ήξερε ότι θα επικρατήσει μπάχαλο σε σχέση με την προσφορά.

Ήξερε ότι με μία ανακοίνωση αυτή θα είναι νομικά κατοχυρωμένη.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ αν την κακολογούν όλοι.

ΔΕΝ ιδρώνει το αυτή της.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova