Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η σελιδα που παραθετεις περιγραφει την προσφορα η οποια ισχυει τωρα οποτε ειναι λογικο να μην κανει καμμια αναφορα σε αυτους που την ενεργοποιησαν πριν απο 24/3.Στην ανακοινωση της τροποποιησης αντιθετως αναφερεται κανονικα

http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=327

Αααα μάλιστα.

Ευχαριστώ πολύ για το link.

Άρα ισχύει το παρακάτω συμπέρασμα, που έγραψα και στο προηγούμενο post μου.

Ότι δηλαδή, εφόσον γράφουν ότι όσοι έχουμε κάνει την ενεργοποίηση μέχρι και τις 23 Μαρτίου,

θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη ως έχουν...

(ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν ότι αυτό θα ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου)

Άρα το "ως έχουν", έχει να κάνει με την αρχική προσφορά που δόθηκε και όχι για την τροποποιημένη προσφορά.

Αλλιώς, δε θα είχε και νόημα να κάνουν αυτό τον διαχωρισμό.

Ή απλά θα έλεγαν ότι μέχρι τις 30 Απριλίου απολαμβάνουν ότι τους είπαμε αρχικά και στη συνέχεια θα έχουν ότι ισχύει τώρα...

Πάλι καλά λοιπόν.

Όπως και να 'χει πάντως, τα μάτια μας 14, (από 1η Μαίου), στο κομβικό σημείο των 100MB.

Να κάνουμε προσεχτικό έλεγχο για τα DATA, αφού 12 Ευρώ ανά MB είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά για να ρισκάρει κανείς!

Ο αδερφός μου ήδη έχει φτάσει τα 200MB από την αρχή της προσφοράς...!!!

Μιλάμε για 2 εβδομάδες μόνο και για χρήση στο κινητό φυσικά, (εκτός σπιτιού, αφού στο σπίτι υπάρχει ADSL).

Μη με ρωτάτε πως. Φωτογραφίες μόνο ξέρω ότι κατεβάζει.

Άντε να δούμε...

Σωστό πάντως κι αυτό που λέει ο nuvox

Αλλο ενα θεμα που για μενα ειναι το πιο σημαντικο απο ολους αυτους που φωναzαν οτι εκαναν φορητοτητα λογω της προσφορας πηραν καποιοα απαντηση απο την Wind αν τους καλυπτει η προσφορα του 1.5gb. Γιατι εκει υπαρχει ενα σημαντικο θεμα παραπλανησης και ας αρνηστε μερικοι να το καταλαβεται. Παρακαλω αν καποιος πηρε μια ΕΠΙΣΗΜΗ απαντηση για το συγκεκριμμενο θεμα ας μας ενημερωσει.
Edited by corduroy27
Peace... Love... Freedom...

pan82 Γνωμη μου ειναι καλυτερα να απαιτησουν να περιληφθουν στην αρχικη προσφορα ειδαλλως ειναι κοροιδα στα μεσα μιας διαδικασιας να βγαινει τροποποιηση μιας προσφορας. @mobile 28 Σιγουρα αυτοι που το ηθελαν μονο για το ιντερνετ πηραν νεες sim η χρησιμοποιησαν ηδη ενεργοποιημενες γιατι αλλωστε να κανουν φορητοτητα και να περιμενουν 15 ημερες. Επιμενω οτι αυτοι που εκαναν φορητοτητα πρεπει να περιληφθουν στην αρχικη προσφορρ γιατι οταν την εκαναν ειχαν στο μυαλο τους αλλη προσφορα. Το οτι εχουν 1400mb ειναι ενα θεμα σημαντικο. @corduroy27 peace,love and free2go!!!
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Απορω εγω αν καποιος ηθελε μονο την προσφορα για το internet γιατι μπηκε στην διαδικασια φορητοτητας και δεν πηρε μια νεα sim??Αυτος που μπηκε στην διαδικασια φορητοτητας λογω δωρεαν επικοινωνιας η προσφορα τον καλυπτει καθως δεν εχει καμια αλλαγη οσον αφορα στην επικοινωνια..Η απλη λογικη λεει οτι αν ηθελες μονο για το internet και οχι για επικοινωνια ποιος ο λογος φορητοτητας?

Ο λόγος που κάποιοι κάναμε φορητότητα είναι γιατί δεν θέλαμε να έχουμε 150 διαφορετικές κάρτες sim. Ειδικά, αν τον αριθμό του κινητού σου δεν τον έχουν μόνο φίλοι, αλλά και άνθρωποι που δεν έχεις την οικειότητα να τους λες ότι άλλαξες νούμερο κάθε τρεις και λίγο (π.χ. από τον εργασιακό σου τομέα), δεν σου είναι τόσο εύκολο και βολικό να τον αλλάξεις. Και φυσικά, δεν ενδιαφερόμασταν τόσο για την ομιλία (άλλωστε, σιγά τη σπουδαία χρέωση που έχουν τα απλά F2go ή το μεγάλο αριθμό κατόχων για να μιλήσεις δωρεάν -αν και αυτό δεν σε πολυαπασχολεί όταν δέχεσαι κυρίως κλήσεις παρά κάνεις, όπως εγώ τουλάχιστον- ), όσο για το πολύτιμο και χρησιμότατο φορητό ίντερνετ. Τη λύσης μια πρόσθετης τηλεφωνικής συσκευής μόνο και μόνο για την αξιοποίηση του ίντερνετ, που πιθανότατα θα προτείνουν κάποιοι, την κρίνω ιδιαιτέρως άβολη, ειδικά αν έχεις ήδη δύο στην κατοχή σου (προσωπικό νούμερο και εργασίας), όπως επίσης και το κλασσικό "βάλε-βγάλε" της κάρτας όπου έτσι μπορείς να χάσεις σημαντικά τηλεφωνήματα. :)

Edited by Kostas_01

Παντως, η ολη ιστορια και ο χαμος με το 1,5gb ιντερνετ που κατοπιν εγινε-αφηνοντας στα κρυα του λουτρου πολυ κοσμο-100mb, δειχνει ξεκαθαρα οτι ο κοσμος αυτο που θελει πλεον στα καρτοκινητα ειναι internet.

Δωστε INTERNET στα ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ!

Δεν παραπονεθηκε κανεις ουτε για τα sms, ουτε για λεπτα ομιλιας. Θα μου πειτε αυτα δεν αλλαξαν, οπως ο ογκος δεδομενων. Ναι δεν αλλαξαν, αλλα θα πω οτι ισως δεν ασχοληθηκε και σχεδον κανεις μαζι τους...

ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μιλουν για το internet...

Επιτελους ελπιζω και η wind και οι αλλες εταιριες να πηραν ενα ηχηρο μηνυμα απο την θυελωδη ανταποκριση(&απογοητευση απο την απροειδοποιητη και απροσμενη αλλαγη) στην προσφορα της wind.

Δωστε internet στο λαο, στα καρτοκινητα...

Καλα μην τρελλαθουμε και εντελως. Την πλειοψηφια δεν την απασχολει το ιντερνετ. Για 100-200 παραπονα δεν νομιζω να κανουν κατι.

Καπως ετσι θα σκεφθηκαν εκει στην Wind οτι ποιος θα ασχοληθει τωρα με το internet στο κινητο για αυτο και εμεις ας φανουμε μεγαλοψυχοι ας τους δωσουμε 1.5 gb να δουμε τι θα το κανουν. Μετα προανως ειδαν οτι δεν αφορα 100-200 ατομα αλλα σιγουρα μερικες χιλιαδες και ετσι τα εκαναν μπαχαλο.
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

αυτό πιστεύω κι εγώ.

την πλειοψηφία την απασχολεί (και πρέπει να την απασχολεί) οι φθηνές χρεώσεις προς όλα τα δίκτυα.

στην εποχή μας που όλοι έχουν adsl τόσο πολύ σας καίει το internet στο κινητό;

λίγη υπομονή να πάτε σπίτι να δείτε το facebook δεν έχετε;

κατά τη γνώμη μου αυτοί που γκρινιάζουν είναι κάτι τσαμπατζήδες που είχαν σκοπό να μην πληρώσουν μια και να έχουν σύνδεση στο λαπτοπ.

μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...

και επίσης καλό είναι να μη βγάζουμε συμπεράσματα με βάση αυτό που βλέπουμε εδώ μέσα.

το ότι γκρινιάζουν 50-100 άτομα εδώ μέσα δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των συνδρομητών

Edited by nif

Καλά είναι να μην μείνουμε στα παράπονα και στην γκρίνια. Προτείνω να ανοιχτεί ένα θέμα ώστε να συγκετρώσουμε τις διαμαρτυρίες μας και να τις υποβάλουμε στην ΕΕΤΤ(επιτροπή τηλεπικοινωνιών).

Δεν πρέπει να αφήσουμε την κάθε WIND να μας παραπλανεί.

Τελικά οι ρυθμίσεις που πρέπει να χρησιμοποιούμε για να καταναλώνουμε από τα ΜΒ της προσφοράς είναι οι ρυθμίσεις Wind Internet;

Ρωτάω γιατί με την ενεργοποίηση μου ήρθε μήνυμα που έγραφε "Υπενθυμίζουμε ότι η πλοήγηση στο Internet πρέπει να γίνεται μέσω WAP (Ρυθμίσεις "Wind GPRS" ή "Wind Plus") για να καλύπτεται από τα 40ΜΒ του Wind Plus non-stop."

(το οποίο μήνυμα δεν βγάζει νόημα, αφού δεν έχω ενεργοποιήσει Wind Plus non-stop, αλλά την προσφορά του f2g για το 2010).

(Το γεγονός ότι παρόλο που ενεργοποίησα την προσφορά στις 25/3 το ηχητικό μήνυμα έλεγε κανονικά "3GB μέχρι 30/4 και 1,5GB κάθε μήνα για όλο το 2010" δε νομίζω ότι έχει νόημα να το σχολιάσω.)

Τελικά οι ρυθμίσεις που πρέπει να χρησιμοποιούμε για να καταναλώνουμε από τα ΜΒ της προσφοράς είναι οι ρυθμίσεις Wind Internet;

Ρωτάω γιατί με την ενεργοποίηση μου ήρθε μήνυμα που έγραφε "Υπενθυμίζουμε ότι η πλοήγηση στο Internet πρέπει να γίνεται μέσω WAP (Ρυθμίσεις "Wind GPRS" ή "Wind Plus") για να καλύπτεται από τα 40ΜΒ του Wind Plus non-stop."

(το οποίο μήνυμα δεν βγάζει νόημα, αφού δεν έχω ενεργοποιήσει Wind Plus non-stop, αλλά την προσφορά του f2g για το 2010).

(Το γεγονός ότι παρόλο που ενεργοποίησα την προσφορά στις 25/3 το ηχητικό μήνυμα έλεγε κανονικά "3GB μέχρι 30/4 και 1,5GB κάθε μήνα για όλο το 2010" δε νομίζω ότι έχει νόημα να το σχολιάσω.)

Οχι φιλε μου βαζεις την ρυθμιση gint.b-online.gr και καλο σερφαρισμα αν εχεις Iphone σε αλλη συσκευη δεν ξερω.

Iphone 3GS 16GB black by cosmote

:p

αυτό πιστεύω κι εγώ.

την πλειοψηφία την απασχολεί (και πρέπει να την απασχολεί) οι φθηνές χρεώσεις προς όλα τα δίκτυα.

στην εποχή μας που όλοι έχουν adsl τόσο πολύ σας καίει το internet στο κινητό;

λίγη υπομονή να πάτε σπίτι να δείτε το facebook δεν έχετε;

κατά τη γνώμη μου αυτοί που γκρινιάζουν είναι κάτι τσαμπατζήδες που είχαν σκοπό να μην πληρώσουν μια και να έχουν σύνδεση στο λαπτοπ.

μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...

και επίσης καλό είναι να μη βγάζουμε συμπεράσματα με βάση αυτό που βλέπουμε εδώ μέσα.

το ότι γκρινιάζουν 50-100 άτομα εδώ μέσα δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των συνδρομητών

σωστος ο παιχτης :!:

να μιλαμε θελουμε οικονομικα , σχεδον δωρεαν με την εν λογο υπηρεσια,και οχι οπου σταθουμε και οπου βρεθουμε να << τσεκαρουμε >> τα email...

στο κατω κατω,δεν σαρεσει κατι πας αλλου!

δεν μας κλεψανε και το πορτοφολι!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Καλά είναι να μην μείνουμε στα παράπονα και στην γκρίνια. Προτείνω να ανοιχτεί ένα θέμα ώστε να συγκετρώσουμε τις διαμαρτυρίες μας και να τις υποβάλουμε στην ΕΕΤΤ(επιτροπή τηλεπικοινωνιών).

Δεν πρέπει να αφήσουμε την κάθε WIND να μας παραπλανεί.

Συμφωνώ απόλυτα.

Πήρα χθες τηλέφωνο να ρωτήσω.

Ο υπάλληλος πολύ αγενής, έπρεπε να του πω "Αϊ γ***σου" και να του το κλείσω. Καταλαβαίνω πως, τηλεφώνησαν πολλοί αλλά, ο κάθε ένας είναι μόνος του.

σωστος ο παιχτης :!:

να μιλαμε θελουμε οικονομικα , σχεδον δωρεαν με την εν λογο υπηρεσια,και οχι οπου σταθουμε και οπου βρεθουμε να << τσεκαρουμε >> τα email...

στο κατω κατω,δεν σαρεσει κατι πας αλλου!

δεν μας κλεψανε και το πορτοφολι!

Ωραία, με αυτή τη λογική, τι τα θέλουμε τα iPhone, τα Android, τα Symbian, τα BB; Γενικώς, τα σημερινά κινητά τηλέφωνα;

Ας πάρουμε ένα κινητό τηλέφωνο Nokia 3310, μεταχειρισμένο (που έχει και το φιδάκι και τα εικονομηνύματα) και είμαστε ΟΚ.

Edited by one_tree_hill

Καλα μην τρελλαθουμε και εντελως. Την πλειοψηφια δεν την απασχολει το ιντερνετ. Για 100-200 παραπονα δεν νομιζω να κανουν κατι.

Kαλα απο την αλλη δεν νομιζω να τους νοιαζει τους πολλους τα 1.000 ή τα 100.000 λεπτα προς F2G... Ηταν τεραστιο μπονους το εναμισι γκιγκα, τωρα ειναι απλα μπονους...:rolleyes:

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Kαλα απο την αλλη δεν νομιζω να τους νοιαζει τους πολλους τα 1.000 ή τα 100.000 λεπτα προς F2G... Ηταν τεραστιο μπονους το εναμισι γκιγκα, τωρα ειναι απλα μπονους...:rolleyes:

Σωστός όλοι για το ιντερνετ τρέξανε αλλιώς υπάρχει η Q που με 1ευρώ δίνει απεριοριστα προς όλη τη wind και τον ιδιο ογκο ιντερνετ πλέον και πολύ φθηνοτερες χρεώσεις σε ομιλία και sms οπότε θα ήταν τρελλός κάποιος να προτιμησει το free2go μόνο για την ομιλία

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Να ρωτησω κατι: Εχω ενα καρτοκινητο στη Wind απο το 2000 και την Παρασκευη εμεινε απο μοναδες. Το ΣΚ δεν το χρησιμοποιησα και το ειχα κλειστο και καποιοι που με πηραν μου ειπαν οτι δεν χτυπουσε καθολου ουτε καν ελεγε το κλασικο οτι θα με ειδοποιησει με γραπτο μυνημα. Δεν ακουγοταν τιποτα. Σημερα το πρωι που το ανοιξα και αφηρημενος πηρα εναν αριθμο μου ειπε "η συνδεση σας εχει απενεργοποιηθει, παρακαλουμε ενεργοποιηστε την ανανεωνοντας τον χρονο ομιλιας σας". Καινουργιο κολπο ειναι αυτο;

οχι, επειδη μιλαω ελαχιστα (10 euro / μηνα περιπου) το εχω κρατησει καρτοκινητο και δεν εχω παει σε συμβολαιο αλλα τα βαζω αυτα τα 10 euro το μηνα. Σιγουρα ειναι κατι καινουργιο αυτη η αποσυνδεση, η τελευταια ανανεωση ειχε γινει μεσα στις τελευταιες 30 μερες.

Να ρωτησω κατι: Εχω ενα καρτοκινητο στη Wind απο το 2000 και την Παρασκευη εμεινε απο μοναδες. Το ΣΚ δεν το χρησιμοποιησα και το ειχα κλειστο και καποιοι που με πηραν μου ειπαν οτι δεν χτυπουσε καθολου ουτε καν ελεγε το κλασικο οτι θα με ειδοποιησει με γραπτο μυνημα. Δεν ακουγοταν τιποτα. Σημερα το πρωι που το ανοιξα και αφηρημενος πηρα εναν αριθμο μου ειπε "η συνδεση σας εχει απενεργοποιηθει, παρακαλουμε ενεργοποιηστε την ανανεωνοντας τον χρονο ομιλιας σας". Καινουργιο κολπο ειναι αυτο;

Κλειστο και ξανα ανοιξε το και μετα θα εισαι οκ..Θα μπορουν να σε παιρνουν..Καμια φορα οταν πεφτει το υπολοιπο κατω απο 7 λεπτα μπλοκαρει το συστημα και δεν μπορεις να δεχτεις κλησεις...Ειναι ενα bug..Αυτο που λες με την απενεργοποιηση θα το λεει παντα απο εδω και περα οταν σου τελειωνει η καρτα..Απλα στην ουσια ειναι το ιδιο σαν να σου λεει οτι εχεις ξεμεινει απο μοναδες..

Κλειστο και ξανα ανοιξε το και μετα θα εισαι οκ..Θα μπορουν να σε παιρνουν..Καμια φορα οταν πεφτει το υπολοιπο κατω απο 7 λεπτα μπλοκαρει το συστημα και δεν μπορεις να δεχτεις κλησεις...Ειναι ενα bug..Αυτο που λες με την απενεργοποιηση θα το λεει παντα απο εδω και περα οταν σου τελειωνει η καρτα..Απλα στην ουσια ειναι το ιδιο σαν να σου λεει οτι εχεις ξεμεινει απο μοναδες..

Δηλ. τώρα δεν θα μπορείς να παίρνεις εισερχόμενες αν τελειώσει το υπόλοιπο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εκλεισα και το ανοιξα 2 φορες και ενεργοποιηθηκε μονο οταν εβαλα νεες μοναδες... Το κακο ειναι οτι οσο ειναι απενεργοποιημενο δεν κραταει τηλεφωνα οσων με πηραν το ΣΚ. Δεν δοκιμασα να το παρω τηλ. απο σταθερο οσο ηταν απενεργοποιημενο να δω αν παιρνει εισερχομενες. Θα το δοκιμασω στην επομενη ανανεωση.

Σωστός όλοι για το ιντερνετ τρέξανε αλλιώς υπάρχει η Q που με 1ευρώ δίνει απεριοριστα προς όλη τη wind και τον ιδιο ογκο ιντερνετ πλέον και πολύ φθηνοτερες χρεώσεις σε ομιλία και sms οπότε θα ήταν τρελλός κάποιος να προτιμησει το free2go μόνο για την ομιλία

εδω τοσα χρονια ο κοσμος επιλεγει what s up.....!!!!χαχα!!!!!!!:lol:

Δηλ. τώρα δεν θα μπορείς να παίρνεις εισερχόμενες αν τελειώσει το υπόλοιπο;

Mπορεις..Απλα το εκανε παντα αυτο σε μερικα κινητα μερικες φορες να μην μπορουν να δεχτουν κλησεις οταν πεσει κατω απο 7 λεπτα..Κλεινεις και ανοιγεις και μετα ειναι οκ αν σου συμβει..Δεν ειναι κατι νεο..Ειναι απο εποχης Telestet:p

Λοιπόν, με κάλεσε μια κοπέλα από τη Wind και τη ρώτησα για τα οφέλη για εμάς που εγγραφήκαμε από πριν τις 24/03 και μου είπε πως, θα τα απολαμβάνουμε για όλο το 2010. Δυστυχώς σκεφτόμουν την τουαλέτα εκείνη τη στιγμή και δε σκέφτηκα να κρατήσω το όνομά της :p

Ίδωμεν.

Συμφωνω, βεβαια μπορεις να το χρησιμοποιησεις το F2g και για ομιλια, σε αυτο βοηθαει το bonus εισερχομενων και εχεις 20 λεπτα καθε μηνα εφοσον βεβαια το χρησιμοποιεις σαν βασικο σου νουμερο.

Χα χα ακριβώς τα ίδια και σε μένα φιλαράκι! Η πλάκα είναι οτι ενώ στη windows mobile συσκευή μου που είχα ενεργοποιήσει την προσφορά από 15 Μάρτη το apn το είχα βάλει gint.b-online.gr και δούλευε κανονικά, στο k750i επειδή είχα λάβει το μήνυμα αυτό (μεταγενέστερη ενεργοποίηση), το έβαλα σε gwap και τελικά με χρέωσε και πλέον είμαι με αρνητικό υπόλοιπο.Πήρα 1260 βέβαια και ελπίζω να το κοιτάξουν.

Κατα τα άλλα για τα παιδιά που λένε οτι δεν είχε και τόση σημασία το ίντερνετ ίσως δεν έχουν συνειδητοποιήσει πέρα από το θέμα του ίντερνετ στο κινητό ότι μπορούν να μπαίνουν και από τον υπολογιστή τους. Η συνδρομή για ίντερνετ στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα για ασύρματο ίντερνετ είναι κοντά στα 30 με 40 ευρώ οπότε ναι η μεγάλη διαφορά ήταν και είναι το ίντερνετ και όχι τα λεπτά ομιλίας που τα δίνουν πλέον όλοι...

Edited by labrosargyrakis

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova