Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω δύο νουμερα καρτοκινητης ουιντ. Το ένα Φ2Γ2 δεν μου δημιουργησε πρόβλημα αφού η προσφορά 1245 ενεργοποιηθηκε κανονικά (και παρέμεινε Φ2Γ2).

Το άλλο που ήταν "Νεα Καρτοκινητή" μου έκανε ένα θέμα. Αρχικά κάλεσα 1245 αρχισε να μου μιλάει αλλά λογω κακού σηματος η γραμμή έπεσε. Τι έκανα τότε? Εστειλα κενό ΣΜΣ στο 1245 που ήταν ο άλλο τρόπος ενεργοποιησης της υπηρεσίας. Προφανώς λογο BUG στο προγραμμά τους μου ήρθε μηνυμα ότι ενεργοποιήθηκε η προσφορά, που όμως όταν καλούσα Φ2Γ ΔΕΝ λειτουργούσε.. (χρέωνε). Τοτε έκανα το έξυπνο μεσω του 1342 να μετατρέψω το "¨νεο καρτοκινητό" σε Φ2Γ. Η προειδοποιηση ήταν σαφής, θα χάσεις όλα τα δωρεάν λεπτά τυχόν προσφοράς. Μεταφέρθηκα και καλόντας το 1245 μου έλεγε οτι την έχω είδη ενεργοπιήσει και ότι εχω φάει ΟΛΑ τα λεπτά δωρεάν ομιλίας (άλλο που δεν μου είχε δώσει ποτέ τετοια).

Η λυση βρέθηκε μεσω του 1260 όπου εξηγησα το πρόβλημά μου και το bug της εφαρμογής τους. Μου ξαναδώθηκε η δυνατότητα να ενεργοποιήσω το 1245 μετά από παρέμβαση του τεχνικού τμήματος της wind..

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και γω φιλε και λυθηκε απο το 1260.:):):)

καλησπέρα αλλαξα σήμερα την καρτοκινητη wind σε free2gο απο το 1342 για τη νεα προσφορα και με πηγε στο free2gο4.τι διαφορα έχει αυτο στις χρεωσεις?καποιος ειπε οτο ξαναπηρε το 1342 και το αλλαξε στο free2gο2 εμενα όμως δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή μου λέει μονο για καρτοκινητή ξανά.

καλησπέρα αλλαξα σήμερα την καρτοκινητη wind σε free2gο απο το 1342 για τη νεα προσφορα και με πηγε στο free2gο4.τι διαφορα έχει αυτο στις χρεωσεις?καποιος ειπε οτο ξαναπηρε το 1342 και το αλλαξε στο free2gο2 εμενα όμως δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή μου λέει μονο για καρτοκινητή ξανά.

Το f2g με το f2g4 ειναι το ιδιο και μοναδικο πακετο πλεον. Τα υπολοιπα πχ f2g2 εχουν καταργηθει.

Συνεπως οι επιλογες ειναι 2, f2g4 και νεα καρτοκινητη!

Οι χρεωσεις του f2g ειναι 0.35/λεπτο ομιλια και 5 λεπτα το sms.

Το F2G4 ειναι το κανονικο F2G με 0,35το λεπτο προς ολους καο 0,05 το μηνυμα. Το F2G2 ειναι ενα πακετο που δεν υπαρχει πλεον.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2.οσοι είχαν το παλιό free2go εδω και χρόνια τι χρεώσεις παίζουν?

Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2.οσοι είχαν το παλιό free2go εδω και χρόνια τι χρεώσεις παίζουν?

0,35€ ανά λεπτό προς όλους και 0,05€ το μήνυμα.Στην ουσία το F2G4 είναι το ίδιο με το απλό F2G.

σήμερα πήγα και έκανα δήλωση της παλιάς κάρτας που δεν φαινόταν ο 16ψηφιος και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται. Τζάμπα έψαχνα τα χαρτιά …
venceremos

0,35€ ανά λεπτό προς όλους και 0,05€ το μήνυμα.Στην ουσία το F2G4 είναι το ίδιο με το απλό F2G.

εχουν ακριβυνει... 0,0061 /sec 0,366/λεπτο και 0,0523 sms

Μέχρι τώρα για ιντερνετ στο κινητό ήξερα μόνο το wap, πως μπορώ να δω αν η συσκευή μου υποστηρίζει και το άλλο είδος που λέτε εδώ για να εκμεταλλευτώ το δωρεάν ιντερνετ στα f2g?

εχουν ακριβυνει... 0,0061 /sec 0,366/λεπτο και 0,0523 sms

Επειδή τις τελευταίες ημέρες πένεψα πολύ την wind και κιδυνεύω να βγάλω σπυράκια :lol: θα την πω την κακία μου.

Και στις αυξήσεις λόγο Φ.Π.Α. τα κομπιουτεράκια της εταιρείας κάνουν λάθος και από 0,0060 €/sec που είναι το σωστό και το έβαλε και ο ανταγωνισμός αυτοί το κάνανε 0,0061 €/sec.

Μην παραγνωριστούμε κιόλας:):):)

Καλησπερα.ΕΣτειλα μηνυμα για να μου αποσταλλουν οι ρυθμισεις για το ιντερνετ και μου ηρθε ενα μηνυμα διαμορφωσης το εκανα αποθηκευση και πιστευω να ειναι οκ οι ρυθμισεις.Τωρα με ποια συνδεση να μπαινω στο ιντερνετ?wind plus η wind internet?

Μέχρι τώρα για ιντερνετ στο κινητό ήξερα μόνο το wap, πως μπορώ να δω αν η συσκευή μου υποστηρίζει και το άλλο είδος που λέτε εδώ για να εκμεταλλευτώ το δωρεάν ιντερνετ στα f2g?

Ειναι πραγματικο ιντερνετ, εκει ειναι η μαγκια της Wind! Κατεβαζεις κανονικα, επισυναπτεις αρχεια, τα παντα ολα!!! Τι συσκευη εχεις?

Καλησπερα.ΕΣτειλα μηνυμα για να μου αποσταλλουν οι ρυθμισεις για το ιντερνετ και μου ηρθε ενα μηνυμα διαμορφωσης το εκανα αποθηκευση και πιστευω να ειναι οκ οι ρυθμισεις.Τωρα με ποια συνδεση να μπαινω στο ιντερνετ?wind plus η wind internet?

Wind internet!!!

Edited by Petros the Great
***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ******

Ειναι πραγματικο ιντερνετ, εκει ειναι η μαγκια της Wind! Κατεβαζεις κανονικα, επισυναπτεις αρχεια, τα παντα ολα!!! Τι συσκευη εχεις?

siemens S75, αν και μάλλον δεν θα υποστηρίζει αλλιώς τόσα χρόνια κάπου θα το είχα πάρει χαμπάρι...

siemens S75, αν και μάλλον δεν θα υποστηρίζει αλλιώς τόσα χρόνια κάπου θα το είχα πάρει χαμπάρι...

Δοκιμασε απο το πλοηγο του κινητου να δεις αν μπαινει ιντερνετ..

Δοκιμασε απο το πλοηγο του κινητου να δεις αν μπαινει ιντερνετ..

αυτό με συνδέει απευθείας με wap και δεν βρίσκω κάπου επιλογή για να επιλέξω το gint, το οποίο υπάρχει μέσα στο μενού "ρυθμίσεις > σύνδεση > ρυθμίσεις online > TIM GR > NAP > (TIM GR WAP CSD , TIM GR WAP GPRS , TIM GR MMS GPRS , TIM GR WEB)" αλλά σε αυτή τη λίστα δεν έχω κάποιο τρόπο επιλογής ανάμεσα στο wap και στο web, απλά τα παραθέτει σαν λίστα.

edit: κάποια χαρακτηριστικά του κινητού μου αναφέρει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74967, αν βοηθάει να βγει κάποιο συμπέρασμα

Edited by tegeatis

edit: κάποια χαρακτηριστικά του κινητού μου αναφέρει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74967, αν βοηθάει να βγει κάποιο συμπέρασμα

Δεν ξέρω να σου πω τις ρυθμίσεις που χρειάζεσαι, βλέποντας όμως ότι το κινητό σου υποστηρίζει Gprs και Edge συμπεραίνω πως λογικά όχι μόνο μπορείς να σερφάρεις με ρυθμίσεις internet, αλλά σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος θα έχεις και αρκετά γρήγορες ταχύτητες (καθώς υποστηρίζει και το πρωτόκολλο Edge πέραν του Gprs) .

αυτό με συνδέει απευθείας με wap και δεν βρίσκω κάπου επιλογή για να επιλέξω το gint, το οποίο υπάρχει μέσα στο μενού "ρυθμίσεις > σύνδεση > ρυθμίσεις online > TIM GR > NAP > (TIM GR WAP CSD , TIM GR WAP GPRS , TIM GR MMS GPRS , TIM GR WEB)" αλλά σε αυτή τη λίστα δεν έχω κάποιο τρόπο επιλογής ανάμεσα στο wap και στο web, απλά τα παραθέτει σαν λίστα.

Στην εξυπηρέτηση πελατών θα σου πουν ακριβώς τα βήματα, για κάθε συσκευή, για να ρυθμίσεις σωστά το κινητό σου.

Αλλά σύμφωνα με αυτούς, με όποιο προφίλ και να μπεις(WIND Plus ή WIND Internet) δεν θα χρεώνεσαι.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από Γουίντ:

«ΛΟΓΩ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 6/3 - 9/3 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ 10€ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.»

Τι εννοεί ο ποιητής; Καρτοκινητό έχω, f2g2. Ποιος είναι ο «επόμενος λογαριασμός μου»; Δεν μου πιστώθηκε πάντως το 10ευρω που γράφουν.

Ήρθε σε κανέναν άλλον αυτό;

Να θυμίσω ότι όταν έγινε γνωστή η προσφορά, απλα με είχαν χρεώσει για το ίντερνετ αλλά μου τα είχαν δώσει πίσω (είχε γίνει τότε η πίστωση)

Υ.Γ. Στο σάιτ της Γουίντ, στην επιλογή για ηλεκτρονική ανανέωση κάρτας, πλέον εμφανίζεται μήνυμα: «Σύντομα κοντά σας...» :up::clap:

Edited by minovg

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από Γουίντ:

«ΛΟΓΩ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 6/3 - 9/3 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ 10€ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.»

Τι εννοεί ο ποιητής; Καρτοκινητό έχω, f2g2. Ποιος είναι ο «επόμενος λογαριασμός μου»; Δεν μου πιστώθηκε πάντως το 10ευρω που γράφουν.

Ήρθε σε κανέναν άλλον αυτό;

Να θυμίσω ότι όταν έγινε γνωστή η προσφορά, απλα με είχαν χρεώσει για το ίντερνετ αλλά μου τα είχαν δώσει πίσω (είχε γίνει τότε η πίστωση)

Υ.Γ. Στο σάιτ της Γουίντ, στην επιλογή για ηλεκτρονική ανανέωση κάρτας, πλέον εμφανίζεται μήνυμα: «Σύντομα κοντά σας...» :up::clap:

Mήπως έχεις όμως tellas στο σπίτι;; λόγω των δυσλειτουργιών της προηγούμενης εβδομάδας η tellas προσφέρει έκπτωση 10 ευρώ στους λογαριασμούς για τη ταλαιπωρία που είχαν οι συνδρομητές της. Η βλακεία είναι ότι πλέον υπογράφει ως wind κι έτσι ψάχνεσαι να δεις τι εννοούν. Έχει έρθει το αντίστοιχο μύνημα σε όσους έχουν συνδεση tellas

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Mήπως έχεις όμως tellas στο σπίτι;; λόγω των δυσλειτουργιών της προηγούμενης εβδομάδας η tellas προσφέρει έκπτωση 10 ευρώ στους λογαριασμούς για τη ταλαιπωρία που είχαν οι συνδρομητές της. Η βλακεία είναι ότι πλέον υπογράφει ως wind κι έτσι ψάχνεσαι να δεις τι εννοούν. Έχει έρθει το αντίστοιχο μύνημα σε όσους έχουν συνδεση tellas

Τελλάς είχα όταν έμενα Αθήνα. Έχω φύγει εδώ και 2 χρόνια από το σπίτι εκείνο. Φαίνεται ότι ακόμα δε με έχουν σβήσει τα ζώα. :lol:

Έχεις δίκιο πάντως, έπρεπε να υπογράφουν ως τελλας και όχι ως γουίντ.

τα καρτοκινητα που θα δηλωσουμε θα μπαυν στη φορολογικη μας δηλωση?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

τα καρτοκινητα που θα δηλωσουμε θα μπαυν στη φορολογικη μας δηλωση?

καμία σχέση το ένα με το άλλο.

η δήλωση καρτοκινητών γίνεται καθαρά για λόγους ασφαλείας(ο θεός να τους κάνει...)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

εκανα αλλαγη οικονομικου πακετου κ εχει μονο τ f2g4 τα υπολοιπα που πηγαν?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova