Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν βγαζω καποιο νοημα ελπιζω να ειναι μεμενομενα περιστατικα και να μην συμβει σε αλλους.

αποτι καταλαβα παει και το f2go....εγινε αντιστοιχο whatsup.ενα καρτοκινητο που ειχα f2go και αυτο whatsup f2go4

F2G4 και F2G ειναι το ιδιο..

Η αλλαγή αυτή έγινε σε f2g2 που ταυτοποιήθηκαν τώρα ή και έτσι στα καλά καθούμενα?

Πάντως μάλλον πρέπει να πάω να το ταυτοποιήσω γιατί που ξέρεις μπας και στο μέλλον βάλει πραγματικά περιορισμό η wind η ταυτοποίηση να γίνεται μόνο σε εμπορικά διαθέσιμα πακέτα και όχι σε καταργημένα!!!

το δικο μου ειναι ταυτοποιημενο και καινυοριο.

του παιδιου δεν ειναι ταυτοποιημενο και εναι παλιο...

δεν βγαινει συμπερασμα

Πως ελέγχω χωρίς να χρεωθώ, σε ποιο f2g από όλα είμαι? (για να δω αν με άλλαξε και μένα)

Η αλλαγή αυτή έγινε σε f2g2 που ταυτοποιήθηκαν τώρα ή και έτσι στα καλά καθούμενα?

Πάντως μάλλον πρέπει να πάω να το ταυτοποιήσω γιατί που ξέρεις μπας και στο μέλλον βάλει πραγματικά περιορισμό η wind η ταυτοποίηση να γίνεται μόνο σε εμπορικά διαθέσιμα πακέτα και όχι σε καταργημένα!!!

Λέτε να γίνει κάτι τέτοιο και τα f2g2 να έχουν πρόβλημα στην ταυτοποίηση? Να τα κάνουμε τώρα δήλωση στοιχείων να προλάβουμε?

Πως ελέγχω χωρίς να χρεωθώ, σε ποιο f2g από όλα είμαι? (για να δω αν με άλλαξε και μένα)

Λέτε να γίνει κάτι τέτοιο και τα f2g2 να έχουν πρόβλημα στην ταυτοποίηση? Να τα κάνουμε τώρα δήλωση στοιχείων να προλάβουμε?

Κάλεσε το 1269. Θα σου το αναφέρει.

στο 1269.

εμενα μολις τωρα μου ειπε οτι εχω f2g2 αντιστοιχο του frog.

ειμαι οκ;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλέστε ΑΜΕΣΑ το 1260 και ζητήστε εξηγήσεις για το γιατί σας μετέφεραν αυθαίρετα σε άλλο οικονομικό πακέτο χωρίς καμία δική σας ενέργεια και συναίνεση, και απαιτείστε να σας μεταφέρουν ξανά στο F2G 2, αν δεν βγάλετε άκρη με εκπρόσωπο, ζητήστε να μιλήσετε με προϊστάμενο, αν και πάλι δεν βγάλετε άκρη, απειλήστε τους πως θα προβείτε σε καταγγελία για αυθαίρετη και μονομερή αναπροσαρμογή εν αγνεία σας με σκοπό το δόλο.

Από τη στιγμή που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για μαζική μεταφορά προς κάποιο άλλο οικονομικό πακέτο -που ακόμα και να γίνει αυτό, και πάλι σηκώνει καταγγελία, γιατί άλλο αντίστοιχο του F2G 2 που να πλησιάζει τις χρεώσεις του ΔΕΝ υπάρχει, άρα η οποιαδήποτε αναπροσαρμογή σε άλλο οικονομικό πακέτο είναι πολλαπλάσια του πληθωρισμού, και συνάμα παράνομη- ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν κανένα συνδρομητή, απλά για να εξηγούμαστε.

Όλες οι εταιρείες ποντάρουν στην αφέλεια του κόσμου και τον ωχαδερφισμό του μέσου Έλληνα, και ειδικά για την καρτοκινητή η οποία απευθύνεται κυρίως σε νεανικό Target Group, πιστεύουν πως δεν θα ασχοληθεί κανείς με την οποιαδήποτε αυθαίρετη αναπροσαρμογή και να κάνουν, νομίζουν!!!

Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι, όσοι έχουν F2G 2, τα οποία είναι αδήλωτα, να τα δηλώσουν το συντομότερο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από τυχόν μελλοντικά, εσκεμμένα ή μη, συστεμικά προβλήματα...

γνωριζει κανεις με το που γινει η ταυτοποιηση και φτασει κατω στα κεντρικα, αν στελνουν ενημερωτικο sms;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Καλέστε ΑΜΕΣΑ το 1260 και ζητήστε εξηγήσεις για το γιατί σας μετέφεραν αυθαίρετα σε άλλο οικονομικό πακέτο χωρίς καμία δική σας ενέργεια και συναίνεση, και απαιτείστε να σας μεταφέρουν ξανά στο F2G 2, αν δεν βγάλετε άκρη με εκπρόσωπο, ζητήστε να μιλήσετε με προϊστάμενο, αν και πάλι δεν βγάλετε άκρη, απειλήστε τους πως θα προβείτε σε καταγγελία για αυθαίρετη και μονομερή αναπροσαρμογή εν αγνεία σας με σκοπό το δόλο.

Από τη στιγμή που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για μαζική μεταφορά προς κάποιο άλλο οικονομικό πακέτο -που ακόμα και να γίνει αυτό, και πάλι σηκώνει καταγγελία, γιατί άλλο αντίστοιχο του F2G 2 που να πλησιάζει τις χρεώσεις του ΔΕΝ υπάρχει, άρα η οποιαδήποτε αναπροσαρμογή σε άλλο οικονομικό πακέτο είναι πολλαπλάσια του πληθωρισμού, και συνάμα παράνομη- ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν κανένα συνδρομητή, απλά για να εξηγούμαστε.

Όλες οι εταιρείες ποντάρουν στην αφέλεια του κόσμου και τον ωχαδερφισμό του μέσου Έλληνα, και ειδικά για την καρτοκινητή η οποία απευθύνεται κυρίως σε νεανικό Target Group, πιστεύουν πως δεν θα ασχοληθεί κανείς με την οποιαδήποτε αυθαίρετη αναπροσαρμογή και να κάνουν, νομίζουν!!!

Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι, όσοι έχουν F2G 2, τα οποία είναι αδήλωτα, να τα δηλώσουν το συντομότερο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από τυχόν μελλοντικά, εσκεμμένα ή μη, συστεμικά προβλήματα...

Και σε εμένα είχαν κάνει αντίστοιχο παλιότερα με το πακέτο happy hours (bfree morning-talk, afternoon κ.λπ., αν θυμαστε), μου το άλλαξαν χωρίς να έχω συναινέσει. Τί τηλέφωνα και αν πήρα μετά, στου κουφού την πόρτα...

Το κακό με αυτά τα πακέτα είναι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις σε ποιο πακέτο βρισκόσουν, δεν υπάρχει κάποιος "τύπος", κάποια απόδειξη, έστω ένα sms να σου λέει σε ποιο πακέτο είσαι.

Αυτό όμως είναι ένα σοβαρό πλήγμα κατά της διαφάνειας στα συγκεκριμένα πακέτα.

Το ίδιο ισχύει και για την αναλυτική κατάσταση κλήσεων. Θα έπρεπε να μπορούμε με κάποιο τρόπο να ενημερωνόμαστε για τις κλήσεις μας αναλυτικά. Γιατί διαφορετικα αφήνεται στους παρόχους ελεύθερο πεδίο να κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όλες οι καρτοκινητές παρέχουν μέσω internet την δυνατότητα να βλέπεις ανάλυση του λογαριασμού σου. Σε εμάς μόνο η cosmote και μάλιστα όχι για όλα τα πακέτα της και με πολλά προβλήματα που συνεχίζονται ως και σήμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκτος κι αν κανεις ηχογραφηση το 1269 την ωρα που σου λεει το υπολοιπο και μετα το πακετο.

εννοειται θα περιμενεις για λιγο καιρο μεχρι να τελειωσει ο ντορος που γινεται χωρις να πειραξεις την καρτα σου αλλιως θα ειναι ααν να το εκανες ηχογραφηση απο αλλου.

Εγώ πάλι σκεφτόμουν από καιρό να πάω να κάνω μια 2in1 και να γυρίσω το βασικό μου νούμερο από free2go2 σε νέα καρτοκινητή και στο δεύτερο (είχα το free2go5 αλλά πρόλαβα και το γύρισα προχθές σε free2go2) να αφήσω free2go2 γιατι καλώ πολλά wind και με συμφέρει η προσφορά με τα 10 αλλά δε θέλω ν΄αφήσω και τα 0,10 ευρώ προς ολους κι ολο το άφηνα το άφηνα και σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω και να το κάνω τις επόμενες μέρες λέτε να γίνεται;; δε θέλω προωθήσεις θέλω απλά να μείνουν τα οικονομικά μου πακέτα ως εχουν στη νέα sim, λετε να μου πουν δε γίνεται ή το χειρότερο να μου πουν ότι γίνεται να γίνει τελικά και να δω ότι μου χουν αλλάξει πακέτο;

τι να κανω αν μου πει στη wind οτι γινεται και μετά αλλάξει πακέτο αποκλείεται να με επανφερουν στο free2go2 σκέφτομαι

ΥΓ: έχει κανείς 2in1 σε nokia 5800 να μου πει αν χρειάζετε να κλείσεις το τηλ για να αλλάξεις γραμμή;

...σε μια 2 σε 1 ΔΕΝ μπορεις να εχες f2g2 και Νεα Καρτοκινητη.....παρε στο 1260 να σου πουν...η ψαξε στη ιστοσελιδα...καπου το γραφει....

...ΥΓ και σε εμενα μια χαρα...ακομα φ2γ2 λεει....τωρα ισως να τα αλλαζουν σταδιακα.... :S

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

...σε μια 2 σε 1 ΔΕΝ μπορεις να εχες f2g2 και Νεα Καρτοκινητη.....παρε στο 1260 να σου πουν...η ψαξε στη ιστοσελιδα...καπου το γραφει....

...ΥΓ και σε εμενα μια χαρα...ακομα φ2γ2 λεει....τωρα ισως να τα αλλαζουν σταδιακα.... :S

καλά δε το γράφει πουθενά, νέα καρτοκινητή αποκλείεται να μη μπορείς να έχεις το free2go2 παίζει να μη σε αφήνουν αλλιώς το νέο πακέτο τους γιατί να μη στο αφήνουν παρόλο είναι, έχω στείλει mail να ρωτήσω

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova