haigoeo Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ξεχασα να απαντησω κ για το internet.Μπορειs να χειs με 4€->40ΜΒ στη wind.Στη vodafone ειναι με 3.50€->30ΜΒ οχι 40.Μη παραπληροφουμε κ τον κοσμο Μια χαρά αφού έχει και internet πακετάκι! Δεν το είπα για παραπληροφόρηση αυτό με τα 40mb απλά το είχα διαβάσει παλιά και δεν το θυμόμουν καλά. Anyway thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εγιναν οι αλλαγες στις τιμες http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Για να αλλάξουμε sim πρέπει να πληρώσουμε; Έχω μία TELESTET sim του 1999. Εάν τους πάω εγώ sim (από αυτά τα πακέτα που μοιράζουν δωρεάν), θα μου κάνουν την αλλαγή; Αφού έτσι και αλλιώς τα συγκεκριμένα πακέτα είναι απενεργοποιημένα. Υ.Γ. Ο θείος μου παλαιότερα 1998 ή 1999, είχε αλλάξει αριθμό TELESTET και είχε κρατήσει την ίδια SIM. Νομίζω τις κάρτες τις Telestet/Tim στις αλλάζουν δωρεάν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspanos69 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ευχαριστώ φιλε μου για την συμβουλή σου. Βασικά τα 2 wind που μιλάω πολύ είναι συμβόλαιο και το τρίτο καρτοκινητό. Οποτε έχεις δίκιο, θα τα βάλω και τα 2 πακέτα! Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Βλέπω στο site τις wind τις χρεώσεις και στο F2G 1 και 2 είναι ακριβώς ίδιες. Ποιος ο λόγος να υπάρχουν και τα 2 αυτά πακέτα? Και γίνεται να έχω προπληρωμένο internet όπως η vodafone που δίνεις 3.5 ευρώ (νομίζω) και έχεις 40mb? Δεν είναι τα ίδια το FG1 kai FG2. Το πρώτο έχει 0,02€ για sms σε ξένα δίκτυα ένατι 0,04€ του 2ου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Δεν είναι τα ίδια το FG1 kai FG2. Το πρώτο έχει 0,02€ για sms σε ξένα δίκτυα ένατι 0,04€ του 2ου Σωστός, μου ξέφυγε αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εγιναν οι αλλαγες στις τιμες http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1399 Σούπερ, έπιασαν τόπο τα mail μας!!! Μπράβο wind πλέον μιλάμε πιο φτηνά από τα συμβόλαια και επίσημα. Τα 100λεπτά 21€!! Απλά τέλεια!! ΥΓ: To free2go 1 δεν ειναι το σντίστοιχο της q qard?? νομίζω η προσφορά για τα διεθνή δίκτυα ήταν πριν κανά τρίμηνο δεν ισχύει ούτε στις επίσημες χρεώσεις της Q είναι και η wind το κρατάει ακόμα;; εντυπωσιακό... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εγιναν οι αλλαγες στις τιμες http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1399 τέλεια...!!! αυτά είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Όντως τώρα το είδα και εγώ. Μάλλον θα πάω να πάρω ένα F2G αύριο γιατί αυτές οι τιμές είναι πραγματικά φτηνές. A μια ίσως χαζή ερώτηση : Το F2G υποστηρίζει 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Όντως τώρα το είδα και εγώ. Μάλλον θα πάω να πάρω ένα F2G αύριο γιατί αυτές οι τιμές είναι πραγματικά φτηνές. A μια ίσως χαζή ερώτηση : Το F2G υποστηρίζει 3G? Φυσικά και υποστηρίζει η Wind 3G.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ΥΓ: To free2go 1 δεν ειναι το σντίστοιχο της q qard?? νομίζω η προσφορά για τα διεθνή δίκτυα ήταν πριν κανά τρίμηνο δεν ισχύει ούτε στις επίσημες χρεώσεις της Q είναι και η wind το κρατάει ακόμα;; εντυπωσιακό... Εντυπωσιακοτατο θα ελεγα για τα δεδομενα της wind :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 kani polla xaza h wind, alla se kapies periptwsis i avlepsies tis h h anorganwsia ths ine pros ofelos twn katanalwtwn. to gegonos oti kapia apo ta lathi ths ths "kostizun",dixni pragmatika to genikotero epipedo ths organwshs ths. as sinexisi ayth h anorganwsia,pros ofelos mas ine Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εγιναν οι αλλαγες στις τιμες http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1399 Μπράβο στην WIND που ακολούθησε στις τιμές... Άντε να δούμε και άλλες μειώσεις και στο F2G (αλλά και στις άλλες εταιρείες)... kani polla xaza h wind, alla se kapies periptwsis i avlepsies tis h h anorganwsia ths ine pros ofelos twn katanalwtwn. to gegonos oti kapia apo ta lathi ths ths "kostizun",dixni pragmatika to genikotero epipedo ths organwshs ths. as sinexisi ayth h anorganwsia,pros ofelos mas ine Δεν κάνει πάντα χαζά προς όφελος των χρηστών της, αλλά και προς όφελός της καμιά φορά... Αλλά εσύ σε ποια χαζά αναφέρεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μπράβο στην WIND που ακολούθησε στις τιμές... Άντε να δούμε και άλλες μειώσεις και στο F2G (αλλά και στις άλλες εταιρείες)... Δεν κάνει πάντα χαζά προς όφελος των χρηστών της, αλλά και προς όφελός της καμιά φορά... Αλλά εσύ σε ποια χαζά αναφέρεσαι? thn xrewsh ana deyterolepto k oxi ana trilepto, oti exi diathrisi sto f2g 1 to mhnyma pros to ekswteriko 0,02 enw sthn q exi alaxi,oti kapies fores kolai to systhma k oti epikinwnia na kanis den se xrewni ekinh th stigmh ute argotera otan kseblokari to systhma,oti den akirwthike to non stop pros olus otan metaferthika apo to f2g sto f2g 1 enw lei ksekathara pws otan allazis ikonomiko paketo ola ta proplhrwmena programmata xronu omilias k mhnymatwn siberilamvanomenwn k tvn non stop programmatwn katargude. ayta proswpika exun simvi se mena. den exis kamia adistixh proswpikh ebiria? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 enoite vevea oti iparxun k polles polles periptwsis opu h anwrganosia ths ine pros ofelos ths.adiamfisvitito gegonos ayto Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 thes k teleyteo digma apoliths anorganwsias?allh lista me kinhta apo to win club sto site k allh lista me kinhta sto 1263.to exi parathrisi kanenas allo ayto?sto cc ta exun xamena.otan rwthsa giati iparxi diforetikh lista sto ena k sto allo mu ipan den xerun.to idio to cc den hxere na apadhsi.fadasu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Νόμιζα ότι έλεγες για κάτι συγκεκριμένο, αλλά εσύ αναφέρεσαι γενικά, γι' αυτό σε ρώτησα... thn xrewsh ana deyterolepto k oxi ana trilepto, oti exi diathrisi sto f2g 1 to mhnyma pros to ekswteriko 0,02 enw sthn q exi alaxi,oti kapies fores kolai to systhma k oti epikinwnia na kanis den se xrewni ekinh th stigmh ute argotera otan kseblokari to systhma,oti den akirwthike to non stop pros olus otan metaferthika apo to f2g sto f2g 1 enw lei ksekathara pws otan allazis ikonomiko paketo ola ta proplhrwmena programmata xronu omilias k mhnymatwn siberilamvanomenwn k tvn non stop programmatwn katargude. ayta proswpika exun simvi se mena. den exis kamia adistixh proswpikh ebiria? Για το 3λεπτο που το χρεώνει ανά δευτερόλεπτο στην νέα προσφορά, σίγουρα είναι ανοργανωσιά, όπως και ότι κολλάει το σύστημα και ορισμένες φορές δε σε χρεώνει... Για τα 2 λεπτά πάντως προς το εξωτερικό, δεν είναι ακριβώς ανοργανωσιά. Στους όρους της Δέσμευσης τιμής, αναφέρεται ότι μια προσφορά που έχει λήξει σε άλλο καρτοκινητό, θα μπορεί να την κρατήσει στο αντίστοιχο πακέτο της η WIND. Αν τους διαβάσεις, θα το δεις ότι κάπου το λέει... Το ότι δεν καταργούνται τα non stop, δεν είναι παράβλεψη... Καταργούνται μόνο όταν μεταβείς στα πακέτα F2G5 και F2G6 που δεν διατίθενται οι υπηρεσίες non stop. Έχω μια προσωπική εμπειρία από την πλευρά μου και άλλη μια ενός φίλου μου. Όταν έναν αριθμό ήθελα να τον κάνω Mo' mad, μου τον έκαναν F2G. Και η εμπειρία ενός φίλου ήταν ότι μετά από φορητότητα, θεώρησαν προφανώς τον αριθμό του νέο και κάθε μήνα για 4 μήνες του βάζουν από 1 ευρώ συν το ένα ευρώ κατά την ενεργοποίηση. Συνολικά δηλαδή του χάρισαν 4 ευρώ. Μάλιστα του έρχεται και μήνυμα ότι αν κάνει τουλάχιστον 1 ευρώ χρέωση στον τρέχοντα μήνα, στον επόμενο θα του πιστωθεί άλλο 1. Τους αρέσει να πετάνε λεφτά εκεί στην WIND, αλλιώς δεν δικαιολογείται! Στην Vodafone ποτέ δεν έχω παρατηρήσει ούτε λάθη, ούτε προβλήματα από το 2002(όπου θυμάμαι να υπάρχει ένα πρόβλημα) και μετά... enoite vevea oti iparxun k polles polles periptwsis opu h anwrganosia ths ine pros ofelos ths.adiamfisvitito gegonos ayto thes k teleyteo digma apoliths anorganwsias?allh lista me kinhta apo to win club sto site k allh lista me kinhta sto 1263.to exi parathrisi kanenas allo ayto?sto cc ta exun xamena.otan rwthsa giati iparxi diforetikh lista sto ena k sto allo mu ipan den xerun.to idio to cc den hxere na apadhsi.fadasu. Είναι γνωστό ότι η WIND δεν ενημερώνει αρκετά γρήγορα το site της. Όταν άλλαξε την χρέωση στην προσφορά την τελευταία φορά, άλλα χρέωνε και άλλα έλεγε στο site της. Γενικά στο site γίνονται τα πράγματα πολύ αργά... Γενικά πάντως, αν θες τη γνώμη μου, αυτή η ΧΥΜΑ κατάσταση μου προκαλεί μια αίσθηση ανασφάλειας... Γενικά τα "φοβάμαι" τα πολλά λάθη που κάνει, γιατί κανένας δε μου λέει ότι δε θα υπάρχει μέρα που θα της την βαρέσει και θα με καταχρεώσει και θα αναγκαστώ να πετάξω το νούμερό μου για παράδειγμα επειδή θα βρεθώ με μεγάλο αρνητικό υπόλοιπο... Και αν αυτό που λέω είναι τραβηγμένο, κανένας δεν μου εγγυάται για παράδειγμα ότι αύριο δε θα πάρει πίσω τη Δέσμευση τιμής ή ότι δε θα αλλάξει βασικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα εγώ να καταχρεωθώ επειδή δε μου έστειλε ένα μήνυμα να με ενημερώσει (βλέπε WIND plus non stop)... Γενικά τα φοβάμαι αυτά και γι' αυτό είμαι πολύ προσεκτικός με κάτι τέτοια... Είναι ένας από τους βασικούς λόγους άλλωστε που αποφεύγω την WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Σούπερ, έπιασαν τόπο τα mail μας!!! Μπράβο wind πλέον μιλάμε πιο φτηνά από τα συμβόλαια και επίσημα. Τα 100λεπτά 21€!! Απλά τέλεια!! ΥΓ: To free2go 1 δεν ειναι το σντίστοιχο της q qard?? νομίζω η προσφορά για τα διεθνή δίκτυα ήταν πριν κανά τρίμηνο δεν ισχύει ούτε στις επίσημες χρεώσεις της Q είναι και η wind το κρατάει ακόμα;; εντυπωσιακό... Τέλεια.. Γιατί όμως μιλάμε πιο φτηνά και από τα συμβόλαια??? ;) επίσης πως κάνω αλλαγή οικονομικού προγράμματος από f2g2 f2g1? ποιον αριθμό καλώ? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Νόμιζα ότι έλεγες για κάτι συγκεκριμένο, αλλά εσύ αναφέρεσαι γενικά, γι' αυτό σε ρώτησα... Για το 3λεπτο που το χρεώνει ανά δευτερόλεπτο στην νέα προσφορά, σίγουρα είναι ανοργανωσιά, όπως και ότι κολλάει το σύστημα και ορισμένες φορές δε σε χρεώνει... Για τα 2 λεπτά πάντως προς το εξωτερικό, δεν είναι ακριβώς ανοργανωσιά. Στους όρους της Δέσμευσης τιμής, αναφέρεται ότι μια προσφορά που έχει λήξει σε άλλο καρτοκινητό, θα μπορεί να την κρατήσει στο αντίστοιχο πακέτο της η WIND. Αν τους διαβάσεις, θα το δεις ότι κάπου το λέει... Το ότι δεν καταργούνται τα non stop, δεν είναι παράβλεψη... Καταργούνται μόνο όταν μεταβείς στα πακέτα F2G5 και F2G6 που δεν διατίθενται οι υπηρεσίες non stop. Έχω μια προσωπική εμπειρία από την πλευρά μου και άλλη μια ενός φίλου μου. Όταν έναν αριθμό ήθελα να τον κάνω Mo' mad, μου τον έκαναν F2G. Και η εμπειρία ενός φίλου ήταν ότι μετά από φορητότητα, θεώρησαν προφανώς τον αριθμό του νέο και κάθε μήνα για 4 μήνες του βάζουν από 1 ευρώ συν το ένα ευρώ κατά την ενεργοποίηση. Συνολικά δηλαδή του χάρισαν 4 ευρώ. Μάλιστα του έρχεται και μήνυμα ότι αν κάνει τουλάχιστον 1 ευρώ χρέωση στον τρέχοντα μήνα, στον επόμενο θα του πιστωθεί άλλο 1. Τους αρέσει να πετάνε λεφτά εκεί στην WIND, αλλιώς δεν δικαιολογείται! Στην Vodafone ποτέ δεν έχω παρατηρήσει ούτε λάθη, ούτε προβλήματα από το 2002(όπου θυμάμαι να υπάρχει ένα πρόβλημα) και μετά... Είναι γνωστό ότι η WIND δεν ενημερώνει αρκετά γρήγορα το site της. Όταν άλλαξε την χρέωση στην προσφορά την τελευταία φορά, άλλα χρέωνε και άλλα έλεγε στο site της. Γενικά στο site γίνονται τα πράγματα πολύ αργά... Γενικά πάντως, αν θες τη γνώμη μου, αυτή η ΧΥΜΑ κατάσταση μου προκαλεί μια αίσθηση ανασφάλειας... Γενικά τα "φοβάμαι" τα πολλά λάθη που κάνει, γιατί κανένας δε μου λέει ότι δε θα υπάρχει μέρα που θα της την βαρέσει και θα με καταχρεώσει και θα αναγκαστώ να πετάξω το νούμερό μου για παράδειγμα επειδή θα βρεθώ με μεγάλο αρνητικό υπόλοιπο... Και αν αυτό που λέω είναι τραβηγμένο, κανένας δεν μου εγγυάται για παράδειγμα ότι αύριο δε θα πάρει πίσω τη Δέσμευση τιμής ή ότι δε θα αλλάξει βασικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα εγώ να καταχρεωθώ επειδή δε μου έστειλε ένα μήνυμα να με ενημερώσει (βλέπε WIND plus non stop)... Γενικά τα φοβάμαι αυτά και γι' αυτό είμαι πολύ προσεκτικός με κάτι τέτοια... Είναι ένας από τους βασικούς λόγους άλλωστε που αποφεύγω την WIND... ta ipes ola me mia frash.su prokali esthish anasfalias.akoma k otan kani lathos k kerdizw, ine digma anorganwsias.as mhn ekane puthena lathi k as mhn kerdiza kapies fores apo ta lathi ths Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Τέλεια.. Γιατί όμως μιλάμε πιο φτηνά και από τα συμβόλαια??? ;) επίσης πως κάνω αλλαγή οικονομικού προγράμματος από f2g2 f2g1? ποιον αριθμό καλώ? Διότι τα συμβόλαια μετά τον δωρεάν χρόνο χρεώνουν 0,252 το λεπτό. Αλλαγή προγράμαμτος κάνεις καλώντας το 1342 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Τέλεια.. Γιατί όμως μιλάμε πιο φτηνά και από τα συμβόλαια??? ;) επίσης πως κάνω αλλαγή οικονομικού προγράμματος από f2g2 f2g1? ποιον αριθμό καλώ? μέχρι τώρα τα 100 λεπτά ομιλίας ερχονταν 25€ ενώ στα συμβόλαια 22,38€ (μαζί με τέλη συνδρομητή), πλέον στο free2go1/2 έρχονται 21€ τα 100 λεπτά ενω πλέον οριακά είναι με το πακέτο των 150 λεπτών και αν υπολογίσεις βέβαια τα sms 4 λεπτά και πιο φθηνή τη χρέωση μετά το δωρεάν χρόνο ομιλίας βγαίνει πλέον σαφώς πιο φθηνή η κάρτα για συμβόλαια μέχρι 150 λεπτών ομιλίας. Καλείς το 1342 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyss Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Έκανα δοκιμαστικά μια κλήση 10 δευτερολέπτων προς Vodafone και με χρέωσε 0,04 ευρώ. Αυτό μεταφράζεται σε χρέωση της τάξης του 0,004/δευτερόλεπτο, δηλαδή 0,24/λεπτό. Aυτό σημαίνει ότι οι νέες χρεώσεις δεν είναι σε ισχύ! :mad: http://www.wind.com.gr/ConDows/00001998_Pinakes_BPG_gr_b.jpg καλα ισως σε καποιους να μπηκε σε ισχυ λιγο νωριτερα.παντως σημερα μου ηρθε και sms οτι αλλαξαν οι χρεωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 μέχρι τώρα τα 100 λεπτά ομιλίας ερχονταν 25€ ενώ στα συμβόλαια 22,38€ (μαζί με τέλη συνδρομητή), πλέον στο free2go1/2 έρχονται 21€ τα 100 λεπτά ενω πλέον οριακά είναι με το πακέτο των 150 λεπτών και αν υπολογίσεις βέβαια τα sms 4 λεπτά και πιο φθηνή τη χρέωση μετά το δωρεάν χρόνο ομιλίας βγαίνει πλέον σαφώς πιο φθηνή η κάρτα για συμβόλαια μέχρι 150 λεπτών ομιλίας. Καλείς το 1342 k an skeftis oti boris na kanis ananewsh apo to site ths wind k na paris 50% dwro xrono omilias tote simferi perisotero k apo ta 200 lepta simvoleu.isws k parapanw,den xerw poso ine to pagio sta 200.gia na mhn pw k gia ta 50 lepta pu pernis mexri k gia ena mhna an valis 30ara karta.tote simferi paaaaaaaaaara polu perisotero. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 παιδιά είμαι f2g2 και θέλω να πάω f2g1... Στο 1342 μου λεει οτι αν αλλάξω οικονομ. πακέτο θα χαθούν όλα τα προγράμματα προπληρομένων λεπτών. Έχω βάλει τα 1000λεπτά.. θα χαθούν αν αλλάξω? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 παιδιά είμαι f2g2 και θέλω να πάω f2g1... Στο 1342 μου λεει οτι αν αλλάξω οικονομ. πακέτο θα χαθούν όλα τα προγράμματα προπληρομένων λεπτών. Έχω βάλει τα 1000λεπτά.. θα χαθούν αν αλλάξω? Όχι Μιχάλη δεν χάνονται, μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 oxi file den xanete Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts