Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση και εγώ. Στο site της Wind λέει:

"Με την αλλαγή οικονομικού πακέτου θα απενεργοποιούνται αυτόματα τα προπληρωμένα προγράμματα ή οι υπηρεσίες δωρεάν λεπτών ομιλίας, SMS που πιθανόν είχαν ενεργοποιηθεί πλην των επιλογών Non Stop και της υπηρεσίας «1 λεπτό», η οποία δεν χάνεται."

Δηλαδή μπορώ κάθε μήνα, να πάω στο πακέτο f2g5, να ενεργοποιώ την υπηρεσία "1 λεπτό", και αμέσως να ξαναγυρίζω στο f2g2 και να έχω τις φτηνές χρεώσεις ταυτόχρονα με το "1 λεπτό";

Ευχαριστώ.

Οχι δεν γινεται αυτο..

Με ειχε μπερδεψει και εμενα παλιοτερα το συγκεκριμενο θεμα αλλα προκειται περι ασαφειας ας το πουμε στο site. Εννοει οτι δεν χανεται σε περιπτωση που μεταφερθεις απο το f2g5 στo f2g6 που υπαρχει η υπηρεσια 1λεπτο.

Για ανανέωση από 20 έως 29 ευρώ, παίρνεις επιπλέον το 10% του ποσού που θα βάλεις. Για ανανεώσεις από 30 έως 50 ευρώ, παίρνεις το 15% του ποσού.

Δηλαδη εμενα που μου ηρθε sms διπλασιασμου αν βαλω 20ευρω σε καταστημα θα παει 20+ 20+ 4 =44 ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη εμενα που μου ηρθε sms διπλασιασμου αν βαλω 20ευρω σε καταστημα θα παει 20+ 20+ 4 =44 ?

Όχι. Δεν θα πάρεις και διπλασιασμό του μπόνους. Θα βάλεις 20 άρα θα πάρεις επιπλέον 2 λόγω ανανέωσης από κατάστημα και άλλα 20 λόγω του διπλασιασμού. Σύνολο δηλαδή 42.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ειναι γενικη ερωτηση αλλα θα την κανω..αν καποια σιμ λογω του οτι εχεις να την ανανεωσεις καιρο ληγει..μπορεις να την επαναφερεις?

Εχω ένα πρόβλημα με το κινητό.Χθες προσπαθούσε να με καλέσει ένας φίλος και έβγαζε ότι αριθμός δεν υπάρχει!

Τι μπορεί να παίζει;Γενικώς δεν εχω πρόβλημα αλλά από τον συγκεκριμένο αριθμό δεν μπορώ να με καλέσω...

ειναι γενικη ερωτηση αλλα θα την κανω..αν καποια σιμ λογω του οτι εχεις να την ανανεωσεις καιρο ληγει..μπορεις να την επαναφερεις?

Αν δεν έχει λήξη ακόμα έχεις τις εξής 3 επιλογές

α) να κάνεις φορητότητα Θα ισχύει για ένα χρόνο ακόμα . Η φορητότητα είναι έτσι και αλλιώς δωρεάν.

β) την αφήνεις να λήξη . Έχεις 30 ημέρες ακόμα να κάνεις ανανέωση αλλιώς ακυρώνετε.

γ) αν περάσουν και οι 30 ημέρες αλλά όχι οι 6 μήνες πας στην εταιρεία και ζητάς να σου κάνουν νέα σύνδεση καρτοκινητού με το ίδιο νούμερο, επικαλούμενος ττην παράγραφο 10 του άρθρου 10 του κανονισμού εκχώρησης αριθμοδοτικών πόρων.

κοίτα και εδώ http://www.eett.gr/export/sites/default/sites/EETT/NewsReleases/Announcments/FEK_1260-B-2007.pdf

μαλλον ειμαι στην 3η περιπτωση διοτι προφανως εχει ληξει αλλα δεν ξερω πριν ποσο καιρο..!δεν εχει σημα τιποτα..θα κανω ενα τηλεφωνο αν ειναι!ευχαριστω!

Κάντου και μια κλήση από άλλο νούμερο . Αν σου πει ότι α αριθμός δεν είναι διαθέσιμος τότε είναι αργά.

Αν σου πει ότι δεν υπάρχει τότε μάλλον έχεις πιθανότητες να τον πάρεις πίσω.

Κάντου και μια κλήση από άλλο νούμερο . Αν σου πει ότι α αριθμός δεν είναι διαθέσιμος τότε είναι αργά.

Αν σου πει ότι δεν υπάρχει τότε μάλλον έχεις πιθανότητες να τον πάρεις πίσω.

δε χρησιμοποιειται λεει..:wacko:

καλημερα..ηθελα να ρωτησω μπορω να ζητησω αναλυτικο λογαριασμο απο καρτοκινητο?και αν ναι χρειαζεται καποια αιτηση??το εχει η κοπελια μου τον αριθμο αλλα εγω εχω τα pin και τους κωδικους...μπορω να παρω αναλυτικο λογαριασμο?

Με έχει τρελάνει με τα διαφημιστικά η wind.Έλεος.Υπάρχει κάποιος τροπος απαλλαγής?

Να μιλήσω με την εξυπηρέτηση?

ναι μιλα και θα σε αφαιρεσουν απο την λιστα τους..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

καλημερα..ηθελα να ρωτησω μπορω να ζητησω αναλυτικο λογαριασμο απο καρτοκινητο?και αν ναι χρειαζεται καποια αιτηση??το εχει η κοπελια μου τον αριθμο αλλα εγω εχω τα pin και τους κωδικους...μπορω να παρω αναλυτικο λογαριασμο?

Για να ζητήσεις αναλυτικό λογαριασμό θα πρέπει να έχεις δηλώσει ήδη τα στοιχεία σου στο καρτοκινητό. Αν δεν τα έχεις δηλώσει και πας να τα δηλώσεις τώρα, θα μπορείς να ζητήσεις αναλυτικό λογαριασμό απο την ημερομηνία που έκανες την δήλωση και μετά. Επίσης νομίζω οτι είναι δωρεάν ο αναλυτικός αλλά μόνο για να τον ζητήσεις για μια συγκεκριμένη περίοδο.

νομιζω οτι σε χρεωνει περιπου 2,5 ευρω...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Εγώ που είχα κάνει παλιά αίτηση για αποστολή αναλυτικού λογαριασμού στο cu μου το έστειλαν κανονικά χωρις να με ξαναπάρουν τηλέφωνο.

Χρεώνεται 2-2.5€

konstantinis υποθέτω ενημερώθηκες για τον τρόπο που θα ζητήσεις αυτό που θέλεις. Τα μηνύματα τα έχω διαγράψει γιατί εκτός του ότι άρχισε να γίνεται ερωτικό chat το θέμα (τελείως άσχετο δηλαδή τι κάνεις εσύ με την κοπέλα σου, με τη wind) και επιπλέον, μην ξεχνάς ότι αυτό που θέλεις να κάνεις δεν είναι κατά πάσα πιθανότητα νόμιμο. Οπότε σκέφτεσαι και πράτεις αναλόγως.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

καλησπερα και καλο χειμωνα!

ειμαι στην αναζητηση καρτοκινητης και απο οσα διαβασα δυστυχως δεν εχω βρει καποια προσφατα ποστ που να με βοηθαν!

ειχα vodafone 250 και πληρωνα περιπου 50-60 ευρω τον μηνα .

θελω ομως να ελενχω εγω το ποσο μιλαω και οχι η εταιρια με το χαρατσι που με βαζει καθε μηνα (μιλαω δεν μιλαω)

ελεγα για Q γιατι απο οτι διαβασα στο site της εχει πολυ φθηνες χρεωσεις

μετα διαβασα οτι η wind εχει και αυτη καλες χρεωσεις.

Τι θελω.

Την φθηνοτερη χρεωση σε κινητα αλλης εταιριας (οχι απο f2g σε f2g)

και τα φθηνοτερα sms (0.04) σε ολους

μεγαλο χρονο ομιλιας

υπαρχει περιπτωση να βαζω καρτα 3ευρω και να μου δινει 6?

+δωρο καποια μυνηματα?

ευχαριστω

υ.γ : ελπιζω να μην ζηταω πολλα!!!

masterD

Άμα θές φθηνές χρεώσεις και διπλασιασμό της κάρτας θα σε συμβούλευα να πάρεις ή να κάνεις φορητότητα στη Mo'Mad.Για να δείς τις χρεώσεις το Mo'Mad κάνε κλίκ ΕΔΩ.Επείσης το Mo'Mad με κάθε καρτας ανανέωσης σου δίνει δωρεάν λεπτά ομιλίας και δωρεάν sms όχι μόνο πρός Mo'Mad αλλά προς όλους.Για περισσότερες λεπτομέρεις κάνε κλίκ ΕΔΩ.Για να μάθεις πως μπορείς να κάνεις φορητότητα στη Mo'Mad κάνε κλίκ ΕΔΩ.Ελπίζω να σε βοήθησα.:)

John The Greek!:cool:

Άμα θές φθηνές χρεώσεις και διπλασιασμό της κάρτας θα σε συμβούλευα να πάρεις ή να κάνεις φορητότητα στη Mo'Mad.Για να δείς τις χρεώσεις το Mo'Mad κάνε κλίκ ΕΔΩ.Επείσης το Mo'Mad με κάθε καρτας ανανέωσης σου δίνει δωρεάν λεπτά ομιλίας και δωρεάν sms όχι μόνο πρός Mo'Mad αλλά προς όλους.Για περισσότερες λεπτομέρεις κάνε κλίκ ΕΔΩ.Για να μάθεις πως μπορείς να κάνεις φορητότητα στη Mo'Mad κάνε κλίκ ΕΔΩ.Ελπίζω να σε βοήθησα.:)

John The Greek!:cool:

Σωστά έχει διπλασιασμό της κάρτας που βάζεις αλλά έχει και διπλάσιες χρεώσεις από τις άλλες εταιρείες καρτοκινητής όπως q, frogmobile, ciaomobile, carefour. Ακόμα έχει ελάχιστη χρέωση 30¨ την στιγμή που οι άλλες εταιρείες δεν έχουν ελάχιστη χρέωση.

Σωστά έχει διπλασιασμό της κάρτας που βάζεις αλλά έχει και διπλάσιες χρεώσεις από τις άλλες εταιρείες καρτοκινητής όπως q, frogmobile, ciaomobile, carefour. Ακόμα έχει ελάχιστη χρέωση 30¨ την στιγμή που οι άλλες εταιρείες δεν έχουν ελάχιστη χρέωση.

Ναι,αλλά με το διπλασιασμό της κάρτας είναι σαν να έχει τις ίδιες χρεώσεις με τις άλλες!:mobile:

εγω και παλι γιατι νομιζω οτι η Q Ειναι η πιο οικονομικη και οχι η mo γιατι εχει το sms στα 0.068 και στην Q 0,04 Λεπτα του ευρω?

Για 2 ανανεώσεις ανά μήνα η μομαντ σου διπλασιάζει την αξία των καρτών.. Άρα για αυτές τις δύο ανανεώσεις το μήνυμα ουσιαστικά κοστίζει 0,034..

ναι αλλα και παλι μονο σε δικτυο mo ολες αυτες οι χρεωσεις??

η ολες οι χρεωσεις ειναι το ιδιο απλα τα 500 γραπτα και χρονος ειναι και για τα mo?

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

masterD

Καλησπέρα παιδιά...Σήμερα στην παραλία έδιναν δωρεάν πακέτα για καρτοκινητό και πήρα 2, ένα για μένα και ένα για την κοπέλα μου.

Έψαξα λίγο και βρήκα το Non Stop 600.600 λεπτα ομιλίας, 600 μηνυματα για 5 ευρώ το μήνα προς 1 αριθμό WIND.

Ερώτηση τώρα...Για να την ενεργοποιήσω την υπηρεσία τι πρεπει να κάνω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να βάλεις κάρτα ανανέωσης και μετά να καλέσεις το 1265 , ακολουθείς τις οδηγίες.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova