billakosss Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Πάντως από την wind και το cc δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ακόμα. την πηραμε τωρα ομως αλανι!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 την πηραμε τωρα ομως αλανι!!! Οκ Μπιλλάκο. Για πες μας τι ακριβώς ισχύει. Λεπτομέρειες δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Οκ Μπιλλάκο. Για πες μας τι ακριβώς ισχύει. Λεπτομέρειες δηλαδή. ε ας τα πουνε οι ειδικοι! εμενα τι με εμπλεκεις? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Οκ Μπιλλάκο. Για πες μας τι ακριβώς ισχύει. Λεπτομέρειες δηλαδή. Αφού το λέει πιο πάνω η EVKOT. Δεν υπάρχει καινούρια προσφορά. Έχει να κάνει με τη φορητότητα και μόνο. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 OXI ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ. θενκς :happy: Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Παιδιά, να ρωτήσω: έχει έρθει σε κάποιον προσφορά διπλασιασμού της κάρτας ανανέωσης χρόνου? Ισχύει ακόμα όπως παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 εγω εχω παρατηρησει οτι στελνουν δυο φορες τον χρονο... μια χειμώνα και μια καλοκαίρι. πρώτα στέλνουν μια προσφορά για το 50% και μετά για διπλασιασμό! ειναι έτσι; τελευταία φορά που μου ήρθε είναι πριν 3 μήνες. Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Και μένα περίπου πριν από 3 μήνες μου είχε έρθει για τελευταία φορά η προσφορά του 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ηρθε στην κολλητη μου για διπλασιασμο πριν 4-5 μερες... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 οποτε μην βαζεται τοσο συχνα καρτες μπας και ερθει κανενας διπλασιασμος! :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 τη μια φορα το χρονο ρε παιδια ? εμενα συνεχεια μου στελνουν και αν αργησω να βαλω μου στελνουν: WIND:ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 31/5 ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.. stathis123 εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω γινεται αυτο.. αν δεν βαλω καρτα δεν μου στελνουν Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 τη μια φορα το χρονο ρε παιδια ? εμενα συνεχεια μου στελνουν και αν αργησω να βαλω μου στελνουν: WIND:ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 31/5 ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.. stathis123 εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω γινεται αυτο.. αν δεν βαλω καρτα δεν μου στελνουν Ακριβώς! Όσο λιγότερο χρησιμοποιείς το κιντό σου και όσο λιγότερες κάρτες βάζεις, τόσο περισσότερα μηνύματα σου έρχονται. Εγώ που το χρησιμοποιώ πλέον αρκετά με το NonStop 500 έχουν σταματήσει εδώ και μήνες να μου έρχονται τέτοιες προσφορές. :( Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Υπάρχει κάποιο κατάστημα Wind που να δίνει με φορητότητα από τις παλιές κάρτες SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 ενα στη θεσ/νικη υπηρχε τωρα δεν ξερω αν εχει... γιατι ? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pet120991 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Παιδιά, να ρωτήσω: έχει έρθει σε κάποιον προσφορά διπλασιασμού της κάρτας ανανέωσης χρόνου? Ισχύει ακόμα όπως παλιά? Εμένα μου ήρθε εχθέs το βράδυ!Γενικά μπορώ να πω ότι έρχεται αρκετά συχνά παρόλο που χρησιμοποιώ το κινητό αρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Ψιλοτυχαίο πρέπει να είναι γιατί εγώ έχω δυο κάρτες για το λόγο αυτό.Αλλά ούτε στη μια που χρησιμοποιώ έρχεται συχνά όπως παλιότερα ούτε στην άλλη που δε τη χρησιμοποιώ καθόλου. Αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Ψιλοτυχαίο πρέπει να είναι γιατί εγώ έχω δυο κάρτες για το λόγο αυτό.Αλλά ούτε στη μια που χρησιμοποιώ έρχεται συχνά όπως παλιότερα ούτε στην άλλη που δε τη χρησιμοποιώ καθόλου. Αρα... μαλλον ετσι ειναι....τυχαιο τελειως...εχω ενα νουμερο που το χρησιμοποιω συχνα....δεν μου εχει ερθει ποτε μηνυμα διπλασιασμου....εχω αλλα που δεν τα χρησιμοποιω ποτε...και σε αυτα ερχεται συχνα....:wacko:...ευτυχως ειναι πολλα νουμερα οποτε εχω καβατζα...:lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Παιδια εχει βρει κανενας η αν μπορει να κανει ενα operator logo της Wind και με το σημα της ? Εχω βρει της Vodafone αλλα της wind οχι, εκανα ενα μονος μου αλλα δεν φενεται ωραιο.... η διασταση του να ειναι 134χ35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Παιδια εχει βρει κανενας η αν μπορει να κανει ενα operator logo της Wind και με το σημα της ? Εχω βρει της Vodafone αλλα της wind οχι, εκανα ενα μονος μου αλλα δεν φενεται ωραιο.... η διασταση του να ειναι 134χ35 Τι να το κάνεις; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Παιδιά αυτό με την ελάχιστη χρέωση τα 3λεπτά πρέπει να είναι 100% παράνομο γιαυτό και το κάνουν σαν προσφορά. Εδώ πολεμάμε να σταματήσουμε τον ελάχιστο χρόνο των 30 δευτερολέπτων που είναι να μην πω τι είναι :mad: Δεν θα σας πω τι θα κάνετε αλλά καλό είναι να μην υποστηρίζουμε τέτοιου είδους υπηρεσίες! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Παιδιά αυτό με την ελάχιστη χρέωση τα 3λεπτά πρέπει να είναι 100% παράνομο γιαυτό και το κάνουν σαν προσφορά. Εδώ πολεμάμε να σταματήσουμε τον ελάχιστο χρόνο των 30 δευτερολέπτων που είναι να μην πω τι είναι :mad: Δεν θα σας πω τι θα κάνετε αλλά καλό είναι να μην υποστηρίζουμε τέτοιου είδους υπηρεσίες! :!: Κάνε το f2go1 για να μην έχεις ελάχιστη κατανάλωση 30 sec. Πάντως για μένα αυτή η προσφορά των 1200 λεπτών είναι πολύ καλή μακάρι να τα κρατούσαν τα τηλέφωνα προς σταθερά και όταν τελειώσει η προσφορά αλλά δεν το κόβω. Είναι τόσα πολλά τα λεπτά που δύσκολα να τα τελειώσεις επομένως μου είναι αδιάφορο αν έχει ελάχιστη χρέωση τα 3λεπτά! Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Παιδιά αυτό με την ελάχιστη χρέωση τα 3λεπτά πρέπει να είναι 100% παράνομο γιαυτό και το κάνουν σαν προσφορά. Εδώ πολεμάμε να σταματήσουμε τον ελάχιστο χρόνο των 30 δευτερολέπτων που είναι να μην πω τι είναι :mad: Δεν θα σας πω τι θα κάνετε αλλά καλό είναι να μην υποστηρίζουμε τέτοιου είδους υπηρεσίες! :!: Δεν είναι παράνομο από τη στιγμή που αποτελεί προπληρωμένο πακέτο, και μάλιστα με τόσο χαμηλή χρέωση. Το θέμα είναι στο βασικό πακέτο να μην έχει ελάχιστη χρέωση. Στις προσφορές και στα προπληρωμένα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει Πάντως, σε κάθε περίπτωση το πακετάκι είναι σούπερ :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Τι εννοεις παραμονο?Πως προσδιοριζει κανεις το παρανομο?Θα μπορουσαν να σου πουν οτι καθε λεπτο πληρωνεις τα 16 επομενα.Απο την στιγμη ομως που ειναι προαιρετικη υπηρεσια και εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις αν θα την χρησιμοποιησεις ή οχι,δεν μπορει να ειναι παρανομο. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Τι να το κάνεις; :rolleyes: Το θελω για να το βαλω ως operator logo στο n82. Αλλα δεν εχω βρει κανενα operator logo της wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts