panagis_89 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Αν δεν εχει αλλαξει κατι σου λεει το υπολοιπο με κενο sms στο 1269 μαζι με το υπολοιπο χρονου ομιλιας.QUOTE] Ευχαριστω φιλε μ! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ρε παιδια επειδη εχω μπερδευτει με τα f2g εγω έκοψα την σύνδεση wind και θα κάνω καρτοκινητο wind μετατροπή,ποιο απο όλα τα f2g να διαλέξω απο κεί και περα;στα f2g1,2,3...,8 λειτουργουν ολες οι υπηρεσιες wind?(px.tim sharing,ring me now,sos χρονος ομιλιας) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Το f2g1 ή το f2g2 συμφέρει. Δες αναλυτικά εδώ: http://www.wind.com.gr/ConDows/00001543_desmeusi_kartokinitis_gr_1004b.jpg Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Καλησπέρα! Πριν καποιους μήνες έκανα φορητότητα από wind σε cu και τώρα θέλω να επιστρέψω στην wind. Εννοείται με τον ίδιο αριθμό! Γινεται αυτό; Αν ναι, που πρέπει να καλέσω; Είναι δωρεαν κ η κληση και η δεύτερη αλλαγή; Μπήκα στο site της wind και μπερδεύτηκα με τον τιμοκατάλογο! Παλι καλα που υπάρχει αυτό το φόρουμ και με σώζει! Διαβασα οτι τα sms στοιχίζουν 4 λεπτά στο f2g1. Αν μου κανουν την φορητότητα μπορώ να βάλω αυτό το πακέτο;; Θα μπορώ να χω και την υπηρεσία non stop 500 ή ειναι σε άλλο f2g; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :O Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_p Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 ξέρει κάποιος πώς απενεργοποιώ τον αυτόματο τηλεφωνητή σε καρτοκινητο wind f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 ξέρει κάποιος πώς απενεργοποιώ τον αυτόματο τηλεφωνητή σε καρτοκινητο wind f2g? Δοκίμασε να δώσεις την εντολή ##002#. Γράφεις δηλαδή αυτό σε κατάσταση αναμονής και κάνεις κλήση. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Καλησπέρα! Πριν καποιους μήνες έκανα φορητότητα από wind σε cu και τώρα θέλω να επιστρέψω στην wind. Εννοείται με τον ίδιο αριθμό! Γινεται αυτό; Αν ναι, που πρέπει να καλέσω; Είναι δωρεαν κ η κληση και η δεύτερη αλλαγή; Μπήκα στο site της wind και μπερδεύτηκα με τον τιμοκατάλογο! Παλι καλα που υπάρχει αυτό το φόρουμ και με σώζει! Διαβασα οτι τα sms στοιχίζουν 4 λεπτά στο f2g1. Αν μου κανουν την φορητότητα μπορώ να βάλω αυτό το πακέτο;; Θα μπορώ να χω και την υπηρεσία non stop 500 ή ειναι σε άλλο f2g; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :O Δεν γνωρίζει κάποιος; :(:( Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ναι βρε, δωρεάν είναι. Αλλα για επαλήθευση ρώτα σε ένα κατάστημα μήπως και έχουν περιορισμό στο πόσο συχνά μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ναι βρε, δωρεάν είναι. Αλλα για επαλήθευση ρώτα σε ένα κατάστημα μήπως και έχουν περιορισμό στο πόσο συχνά μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Μακάρι! Ξερεις που πρέπει να καλέσω; Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Τελικα τι πααιζει με τους αυτοματους τηλεφωνητες?Εχουν ξεκινησει αυθαιρετα να ενεργοποιουνται?Επιση εχει τυχει να καλεσω καποιους τελευτεα και βγηκε τηλεφωνητης και με χρεωσε. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Μακάρι! Ξερεις που πρέπει να καλέσω; Δεν χρειάζεται να καλέσεις κάπου. Μπορείς να κάνεις φορητότητα όποτε θες και όσες φορές θέλεις χωρίς κόστος. Όσο για τις χρεώσεις, προτείνω να βάλεις το F2G1 το οποίο έχει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις και έχεις την δυνατότητα να βάλεις όλα τα πακέτα non stop. Για την μετάβαση στο πρόγραμμα F2G1 θα περιμένεις να ολοκληρωθεί η φορητότητα στη Wind και μετά θα καλέσεις από το τηλεφωνό σου το 1342 και θα ακολουθήσεις τις ηχογραφημένες οδηγίες. Δεν υπάρχει χρέωση για την αλλαγή προγράμματος και μπορείς να αλλάζεις κάθε 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Δεν χρειάζεται να καλέσεις κάπου. Μπορείς να κάνεις φορητότητα όποτε θες και όσες φορές θέλεις χωρίς κόστος. Όσο για τις χρεώσεις, προτείνω να βάλεις το F2G1 το οποίο έχει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις και έχεις την δυνατότητα να βάλεις όλα τα πακέτα non stop. Για την μετάβαση στο πρόγραμμα F2G1 θα περιμένεις να ολοκληρωθεί η φορητότητα στη Wind και μετά θα καλέσεις από το τηλεφωνό σου το 1342 και θα ακολουθήσεις τις ηχογραφημένες οδηγίες. Δεν υπάρχει χρέωση για την αλλαγή προγράμματος και μπορείς να αλλάζεις κάθε 30 μέρες. Σ ευχαριστώ παρα παρα πολύ! Οταν πηγα απο wind στην cosmote καλεσα ένα νουμερο (το κεντρο εξυπηρετησης cosmote νομίζω). Δεν υπάρχει κάτι αντιστοιχο και στην τιμ? Ή μπορω και χωρίς τηλεφώνημα να κανω φορητότητα? Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Σ ευχαριστώ παρα παρα πολύ! Οταν πηγα απο wind στην cosmote καλεσα ένα νουμερο (το κεντρο εξυπηρετησης cosmote νομίζω). Δεν υπάρχει κάτι αντιστοιχο και στην τιμ? Ή μπορω και χωρίς τηλεφώνημα να κανω φορητότητα? Υπάρχει και στην Wind αλλά δεν το θυμάμαι να πω την αλήθεια. Το καλύτερο βέβαια είναι να περάσεις από ένα κατάστημα, 400 είναι πλέον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Γίνετε να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό για καρτοκινητό?? Κανένας δεν ξέρει? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ναι γινεται.Κοστιζει 2.50euro(περιπου).Θα αφαιρεθουν απο το υπολοιπο σου.Παρε 1260. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Σ ευχαριστώ παρα παρα πολύ! Οταν πηγα απο wind στην cosmote καλεσα ένα νουμερο (το κεντρο εξυπηρετησης cosmote νομίζω). Δεν υπάρχει κάτι αντιστοιχο και στην τιμ? Ή μπορω και χωρίς τηλεφώνημα να κανω φορητότητα? 13846 δωρεάν από το κινητό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Καλημέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω, αν διακόψω συμβόλαιο και το μετατρέψω σε καρτοκινητό, υπάρχει κάποιο διάστημα που πρέπει να μείνει καρτοκινητό πριν μπορέσω να το ξαναμετατρέψω σε συμβόλαιο; Είναι κάτι σαν 1-2 μήνες; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ναι νομιζω 30 μέρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Κανένας δεν ξέρει? :O Sorry σε είχα ξεχάσει :O Μπορείς να το ζητήσεις από κατάστημα, δεν έχει κόστος αλλά θα πρέπει να κάνεις και δήλωση στοιχείων στο καρτοκινητό. Επίσης δεν γίνεται να έρχεται μόνιμα ανάλυση κλήσεων αλλά το ζητάς για συγκεκριμένη περίοδο. (Σύμφωνα με ενημέρωση από το dcc αυτά). Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ευχαριστώ!! Βασικά για διάρκεια μιας βδομάδας θέλω να μου στείλουν αναλυτικό.. Θα πάω αύριο σε ένα κατάστημα να το κάνω! Αν και πιστεύω πως θα κάνουν κανα μήνα μέχρι να μου τον στείλουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Πήγα σήμερα το απόγευμα σε ένα κατάστημα wind. Η κοπέλα δεν γνώριζε για αναλυτικό λογαριασμό για καρτοκινητό και πήρε τηλ στο τμήμα εξ. Της είπαν οτι εφόσον δηλώσω τα στοιχεία μου, θα μπορώ να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό απο αυτό το διάστημα (που θα δηλώσω τα στοιχεία μου) και μετά και όχι για προηγούμενες ημερομηνίες. :X Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο.. Σε χρεώνουν χωρίς λόγο και πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα :mad: Θα κάνω μια δήλωση στοιχείων απο βδομάδα μήπως και σταματήσουν οι απρόσμενες χρεώσεις.. διαφορετικά δεν παλεύετε η κατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Πήγα σήμερα το απόγευμα σε ένα κατάστημα wind. Η κοπέλα δεν γνώριζε για αναλυτικό λογαριασμό για καρτοκινητό και πήρε τηλ στο τμήμα εξ. Της είπαν οτι εφόσον δηλώσω τα στοιχεία μου, θα μπορώ να ζητήσω αναλυτικό λογαριασμό απο αυτό το διάστημα (που θα δηλώσω τα στοιχεία μου) και μετά και όχι για προηγούμενες ημερομηνίες. :X Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο.. Σε χρεώνουν χωρίς λόγο και πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα :mad: Θα κάνω μια δήλωση στοιχείων απο βδομάδα μήπως και σταματήσουν οι απρόσμενες χρεώσεις.. διαφορετικά δεν παλεύετε η κατάσταση.. Και γω αυτό εννοούσα παραπάνω, ότι μπορείς να ζητήσεις την αναλυτική κατάσταση για την κίνηση που θα γίνει από δω και πέρα, όχι για την κίνηση που έχει ήδη γίνει! Συγνώμη που δεν το διευκρίνησα. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Καλά, εκεί στην Wind πρέπει να πεινάνε...μου σκάσανε δύο μηνύματα σήμερα για ανανέωση του χρόνου ομιλίας που με βάζει στην κλήρωση για το Mini Cooper και μου δίνει και επιπλέον πόντους για το Win Club. Αέρας κοπανιστός δηλαδή και στις δύο περιπτώσεις: Κοιτάνε να μαζέψουν χρήματα απο το φόρτωμα των καρτοκινητών με υποσχέσεις και χωρίς να επιβαρυνθούν το παραμικρό... :mad: Να με συγχωρείτε, αλλά με τέτοια κόλπα δεν με πείθετε! Χρόνο ομιλίας θα ξαναβάλω στο καρτοκινητό μου εκτός προγράμματος μόνο αν μου έρθει μήνυμα για διπλασιασμό ή 50% επιπλέον. Τα αυτοκίνητα και τους πόντους να τους χαίρεστε εσείς και όσοι ποντάρουν σε αυτά! :lol: Εγώ θέλω χαμηλές χρεώσεις (που τις έχω ήδη, δεν έχω παράπονο από το F2G) και ξεκάθαρες (εδώ μας τα χαλάνε με συχνές αλλαγές και μη ενημέρωση για τις νέες χρεώσεις). Ως εκεί όμως, τα άλλα κόλπα τα αφήνω στην άκρη! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 παιδια πως ενεργοποιω την υπηρεσια που μ λεει ποιος με πηρε οταν εχω κλειστο το κινητο μ ?ειμαι απο φορητοτητα απο q se wind! και κατι αλλο καμια φορα μ ερχονται ακομα σμς απο την Q :P χρεονωμαι για αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 παιδια πως ενεργοποιω την υπηρεσια που μ λεει ποιος με πηρε οταν εχω κλειστο το κινητο μ ?ειμαι απο φορητοτητα απο q se wind! κοιτα εδω http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=262&langID=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts