DENIOR Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Δοκίμασα τη Ritter Sport με γέμιση φράουλα και την βρήκα εξαιρετική. Θυμίζει πάρα πολύ τη Lila Pause, καθώς περιέχει μια μικρή ποσότητα ρυζιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 καλα σαν την 3bit νομιζω δεν ειναι καμια!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Παδιά υπάρχουν πόλλες σοκολάτες που είναι πολύ νόστιμες:food::drool: Αλλα οταν τις δοκιμάσεις όλες τότε θα καταλήξεις στην κλασικη ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ..... Ειναι σαν τα ταξιδια που κανεις και στο τελος καταληγεις παντα στο γνωριμο σου σπιτι....:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Παδιά υπάρχουν πόλλες σοκολάτες που είναι πολύ νόστιμες:food::drool: Αλλα οταν τις δοκιμάσεις όλες τότε θα καταλήξεις στην κλασικη ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ..... Ειναι σαν τα ταξιδια που κανεις και στο τελος καταληγεις παντα στο γνωριμο σου σπιτι....:ninja: Απίστευτη σοκολάτα. Αυτή και η Παυλίδης υγείας. Αλλά θέλει κατανάλωση με μέτρο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 καλα σαν την 3bit νομιζω δεν ειναι καμια!! τρωω αυτη την στιγμη μετα απο αρκετο καιρο...την αλλαξανε λιγακι ή ειναι η ιδεα μου(ειχα να φαω απο οταν ειχε πρωτοβγει...) υγ.μαρεσει που λεει να την φαμε σε 2-3 δοσεις... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Break με φουντούκι, σε μία δόση. Τέλος Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 μου αρέσουν αρκετά οι λάκτα και απ τις break μου αρέσει η άσπρη με φουντούκι αμύγδαλο και σταφίδα. Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 φοβερη ειναι η 3bit η τετραγωνη...:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Καλά τι είναι αυτά τα πράγματα? Εγώ αν δεν φάω τουλάχιστον 6-7 σοκολάτες τι μέρα δε μπορώ.. κάτι με πιάνει.. Στο θέμα μας.. απ τις καλύτερες σοκολατες ειναι του Παυλίδη με κλειστα μάτια. Επίσης φοβέρη σοκολάτα ειναι και η '' Dove '' ειναι καινούργια και την βρίσκεις δύσκολα.. καλα για Masterfoods δε μιλάω.. Η Lacta μ' αρέσει μονο λιωμένει σε κρέπα (δοκιμάστε το). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 break φραουλα σας αρεσει? εμενα ναι, μιαμ μιαμ :happy: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Cadbury με σταφίδες κι αμύγδαλα. :drool::drool::drool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 kinder!!..ειδικα το πασχαλινο αυγο τα σπαει.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 kinder!!..ειδικα το πασχαλινο αυγο τα σπαει.. :up: Σήμερα έφαγα μετά από πολύ καιρό ΙΟΝ γαλάζια... Tastes like a step back in time... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Toblerone λευκη!!! απιστευτη σοκολατα.... ειδικα η τεραστια απο το αεροδρομιο τα σπαει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prisonbreakfan Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 snickers,mars,παυλιδης φραουλα,milka,lila pause,rittersport μπισκοτο & η αγαπημενη μου lacta. λατρευω τις σοκολατες!ειναι η αδυναμια μου. και μη φανταστειτε οτι ειμαι κανενας χοντρουλης.ολοι μου λενε "που τις βαζεις ολες αυτες τις σοκολατες?"... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Από σοκολατάκια πάντως τα ferrero rocher είναι πιστεύω τα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Από σοκολατάκια πάντως τα ferrero rocher είναι πιστεύω τα καλύτερα... Μπα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 lila pause και κιτκατ η παλια καλη... Σταθερες αξιες τα τελευταια 16 χρονια... :D Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 lila pause και κιτκατ η παλια καλη... Σταθερες αξιες τα τελευταια 16 χρονια... :D Απο τα 2 σου τρως σοκολατες;;; :worry: Εισαι φαφουτης μηπως;; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 βρε παιδια τα "LEONIDAS''τα ξερετε?? πηγα σημερα να παρω απο αυτα στη Λαρισα 6 Σοκολατακια και μου ειπε 10 ευρω!!!:blink: αφου βεβαια γλιτωσα το εγκεφαλικο τους ειπα ευχαριστω δεν τρελαθηκα ακομα!:X Μου ειχαν πει οτι ειναι φοβερα αλλα οχι και την τιμη...:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 βρε παιδια τα "LEONIDAS''τα ξερετε?? πηγα σημερα να παρω απο αυτα στη Λαρισα 6 Σοκολατακια και μου ειπε 10 ευρω!!!:blink: αφου βεβαια γλιτωσα το εγκεφαλικο τους ειπα ευχαριστω δεν τρελαθηκα ακομα!:X Μου ειχαν πει οτι ειναι φοβερα αλλα οχι και την τιμη...:cry: Κακώς δεν σε είχαν ενημερώσει. Πρόκειται για βελγικά σοκολατάκια, άριστης ποιότητας, με την ανάλογη φυσικά τιμή... ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 βρε παιδια τα "LEONIDAS''τα ξερετε?? πηγα σημερα να παρω απο αυτα στη Λαρισα 6 Σοκολατακια και μου ειπε 10 ευρω!!!:blink: αφου βεβαια γλιτωσα το εγκεφαλικο τους ειπα ευχαριστω δεν τρελαθηκα ακομα!:X Μου ειχαν πει οτι ειναι φοβερα αλλα οχι και την τιμη...:cry:νοστιμοτατα.. δεν ηξερα πως τα πουλανε με το κομματι..ειχα μεινει στο 45€/κιλο τα αγιοβαλεντινικα :p στο σαιτ τους εχει τιμες..με 25€ παιρνεις 50 σοκολατακια συσκευασμενα οποτε μαλλον σε....πιασανε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 νοστιμοτατα.. δεν ηξερα πως τα πουλανε με το κομματι..ειχα μεινει στο 45€/κιλο τα αγιοβαλεντινικα :p στο σαιτ τους εχει τιμες..με 25€ παιρνεις 50 σοκολατακια συσκευασμενα οποτε μαλλον σε....πιασανε Είχα πάρει κι εγώ του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσα όμως... Πάντως δεν πρέπει να πήρα πάνω από 1/4 του κιλού... Προσωπικά τις βρίσκω κατώτερες από Godiva, Valrhona, Butlers... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Μια χαρά είναι και οι ελληνικές ΙΟΝ αμυγδάλου με 1 ευρώ απ το περίπτερο. Χορταίνεις σοκολάτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Είχα πάρει κι εγώ του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσα όμως... Πάντως δεν πρέπει να πήρα πάνω από 1/4 του κιλού... Προσωπικά τις βρίσκω κατώτερες από Godiva, Valrhona, Butlers... Butlers, αυτες ειναι απο ΑΓΓΛΙΑ;;;;:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts