Jump to content

CosPaok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CosPaok

  1. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω αντρικές μπλούζες "young and reckless" για Θεσσαλονίκη πλευρά; Ευχαριστώ!
  2. Γιατί να δουλέψω? Για να πάρω αυτοκίνητο να πηγαίνω στην δουλειά?
  3. Εγω σου προτινω camvafix ειναι ενα ειδος καμβα αρκετα της μοδας τωρα τελευταια καθως ειναι και πιο οικονομικο και ποιοτικο. Οσον αφορα την εκτυπωση ανοιξε τις φωτογραφιες σου μεσω photoshop και προσεξε το dpi της φωτογραφιας να ειναι στα 300 resolution καθως θα δουλευεις σε cmyk και οχι σε rgb διοτι μονο ετσι μπορει να τυπωθει σωστα χρωματικα και τονικα.
  4. Καλησπερα και απο μενα. εχω ενα προβλημα. Εχω το 3g iphone με την 3.1 εκδοση και θελω να το αναβαθμισω στην 3.1.2 χωρις να τα καταφερνω! Ενω ειμαι στο i tunes και το loading δουλευει κανονικα, στο τελος μου λεει οτι απετυχα διοτι εληξε η συνδεση στο internet και κατι τετοια χαζά. Εντομεταξυ και στην προηγουμενη εκδοση το ιδιο εκανε μονο που εκεινη την φορα ειχα μπει σε ενα αλλο site και το βρηκα απο κει. Αν γνωριζει κανεις θα του ειμουν ευγνωμων! Ευχαριστω!
  5. Ισως να ειναι fake, παντως το τελος μπορει να το εκοψε επιτηδες εκει ωστε να δειχνει καλυτερο το βιντεο.
  6. Οντως η Β. Ελλάδα εχει σπάνιες ομορφιές. Εκτος της Θασου βεβαια είναι και το νησι των Καβύρων. Η Σαμοθράκη! Λίγο πιο πάνω η ομορφη Αλεξανδρούπολη με το Δέλτα του Έβρου με την σπανια χρωρίδα και πανίδα της περιοχης! Λίγο πιο Βορεια ειναι εοίσης και το μεγάλο δάσος της Δαδιάς!
  7. Ειχα παρακολουθησει παλαιοτερα στον " Σκαϊ " αν δεν κανω λαθος, ενα πληρες 2ωρο αφιερωμα για την ζωη του M.J. Μάλιστα είχε και δηλωσεις απο τον σωσία του καθώς και διαφορα backstage αποσπασματα απο διαφορες συναυλίες του στην Αυστραλία. Αν γνωρίζει κανεις την ονομασία του " ντοκιμαντερ " αν υπαρχει σε Dvd store ή οποιοαδηποτε άλλη πληροφορία θα του είμαι ευγνωμων.
  8. Δε νομίζω ειναι αρκετα δυσκολο να χαλασει το ροδελακι. Τώρα αν η πετρα σου ειναι καινουργια καλά θα κάνεις να την τριψεις αρχικά αντίθετα απο την φορά που ανάβει.
  9. Οχι μην τρελενεσαι! Συνηθως οσο πιο χρησιμοποιημενος ειναι ενας Zippo τοσο το καλυτερο για να το αναψεις. Ετσι και με το φιτιλι, Θα σου παρει καιρο για να μπορεσει να αναψει με την πρωτη.
  10. Πειράζει που δεν κατάλαβα.. ?
  11. Θα ηθελα να ρωτησω επι του θεματος αυτου διοτι οι φωτογραφια και γενικοτερα οι σπουδες σε αυτον το κλαδο με ενδιαφερουν αρκετα. Αν γνωριζει καποιος καποια καλη σχολη απο προσωπικη αλλα και μη εμπειρια, περιβαλλον και κλημα σπουδων αλλα και οτι αφορα την επαγγελαματικη αποκατασταση θα παρακαλουσα να το αναφερει. Ευχαριστώ
  12. ase pou olo kai kapws tha antidrouse i gata... de mporei.. kai egw ekei kollhsa. enw fenetai pws pernaei to agkistri.. i gata den antidraei kai allazei to plano me tin mia gia na mi ginei asthito.. an einai ontws sthmeno
  13. ma re paidia autoi oi antrwpoi einai anwmaloi.. th syzhtame! ntroph toys.. !!!! den ftanei pou ta skotwnoun.. ta basanizoun prwta! aisxos... mizeria...
  14. Αυτό ακριβώς.. Μονο το '' άλλη μια νύχτα '' είναι κοματάρα. Αυτο που θέλω να πω είναι οτι ο Μίχαλης δεν είναι αυτός ο καλλιτεχνης που σχεδόν όλοι μας αγαπήσαμε.. αυτός που δεν ήταν ο ''εμπορίκος'' αλλά και αυτός που άγγιζε το κοίνο του με την πρωτοτυπία των τραγουδιών του. Πλέον οτι κάνει το κάνει για τα λεφτά ή επειδή τον ''πίεζουν'' οι χορηγοί του..
  15. Η γνώμη σας για το νέο αυτό Cd του Μιχάλη ? Ομολωγώ πως δεν περίμενα κάτι τέτοιο όταν έμαθα οτι πρόκειτε να κυκλοφορισει καινούργιο Cd του Χατζηγιάννη..
  16. Κάνουμε ονειρα για να ζούμε.. απλα θα πρέπει να προσέξουμε, να μην ξεχασούμε να ζήσουμε ονειρεύοντας Εξω τα αστερια απλωμενα.. Μα δε τα βλεπω.. Δε τα θέλω αναμένα..
  17. Αν και δε θυμαμαι καλα, αυτο το ειχε πει ο κατασκευαστης του πακ μαν σε συνεντευξη που το πηρε ενας δημοσιογραφος Ιαπωνικης εφημεριδας Η ερωτηση του δημοσιογραφου ηταν αν το πακ μαν με την επητυχια που εχει κανει επηρεαζει τους ανθρωπους. Η απαντηση του κατασκευαστη (δεν θυμαμαι ονομα) ηταν : Αν οντως επηρεαζε.. τοτε ολοι οι ανθρωποι θα προχωρουσαν στον δρομο ακουγωντας την ιδια επαναλαμβανωμενη μουσικη και τρωγοντας κιτρινα και κοκκινα χαπακια. Μερικα χρονια αργοτερα δημιουργηθηκε η Punk μουσικη αλλα και τα χαπακια εκσταση. Αλλα και εκτος αυτου, ηταν και στην μοδα
  18. Εξακολουθεις ομως να κρινεις ανθρωπους συμφωνα με το τι φορανε και τι μαλλι εχουν! Δε θα μιλησω αλλο, εξαλλου με ρατσιστες δεν ασχολουμε. Σεβομαι την αποψη σου αλλα συναμα το εχει παρακανει.. Αλλοι ειναι αυτοι που οταν μεγαλωσουν θα βαλουν μυαλο τελικα! Παντα φιλικα
  19. Μπα.. μαλλον κανω λαθος τοτε... Ισως αν ξαναδιαβαζες και ΄συ τα ποστς αλλη μια φορα θα ελεγες οτι αυτο δεν ειναι αλλο.. παρα '' ΟΛΟΚΡΗΡΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ '' και οχι αποψη. Αλλα οπως ειπα και παραπανω.. για μενα εχει μεγαλη διαφορα ''εδω μεσα απο 'κει έξω'' Παντα φιλικα
  20. Αν ξαναδιαβασεις το post μου θα δεις οτι γραφω: δεν ασχολουμε με κατι απλα οι αλλοι ασχολουνται με 'μενα. (αυτο που κανεις και συ τωρα) Επισης (σε περιπτωση που δεν το προσεξες) εχει και μια δοση απο χιουμορ.. ''Μερικοι ανθρωποι οταν μεγαλωσουν μου σπανε τα νευρα...''οπως λεει και ο Φουσεκης. Στο θεμα μας απο δω και περα. Δε χρειαζεται να φαμε ban ή κλειδωμα για βλακειες.
  21. 1. Δεν σε προσβαλα εγω αλλα εσυ με τις ανωριμες ανοφορες σου πανω στο θεμα '' σκουλαρικι σε ανδρικο αυτι''. (λιγη δοση αυτογνωσιας δεν κανει κακο) 2. Αν ο Λαζοπουλος ηταν εμπορικος δε θα σταματουσε το Αλ τζαντιρι πανω στα 70% που εκανε. Οσο για αυτους τους 2 καλλιτεχνες τους ανεφερα εντελως συμπτωματικα. 3. Ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα μπορεσεις ''εσυ'' να κρινεις εμενα. 4. Δε θα κατσω να μαλωσω εγω με καποιον ανωνιμο που μεσα απο ενα Site μου το παιζει και μπαμπας. Παντα φιλικα!
  22. Δηλαδη θελεις να πεις οτι ο Λαζοπουλος ή ο Μπουλας ας πουμε.. εχουν αναγκη απο δημοσιοτητα! ΕΛΕΟΣ δε θα μιλησω αλλο.. μεχρι και το σκουλαρικι εχει ιδεολογια! Σεβαστητε καποια πραγματα. Ο καθενας λεει οτι νανε απλα και μονο για να μεγαλωσουν τα μηνυματα που στελνει, και μετα σου λεει οτι αλλοι ειναι αυτοι που θελουν να φανουν!
×
×
  • Create New...