Jump to content

Σοκολάτες

aromeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 year later...
  • Απαντήσεις 389
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ από μικρή λατρεύω την κλασσική ΙΟΝ γάλακτος! Και φυσικά παθαίνω με την Milka Caramel..

Γενικά σιχαίνομαι τις σοκολάτες με γέμιση -εξαιρείται φυσικά η λατρεμένη καραμέλα..

Γενικα η σοκολατες που εχουν Caramel και εχουν αυξηθει πολυ (Lacta caramel,Ion caramel,Milka caramel etc) ειναι απιστευτες!!:cool:

Παλια ετρωγα και με αμυγδαλο,φουντουκι αλλα πλεον το εκοψα και ειμαι στην κλασικη Lacta φανατικος και μετα Milka γαλακτος και τελευταια πλέον η ΙΟΝ γαλακτος.:O

Ααααα και η Lacta Coockie,Παυλιδης μπανανα/κερασι/φραουλα δεν ειναι ασχημες....:p

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Βreak πρασινη (φουντουκι δλδ)

ΙΟΝ αμυγδαλου (η κλασσικη)

Lacta (η original)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ολες της Kinder, Lacta, Crunch(κανονικη, οχι τη λευκη), 3bit και οι γεμιστες του Παυλιδη.

Χειροτερες για μενα οι Break.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγάλος fan της Twix... Που μπορούμε να τις βρούμε πιο οικονομικά;

κατι παρομοιο με twix θα βρεις στα lidl! πιο οικονομικα και δε διαφερουν αρκετα απο τα original.

στα lidl ομως θα βρεις και twix βεβαια!:)

Απο ελληνικες η lacta και η 3bit.Απο ξενες η Kitkat,η milka και η toblerone

Godiva και milka ειναι οι αγαπημενες μου.

Επειτα ΙΟΝ,παυλιδης με γεμιση αχλαδι-μπανανα, σνικερς.

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Break γεμιστή, με καρύδα και με φράουλα

Λάκτα, κλασική και με μπισκότο

toblerone λευκή

crunch λευκή

πλακίτσες ιον

και άλλες

αν και έχω πολύ καιρό να φάω σοκολάτες.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τρελαίνομαι όπως παλιά.

Δοκιμασα μια νεα σοκολατα του Παυλιδη που απεξω ειναι η κλασσικη υγειας και μεσα εχει κρεμα σοκολατας. Ωραια γευση.

Για τις εγχωριες και μενα μια ψηφος στην Lacta!! Απο κει και περα Cadbury Dairy Milk και Toblerone!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Προσεξε κανείς ότι οι ημερομηνίες λήξης τελευταία είναι για 6 μηνο και όχι για έτος όπως παλιά ; Edited by Starenios

Παντως ωραιες και με μεγαλη ποικιλια σοκολατες εχει το Max Perry που ειναι και χειροποιητες!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αν και όχι φαν της σοκολάτας ... έχω τιμήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο στην Αγγλία την Aero Mint .. Αν και οπτικά τη θεωρώ (ακόμα και τώρα) λίγο αηδιαστική .. :)

Ωστόσο δεν μπορώ να πω .. ότι δεν μου λείπει η Lacta, ή η Παυλίδης με τη γέμιση κεράσι .. ακόμα κι η break (πρέπει τα τελευταία χρόνια να βγήκανε καινούργιες γεύσεις .. )

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παντως ωραιες και με μεγαλη ποικιλια σοκολατες εχει το Max Perry που ειναι και χειροποιητες!! :)

Απο εκει ηρθα τωρα, μερες ηθελα να παω να παρω μια σοκολατοπιτα γιατι ειχα φαει πριν 6-7 μηνες και ηταν τελεια αλλα δυστυχως αλλαξαν την συνταγη και η καινουρια δεν φτανει με τιποτα την παλια. Αλλα γενικα ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα!

Προσωπικά δε μου αρέσει η Lacta, ούτε η γεύση, ούτε η μυρωδιά...

Μου αρέσουν πολύ οι Milka, παντός είδους ελβετικές και αυτά τα σοκολατάκια με γέμιση μέντα, αν και τώρα τελευταία δε μου αρέσουν και τόσο πολύ, λόγω του ότι τους τελευταίους μήνες κατανάλωσα αρκετά :p

Εμένα μου αρέσει η σοκολάτα Crunch!

Και συμμετέχω σε έναν βίντεο/διαγωνισμό όπου δαγκώνω μία και "crunch" κάτι γίνεται! Δείτε το βιντεάκι που έκανα και αν σας αρέσει πατήστε "Μου αρέσει" στο youtube για να με ψηφίσετε! ευχαριστώ! :)

My Galaxy S4 Unboxing ->

- My Galaxy S4 review ->

Galaxy Note tablets in School ->

- Samsung UE50HU6900 Unboxing ->

Εμένα μου αρέσουν οι εξής γεύσεις σοκολάτας -

Max Perry

Iον αμυγδάλου

Παυλίδης με κεράσι

Ιον Κουβερτούρα

κλπ