chris7_ Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Νομιζω οτι εχουν και τα στρατιωτικα πρατηρια...το δικο μας εχει παντος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Εγώ από μικρή λατρεύω την κλασσική ΙΟΝ γάλακτος! Και φυσικά παθαίνω με την Milka Caramel.. Γενικά σιχαίνομαι τις σοκολάτες με γέμιση -εξαιρείται φυσικά η λατρεμένη καραμέλα.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Γενικα η σοκολατες που εχουν Caramel και εχουν αυξηθει πολυ (Lacta caramel,Ion caramel,Milka caramel etc) ειναι απιστευτες!!:cool: Παλια ετρωγα και με αμυγδαλο,φουντουκι αλλα πλεον το εκοψα και ειμαι στην κλασικη Lacta φανατικος και μετα Milka γαλακτος και τελευταια πλέον η ΙΟΝ γαλακτος.:O Ααααα και η Lacta Coockie,Παυλιδης μπανανα/κερασι/φραουλα δεν ειναι ασχημες....:p Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Η Lacta χαλαρα και με αποσταση... :p και αλλες δλδ... αλλα αυτη κυριως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Βreak πρασινη (φουντουκι δλδ) ΙΟΝ αμυγδαλου (η κλασσικη) Lacta (η original) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Α ξέχασα να αναφέρω και την ΙΟΝ αμυγδάλου! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μεγάλος fan της Twix... Που μπορούμε να τις βρούμε πιο οικονομικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 στα σουπερμαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ολες της Kinder, Lacta, Crunch(κανονικη, οχι τη λευκη), 3bit και οι γεμιστες του Παυλιδη. Χειροτερες για μενα οι Break. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μεγάλος fan της Twix... Που μπορούμε να τις βρούμε πιο οικονομικά; κατι παρομοιο με twix θα βρεις στα lidl! πιο οικονομικα και δε διαφερουν αρκετα απο τα original. στα lidl ομως θα βρεις και twix βεβαια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Απο ελληνικες η lacta και η 3bit.Απο ξενες η Kitkat,η milka και η toblerone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Godiva και milka ειναι οι αγαπημενες μου. Επειτα ΙΟΝ,παυλιδης με γεμιση αχλαδι-μπανανα, σνικερς. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Break γεμιστή, με καρύδα και με φράουλα Λάκτα, κλασική και με μπισκότο toblerone λευκή crunch λευκή πλακίτσες ιον και άλλες αν και έχω πολύ καιρό να φάω σοκολάτες.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τρελαίνομαι όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Δοκιμασα μια νεα σοκολατα του Παυλιδη που απεξω ειναι η κλασσικη υγειας και μεσα εχει κρεμα σοκολατας. Ωραια γευση. Για τις εγχωριες και μενα μια ψηφος στην Lacta!! Απο κει και περα Cadbury Dairy Milk και Toblerone!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 http://www.candyrev.com/images/toblerone_mini4.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) Προσεξε κανείς ότι οι ημερομηνίες λήξης τελευταία είναι για 6 μηνο και όχι για έτος όπως παλιά ; Edited December 26, 2010 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Lacta, Crunch(όλες αλλά ειδικά τη λευκή), boundy , 3bit και όλες τις break ειδικά οι άσπρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Παντως ωραιες και με μεγαλη ποικιλια σοκολατες εχει το Max Perry που ειναι και χειροποιητες!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αν και όχι φαν της σοκολάτας ... έχω τιμήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο στην Αγγλία την Aero Mint .. Αν και οπτικά τη θεωρώ (ακόμα και τώρα) λίγο αηδιαστική .. :) Ωστόσο δεν μπορώ να πω .. ότι δεν μου λείπει η Lacta, ή η Παυλίδης με τη γέμιση κεράσι .. ακόμα κι η break (πρέπει τα τελευταία χρόνια να βγήκανε καινούργιες γεύσεις .. ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Παντως ωραιες και με μεγαλη ποικιλια σοκολατες εχει το Max Perry που ειναι και χειροποιητες!! :) Απο εκει ηρθα τωρα, μερες ηθελα να παω να παρω μια σοκολατοπιτα γιατι ειχα φαει πριν 6-7 μηνες και ηταν τελεια αλλα δυστυχως αλλαξαν την συνταγη και η καινουρια δεν φτανει με τιποτα την παλια. Αλλα γενικα ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα! Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Προσωπικά δε μου αρέσει η Lacta, ούτε η γεύση, ούτε η μυρωδιά... Μου αρέσουν πολύ οι Milka, παντός είδους ελβετικές και αυτά τα σοκολατάκια με γέμιση μέντα, αν και τώρα τελευταία δε μου αρέσουν και τόσο πολύ, λόγω του ότι τους τελευταίους μήνες κατανάλωσα αρκετά :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 σαν τη mars δεν εχει παντως. επισης μαρεσουν milka, lacta, ion, twix. αυτες θυμαμαι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Εμένα μου αρέσει η σοκολάτα Crunch! Και συμμετέχω σε έναν βίντεο/διαγωνισμό όπου δαγκώνω μία και "crunch" κάτι γίνεται! Δείτε το βιντεάκι που έκανα και αν σας αρέσει πατήστε "Μου αρέσει" στο youtube για να με ψηφίσετε! ευχαριστώ! :) Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εμένα μου αρέσουν οι εξής γεύσεις σοκολάτας - Max Perry Iον αμυγδάλου Παυλίδης με κεράσι Ιον Κουβερτούρα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Επισεις τα σοκολατακια του Max perry ειναι πολυ ωραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts